asafb96 כתב:מה אתם אומרים על מחאה סטייל מה שעשו לטביב?![]()
עם טביב זה עבד, אולי גם עם פדרמן..
אני ממש בעד, רק בלי אלימות וברבריות סטייל הפועל..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:לא מאמין בקהל השבע של מכבי, זה קשה לו .
felix_r כתב:yarinsaky כתב:לא מאמין בקהל השבע של מכבי, זה קשה לו .
תראה, לפי מה שאני קורא בטוקבקים באתרים השונים, חלק לא מבוטל של הקהל דווקא מסכים עם הביקורת על בלאט
חנו'ש כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:לא מאמין בקהל השבע של מכבי, זה קשה לו .
תראה, לפי מה שאני קורא בטוקבקים באתרים השונים, חלק לא מבוטל של הקהל דווקא מסכים עם הביקורת על בלאט
ודווקא אני ראיתי רוב של טוקבקים שכותבים מילים הרבה פחות יפות על פדרמן.
בכל מקרה טוקבקים הם באמת לא מדד לשום דבר.
felix_r כתב:yarinsaky כתב:לא מאמין בקהל השבע של מכבי, זה קשה לו .
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:לא מאמין בקהל השבע של מכבי, זה קשה לו .
ודווקא אני ראיתי רוב של טוקבקים שכותבים מילים הרבה פחות יפות על פדרמן.
בכל מקרה טוקבקים הם באמת לא מדד לשום דבר.
ואיך זה סותר את מה שאמרתי? רוב מול חלק לא מבוטל?
yarinsaky כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:לא מאמין בקהל השבע של מכבי, זה קשה לו .
ומה איתך ? אתה רוצה את פדרמן בלי קשר לביקורת על בלאט ? . פעם תיעבת את פדרמן. אתה לא אותו פליקס של הפורום הקודם ?
felix_r כתב:yarinsaky כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:לא מאמין בקהל השבע של מכבי, זה קשה לו .
ומה איתך ? אתה רוצה את פדרמן בלי קשר לביקורת על בלאט ? . פעם תיעבת את פדרמן. אתה לא אותו פליקס של הפורום הקודם ?
אחשלי, אני לא אוהב את פדרמן.
כשכולם ירדו על רענן כץ, אני היתי בן היחידים פה שהיה יוצא נגד פדרמן.
למרות זאת אני מספיק אובייקטיבי לראות את הפרשה העכשיוית ללא שינאה עיוורת.
אולי זה בגלל שאני בעצמי ממש לא היתי מרוצה מעבודתו של בלאט העונה...
אולי זה בגלל שרכשתי סלידה מבלאט בשנים שאימן את נבחרת רוסיה. למה? בגלל כל הראיונות הלקקניים שהוא היה נותן שם בתקשורת הרוסית בשנים האלה, שממש לא נהנתי לקרוא.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:לא מאמין בקהל השבע של מכבי, זה קשה לו .
אחשלי, אני לא אוהב את פדרמן.
כשכולם ירדו על רענן כץ, אני היתי בן היחידים פה שהיה יוצא נגד פדרמן.
למרות זאת אני מספיק אובייקטיבי לראות את הפרשה העכשיוית ללא שינאה עיוורת.
אולי זה בגלל שאני בעצמי ממש לא היתי מרוצה מעבודתו של בלאט העונה...
אולי זה בגלל שרכשתי סלידה מבלאט בשנים שאימן את נבחרת רוסיה. למה? בגלל כל הראיונות הלקקניים שהוא היה נותן שם בתקשורת הרוסית בשנים האלה, שממש לא נהנתי לקרוא.
אז גם אתה לא ממש אובייקטיבי....
חנו'ש כתב:לא אמרתי את זה, אבל בעצמך הודית הרגע שאתה לא אוהב את בלאט.
זה גם משפיע על האובייקטיביות שלך.
michael כתב:כביסה כזאת צריך לכבס "בבית" ולא בעיתון בצורה שתשפיל את בלאט.
פדרמן הפתיע אותי לרעה.
yarinsaky כתב:זה אולי חסר תקדים בפומביות שלו, אבל לא במהות, כי ההנהלה בהחלט לא בפעם הראשונה לוקחת צד של שחקנים. זה קרה בעונת שרף האחרונה
כשחלק מהשחקנים הציבו אוליטימטום , או הם או שרף, ההנהלה העדיפה אותם.
jol9 כתב:אני לא בטוח שההנהלה מיישרת כאן קו עם האוהדים.
ההנהלה בוחרת להיטפל למאמן באיזשהו נושא שיחסית קל לעשות את זה.
נדמה לי שירין אמר כאן דבר מאוד נכון, איך זה שההנהלה בוחרת לבוא בטענות דווקא בנושא הזה (שצריך להודות על האמת, הוא יחסית שולי),
ולא בוחרת לתת לו קרדיט על ההצלחה המקצועית של הקבוצה, על הקידום של אוחיון, על ההתמודדות בשלוש מסגרות, על ההתגברות על הבלתמים ועל עוד דברים.
זהו סוג של אמבוש, וסוג של להראות לכולם מי כאן הגבר. תכלס, לבלאט אין חוזה, ואם פדרמן לא רוצה, אז שלא ייחדש לו אותו. האוהדים לא מטומטמים,
ומבינים מה קורה, כך שאם בלאט יעזוב, פדרמן לא ייצא מזה נקי - הוא ייקבל את הביקורת שתגיע לו בצדק בנושא הזה.
felix_r כתב:jol9 כתב:אני לא בטוח שההנהלה מיישרת כאן קו עם האוהדים.
ההנהלה בוחרת להיטפל למאמן באיזשהו נושא שיחסית קל לעשות את זה.
נדמה לי שירין אמר כאן דבר מאוד נכון, איך זה שההנהלה בוחרת לבוא בטענות דווקא בנושא הזה (שצריך להודות על האמת, הוא יחסית שולי),
ולא בוחרת לתת לו קרדיט על ההצלחה המקצועית של הקבוצה, על הקידום של אוחיון, על ההתמודדות בשלוש מסגרות, על ההתגברות על הבלתמים ועל עוד דברים.
זהו סוג של אמבוש, וסוג של להראות לכולם מי כאן הגבר. תכלס, לבלאט אין חוזה, ואם פדרמן לא רוצה, אז שלא ייחדש לו אותו. האוהדים לא מטומטמים,
ומבינים מה קורה, כך שאם בלאט יעזוב, פדרמן לא ייצא מזה נקי - הוא ייקבל את הביקורת שתגיע לו בצדק בנושא הזה.
על איזו בדיוק הצלחה מקצועית אתה מדבר?
על זה שהינו במרחק של סל אחד של באזילה בן ה-37 מלא לעלות להצלבה?
על זה שלא הצלחנו לעבור את פאו שבקייץ שיחררה חצי מהכוכבים שלה ושיחקה עם 2 וחצי שחקנים נורמאלים גם הם לקראת הפנסיה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים