פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2011/12 - הפלייאוף כבר כאן

30 מאי 2012, 18:33

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מאוד מאוד כיף לי לראות את סן אנטוניו משחקים אבל נראה לי כאילו יש לאוקלהומה יותר סיכוי לנצח את ההיט בסידרה ומה שהכי חשוב לי זה שללברון לא תהיה טבעת

אוי נו באמת..
:thumbdown

אל תהיה מרוצה מזה..זה לא יגרום לי לשנות את דעתי

30 מאי 2012, 18:42

אני גם חושב שס"א משחקים כדורסל לא יפה... יעיל, אבל מגעיל. עד שגרג פופוביץ' יעזוב זה לא ישתנה.
מספיק לראות את שיטת האק-א-שאק, או לשמוע אותו אומר "תשחקו מגעיל" כדי להיגעל מהם. הלוואי שאוקלהומה תנצח.

30 מאי 2012, 18:52

Ido_Maccabi כתב:אני גם חושב שס"א משחקים כדורסל לא יפה... יעיל, אבל מגעיל. עד שגרג פופוביץ' יעזוב זה לא ישתנה.
מספיק לראות את שיטת האק-א-שאק, או לשמוע אותו אומר "תשחקו מגעיל" כדי להיגעל מהם. הלוואי שאוקלהומה תנצח.

:eek
אל מה אתה מדבר?? סאן אנטוניו שיחקו כדורסל יפיפה. כדורסל קבוצתי וכל כך מהנה. ראית את המשחק? היה כדורסל מעולה. מי ששיחק מגעיל זה דווקא אוקלהומה ששיחקו רק בידודים של אחד עם אחד, ועשו האק-א-ספליטר. המשחק הקבוצתי של סאן אנטוניו, בלי טיפת אתלטיות, כל כך מרשים ומהנה. לראות את פארקר, ג'ינובילי, והנעת הכדור שלהם זה באמת תענוג

30 מאי 2012, 19:01

Ido_Maccabi כתב:אני גם חושב שס"א משחקים כדורסל לא יפה... יעיל, אבל מגעיל. עד שגרג פופוביץ' יעזוב זה לא ישתנה.

ראינו אותו משחק הלילה? כי מגעיל הם לא שיחקו.

30 מאי 2012, 20:00

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מאוד מאוד כיף לי לראות את סן אנטוניו משחקים אבל נראה לי כאילו יש לאוקלהומה יותר סיכוי לנצח את ההיט בסידרה ומה שהכי חשוב לי זה שללברון לא תהיה טבעת

אוי נו באמת..

אני לא מנסה, אבל זה מזכיר לי את אוהדי הפועל שמעדיפים שמכבי יפסידו מאשר שהם עצמם ינצחו..
את מעדיפה שלברון יפסיד מאשר שהקבוצה שאת אוהבת את המשחק שלה תנצח..

30 מאי 2012, 20:03

אני דווקא בעד לברון, ולו מהסיבה הפשוטה שהוא עשה צעד מאוד לא פופולארי והלך לשחק עם שחקנים טובים בשביל לקחת אליפויות במקום לכאורה להיות השחקן הגדול שסוחב לבד קבוצה לאליפות ולזכות בכל התהילה. מעבר לזה שהוא שחקן שאני מאוד אוהב. העתיד של הליגה זה המאבק בין הביג ת'רי של מיאמי לביג ת'רי של הת'אנדר, כשאולי בברוקלין תקום גם קבוצה שתוכל להתמודד עם שתיהן.

30 מאי 2012, 20:03

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

אוי נו באמת..

אני לא מנסה, אבל זה מזכיר לי את אוהדי הפועל שמעדיפים שמכבי יפסידו מאשר שהם עצמם ינצחו..
את מעדיפה שלברון יפסיד מאשר שהקבוצה שאת אוהבת את המשחק שלה תנצח..

אני אוהדת גולדן סטייט..לא אוקלהומה, לא סן אנטוניו, לא סלטיקס ובטח ובטח שלא ההיט ככה שאין שום קבוצה שאני ''אוהבת'' ושלא אכפת לי שתפסיד העיקר שלברון לא יזכה באליפות
אוקלהומה קבוצה שכיף לראות וסן אנטוניו קבוצה שכיף לראות אבל הכי חשוב לי שלברון לא ינצח

30 מאי 2012, 20:06

חוץ מזה הגיע הזמן שלשחקן הטוב בליגה ב-3 השנים האחרונות תהיה סוף סוף אליפות.

31 מאי 2012, 04:06

WTF,
לפני כמה ימים אחרי המשחק הראשון בין מיאמי לבוסטון אוהד בוסטון רשם בטוקבקים בONE שרונדו הולך להפציץ 44 נקודות, ואני כל בנאדם נורמאלי אמרתי לעצמי בראש "הנה עוד אחד חי בסרט"..
O_O

31 מאי 2012, 08:32

לא ראיתי שנכתב פה (סליחה אם כן) - ניו אורלינס זכתה הלילה בבחירה הראשונה בדראפט שצפויה להיות אנטוני דייוויס. זה סוג של צדק פואטי כי להבדיל מהקבוצות האחרות בלוטרי (שארלוט, קליבלנד, וושינגטון) ההורנטס לא עשו טנקינג ואפילו ניצחו 8 מ-13 המשחקים האחרונים בעונה. ניו-אורלינס למעשה מחזיקה ב-2 בחירות טופ-10 בדראפט הקרוב כי יש להם עוד את הבחירה העשירית בדראפט מהטרייד של כריס פול. אנטוני דייוויס, אריק גורדון ובחירה עשירית בדראפט הנוכחי (נחשב דראפט איכותי) יכול להיות אחלה בסיס לבניה מחדש ויש להם עוד כמה שחקנים צעירים על חוזי רוקי - גוסטאבו איון, אל-פארוק אמינו וקסביאר הנרי שאולי יצא מהם משהו.

סדר הקבוצות בלוטרי:
1. ניו אורלינס
2. שארלוט
3. וושינגטון
4. קליבלנד
5. סקרמנטו
6. פורטלנד (קיבלו את הבחירה של ברוקלין מהטרייד על ג'ראלד וואלאס)
7. גולדן סטייט (בחירה שהייתה אמורה לעבור ליוטה אבל הייתה מוגנת טופ-7 ולכן נשארה אצל הווריורס)
8. טורונטו
9. דטרויט
10. ניו-אורלינס (בחירה של מינסוטה שהייתה בבעלות הקליפרס ועברה להורנטס בטרייד על כריס פול)
11. פורטלנד
12. מילווקי
13. פיניקס
14. יוסטון

31 מאי 2012, 09:33

סאן אנטוניו קבוצה מדהימה. לטעמי ג'ינובלי אחד מהשחקנים הכי UNDER-RATED אי פעם בנ.ב.א. ווינר ברמות הגבוהות ביותר. משלב קשיחות, החלטות נכונות וקלאצ'.
קשה לאוקלהומה הצעירה להכיל את הניסיון האדיר של סאן אנטוניו עם הטריו המדהים+ אחד המאמנים הטובים ביותר אי פעם.
להזכירכם טוני פארקר נבחר מקום 25+ בדראפט וג'ינובלי 50+ בדראפט.

אני בכל זאת מקווה שאוקלהומה תנצח בשביל דוראנט. הנ.ב.א צריך שחקן צעיר מבטיח שיזכה באליפויות ויוכל לקרוא תיגר על הגדולים. במיוחד שחקן שנשאר נאמן למועדון, צנוע ומנהיג. אני בעד דוראנט... מצד שני מזכיר לי משהו את מקגריידי ביציבה ובסגנון גוף ויש לי הרגשה לא טובה לגבי פציעות גב בעתיד.

31 מאי 2012, 10:09

יהיה כיף לראות את ההורנטס אוספים את דייויס. מאוד חסר להם העונה גבוה כזה- שישליט טרור ברחבות, והנה הם קיבלו אותו.
מאמין שהבחירה העשירית תביא איתה את אחד הפוינט גארדים המוכשרים בדראפט: דמיאן לילארד או קנדל מארשל, ויחד עם גורדון (סופרסטאר לגיטימי בליגה) שיחזור לעונה מלאה- אולי יהיה אפשר לשכוח מכריס פול.

31 מאי 2012, 16:02

הופעה אדירה של רונדו (44/10/8), הכי טובה של שחקן כלשהו העונה. רק חבל שזה הסתיים בהפסד וגם חבל שהשופטים לא ראו עבירה סופר ברורה של ווייד על רונדו ובמקום 2 זריקות קיבלנו סל קריטי בצד השני ברגע מכריע בסוף הארכה.

תמונה

הכבוד שווייד ולברון מקבלים מהשופטים הוא לגמרי מוגזם (אי אפשר לנשום לידם). בצד שני, הוציאו את פירס ב6 עבירות כאילו כלום (האחרונה בטוח לא הייתה).

31 מאי 2012, 16:09

LIAV10 כתב:האמת ריחמתי על אלן, אני מת עליו והוא דפק שם אירבולים שלא היו לו כל הקריירה..

קשה לשחק עם הדבר הזה:

תמונה

שחקן פחות קשוח ממנו לא היה משחק בכלל.

שחף כתב:אני דווקא בעד לברון, ולו מהסיבה הפשוטה שהוא עשה צעד מאוד לא פופולארי והלך לשחק עם שחקנים טובים בשביל לקחת אליפויות במקום לכאורה להיות השחקן הגדול שסוחב לבד קבוצה לאליפות ולזכות בכל התהילה. מעבר לזה שהוא שחקן שאני מאוד אוהב. העתיד של הליגה זה המאבק בין הביג ת'רי של מיאמי לביג ת'רי של הת'אנדר, כשאולי בברוקלין תקום גם קבוצה שתוכל להתמודד עם שתיהן.

לא, אנשים לא אוהבים אותו בגלל הדרך השחצנית בה הדבר נעשה. כל הקרקס סביב ההחלטה לא הספיק לו ואז הוא עשה את הדבר הבא:http://www.youtube.com/watch?v=pT-I8jQDQ7c. אני עוד אביא את הסרטון הזה אחרי שהוא יפסיד עוד גמר.

31 מאי 2012, 16:25

לא, אנשים לא אוהבים אותו בגלל הדרך השחצנית בה הדבר נעשה. כל הקרקס סביב ההחלטה לא הספיק לו ואז הוא עשה את הדבר הבא:http://www.youtube.com/watch?v=pT-I8jQDQ7c. אני עוד אביא את הסרטון הזה אחרי שהוא יפסיד עוד גמר.

זאת הסיבה שאני כל כך שונא אותו.
גם אם הוא היה ווינר כזה כמו שהוא חשב שהוא, והוא היה כבר מביא אליפות או שתיים, עדיין הייתי שונא אותו בגלל היהירות והשחצנות. ואני כל כך מחכה לראות את סאן אנטוניו הקשישים בועטים את מיאמי ומלמדים אותם שיעור בווינריות בגמר בדרך לעוד תואר של הספרס, ועוד כישלון של "המלך"

31 מאי 2012, 16:54

בסדר, נדבר עוד שבועים חברים..

31 מאי 2012, 17:48

האוהדים הכי מרשימים בעונה האחרונה בnba

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AdNk3wpyWE

תהנו

31 מאי 2012, 17:50

LIAV10 כתב:בסדר, נדבר עוד שבועים חברים..

אני ממש לו שונא את לברון אבל גם רחוק מלאהוב אותו,( אני כן מתחיל להתאהב בדוראנט ) הייתה לו גם איזו התבטאות לא מוצלחת בנושא היהודי פעם.

בכל מקרה, אם להיות אובייקטיבי , הוא היום השחקן הכי טוב בעולם וצריך לקחת את האליפות הפעם. אוי ואבוי לו, מבחינתו, אם זה לא יקרה הפעם.

31 מאי 2012, 19:15

EulGam05 כתב:לא ראיתי שנכתב פה (סליחה אם כן) - ניו אורלינס זכתה הלילה בבחירה הראשונה בדראפט שצפויה להיות אנטוני דייוויס. זה סוג של צדק פואטי כי להבדיל מהקבוצות האחרות בלוטרי (שארלוט, קליבלנד, וושינגטון) ההורנטס לא עשו טנקינג ואפילו ניצחו 8 מ-13 המשחקים האחרונים בעונה. ניו-אורלינס למעשה מחזיקה ב-2 בחירות טופ-10 בדראפט הקרוב כי יש להם עוד את הבחירה העשירית בדראפט מהטרייד של כריס פול. אנטוני דייוויס, אריק גורדון ובחירה עשירית בדראפט הנוכחי (נחשב דראפט איכותי) יכול להיות אחלה בסיס לבניה מחדש ויש להם עוד כמה שחקנים צעירים על חוזי רוקי - גוסטאבו איון, אל-פארוק אמינו וקסביאר הנרי שאולי יצא מהם משהו.

סדר הקבוצות בלוטרי:
1. ניו אורלינס
2. שארלוט
3. וושינגטון
4. קליבלנד
5. סקרמנטו
7. גולדן סטייט (בחירה שהייתה אמורה לעבור ליוטה אבל הייתה מוגנת טופ-7 ולכן נשארה אצל הווריורס)
8. טורונטו
9. דטרויט
10. ניו-אורלינס (בחירה של מינסוטה שהייתה בבעלות הקליפרס ועברה להורנטס בטרייד על כריס פול)
11. פורטלנד
12. מילווקי
13. פיניקס
14. יוסטון

צריך לבטל את הלוטרי ב-NBA
ב-NFL מי שמסיימת עם המאזן הגרוע ביותר היא זו שבוחרת ראשונה בדראפט

ה-NBA רוצה את הלוטרי בשביל סיפורים כמו לפני שנה שהילד החולה של אחד ה-GMים קיבל את הבחירה הראשונה נגד כל הסיכויים וכולם ידעו שזה מכור בשביל ה-FEEL GOOD STORY בסוף..אז למה?
הקבוצה עם המאזן הגרוע ביותר צריכה לבחור ראשונה וככה להמשיך את הסדר

31 מאי 2012, 19:19

Holiday_Armadillo כתב:
EulGam05 כתב:לא ראיתי שנכתב פה (סליחה אם כן) - ניו אורלינס זכתה הלילה בבחירה הראשונה בדראפט שצפויה להיות אנטוני דייוויס. זה סוג של צדק פואטי כי להבדיל מהקבוצות האחרות בלוטרי (שארלוט, קליבלנד, וושינגטון) ההורנטס לא עשו טנקינג ואפילו ניצחו 8 מ-13 המשחקים האחרונים בעונה. ניו-אורלינס למעשה מחזיקה ב-2 בחירות טופ-10 בדראפט הקרוב כי יש להם עוד את הבחירה העשירית בדראפט מהטרייד של כריס פול. אנטוני דייוויס, אריק גורדון ובחירה עשירית בדראפט הנוכחי (נחשב דראפט איכותי) יכול להיות אחלה בסיס לבניה מחדש ויש להם עוד כמה שחקנים צעירים על חוזי רוקי - גוסטאבו איון, אל-פארוק אמינו וקסביאר הנרי שאולי יצא מהם משהו.

סדר הקבוצות בלוטרי:
1. ניו אורלינס
2. שארלוט
3. וושינגטון
4. קליבלנד
5. סקרמנטו
8. טורונטו
9. דטרויט
11. פורטלנד
12. מילווקי
13. פיניקס
14. יוסטון

צריך לבטל את הלוטרי ב-NBA
ב-NFL מי שמסיימת עם המאזן הגרוע ביותר היא זו שבוחרת ראשונה בדראפט

ה-NBA רוצה את הלוטרי בשביל סיפורים כמו לפני שנה שהילד החולה של אחד ה-GMים קיבל את הבחירה הראשונה נגד כל הסיכויים וכולם ידעו שזה מכור בשביל ה-FEEL GOOD STORY בסוף..אז למה?
הקבוצה עם המאזן הגרוע ביותר צריכה לבחור ראשונה וככה להמשיך את הסדר

ה-NBA רוצה את הלוטרי לא בשביל feel good story אלא בשביל למנוע טאנקינג. אם הקבוצה עם המאזן הגרוע בליגה הייתה תמיד מקבלת את הבחירה הראשונה אז קבוצות שהיו רואות שאין להם סיכוי להכנס לפלייאוף או שגם אם יכנסו אז אין להם יותר מדי סיכוי היו מתחילות להפסיד בכוונה בשביל לקבל בחירת דראפט גבוהה ואז כל הליגה הייתה הופכת לבדיחה אחת גדולה.
נושא נעול