01 יולי 2012, 20:46
gandya כתב:
אני בטוח שאתה מדבר בהומור, מצד שני, יש כאלה שלא יקבלו את דבריך בהומור, וכן רובנו מתוסכלים..
01 יולי 2012, 22:27
02 יולי 2012, 00:44
למרות המצב הלא מעודד, במכבי אומרים שהם לא ילכו על גימיקים או על החתמות מהירות בלחץ כדי להרגיע את הקהל. המנכ"ל המשותף דני פדרמן הסכים לומר רק משפט אחד: "את הכסף סופרים במדרגות."
02 יולי 2012, 04:23
Holiday_Armadillo כתב:משהו שלא יוסיף נקודות לפדרמן ג'וניור בקרב האוהדים(מתוך ''ישראל היום'')למרות המצב הלא מעודד, במכבי אומרים שהם לא ילכו על גימיקים או על החתמות מהירות בלחץ כדי להרגיע את הקהל. המנכ"ל המשותף דני פדרמן הסכים לומר רק משפט אחד: "את הכסף סופרים במדרגות."
בעיקרון הוא צודק אבל זה משפט פדרמני טיפוסי עם ניחוח של זחיחות ואני לא אוהבת את זה
02 יולי 2012, 05:18
Holiday_Armadillo כתב:משהו שלא יוסיף נקודות לפדרמן ג'וניור בקרב האוהדים(מתוך ''ישראל היום'')למרות המצב הלא מעודד, במכבי אומרים שהם לא ילכו על גימיקים או על החתמות מהירות בלחץ כדי להרגיע את הקהל. המנכ"ל המשותף דני פדרמן הסכים לומר רק משפט אחד: "את הכסף סופרים במדרגות."
בעיקרון הוא צודק אבל זה משפט פדרמני טיפוסי עם ניחוח של זחיחות ואני לא אוהבת את זה
02 יולי 2012, 05:49
02 יולי 2012, 06:18
קודי כתב:הבעיה היא שהפדרמנים עסוקים ב"לספור את הכסף" כבר כמה שנים וזו אחת הבעיות הגדולות ביותר של מכבי.
לא מבין את התנהלות ההנהלה. במקום שאחד מראשי הקבוצה יצא בראיון כן ואמיתי בו יאמר ש"המצב לא פשוט בגלל השוק אבל אנחנו עושים מאמצים ותהיה קבוצה טובה בכל מקרה..." או משהו דומה, הם זורקים סיסמאות וחצאי משפטים ולא אומרים אמת. הרי ברור לכולם שהמצב היום לא פשוט אבל ברור גם שניתן לתקן את זה ובכל זאת לבנות כאן קבוצה טובה. אז למה לא להפריך את השמועות על שינוי המטרות ולמה לא להרגיע קצת את האוהדים?
תראו "ראיון" עם מזרחי שמתאר טוב את המצב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/381/ ... =3&cat=620
02 יולי 2012, 06:24
מתAMסרת כתב:קודי כתב:הבעיה היא שהפדרמנים עסוקים ב"לספור את הכסף" כבר כמה שנים וזו אחת הבעיות הגדולות ביותר של מכבי.
לא מבין את התנהלות ההנהלה. במקום שאחד מראשי הקבוצה יצא בראיון כן ואמיתי בו יאמר ש"המצב לא פשוט בגלל השוק אבל אנחנו עושים מאמצים ותהיה קבוצה טובה בכל מקרה..." או משהו דומה, הם זורקים סיסמאות וחצאי משפטים ולא אומרים אמת. הרי ברור לכולם שהמצב היום לא פשוט אבל ברור גם שניתן לתקן את זה ובכל זאת לבנות כאן קבוצה טובה. אז למה לא להפריך את השמועות על שינוי המטרות ולמה לא להרגיע קצת את האוהדים?
אם נשים לרגע את הלחץ שלנו בצד ונחשוב בהגיון, אז די ברור אני חושבת לכולנו, שבמכבי עושים מאמצים גדולים כדי לבנות פה את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים בכפוף לאילוצים.
בסופו של יום, כולם רוצים בהצלחת הקבוצה, מההנהלה ועד אחרון האוהדים.
הבעיה אני חושבת שכמספר הבכירים בקבוצה - מס' הדעות והאינטרסים. אחד רוצה את בלאט - אחר לא. אחד רוצה הנדריקס - אחר לא וכו' הלאה.
אפילו לגבי אוחיון הדעות חלוקות. שמעון בעד לשבת, לדבר ולנסות לפתור, ואחרים לא מוכנים לעבור בשתיקה על מה שקרה.
וככה יוצא שגם בתקשורת אנחנו מקבלים מבכירי מכבי מסרים סותרים.
לגבי הראיון עם מזרחי, המראיין באמת נדבק לו לוריד. שמעון איבד סבלנות..כמה פעמים אפשר לבקש לרדת מהנושא ?..
חוצמיזה, התקשורת די מחפשת להתנגח במכבי.. אז לפעמים יש גבול..
02 יולי 2012, 06:36
Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:הבעיה היא שהפדרמנים עסוקים ב"לספור את הכסף" כבר כמה שנים וזו אחת הבעיות הגדולות ביותר של מכבי.
אם נשים לרגע את הלחץ שלנו בצד ונחשוב בהגיון, אז די ברור אני חושבת לכולנו, שבמכבי עושים מאמצים גדולים כדי לבנות פה את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים בכפוף לאילוצים.
הבעיה אני חושבת שכמספר הבכירים בקבוצה - מס' הדעות והאינטרסים. אחד רוצה את בלאט - אחר לא. אחד רוצה הנדריקס - אחר לא וכו' הלאה.
אפילו לגבי אוחיון הדעות חלוקות. שמעון בעד לשבת, לדבר ולנסות לפתור, ואחרים לא מוכנים לעבור בשתיקה על מה שקרה.
לגבי הראיון עם מזרחי, המראיין באמת נדבק לו לוריד. שמעון איבד סבלנות..כמה פעמים אפשר לבקש לרדת מהנושא ?..
הבעיה היא שנראה שכל שנה מספר האילוצים הולך וגדל
כאילו בכוונה עושים חיים קשים בשביל שבסוף יגיעו לפה רק שחקנים של 300K
תראו עד עכשיו מי יש בקבוצה
פניני-380K
סמית'-550K
שרמאן-550K
אליהו-750K(הכי יקר בקבוצה)
אוחיון(כי הוא עדיין פה)-200K
ג'יימס-350K
הפכנו למגדל? אנחנו לא מסוגלים להחתים שחקנים אפילו על חוזים של 800K?
02 יולי 2012, 18:38
מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:הבעיה היא שהפדרמנים עסוקים ב"לספור את הכסף" כבר כמה שנים וזו אחת הבעיות הגדולות ביותר של מכבי.
הבעיה היא שנראה שכל שנה מספר האילוצים הולך וגדל
כאילו בכוונה עושים חיים קשים בשביל שבסוף יגיעו לפה רק שחקנים של 300K
תראו עד עכשיו מי יש בקבוצה
פניני-380K
סמית'-550K
שרמאן-550K
אליהו-750K(הכי יקר בקבוצה)
אוחיון(כי הוא עדיין פה)-200K
ג'יימס-350K
הפכנו למגדל? אנחנו לא מסוגלים להחתים שחקנים אפילו על חוזים של 800K?
זה נכון שיש תחושה כזאת שמשנה לשנה האילוצים גדלים והיכולות קטנות. אני לא יודעת למה זה קורה..
אבל יחד עם הפסימיות ברור לי שבמכבי רוצים לבנות קבוצה איכותית וטובה שתאיים גם השנה (כמו תמיד) על הפיינל פור.
השנה יש תחושה, עם כל השחקנים שסוגורים, שכאילו עוד לא התחילו בכלל לבנות משהו.
ברור לנו שעוד יגיעו שחקנים ועל רכז או סנטר או 4 איכותיים מכבי לא תוציא 300 אלף...
אני לא זוכרת קיץ כזה. מישהו מכם זוכר ?
אנחנו צריכים לגייס הקיץ הרבה סבלנות... נקווה שזה ישתלם בסוף.
02 יולי 2012, 19:48
jay כתב:- שלום, אני X, ואני מתוסכל מבניית הקבוצה הקיץ
- אנחנו אוהבים אותך X
02 יולי 2012, 19:53
yarinsaky כתב:jay כתב:- שלום, אני X, ואני מתוסכל מבניית הקבוצה הקיץ
- אנחנו אוהבים אותך X
סליחה ?
02 יולי 2012, 19:54
yarinsaky כתב:jay כתב:- שלום, אני X, ואני מתוסכל מבניית הקבוצה הקיץ
- אנחנו אוהבים אותך X
סליחה ?
02 יולי 2012, 19:57
02 יולי 2012, 20:00
02 יולי 2012, 21:14
03 יולי 2012, 06:07
03 יולי 2012, 06:10
03 יולי 2012, 06:47
yarinsaky כתב:לבלאט לא חשוב אם הוא מרוצה או לא ? איזה בולשיט דיפלומטי שלו. לפעמים אני יכול לחטוף את החלסטרה מההצהרות שלו.
03 יולי 2012, 06:48
yarinsaky כתב:לבלאט לא חשוב אם הוא מרוצה או לא ? איזה בולשיט דיפלומטי שלו. לפעמים אני יכול לחטוף את החלסטרה מההצהרות שלו.