אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי rc4991 » 27 נובמבר 2011, 18:55

דווקא אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל ושאפשר לדוג משם שחקן טוב שלא היינו יכולים להביא בכל יום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2011, 18:57

rc4991 כתב:דווקא אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל ושאפשר לדוג משם שחקן טוב שלא היינו יכולים להביא בכל יום

כמו בכל סוף אוקטובר אחרי המחנות. האחרון שהגיע משם למכבי היה אחד בשם נואל פליקס. באמת שחקן שאי אפשר להביא כל יום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Allan Turing » 27 נובמבר 2011, 19:06

מה עדיף פארגו? אני מעדיף שמישהו מהקהל (או שאפילו גיא גודס) יהיה רכז ולא פארגו.
יש גבול לכל תעלול; הוא יעשה עלי פיפי ואני אגיד שזה גשם?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2011, 19:15

rc4991 כתב:דווקא אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל ושאפשר לדוג משם שחקן טוב שלא היינו יכולים להביא בכל יום

אין שום פליט מחנות שיהיה יותר טוב מאוחיון.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2011, 19:16

קודי כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000701073

אני, לצערי, מסכים עם כל מילה.

המצב לא כל כך גרוע. יש הרבה זמן להחתים שחקן ולהניס אותו לעניינים.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2011, 19:49

roy1000 כתב:
קודי כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000701073

אני, לצערי, מסכים עם כל מילה.

המצב לא כל כך גרוע. יש הרבה זמן להחתים שחקן ולהניס אותו לעניינים.

זה נכון, אבל לא רואה בשוק איזה כוכב עולה שיכול להגיע ולחכות למנופי ה-NBA יהיה סתם בזבוז זמן. האפשרות הסבירה היחידה היא לשלם ביי אאוט עבור שחקן שמשחק היום באירופה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 27 נובמבר 2011, 20:51

לא יודע אם אפשר לראות אותו כמועמד ראוי, כנראה שלא, אבל יש רכז מעניין בליגה האדריאטית, שיהיה מעניין לעקוב אחריו. זהו רכז אוסטראלי בעל שורשים סרבים של קבוצת ראדניצ'קי בשם סטיבן מארקוביץ'. העונה הוא מוביל בהפרש גדול על שאר הרכזים בכמות האסיסטים, כשב-3 מתוך 8 המשחקים הוא חילק יותר מ-10.

http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=757
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 28 נובמבר 2011, 06:13

roy1000 כתב:

אתה רציני ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 06:28

קובי כתב:
roy1000 כתב:

אתה רציני ?

איזה פליט מחנות טוב הגיע לאירופה בשנים האחרונות? לא סתם הקבוצות הגדולות לא מחכות כל שנה לסוף אוקטובר. הפליט האחרון שהגיע למכבי היה נואל פליקס. תזכרו גם שיש עוד כמה קבוצות שמחפשות רכזים (ביניהן ריאל וויטוריה) ובשל העובדה שיש לא מעט שחקנים שסגרו חוזים לשנה באירופה ובסין יש ביקוש גדול לשחקנים ב-NBA, כך שהסיכוי לתפוס רכז טוב מפליטי ה-NBA הוא קלוש מאוד. מכבי צריכה להתמקד במציאת שחקן שמשחק היום בקבוצה אחרת, גם אם זה אומר לשלם ביי אאוט גבוה (בסופו של דבר צריך לשלם את המחיר על הזנחת עמדת הרכז והחתמת שחקן זמני).
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 28 נובמבר 2011, 06:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 06:33

לפי " ישראל היום " פסיקת הבורר לגבי פארגו תהיה בשבוע הקרוב ואולי תהיה תפנית שתחזיר אותו למכבי. אל תבנו על זה.

מכבי גם מנסה לשכנע את הסוכן של פארמר לא לעזוב כבר ביום שלישי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 06:34

yarinsaky כתב:לפי " ישראל היום " פסיקת הבורר לגבי פארגו תהיה בשבוע הקרוב ואולי תהיה תפנית שתחזיר אותו למכבי. אל תבנו על זה.

מכבי גם מנסה לשכנע את הסוכן של פארמר לא לעזוב כבר ביום שלישי.

ב"ידיעות אחרונות" מספרים שהדרישה של הסוכן היא בגלל הפציעה של פרמאר ביד, אשר הסוכן רוצה שהוא יחלים ממנה לחלוטין לפני תחילת מחנה האימון.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 07:36

ד"א, בלאט רמז אתמול שגם אם הוא ירצה את פארגו ההנהלה יכולה להחליט אחרת. נדמה לי שפדרמן הטיל על זה ווטו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 28 נובמבר 2011, 08:07

אני בדעה של קודי בנושא הזה . להביא בשלב כזה שחקן שלא שיחק תקופה ולא בטח שהתאמן זה סיכון מאוד גדול .
יש שני דברים שהשחקן צריך לעבור בכדי לתת תפוקה , הוא צריך להיכנס לכושר אישי שזה תלוי אם דאג להתאמן בפגרה , והוא צריך להתחבר לקבוצה שזה כבר תלוי בכמות האימונים של הקבוצה וביכולת שלו ללמוד את התרגילים וכן להדבק לשחקנים האחרים...לפארגו למשל יש יתרון שהוא מכיר היטב את הקבוצה ועד כמה שהבנתי הוא שומר על כושר ,אבל יש הרבה שיושבים בבית וטוחנים מקדונלד במקום להתאמן .
עדיף לדעתי להביא שחקן פעיל ולשלם עליו ביי אווט , אבל זה צריך להיות שחקן שנותן פתרון לטווח ארוך ולא רק לעונה הזאת...אני מאוד הייתי רוצה לראות פה את דרייפר או ג'קסון שלדעתי מאוד מתאימים סגנון שבלאט אוהב .

פרקינס לא רלוונטי כמחליף לפארמר כי הוא לא יחזור בזמן הקרוב , מקסימום הוא יכול להיות חיזוק לשלבים המאוחרים של העונה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 08:08

yarinsaky כתב:ד"א, בלאט רמז אתמול שגם אם הוא ירצה את פארגו ההנהלה יכולה להחליט אחרת. נדמה לי שפדרמן הטיל על זה ווטו.

בכלל, בלאט היה אתמול בראיון מאוד עצבני וחסר סבלנות ונראה שהוא מאוד מוטרד ולחוץ בימים אלה.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 28 נובמבר 2011, 08:16

אני מבין אותו , הוא נשאר עם רכז מוביל שכנראה כפו עליו (פאפאס) והוא לא משחק \ ועם רכז שני שהיה בקיץ אופציה שנייה והגיע בעיקר בגלל שהלפרין לא הגיע....הדבר היחיד שיכול להציל את העונה הזאת הוא התעלות של שחקנים כמו שהיה בסוף העונה שעברה רק שאני לא רואה מי יעשה את זה העונה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 08:19

עוד מילה בנוגע ל"נפילי המחנות ב-NBA" - כל אלה שמצפים לשחקני על שיצאו משם צריכים לראות איך שחקן כמו כריס קווין, שהיה נחשב בקיץ לשחקן שיהיה כוכב באירופה, לא ממש מרשים בקבוצה כמו קאזאן, שם הוא כבר לא שחקן חמישיה וגם לא שחקן מוביל והתרומה היחידה שלו למשחק הוא קליעת שלשות. קשה לדעת מה תקבל משחקן שנוחת בפעם הראשונה באירופה. תוסיפו לזה את העובדה שכל הנפילים האלה לא שיחקו כדורסל כבר 7 חודשים ואת העובדה שיש לא מעט שחקנים שהיו חופשיים בקיץ וחתמו בסין ובאירופה, מה שיתן חוזים ב-NBA לשחקנים שבעבר לא היה להם סיכוי, ותקבלו אסופה של שחקנים בינוניים מינוס שיפלטו מהמחנות. גם על השחקנים הללו תהיה תחרות לא קלה מול מספר קבוצות שגם זקוקות לגארד וגם אם יגיע משם שחקן הוא כנראה יהיה כאן בתחילת ינואר, שזה אומר שבועיים לפני תחילת הטופ 16. לא נראה לי שלמישהו כאן יש אשליה ששחקן שלא שיחק 7 חודשים יספיק גם להיכנס לכושר משחק, גם להשתלב בקבוצה שרצה כבר כמה חודשים וגם להבין היכן הוא נחת בשבועיים. כלומר אם במכבי יחכו לסוף המחנות הם בעצם יוותרו על הטופ 16.
רק שלא יתחילו לספר לנו שוב ש"השוק חלש", כי את זה כל בר דעת היה יכול לדעת כבר לפני כמה חודשים והיו כמה חברים, כולל עבדכם הנאמן, שרשמו את זה כאן בפורום. אבל איך אמר אתמול חנן זכאי ב"גלובס" - במכבי העדיפו לטמון את הראש בחול ולקוות שהשביתה ב-NBA תתארך.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 28 נובמבר 2011, 08:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 08:23

yzafrir כתב:אני מבין אותו , הוא נשאר עם רכז מוביל שכנראה כפו עליו (פאפאס) והוא לא משחק \ ועם רכז שני שהיה בקיץ אופציה שנייה והגיע בעיקר בגלל שהלפרין לא הגיע....הדבר היחיד שיכול להציל את העונה הזאת הוא התעלות של שחקנים כמו שהיה בסוף העונה שעברה רק שאני לא רואה מי יעשה את זה העונה .

ההתעלות בשנה שעברה היתה בשלושה משחקי יורוליג ואת זה אפשר לעשות כשנפצע לך שחקן. להתעלות למשך 5 חודשים זה כבר הרבה (הרבה) יותר קשה. בנוסף, בעונה שעברה, מלבד הקו הקדמי המצויין היו למכבי, גם אחרי פציעת פרקינס, שני גארדים ברמות הגבוהות ביותר באירופה (פארגו ואידסון). אחרי עזיבת פרמאר אין למכבי אפילו גארד אחד שמתקרב לזה, אולי לנגפורד יוכל להגיע לשם אחרי שיחזור לכושר סביר.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 08:43

קובי כתב:
roy1000 כתב:

אתה רציני ?

לחלוטין. כנראה שיש לאנשים אשליות לגבי מי מסתובב במחנות ה- NBA. אין שם עילויים. אני מצטרף לאלו שחושבים שצריך לחפש באירופה. דרייפר הזה נראה לא רע ואולי שווה לנסות אותו לחוצי עונה. אני לא חושב שמכבי תצליח למצוא פתרון ארוך טווח באמצע העונה.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 08:45

roy1000 כתב:
קובי כתב:
roy1000 כתב:

אתה רציני ?

לחלוטין. כנראה שיש לאנשים אשליות לגבי מי מסתובב במחנות ה- NBA. אין שם עילויים. אני מצטרף לאלו שחושבים שצריך לחפש באירופה. דרייפר הזה נראה לא רע ואולי שווה לנסות אותו לחוצי עונה. אני לא חושב שמכבי תצליח למצוא פתרון ארוך טווח באמצע העונה.

מסכים לגמרי. שחקנים מעולים שיהיו פתרונות טווח אתה אולי יכול למצוא בקיץ. באמצע העונה אתה יכול לשכוח מזה ובטח לא תקבל אחד כזה מנפולת הנמושות שבדרך כלל יוצאת ממחנות ה-NBA. בזמן הזה אפשר יהיה במקרה הטוב למצוא רכז סביר ובשביל אחד כזה לא תהיה ברירה אלא לפתוח את הכיס ולשלם עליו ביי אאוט. כולם גם שוכחים שמכבי לא תוכל להביא כל רכז בו היא חפצה, גם אם הוא יהיה פנוי, מאחר שיהיו לה לא מעט מתחרות עם לא פחות כסף, דוגמת ריאל (רצתה להחתים את פארגו), ויטוריה (החתימה את דראגיץ שלא יגיע) ובשיקטאש (איבדה את דורון ויליאמס אבל כסף לא חסר לה).
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 28 נובמבר 2011, 09:05

אני חושב ששחקן כמו דרייפר זה הרבה יותר מסביר , בקיץ הוא היה מבוקש מאוד בקבוצות יורוליג בכירות אבל הקבוצה שלו לא הסכימה לשחרר אותו ודרשה ביי אווט אסטרונומי כי הם חשבו שישחקו ביורוליג... עקבתי אחריו שנה שעברה ביורוקאפ (תודה ליורוספורט...) וממש התרשמתי ממנו . אני חושב שפליקס עוד דיבר עליו לפני שנתיים כפוטנציאל ....
גם שחקן כמו ארון ג'קסון יכול לבוא בחשבון אם הקבוצה שלו תעוף מהיורוליג וגם המצב הכלכלי שלהם לא משהו...בכל מקרה חייבים למצוא שחקן פעיל שכל מה שישאר זה לחבר אותו לקבוצה ולא להכניס אותו לכושר .
אם לא היו מושכים את המומ עם לאנגפורד יותר משלושה שבועות אני בטוח שהוא היה נראה היום הרבה יותר טוב , בכל מקרה אני מניח שרק לקראת סוף השלב הזה נתחיל לראות באמת מה הוא יודע (והוא יודע !! )
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים