המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:דווקא אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל ושאפשר לדוג משם שחקן טוב שלא היינו יכולים להביא בכל יום
rc4991 כתב:דווקא אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל ושאפשר לדוג משם שחקן טוב שלא היינו יכולים להביא בכל יום
קודי כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000701073
אני, לצערי, מסכים עם כל מילה.
roy1000 כתב:קודי כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000701073
אני, לצערי, מסכים עם כל מילה.
המצב לא כל כך גרוע. יש הרבה זמן להחתים שחקן ולהניס אותו לעניינים.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:דווקא אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל ושאפשר לדוג משם שחקן טוב שלא היינו יכולים להביא בכל יום
אין שום פליט מחנות שיהיה יותר טוב מאוחיון.
קובי כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:דווקא אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל ושאפשר לדוג משם שחקן טוב שלא היינו יכולים להביא בכל יום
אתה רציני ?
yarinsaky כתב:לפי " ישראל היום " פסיקת הבורר לגבי פארגו תהיה בשבוע הקרוב ואולי תהיה תפנית שתחזיר אותו למכבי. אל תבנו על זה.
מכבי גם מנסה לשכנע את הסוכן של פארמר לא לעזוב כבר ביום שלישי.
yarinsaky כתב:ד"א, בלאט רמז אתמול שגם אם הוא ירצה את פארגו ההנהלה יכולה להחליט אחרת. נדמה לי שפדרמן הטיל על זה ווטו.
yzafrir כתב:אני מבין אותו , הוא נשאר עם רכז מוביל שכנראה כפו עליו (פאפאס) והוא לא משחק \ ועם רכז שני שהיה בקיץ אופציה שנייה והגיע בעיקר בגלל שהלפרין לא הגיע....הדבר היחיד שיכול להציל את העונה הזאת הוא התעלות של שחקנים כמו שהיה בסוף העונה שעברה רק שאני לא רואה מי יעשה את זה העונה .
קובי כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:דווקא אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל ושאפשר לדוג משם שחקן טוב שלא היינו יכולים להביא בכל יום
אתה רציני ?
roy1000 כתב:קובי כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:דווקא אני חושב שזו אופציה לא רעה בכלל ושאפשר לדוג משם שחקן טוב שלא היינו יכולים להביא בכל יום
אתה רציני ?
לחלוטין. כנראה שיש לאנשים אשליות לגבי מי מסתובב במחנות ה- NBA. אין שם עילויים. אני מצטרף לאלו שחושבים שצריך לחפש באירופה. דרייפר הזה נראה לא רע ואולי שווה לנסות אותו לחוצי עונה. אני לא חושב שמכבי תצליח למצוא פתרון ארוך טווח באמצע העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים