מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אפריל 2011, 16:14

מישהו יכול אולי להעלות את הסטטיסטיקה של מרכוס וויליאמס?
תודה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 אפריל 2011, 16:25

rc4991 כתב:מישהו יכול אולי להעלות את הסטטיסטיקה של מרכוס וויליאמס?
תודה

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=58505
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אפריל 2011, 16:25

חביב אורנג'ד כתב:
rc4991 כתב:מישהו יכול אולי להעלות את הסטטיסטיקה של מרכוס וויליאמס?
תודה

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=58505

תודה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אפריל 2011, 16:30

לא התרשמתי כל כך מהסטטיסטיקה של וויליאמס:
הוא לא קולע באחוזים טובים חוץ מלשלוש[40]
והוא גם מאבד מלא[3.5]
אם כבר הייתי באמת רוצה לראות את דוינטה דרייפר שהזכירו פה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 אפריל 2011, 18:18

rc4991 כתב:לא התרשמתי כל כך מהסטטיסטיקה של וויליאמס:
והוא גם מאבד מלא[3.5]

לפני חודש וחצי הוא חתם על חוזה רב שנתי בקבוצתו. אז תשכח מדרייפר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 10 אפריל 2011, 18:23

גם למצ׳בן היה חוזה. עם כסף אפשר להתיר כל חוזה. על פי וואלה פארגו דורש 1.2 מליון לעונה
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אפריל 2011, 19:05

felix_r כתב:
והוא גם מאבד מלא[3.5]

לפני חודש וחצי הוא חתם על חוזה רב שנתי בקבוצתו. אז תשכח מדרייפר.

אתה יודע אולי כמה הוא ירוויח ולכמה שנים חתם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 10 אפריל 2011, 19:32

גיא פניני סיכם ל-3 שנים נוספות במכבי תל אביב

http://one.co.il/Article/177818.html
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אפריל 2011, 19:36

itai7 כתב:גיא פניני סיכם ל-3 שנים נוספות במכבי תל אביב

http://one.co.il/Article/177818.html

בשורה משמחת למרות שהייתה צפויה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 10 אפריל 2011, 20:10

מספיק עם הבבל"ת הזה.
פארגו הוא מנייה בעליה אך הוא לא שווה 1.2 מיליון. לא כרגע לפחות.
יכול להיות שהוא יעבור לאירופה ויעשה חיל (כמו אקסים אחרים של מכבי) ויכול להיות שלא.
לא הכל זה כסף. לשחקן במכבי של היום יש הזדמנות להתאמן עם מאמן מאד מקצועי ואנושי כאחד.
יש סביבה מצויינת וחברותית וגם אפשרות לחיות בעיר שנמצאת בסטנדרט עולמי.
במועדונים רוסיים למשל, משלמים לשחקנים הרבה יותר כסף בגלל סביבת המחייה הלא כ"כ סימפטית.
זה השיקולים שלו, אבל מכבי לא תקום ותיפול עליו.

חוץ מזה, צריך להבין כמה דברים פשוטים - למכבי אין תקציב בלתי נגמר כמו שיש לחלק מהקבוצות באירופה.
מכבי היא קבוצה יחסית מאוזנת, יש לה תקרת שכר די ברורה לשחקנים וזה מה ששומר על המועדון הזה בחיים.
ישנם מועדונים היסטוריים שנמצאים היום בתהום הנשיה (אריס סלוניקי למשל) ומכבי עדיין חיה ונושמת הרבה בזכות ניהול מושכל.
כל עוד לא יצטרפו בעלים נוספים ועשירים (!) לקבוצה, אין מה לצפות לשינוי בשכר שחקנים.
כרגע חיים ממה שיש וחיים מזה יפה מאד.

ושלא ישמע מדברי כאילו מכבי חפה מביקורת:
מכבי הייתה צריכה לסגור עם פארגו עוד כשדרש 650K.
ואם יטען הטוען שמכבי לא ידעה שפארגו ידרוש חודש לאחר מכן 1.2M.
אשיב: עוד כשפארגו דרש 650K היה ברור לכל עין שהוא שווה יותר מזה.
אני זוכר שירון ארבל כתב על פארגו (בשונה מפרקינס) שערכו שווה את המיליון +
ויש קבוצות שישישו לשלם לו את זה.
אין מה לעשות, הזמן הוא פקטור, ואנחנו אוכלים את הדייסה שבישלנו, פעם נוספת.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי עמיר לונ » 10 אפריל 2011, 20:47

כתבה מהארץ מאתמול מציינת שסופו לא בטו ישאר במכבי עונה באה, לי זה נשמע כמו שטויות כי הם נותנים נימוקים גרועים.
הנה קישור לכתבה:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1224311.html
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 00:15

לדעתי, אם שמים לפרגו עכשיו חוזה של מליון דולר ל3 עונות, הוא חותם, וכך גם צריך לעשות
למכבי שנה הבאה מתפנה לא מעט כסף, וללא ספק אפשר לשים מיליון דולר על שחקן כמו פארגו. בנוסף, אפשר לבצע טרייד של הנדריקס לקאחה בתמורה למוסלי ופיצוי כספי, כדי להכניס עוד כסף לשדרוגים וכולי.
הנדריקס היה מצוין שנה שעברה בספרד וכולם שם כבר מכירים אותו, וגם בסדרה מול קאחה הוא היה נהדר. מוסלי די מיותר בסגל של קאחה אחרי שהחתימו את באטיסטה לחוזה ארוך, והאריכו את החוזה של באראץ. הנדריקס אני מאמין עשה רושם מצוין עליהם, ומתאים בול כמחליף של טלטוביץ'. מוסלי מצד שני, זה מה שמכבי צריכים. סנטר ארוך (2.13) עם משחק הגנה מצוין, ריבאונדר טוב, ושחקן מאוד צעיר שיכול להתפתח פה יפה.
לדעתי הטרייד מצוין ל2 הקבוצות, וקאחה לדעתי יסכימו לשלם פיצוי יפה מאוד, ומכבי יוכלו לתת לפארגו מיליון דולר בלי לשבור את הראש איך לחלק את שאר התקציב, ולהחזיר את הלפרין עם חוזה ל3-4 שנים במקום השודד בטרנינג
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 אפריל 2011, 00:31

asafb96 כתב:לדעתי, אם שמים לפרגו עכשיו חוזה של מליון דולר ל3 עונות, הוא חותם, וכך גם צריך לעשות
למכבי שנה הבאה מתפנה לא מעט כסף, וללא ספק אפשר לשים מיליון דולר על שחקן כמו פארגו. בנוסף, אפשר לבצע טרייד של הנדריקס לקאחה בתמורה למוסלי ופיצוי כספי, כדי להכניס עוד כסף לשדרוגים וכולי.
הנדריקס היה מצוין שנה שעברה בספרד וכולם שם כבר מכירים אותו, וגם בסדרה מול קאחה הוא היה נהדר. מוסלי די מיותר בסגל של קאחה אחרי שהחתימו את באטיסטה לחוזה ארוך, והאריכו את החוזה של באראץ. הנדריקס אני מאמין עשה רושם מצוין עליהם, ומתאים בול כמחליף של טלטוביץ'. מוסלי מצד שני, זה מה שמכבי צריכים. סנטר ארוך (2.13) עם משחק הגנה מצוין, ריבאונדר טוב, ושחקן מאוד צעיר שיכול להתפתח פה יפה.
לדעתי הטרייד מצוין ל2 הקבוצות, וקאחה לדעתי יסכימו לשלם פיצוי יפה מאוד, ומכבי יוכלו לתת לפארגו מיליון דולר בלי לשבור את הראש איך לחלק את שאר התקציב, ולהחזיר את הלפרין עם חוזה ל3-4 שנים במקום השודד בטרנינג

לא הבנתי איך הרעיון ה "גאוני" לוותר על הנדריקס שהוכיח בסדרה נגד קאחה כמה הוא חשוב למצבת הגבוהים בצהוב יעזור למכבי .

מכבי צריכה לעשות הכול כדי לשמור על הקו הקידמי שהוא זה שסחב אותה כל העונה , אחר כך לשמר את פארגו שבאמת הוכיח את עצמו בסדרה נגד קאחה ורק אחר כך לחפש כל מיני חיזוקים לקו האחורי , בקו הקידמי אני מאוד מקווה שמכבי פשוט לא תיגע כי ממה שיש למכבי אפשר רק לרדת.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אפריל 2011, 00:35

asafb96 כתב:לדעתי, אם שמים לפרגו עכשיו חוזה של מליון דולר ל3 עונות, הוא חותם, וכך גם צריך לעשות

מסכים בקטע עם פארגו אבל בנוגע לטרייד אתה חי בסרט
קאחה קנתה את מוסלי בתור שחקן לעתיד ועכשיו הוא משחק תחת השאלה בקבוצה מאיטליה כאשר החוזה שלו תקף לחש השנים הבאות והפרשנים כבר אומרים שקאחה כהרגלה מצאה עוד שחקן שיהפוך למפלצת
אז תשכח מטרייד עם הנדריקס ובטח עוד עם פיצוי למכבי כי מוסלי בעוד שנה שנתיים אולי להיות מהסנטרים הטובים באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 00:39

יוסי22 כתב:

לא הבנתי איך הרעיון ה "גאוני" לוותר על הנדריקס שהוכיח בסדרה נגד קאחה כמה הוא חשוב למצבת הגבוהים בצהוב יעזור למכבי .

מכבי צריכה לעשות הכול כדי לשמור על הקו הקידמי שהוא זה שסחב אותה כל העונה , אחר כך לשמר את פארגו שבאמת הוכיח את עצמו בסדרה נגד קאחה ורק אחר כך לחפש כל מיני חיזוקים לקו האחורי , בקו הקידמי אני מאוד מקווה שמכבי פשוט לא תיגע כי ממה שיש למכבי אפשר רק לרדת.

הנדריקס שחקן טוב, אבל מכבי לא יכולה להמשיך לחיות בלי שחקן מעל 2.10
כמה שאני אוהב את הנדריקס, ואני חושב שהוא שחקן טוב, הוא 4
מכבי צריכה 5, לקאחה יש 5 מתאים שהיא לא צריכה, אפשר להוציא מזה משהו
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 00:43

rc4991 כתב:

מסכים בקטע עם פארגו אבל בנוגע לטרייד אתה חי בסרט
קאחה קנתה את מוסלי בתור שחקן לעתיד ועכשיו הוא משחק תחת השאלה בקבוצה מאיטליה כאשר החוזה שלו תקף לחש השנים הבאות והפרשנים כבר אומרים שקאחה כהרגלה מצאה עוד שחקן שיהפוך למפלצת
אז תשכח מטרייד עם הנדריקס ובטח עוד עם פיצוי למכבי כי מוסלי בעוד שנה שנתיים אולי להיות מהסנטרים הטובים באירופה

את מוסלי קאחה החתימו בתחילת העונה, לפני שגילו איזה שחקן נפלא באראץ, ולפני שהחתימו את באטיסטה
עכשיו באראץ ובטיסטה חתומים על חוזים אורכי טווח, ולמוסלי אין מה לחפש שם, לא שנה הבאה וגם לא עוד שנתיים
הנדריקס השאיר על קאחה רושם מצוין, והוא בדיוק השחקן שהם צריכים, ומוסלי פשוט מיותר שם
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 17:29

אגב, אני לא מבין פה את ההתלהבות מהנדריקס
הוא שחקן נחמד וטוב, אבל בתור 5 זה לא עובד, אין מה לעשות
לא ברור לי למה כולם מסתנוורים מהסדרה מול קאחה. הוא היה טוב, אבל עם כל הכבוד, שבאראץ היה בריא מול מכבי הוא נראה כמו שאקיל אוניל.
הוא היה בסדר גמור מול באראץ הפצוע ובאטיסטה המסורבל (שגם תפס איזה משחק 1), אבל כולם פה שוכחים את ההצגות של פרוביץ', שרמנידי, לונצ'ר, באראץ ששיחק בריא וכו...
אתם באמת חושבים שהנדרקיס יוכל להתמודד בבוא היום עם מאריץ', בורוסיס, נסטירוביץ', סשה קאון, וכל שאר הסנטרים האמיתיים באירופה? עם כל הכבוד, הוא לא יכול
הנדריקס שחקן טוב, עושה עבודה מצוינת, אבל הוא 4, יכול לשחק מצוין ליד סנטרים שיוצאים גם לקלוע מבחוץ כמו פישר, בורוסיס, באראץ, לישצ'וק, אבל ליד בלו ואליהו, צריך סנטר
asafb96

הודעהעל ידי itai7 » 11 אפריל 2011, 17:30

שמועה משעשעת באיטליה שהוארטס החביב מתקרב למכבי
itai7

הודעהעל ידי משה » 11 אפריל 2011, 17:33

והוא גם מאבד מלא[3.5]

40 אחוז מהשלוש זה לא קולע טוב מהשלוש? באיזה אחוז הוא צריך לקלוע מהשלוש כדי שהוא כן יחשב לקלע טוב, 80 אחוז?
משה

הודעהעל ידי DELEK » 11 אפריל 2011, 17:33

itai7 כתב:שמועה משעשעת באיטליה שהוארטס החביב מתקרב למכבי

הלוואי

והוא עוד יכול לבוא בתור ישראלי :D
DELEK

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־29 אורחים