בכל זאת כמובן שהגיע לנו התואר והיה מרגש שטל נתן לפאפאס ובלו לחלוק איתו את הנפת הגביע בראשונה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
תמצאו דרך לפצות את הליגה דרך חלק מההכנסות וכמובן ההוצאות שתחסכו מהליגה שלא מתאימה לרמה של מכבי. תשתמשו בכסף כדי לקדם שחקנים ישראלים.
Holiday_Armadillo כתב:מה זה הטור האדיוטי הזה מפיני?
http://www.one.co.il/Article/199082.html
דווקא הוא שהיה במכבי כל כך הרבה ודיבר על זה כל כך הרבה צריך לדעת שאף אחד לא נותן למכבי לתרום בכדורסל הישראלי
כל הזמן מורידים אותנו לרמה של הגנון במקום להעלות את הגנון לרמה של הגדולים
כשיש מודל שהוא אחד המצליחים בעולם במקום ללמוד ממנו מנסים לסרס אותו
סליחה?!?!?!?!תמצאו דרך לפצות את הליגה דרך חלק מההכנסות וכמובן ההוצאות שתחסכו מהליגה שלא מתאימה לרמה של מכבי. תשתמשו בכסף כדי לקדם שחקנים ישראלים.
אנחנו צריכים לשלם לליגה? אני קראתי נכון?
yarinsaky כתב:את זה אפשר להגיד על כל אחד היום. גם בלאט יכול לקבל הצעה גבוהה היום ולעזוב.
חוץ מזה מכבי היא זאת ( יותר נכון פדרמן ) שלא רצתה שהוא ימשיך.
yarinsaky כתב:בסדר, אנחנו בעידן אחר היום וכל אחד יכול לעזוב את מכבי בשביל כסף או קריירה אחרת במקום אחר מכל מיני סיבות.
אתה יודע מה, אפילו מיקי הגדול, גדול המכביסטים , נזרק ממכבי והלך לקבוצות כמו הפועל ירושלים והפועל ת"א.
דווקא בלאט הוא לא מכביסט מובהק. אני זוכר שמכבי התחננה לפניו שיחזור לפני שלוש או ארבע שנים והוא דחה אותה כי היו לו הצעות גבוהות הרבה יותר מרוסיה או ממקום אחר.
זה לגיטימי לגמרי ואין לי טענות אליו לגבי זה.
אני מבקש שלא נהיה נאיביים יותר.
קודי כתב:שני דברים מהגמר אתמול:
1. סופו המשיך להוכיח שגם בחצי משכרו הנוכחי אין לו מקום במכבי. הוא נשמה ויש לו לב ענק אבל לפחות כרגע יש לו מעט מאוד כדורסל.
2. לנגפורד הוכיח שוב (בפעם המי יודע כמה) שחסכון בקיץ של 200-300 אלף דולר עליו יהיה עוד חסכון יקר מבית היוצר של פדרמן. מדובר באחד הגארדים הטובים והמגוונים באירופה ותהיה שטות גמורה לוותר עליו בשביל כמה מאות אלפי דולרים, לא בשביל אארון ג'קסון ולא בשביל שום שחקן אירופאי שהוא לא סופרסטאר אמיתי. פשוט שטות מוחלטת מצד מכבי לא לממש את האופציה עליו לעונה הבאה, גם אם היא תעלה לקבוצה 1.3 מיליון דולר. הכסף הזה פשוט יתחלק בין שני שחקנים הרבה פחות טובים ממנו שבמבט לאחור נגיע למסקנה שהיה אפשר לוותר על אחד מהם לפחות.
yarinsaky כתב:שחקנים רוצים בונוס על האדריאטית ומכבי מושכת אותם ?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4222934,00.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים