אשכול הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מאי 2012, 19:49

שחף כתב:אתם מודעים לזה שסופו הוא שחקן הגנה גרוע בהרבה משרמדיני? הוא לא מזיז רגליים, לא יוצא לשחקן שחוסם אחרי הפיק אנד רול, ריבאונדר רע וחוסם בינוני מינוס.
שרמדיני לעומת זאת הוביל את הטופ 16 בחסימות בשנה שעברה, יש לו גובה ומסה ויש לו פוטנציאל בתחום הזה.

והשילוב הזה של סופו+ליאור לקח את מכבי לגמר היורוליג. אני חושב שקוו קדמי כזה יכול להיות נחמד מאוד. אני אישית הייתי מעדיף משהו אחר בעמדת הסנטר, אבל אם זה מה שיהיה הקוו הקדמי שלנו שנה הבאה, זה לא כזה אסון לפי מה שציפינו אחרי שחשבנו שגם סופו וגם הנדריקס, שעשו שנתיים יפות במכבי, יעזבו
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 05 מאי 2012, 19:52

ושאראס סחב את מכבי ל-2 גביעי אירופה, זה אומר שהוא שומר טוב? מה זה קשור?
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 19:55

שחף כתב:ושאראס סחב את מכבי ל-2 גביעי אירופה, זה אומר שהוא שומר טוב? מה זה קשור?

אוקיי אז אם רק תוכל לתת לי את כרטיס האשראי שלך שאני אוכל להזמין את פארקר,שאראס,באסטון וויצ'יץ' של לפני 7 שנים אנחנו נסיים פה :thumbup
שאראס לא שומר גדול אבל הייתה פה קבוצה שמבחינה התקפית היה לה פוטנציאל ל-120 נקודות כל משחק ככה שגם אם קלעו נגדך 110 אתה קלעת 10 יותר
לא משנה איזה קבוצה תבנה סביב סופו והחולשות ההגנתיות שלו אתה לא תגיע לפוטנציאל שהיה אז ובגלל זה החולשות ההגנתיות שלו הרבה יותר בולטות מאלה של שאראס
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 19:56

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:ליאור עם שרמאדיני, יהיה כנראה ההרכב הכי גרוע מבחינה הגנתית שדרך אי פעם על מגרש כדורסל.

ועדיין משניהם אני בטוחה ששרמאדיני יהיה השומר היותר טוב

חוכמה גדולה.... :rolleyes ::
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מאי 2012, 19:56

לא. מה הקשר שאראס? אבל אם אומרים פה שליאור ושרמדיני זה השילוב הכי גרוע מבחינה הגנתית שהיה פה אי פעם, אז קודם כל זה לא נכון, כי כמו שאמרת סופו שחקן הגנה פחות טוב משרמדיני, ואם הם הגיעו לגמר, למרות שהיו זוועה בהגנה, אז זה לא אומר שצריך לפסול על הסף את השילוב של ליאור-שרמדיני. בכל מקרה אני אישית בכלל לא בטוח ששרמדיני צריך להיות האופציה הראשונה לעמדת הסנטר, אבל זה משהו אחר
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 19:58

Holiday_Armadillo כתב:

אוקיי אז אם רק תוכל לתת לי את כרטיס האשראי שלך שאני אוכל להזמין את פארקר,שאראס,באסטון וויצ'יץ' של לפני 7 שנים אנחנו נסיים פה :thumbup
שאראס לא שומר גדול אבל הייתה פה קבוצה שמבחינה התקפית היה לה פוטנציאל ל-120 נקודות כל משחק ככה שגם אם קלעו נגדך 110 אתה קלעת 10 יותר
לא משנה איזה קבוצה תבנה סביב סופו והחולשות ההגנתיות שלו אתה לא תגיע לפוטנציאל שהיה אז ובגלל זה החולשות ההגנתיות שלו הרבה יותר בולטות מאלה של שאראס

אבל אם יש לך קו אחורי טוב הגנתית כמו זה שהיה שנה שעברה, זה יכול להיות מספיק טוב כדי להביא אותנו לגמר, גם כשההגנה של הקו הקדמי לא היה משהו לספר עליו לנכדים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 מאי 2012, 19:59

אל תשכח, אסף, שהיה למכבי קו אחורי בולדוגי של ממש עם פרקינס, פארגו ואיידסון שחיפה מאוד על החולשה של הקו הקדמי בריבאונד, בחטיפות ובשמירה באופן כללי ויצר הרבה מצבים קלים לאליהו במעבר.
השנה הכול נראה אחרת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 05 מאי 2012, 20:00

Holiday_Armadillo כתב:

הטיעון שלי בכלל היה ששרמאדיני לא כזה רע בהגנה(ולמי שזוכר את קוסטה פרוביץ' לפני שהגיע ל-NBA הוא היה שחיף די רציני, יותר משרמאדיני היום). לגבי ליאור וסופו, אני חושב שלמכבי היה מזל במובנים מסויימים. חוץ מברסה ופאו בגמר היא לא נתקלה כל כך בקבוצות עם היכולת לחשוף את המינוסים של הקו הקדמי של ליאור וסופו. מול קאחה ששיחקה הרבה פיק אנד רולים הנדריקס ובלו שיחקו כמות כמעט זהה של דקות לסופו ואליהו. נדמה לי שבלו שיחק אפילו יותר.
שחף

הודעהעל ידי Chen » 05 מאי 2012, 20:02

זוכרים את KC RIVERS? הייתם רוצים אותו כאן שנה הבאה יש לו אחלה ידית...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2012, 20:08

Chen כתב:זוכרים את KC RIVERS? הייתם רוצים אותו כאן שנה הבאה יש לו אחלה ידית...

לא,הוא מעמיד ממוצעים בינוניים מאוד העונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 20:09

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הטיעון שלי בכלל היה ששרמאדיני לא כזה רע בהגנה(ולמי שזוכר את קוסטה פרוביץ' לפני שהגיע ל-NBA הוא היה שחיף די רציני, יותר משרמאדיני היום). לגבי ליאור וסופו, אני חושב שלמכבי היה מזל במובנים מסויימים. חוץ מברסה ופאו בגמר היא לא נתקלה כל כך בקבוצות עם היכולת לחשוף את המינוסים של הקו הקדמי של ליאור וסופו. מול קאחה ששיחקה הרבה פיק אנד רולים הנדריקס ובלו שיחקו כמות כמעט זהה של דקות לסופו ואליהו. נדמה לי שבלו שיחק אפילו יותר.

אני מסכימה איתך ששרמאדיני לא שחקן הגנה גרוע
יש לו את הפלוסים שלו ויש לו את המינוסים שלו והשנה תחת מאמן מאוד הגנתי לפי דעתי הוא הראה יכולות הגנה לא רעות בכלל, אבל אני עדיין חושבת שהמינוסים שלו אם לא ישפר אותם בקיץ מאוד יתסכלו כשהם יבואו לידי ביטוי
אני מקווה שבקיץ הזה הוא יעשה עוד צעד בשיפור הפיזיות שלו כמו שהוא עשה בקיץ הזה

לא הבריק השנה בקובאן ויותר מתאים ל-3 מאשר ל-2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 05 מאי 2012, 20:11

rc4991 כתב:

גם סמית' לא מבריק בממוצעים שלו, אם אין כסף להשאיר את סמית' אפשר להביא אותו שיספק את אותה סחורה פחות או יותר רק עם ידית קצת יותר טובה.(לגבי ההגנה אני לא יודע איך הוא)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מאי 2012, 20:13

yarinsaky כתב:אל תשכח, אסף, שהיה למכבי קו אחורי בולדוגי של ממש עם פרקינס, פארגו ואיידסון שחיפה מאוד על החולשה של הקו הקדמי בריבאונד, בחטיפות ובשמירה באופן כללי ויצר הרבה מצבים קלים לאליהו במעבר.
השנה הכול נראה אחרת.

זה נכון. אבל אנחנו לא יודעים באמת איך יראה הקוו הקדמי, וגם איך יראה הקוו האחורי. אבל מבחינת השוואה, שרמדיני עולה על סופו הגנתית, גם מאצ'בן שחקן הגנה טוב מבלו. חוץ מזה, יש למכבי כבר את סמית' ואוחיון ככל הנראה בשנה הבאה. שניהם שחקני הגנה יוצאים מהכלל. באמת מצוינים. למען ההשוואה, סמית' שומר אישי טוב מאידסון, ולדעתי לא במעט. הוא חוטף פחות טוב, אבל שומר טוב יותר. גם אוחיון שחקן הגנה באמת פנטסטי (לדעתי הוא קצת אנדרייטד בזה, לא ממש מתייחסים לזה. הוא שחקן הגנה אדיר), עולה על פארגו בהגנה. ככה שלא משנה את מי נצרף, אני לא חושב שהקוו האחורי הולך להיות חלש הגנתית.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 05 מאי 2012, 20:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מאי 2012, 20:14

Chen כתב:
rc4991 כתב:

גם סמית' לא מבריק בממוצעים שלו, אם אין כסף להשאיר את סמית' אפשר להביא אותו שיספק את אותה סחורה פחות או יותר רק עם ידית קצת יותר טובה.(לגבי ההגנה אני לא יודע איך הוא)

אם אין כסף להשאיר את סמית'? איזה הגזמה... בטח שיש כסף להשאיר אותו. הוא כבר חתום בקבוצה לשנה הבאה
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 05 מאי 2012, 20:18

asafb96 כתב:
Chen כתב:
rc4991 כתב:

אם אין כסף להשאיר את סמית'? איזה הגזמה... בטח שיש כסף להשאיר אותו. הוא כבר חתום בקבוצה לשנה הבאה

הוא חתום אבל פדרמ קצת מתבאס לשלם לו עכשיו 500K...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 20:18

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:אל תשכח, אסף, שהיה למכבי קו אחורי בולדוגי של ממש עם פרקינס, פארגו ואיידסון שחיפה מאוד על החולשה של הקו הקדמי בריבאונד, בחטיפות ובשמירה באופן כללי ויצר הרבה מצבים קלים לאליהו במעבר.
השנה הכול נראה אחרת.

זה נכון. אבל אנחנו לא יודעים באמת איך יראה הקוו הקדמי, וגם איך יראה הקוו האחורי. אבל מבחינת השוואה, שרמדיני עולה על סופו הגנתית, גם מאצ'בן שחקן הגנה טוב מבלו. חוץ מזה, יש למכבי כבר את סמית' ואוחיון ככל הנראה בשנה הבאה. שניהם שחקני הגנה יוצאים מהכלל. באמת מצוינים. למען ההשוואה, סמית' שומר אישי טוב מאידסון, ולדעתי לא במעט. הוא חוטף פחות טוב, אבל שומר טוב יותר. גם אוחיון שחקן הגנה באמת פנטסטי (לדעתי הוא קצת אנדרייטד בזה, לא ממש מתייחסים לזה. הוא שחקן הגנה אדיר), עולה על פארגו בהגנה. ככה שלא משנה את מי נצרף, אני לא חושב שהקוו האחורי הולך להיות חלש הגנתית.

אז עם כאלה שחקני הגנה נהדרים, איך זה שהשנה ההגנה של מכבי היתה הרבה פחות טובה מזו של שנה שעברה??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 20:20

Chen כתב:
asafb96 כתב:
Chen כתב:
rc4991 כתב:

הוא חתום אבל פדרמ קצת מתבאס לשלם לו עכשיו 500K...

פדרמן מתבאס לשלם לאלון שטיין 200 שקל לדלק, אז מה נעשה?
שפדרמן יתמודד, או שימנה את הנכדים שלו כשחקנים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מאי 2012, 20:22

asafb96 כתב:

לא. מה הקשר שאראס? אבל אם אומרים פה שליאור ושרמדיני זה השילוב הכי גרוע מבחינה הגנתית שהיה פה אי פעם, אז קודם כל זה לא נכון, כי כמו שאמרת סופו שחקן הגנה פחות טוב משרמדיני, ואם הם הגיעו לגמר, למרות שהיו זוועה בהגנה, אז זה לא אומר שצריך לפסול על הסף את השילוב של ליאור-שרמדיני. בכל מקרה אני אישית בכלל לא בטוח ששרמדיני צריך להיות האופציה הראשונה לעמדת הסנטר, אבל זה משהו אחר

תרשה לי לתקן את עצמי, אולי לא השילוב הכי גרוע מבחינה הגנתית, אלא השילוב הכי פחות פיזי שנראה אי פעם על מגרשי הכדורסל.
אני גם לא מסכים ששרמאדיני שומר יותר טוב מסופו. שרמא יותר אתלטי וזריז, אבל שומר הרבה פחות טוב באחד על אחד. בכלל הגנת הפוסט אפ של סופו היא מאוד אנדר רייטד בקרב אוהדי מכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מאי 2012, 20:23

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:
השנה הכול נראה אחרת.

אז עם כאלה שחקני הגנה נהדרים, איך זה שהשנה ההגנה של מכבי היתה הרבה פחות טובה מזו של שנה שעברה??

אמרתי שהשנה הייתה הגנה טובה יותר? שהייתה אמורה להיות הגנה טובה יותר? אני מדבר ברמת התאוריה על השנה הבאה. אולי לא תהיה את ההגנה של השנה שעברה, אבל אם לדוגמא, מגיע שרמדיני במקום סופו, שהוא שחקן הגנה טוב יותר, וגם מאצ'בן במקום בלו, שגם הוא שחקן הגנה וריבאונדר טוב יותר, לצד אוחיון וסמית', אז יכולה להיות לנו קבוצה לא כזאת רעה מבחינת הגנה, בלי קשר למי שנצרף לשאר העמדות
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מאי 2012, 20:24

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

תרשה לי לתקן את עצמי, אולי לא השילוב הכי גרוע מבחינה הגנתית, אלא השילוב הכי פחות פיזי שנראה אי פעם על מגרשי הכדורסל.
אני גם לא מסכים ששרמאדיני שומר יותר טוב מסופו. שרמא יותר אתלטי וזריז, אבל שומר הרבה פחות טוב באחד על אחד. בכלל הגנת הפוסט אפ של סופו היא מאוד אנדר רייטד בקרב אוהדי מכבי.

סופו שומר טוב בפוסט, אבל בפיק-אנד-רול הורגים אותו. בגלל זה כמעט ךא עושים עליו פוסט אפ, אלא פיק-אנד-רול. שרמדיני התחזק קצת, ואם יתחזק עוד, הוא יכול להיות שחקן הגנה לא רע. הוא חוסם די טוב, והוא משנה זריקות בזכות האורך שלו
פיזית זה בעייתי, אבל שוב, זה לא איזה אסון גדול, וגם לא מחייב שהם ישחקו יחד רוב הזמן.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־15 אורחים