ריקי היקמן סיכם לשנתיים במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריקי היקמן סיכם לשנתיים במכבי ת"א

הודעהעל ידי שמוליק » 16 יוני 2012, 19:03

LIAV10 כתב:
שמוליק כתב:כנסו ללינק:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Yph6ZMnGM#!

שימו לב לדקות
0:55
2:06
3:07

הוא מסוג השחקנים שאי אפשר לצפות אם הוא חודר או זורק. הוא פותח הגנות ואתלט מדהים. אני מקווה שהוא גם יודע לרכז.[youtube][/youtube]

הוא מזכיר לי מאוד את מקאלב..מאוד..
הוא גם אותו סוג של תפקיד, רכז אבל לא בדיוק רכז אלא סקורר..

+1
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 19:04

LIAV10 כתב:

שימו לב לדקות

הוא מסוג השחקנים שאי אפשר לצפות אם הוא חודר או זורק. הוא פותח הגנות ואתלט מדהים. אני מקווה שהוא גם יודע לרכז.[youtube][/youtube]

בוא עדיין לא נסיק מסקנות, בטח שלא מסרטונים ביוטיוב שכולנו יכולים למצוא סירטון של קאמינגס שהוא מינימום מג'יק ג'ונסון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 16 יוני 2012, 19:05

דיוויד בלאט: "אלה חדשות טובות מאוד שריקי החליט להצטרף למכבי. זה שחקן שנמצא תחת הרדאר שלנו כבר הרבה זמן ואני מאוד שמח שהצלחנו, בצורה שקטה ויעילה, להשיג אותו. זה בדיוק מסוג השחקנים שאנחנו צריכים למצוא: שחקנים עם כישרון, אופי, אישיות ורצון גדול לשחק בצהוב-כחול. כשחקן, היקמן הוא אחד שלאט לאט בנה את עצמו והתקדם בקריירה בצורה עקבית, שקטה ומרשימה. זה מזכיר לי מאוד את המסלול שעבר אריאל מקדונלד".
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 19:05

שמוליק כתב:
חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:הלפרין יכול להיות שיהיה פה וגם אוחיון עדיין לא עף (שמעון אמר שכנראה הוא ישאר פה, וגם אוחיון אמר שהוא רוצה להישאר). היקמן יודע לרכז לא רע בכלל, ואפילו לאנגפורד הראה שהוא יודע לעשות את זה שנה שעברה. לא חושב שזאת תהיה בעיה, אבל קודם כל שלאנגפורד ישאר

ועדיין יש לי תחושת מחסור ברכז קבוצתי וחכם.
הבעיה היא שאנחנו עדיין לא יודעים אם לאנגפורד נשאר או הולך, אם אוחיון נשאר או הולך והאם הלפרין יגיע או לא.
קצת קשה להחתים שחקן שנראה לי כשחקן די משלים כשאתה לא יודע עדיין את מי בדיוק הוא אמור להשלים.

למרות שהוא תפקד כרכז (שים לב שהוא אוהב להחזיק יותר מדי את הכדור) הוא יכול לתפקד היטב גם במקום לנגפורד למרות שאני מעדיף את בנקס במקום קיט-שלמונים-לנגפורד (כן, כן, שוב אני מפמפם את אדריאן)

אדריאן??? חשבתי כל הזמן הזה שאתה מדבר על ג'ינו... (בדיחת זקנים שכזו :bigsmile3 )
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 16 יוני 2012, 19:06

הוא סה"כ עושה רושם של אתלט רציני ויצרן נקודות לא רע. מקווה שהוא ישתלב במארג הקבוצתי מהר יחסית.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 19:06

Holiday_Armadillo כתב:

שימו לב לדקות

הוא מסוג השחקנים שאי אפשר לצפות אם הוא חודר או זורק. הוא םותח הגנות ואתלט מדהים. אני מקווה שהוא גם יודע לרכז.

יהיה לו השנה שני שחקנים בקו הקדמי שיודעים לזוז נהדר(אליהו ושרמאן)..אני בטוחה שבלאט יעבוד איתו על חדירה ומסירה במידה שיבוא שחקן גבוה לעזור עליו

העיקר שהוא שחקן ב-350 אלף דולר כמו שפדרמן אוהב. אני מקווה שהוא לא הגירסה הצעירה של מאלט. בכלל מקרה בלאט לא הולך להפוך אף אחד לרכז. אני מקווה שהוא הולך להביא אחד כזה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 19:07

itai7 כתב:דיוויד בלאט: "אלה חדשות טובות מאוד שריקי החליט להצטרף למכבי. זה שחקן שנמצא תחת הרדאר שלנו כבר הרבה זמן ואני מאוד שמח שהצלחנו, בצורה שקטה ויעילה, להשיג אותו. זה בדיוק מסוג השחקנים שאנחנו צריכים למצוא: שחקנים עם כישרון, אופי, אישיות ורצון גדול לשחק בצהוב-כחול. כשחקן, היקמן הוא אחד שלאט לאט בנה את עצמו והתקדם בקריירה בצורה עקבית, שקטה ומרשימה. זה מזכיר לי מאוד את המסלול שעבר אריאל מקדונלד".

האמת שהתגובה של בלאט להחתמות של שחקנים, זה הדבר הכי לא מעניין שיש. אפשר לשכפל את התגובות שלו לכל שחקן שחותם. בדיוק אותו הדבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2012, 19:07

מזכיר לי קצת את התחושה אחרי ההחתמה של סמית'...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי tomerp » 16 יוני 2012, 19:08

חנו'ש כתב:מזכיר לי קצת את התחושה אחרי ההחתמה של סמית'...

הוצאת לי את המלים מהפה :laugh2
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 יוני 2012, 19:09

jol9 כתב:
itai7 כתב:דיוויד בלאט: "אלה חדשות טובות מאוד שריקי החליט להצטרף למכבי. זה שחקן שנמצא תחת הרדאר שלנו כבר הרבה זמן ואני מאוד שמח שהצלחנו, בצורה שקטה ויעילה, להשיג אותו. זה בדיוק מסוג השחקנים שאנחנו צריכים למצוא: שחקנים עם כישרון, אופי, אישיות ורצון גדול לשחק בצהוב-כחול. כשחקן, היקמן הוא אחד שלאט לאט בנה את עצמו והתקדם בקריירה בצורה עקבית, שקטה ומרשימה. זה מזכיר לי מאוד את המסלול שעבר אריאל מקדונלד".

האמת שהתגובה של בלאט להחתמות של שחקנים, זה הדבר הכי לא מעניין שיש. אפשר לשכפל את התגובות שלו לכל שחקן שחותם. בדיוק אותו הדבר.

בקטעים האלו אני ממש מתגעגע לפיני . בדברים האלו לפחות לא היה אצלו בולשיט.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 19:10

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שימו לב לדקות

הוא מסוג השחקנים שאי אפשר לצפות אם הוא חודר או זורק. הוא םותח הגנות ואתלט מדהים. אני מקווה שהוא גם יודע לרכז.

יהיה לו השנה שני שחקנים בקו הקדמי שיודעים לזוז נהדר(אליהו ושרמאן)..אני בטוחה שבלאט יעבוד איתו על חדירה ומסירה במידה שיבוא שחקן גבוה לעזור עליו

העיקר שהוא שחקן ב-350 אלף דולר כמו שפדרמן אוהב. אני מקווה שהוא לא הגירסה הצעירה של מאלט. בכלל מקרה בלאט לא הולך להפוך אף אחד לרכז. אני מקווה שהוא הולך להביא אחד כזה.

יש לי תחושה שאיפשהו באיזור סוף אוגוסט - תחילת ספטמבר, בעוד כולנו מנסים חפש בנרות שמות של גארד בכיר ש"חייב" להגיע, תצא הודעה מסודרת של ההנהלה
שנכון לעכשיו הסגל סגור, אבל בודקים עוד מועמדים, ושדייויד בלאט וההנהלה סמוכים ובטוחים שהקו האחורי שכולל את היקמן, קיצ'ן, מקל ולאנדסברג הוא עמוק ואיכותי ויוביל
את מכבי להצלחות גדולות בשנים הקרובות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 19:11

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:

בקטעים האלו אני ממש מתגעגע לפיני . בדברים האלו לפחות לא היה אצלו בולשיט.

תכלס, מה אנחנו רוצים שיגיד? תשמעו, זאת לא האופציה הכי טובה, אבל ננסה לעבוד איתו ולהוציא ממנו את המקסימום... זה בערך מה שהוא גם אומר בעצם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2012, 19:12

יוני מה זו הפסימיות הזו שנחתה עליך?? ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 יוני 2012, 19:12

עוד קצר מהחבר היקמן (אפשר לראות יותר מהלכים של אסיסטים ואפילו יכולת לקחת שחקן בפוסט):

סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 19:13

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

שימו לב לדקות

בוא עדיין לא נסיק מסקנות, בטח שלא מסרטונים ביוטיוב שכולנו יכולים למצוא סירטון של קאמינגס שהוא מינימום מג'יק ג'ונסון

אמרתי מזכיר בסגנון משחק, לא אמרתי שהוא יותר טוב ממנו..
התלבטתי אם לרשום כי ידעתי שיצאו עלי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Maccabikid » 16 יוני 2012, 19:13

ואוו כמה תגובות בתוך שעה, בכל אופן מאוד מקווה שהוא הולך להיות ליד לנגפורד ולא במקומו.
היקמן, אוחיון
לנגפורד הלפרין
סמית פניני
שלושה זרים טובים, שלושה ישראלים טובים. מקווה שככה זה יראה.
Maccabikid

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 יוני 2012, 19:14

אני חייב לומר שאני מעט מאוכזב מההחתמה הזאת.
אם הוא בא על תקן הרכז ליד אוחיון (או מי שיבוא במקום אוחיון במידה ויעזוב), אז מכבי הביאה שחקן שלא מתאים לתפקיד. היקמן הוא שחקן עם יכולות התקפיות נהדרות, אבל הוא לא רכז.
אם הוא בא בעמדה 2, זה אומר שלנגפורד בחוץ. כלומר קיבלנו שחקן פחות טוב מלנגפורד. אני הייתי מעדיף במקום לגנפורד את לוגן או ניקולאס, שהם קלעים נהדרים וגם מלאי ניסיון ביורוליג.

בסופו של דבר - מדובר בהימור גדול. שחקן מוכשר, קלעי מצויין, אך לא רכז ובלי ניסיון בכלל ביורוליג. ימים יגידו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 יוני 2012, 19:16

שמואל1 כתב:אני חייב לומר שאני מעט מאוכזב מההחתמה הזאת.
אם הוא בא על תקן הרכז ליד אוחיון (או מי שיבוא במקום אוחיון במידה ויעזוב), אז מכבי הביאה שחקן שלא מתאים לתפקיד. היקמן הוא שחקן עם יכולות התקפיות נהדרות, אבל הוא לא רכז.
אם הוא בא בעמדה 2, זה אומר שלנגפורד בחוץ. כלומר קיבלנו שחקן פחות טוב מלנגפורד. אני הייתי מעדיף במקום לגנפורד את לוגן או ניקולאס, שהם קלעים נהדרים וגם מלאי ניסיון ביורוליג.

בסופו של דבר - מדובר בהימור גדול. שחקן מוכשר, קלעי מצויין, אך לא רכז ובלי ניסיון בכלל ביורוליג. ימים יגידו.

קצת אופטימיות שמואל. היקמן אכן הימור, אבל מדובר בשחקן מהחומר שיכול בקלות לעשות את הקפיצה ולהיות הפתעת העונה.
מכבי חיה מההימורים האלה, וכשזה משתלם זה שווה את זה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2012, 19:19

Euro_Basket כתב:לדעתי השילוב שלו עם לנגפורד יכול להיות מצוין. נקווה מאוד שהוא לא בא במקומו.

בתור אחד שמכיר טוב את הליגה האיטלקית מה יש לך להגיד עליו?(בעיקר מבחינת ניהול משחק)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 16 יוני 2012, 19:20

לפי פיק:
היקמן בחר במכבי וויתר על הצעה של סיינה...ויש מצב שסיינה תאבד את מאמנה ואת בו מקאלב
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים