המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:חחחח כשיובל שאל אותו מתי הוא מגיע הוא הפנה אותו למזרחי....
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:אתה חושב שגם אם נשמע על ביטול העונה רק בסביבות ינואר, גם תהיה נהירה של כוכבים?
לא משנה מתי. אם השביתה לא מבוטלת, ים של כוכבים יבואו.
אגב, אם לקראת סוף ינואר אין הסכם, כנראה שכל העונה תבוטל.
כן בגלל זה שאלתי על ינואר.
אם השביתה תבוטל בינואר, למה שיבואו כוכבים?? הרי השביתה בוטלה, כולם חוזרים
אני דיברתי על אי ביטול השביתה
שחף כתב:אולי צריך לעבור לטוויטר של מזרחי
אי ביטול השביתה זה אומר ביטול העונה וזה בדיוק מה שכתבתי.. שאלתי אם אתה חושב שגם אם נדע על ביטול העונה(בינואר) יבואו כוכבים, זה בכל זאת כבר אמצע השנה. תקרא את ההודעה עוד פעם.
asafb96 כתב:חברה, לא צריך ליהיות אובססיבים... עזבו את הבחור. זה שאתם מציקים לו לא יגרום לו להגיע לפה יותר מהר, ולא יגרום לו לחשוף פרטים בעסקה...
Chen כתב:@yuvalkodenstein Yuval Kodenstein
What prevents you from signing?@keith_langford
itay92 כתב:אני לא חושב שהיה פעם דיון באורך 30 עמודים על שחקן שלא בטוח אם יבוא בכלל
אם הוא פתח טוויטר הוא כנראה אוהב את זה שמשגעים אותו.
Chen כתב:אם הוא פתח טוויטר הוא כנראה אוהב את זה שמשגעים אותו.
כמו שמישהו אמר פה..אנשים חווים תסמינים של וירוס מעיים כשהם חושבים על זה שבורשטיין יצטרך לקבל דקות משמעותיות ביורוליג..
Chen כתב:הקטע שכאן הוא לא חייב לענות.
וחוץ מזה מה אתם רוצים ממני אני לא רשמתי לו כלום.
asafb96 כתב:Chen כתב:אם הוא פתח טוויטר הוא כנראה אוהב את זה שמשגעים אותו.
מה הקשר? זה שהוא פתח טוויטר זה אומר שהוא רוצה שישגעו אותו? איך הגעת למסקנה כזאת?
עזבו אותו, זה כבר עבר את שלב האובססיה, זה ניהיה מביך.כמו שמישהו אמר פה..אנשים חווים תסמינים של וירוס מעיים כשהם חושבים על זה שבורשטיין יצטרך לקבל דקות משמעותיות ביורוליג..
לא יודע מה חושבים אנשים, אבל בורשטיין ממש לא הולך לקבל דקות משמעותיות. לדעתי הוא גם לא הולך לקבל דקות בכלל. פארמר, פאפאס, שאייר, סמית', פניני וקצת בלו, סוגרים יפה מאוד את העמדות 1-3. ויש גם את אוחיון לפני בורשטיין (אולי גם לפני שאייר כרגע, אבל זה לא משנה, לא צריך להתרגש מחלוקת הדקות בגביע צ'אנס)
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:@yuvalkodenstein Yuval Kodenstein
אני מבינה שכולנו רוצים לדעת דברים..אבל אם אני הייתי לאנגפורד הייתי מתחרפנת..צריך לתת לו קצת שקט..זה ברור שהוא רוצה לחתום פה ושמכבי רוצה שהוא יחתום..אבל או שהוא יחתום או שלא..צריך לתת לזה קצת זמן ושקט(עד כמה שזה קשה)
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:@yuvalkodenstein Yuval Kodenstein
אני מבינה שכולנו רוצים לדעת דברים..אבל אם אני הייתי לאנגפורד הייתי מתחרפנת..צריך לתת לו קצת שקט..זה ברור שהוא רוצה לחתום פה ושמכבי רוצה שהוא יחתום..אבל או שהוא יחתום או שלא..צריך לתת לזה קצת זמן ושקט(עד כמה שזה קשה)
לא נראה שזה מציק לו יותר מדי, אחרת הוא לא היה עונה, כמו הרבה שחקנים אחרים. כבר על התחלה הוא עשה retweet על כל מיני הודעות של אוהדים מכל מיני קבוצות ובכלל לוקח את כל העניין בקלות. יש כאלה שאוהבים את כל הצומי.
Chen כתב:הקטע שכאן הוא לא חייב לענות.
וחוץ מזה מה אתם רוצים ממני אני לא רשמתי לו כלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים