פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
24 ספטמבר 2011, 17:23
yarinsaky כתב:אוקיי, אין ממש סתירה גדולה בין מה שאתה אומר למה שאני אומר.
אני שם יותר דגש על היום שאחרי פארמר, אתה על המצב נכון לעכשיו. נכון לעכשיו באמת צריכים יותר שחקן לעמדה 2 שהיא חסרה כמובן.
אני בסך הכול הצלחתי להבין מהראיונות עם בלאט שהוא חושב יותר על היום שאחרי פארמר, אבל יכול להיות שזה ישתנה. נצטרך לחכות.
הוא אמר שהוא ממשיך לבנות כאילו פארמר לא פה
זה אומר שפארמר רק בונוס
הוא לא יביא שחקן אחר ממה שחשב רק בגלל פארמר
24 ספטמבר 2011, 17:28
yarinsaky כתב:אוקיי, אין ממש סתירה גדולה בין מה שאתה אומר למה שאני אומר.
אני שם יותר דגש על היום שאחרי פארמר, אתה על המצב נכון לעכשיו. נכון לעכשיו באמת צריכים יותר שחקן לעמדה 2 שהיא חסרה כמובן.
אני בסך הכול הצלחתי להבין מהראיונות עם בלאט שהוא חושב יותר על היום שאחרי פארמר, אבל יכול להיות שזה ישתנה. נצטרך לחכות.
הדרך הכי טובה לטפל בשתי הבעיות, היא להביא שחקן שפותר את שתיהן. כנראה שזה לא סביר ולא ממש ריאלי כרגע.
עד לפני המקרה של לאנגפורד, התחושה שלי היתה שזה לא יקרה, ומכבי תמשיך בסגל שלה כמו שהוא. עכשיו אולי זה ישתנה.
24 ספטמבר 2011, 17:33
אני חושב שקומבו טוב יכול לפתור את שתי הבעיות. הרי מכבי שיחקה עם סט של שני קומבואים בשנה שעברה ולא עם סקנד טבעי. וזה הצליח לא רע.
אבל נראה מה יקרה.
24 ספטמבר 2011, 17:45
שאראס חתם בפנאתנאיקוס.
24 ספטמבר 2011, 20:04
מכבי צריכה לקפוץ על ההזדמנות ולהחתים את לאנגפורד
ולאלה שטוענים שהוא לא רכז יש לי משהו חשוב להגיד(ולאו דווקא בגלל לאנגפורד):
אתם מדברים ומדברים על זה שחייבים רכז ליום שאחרי פארמר(ובצדק)אבל אתם שוכחים שדווקא עמדה 2 לא פחות חלשה ובעלת סימני שאלה גדולים כשהיחידים שמשחקים שם הם שאייר(סימן שאלה)בושטיין(וכל מילה נוספת מיותרת) ואולי קצת סמית'(ואני מאמין שרק קצת אחרת זה יחליש את עמדה 3 וכך לא פתרנו כלום) בעוד בעמדת הרכז יש לפחות את פאפא,אוחיון וכנראה גם פרקינס(שישתלב באמת אחרי שפארמר ילך-כמובן שזה עדיין לא פיתרון)
מכבי צריכה גארד יוצר ולאנגפורד עונה בדיוק על ההגדרה הזאת,אז נכון שהוא לא קומבו אבל אין מה לעשות וצריך לקפוץ על ההזדמנות
אני רואה בהחתמתו על חוזה ארוך טווח הזדמנות לא פחות טובה מההזדמנות להחתים את ברוקס לשנה (שגם היא לא ממש ממשית)
24 ספטמבר 2011, 20:25
פרקניס במכבי?? ממתי?
24 ספטמבר 2011, 20:29
חביב אורנג'ד כתב:פרקניס במכבי?? ממתי?
שים לב שכתבתי כנראה,באמת יש סיכויים גדולים שיהיה במכבי
נערך לאחרונה על ידי
rc4991 בתאריך 24 ספטמבר 2011, 20:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
24 ספטמבר 2011, 20:34
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:פרקניס במכבי?? ממתי?
שים לב שכתבתי כנראה,באמת יש סיכויים דגולים שיהיה במכבי
מאיפה המידע הזה?
לפי מה שידוע לי, מכבי נתנה לו שתי הצעות, הוא סירב ומשם כל צד המשיך בדרכו.
נכון להיום, פרקינס הוא שחקן חופשי שמתין להצעות, ואילו מכבי היא קבוצה שהולכת לסגור את הסגל שלה ולצרף לכל היותר שחקן אחד.
פרקינס יכול להיות מוחתם בכל רגע נתון ע"י כל קבוצה. בנתיים זה לא קורה, אך גם מכבי לא מחתימה אותי.
נערך לאחרונה על ידי
חביב אורנג'ד בתאריך 24 ספטמבר 2011, 20:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
24 ספטמבר 2011, 20:35
חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:פרקניס במכבי?? ממתי?
שים לב שכתבתי כנראה,באמת יש סיכויים דגולים שיהיה במכבי
מאיפה המידע הזה?
לפי מה שיודע לי, מכבי נתנה לו שתי הצעות, הוא סירב ומשם כל צד המשיך בדרכו.
נכון להיום, פרקינס הוא שחקן חופשי שמתין להצעות, ואילו מכבי היא קבוצה שהולכת לסגור את הסגל שלה ולצרף לכל היותר שחקן אחד.
פרקינס יכול להיות מוחתם בכל רגע נתון ע"י כל קבוצה. בנתיים זה לא קורה, אך גם מכבי לא מחתימה אותי.
אני כמעט מוכן לחתום איתך שפרקינס יחתום בסוף במכבי,אבל רק כשיחזור מהפציעה
24 ספטמבר 2011, 20:36
פרקינס לא חושב אפילו על חתימה באף קבוצה כי הוא כל כך רחוק כרגע ממצב שבו הוא יוכל לעלות על המגרש ולשחק..
הסוכן שלו ובלאט לא חושבים שזה יקרה עד אמצע ינואר ככה וגם אז הם לא חושבים שהוא יהיה איזשהו שחקן משמעותי במכבי..
מכבי עוקבים אחריו אבל כרגע הם לא הציעו לו כלום וגם הוא לא חושב כרגע על הצעות..רק על להשתקם מהפציעה..
24 ספטמבר 2011, 20:37
בנתיים מכבי מתנה הבאת גארד בשיחרור גבוה... לבנות על כך שהיא תביא שני גארדים נוספים זה באמת נראה לא סביר כרגע.
אבל כנראה שאתה יודע דברים שאחרים פה לא יודעים...
24 ספטמבר 2011, 20:48
חביב אורנג'ד כתב:בנתיים מכבי מתנה הבאת גארד בשיחרור גבוה... לבנות על כך שהיא תביא שני גארדים נוספים זה באמת נראה לא סביר כרגע.
אני חושב שמכבי כן תחתים אותו,הוא סתם מנסה לעשות שרירים מולה בזמן שאין לו שום הצעה(ואני גם לא מאמין שתהיה)ומכבי תשאיר אותו להתבשל במיץ של עצמו ורק אז תחתים אותו
להגיד לך שאני יודע את זה ממישהו?ממש לא אבל יש לי הרגשה מאוד גדולה שזה יקרה
אני לא חושב שהוא יעלה הרבה ושאולי דווקא הוא אחת הסיבות לכך שההנהלה רוצה לשחרר שחקן(אבל זו סתם ספקולציה)
גם אני לא חושב שהוא יהיה משמעותי השנה אבל אני כן מאמין שהוא יעזור במקצת להתגבר על העזיבה של פארמר
24 ספטמבר 2011, 20:57
אומנם לא קשור למלפפונים, אבל ראיתי הרגע פרומו בערוץ 5 שהם הולכים לשדר את משחקי מכבי באדריאטית.
בהחלט תהיתי מי הולך לשדר את זה, אני רק מקווה שאכן מדובר בספורט 5 ולא בכל מיני ספורט לייב פלוס פלוס מינוס מינוס כפול ולחלק....
24 ספטמבר 2011, 21:02
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:בנתיים מכבי מתנה הבאת גארד בשיחרור גבוה... לבנות על כך שהיא תביא שני גארדים נוספים זה באמת נראה לא סביר כרגע.
אני חושב שמכבי כן תחתים אותו,הוא סתם מנסה לעשות שרירים מולה בזמן שאין לו שום הצעה(ואני גם לא מאמין שתהיה)ומכבי תשאיר אותו להתבשל במיץ של עצמו ורק אז תחתים אותו
להגיד לך שאני יודע את זה ממישהו?ממש לא אבל יש לי הרגשה מאוד גדולה שזה יקרה
אני לא חושב שהוא יעלה הרבה ושאולי דווקא הוא אחת הסיבות לכך שההנהלה רוצה לשחרר שחקן(אבל זו סתם ספקולציה)
גם אני לא חושב שהוא יהיה משמעותי השנה אבל אני כן מאמין שהוא יעזור במקצת להתגבר על העזיבה של פארמר
אני מזכיר שמכבי בשבוע הבא כבר פותחת את העונה, ולפחות לפי מה שפורסם, אין כל מגעים בין מכבי לפרקינס, וגם לא מסתמן שמכבי תחתים גם גארד לעמדה מס' 2 וגם את פרקינס.
שוב, פרקינס הוא כרגע שחקן חופשי ואינו מחויב בשום צורה שהיא למכבי.
עם החצי השני של דבריך אני מסכים.
אם פארמר יעזוב, יהיה עדיף לראות פה את פרקינס מאשר אף-אחד. אני לא מאמין שהוא יוכל לתרום משהו העונה, אבל זה בהחלט יותר טוב מכלום.
24 ספטמבר 2011, 21:11
אתה כנראה לא מבין אותי,מכבי לא תחתים את פרקינס עכשיו אלא רק בזמן שיחזור מהפציעה
24 ספטמבר 2011, 21:35
rc4991 כתב:אתה כנראה לא מבין אותי,מכבי לא תחתים את פרקינס עכשיו אלא רק בזמן שיחזור מהפציעה
הנקודה היא, שעד אז יעבור הרבה זמן, וייתכן שפרקינס כבר יהיה במקום אחר.
נוסף על-כך, לא בטוח שחזרתו של פרקינס מהפציעה תסונכרן עם עזיבתו של פארמר.
24 ספטמבר 2011, 21:40
חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:אתה כנראה לא מבין אותי,מכבי לא תחתים את פרקינס עכשיו אלא רק בזמן שיחזור מהפציעה
אני מסכים לגמרי שזה עדיין לא יפתור את בעיית הרכז
אני מניח שעכשיו רובכם חושבים שהחתמת פאפאלוקס הייתה טעות,החתימו רכז(ורק רכז) מזדקן במקום קומבו גארד טוב
במקום להביא שחקן חמישייה הביאו רכז מחליף(טוב אבל מחליף)
24 ספטמבר 2011, 21:46
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:אתה כנראה לא מבין אותי,מכבי לא תחתים את פרקינס עכשיו אלא רק בזמן שיחזור מהפציעה
אני מניח שעכשיו רובכם חושבים שהחתמת פאפאלוקס הייתה טעות,החתימו רכז(ורק רכז) מזדקן במקום קומבו גארד טוב
תמיד ייעדו להביא שני שחקנים..
את פאפאלוקאס היה יותר קל למצוא..מה זה קשור לקומבו? אותו עדיין מחפשים ופאפאלוקאס לא עולה עליו..
25 ספטמבר 2011, 03:15
אני חושב שאננו קצת מגזימים עם החלומות שלנו על לאנגפורד , הוא לא בטווח הכספי של מכבי (אלא אם פדרמן ישתגע ) הוא היה חתום בחימקי על חוזה של 2.1 מליון יורו נטו לעונה . קשה לי להאמין שהוא יסכים לרדת בחצי ואני מאמין שיש קבוצות שיתנו לו הרבה יותר ממכבי .
אבל אם יחתימו אותו זה יהיה ענק . למרות שכרגע הוא לא בדיוק מה שמחפשים אבל תארו לכם שמחתימים אותו לשלוש שנים .... שנה הבאה כשהטרוף באירופה ירגע אנחונ יכולים להעמיד סגל אדיר !!!
העונה הזאת ניהיה מאוד תלויים באיך פאפאס יחזיק מעמד כשפארמר יעזוב ואיך פרקינס (שאין לי ספק שיחתום) יחזור מהפציעה. אבל לאנגפורד זה שחקן שצריך להסתכל קצת מעבר לעונה הזאת (כמו עם מילאן...)
25 ספטמבר 2011, 03:44
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:אתה כנראה לא מבין אותי,מכבי לא תחתים את פרקינס עכשיו אלא רק בזמן שיחזור מהפציעה
תראה, לאחר החתמת פאפאלוקאס, אני כתבתי שכנראה מכבי מהמרת על כך שפארמר ישאר כאן עונה שלמה (הימור שדוקא נראה די סביר כרגע).
אישית, אני חושב שהיה צריך להביא מישהו שיוכל לתפקד כרכז מוביל אם וכאשר פארמר יעזוב.
בכל מקרה, אם כבר מהמרים על-כך שפארמר נשאר, אולי באמת עדיף להביא שחקן שהוא 2 נטו.