פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 יולי 2012, 20:51
טייריס רייס, שהיה מועמד למכבי, חתם בבאירן מינכן ביחד עם חברו בריטאס לורנס רוברטס
11 יולי 2012, 21:09
מאלגה מחתימה את סרג'י וידאל
11 יולי 2012, 21:48
אם קירילנקו נשאר והשינוי המהותי היחיד זה ג'קסון במקום שבד (עזיבת גורדון שולית בצסק"א) לדעתי צסק"א רק התחזקה.
12 יולי 2012, 01:24
מתוך ''ישראל היום''
קיץ לא פשוט עובר על פנאתינייקוס. אחרי אובדן האליפות והקיצוץ המסיבי בתקציב, הירוקים נאלצו להיפרד מהמאמן הנצחי ז'ליקו אוברדוביץ' וכמעט מכל השחקנים. אבל הצעד הבא עשוי לטרוף את הקלפים: פאו מנהלת מגעים מתקדמים עם לא אחר מאשר את ג'רמי פארגו.
פה אני מרגישה סטירת לחי הרבה יותר גדולה מאשר במקרה פארמר
12 יולי 2012, 04:13
felix_r כתב:טייריס רייס, שהיה מועמד למכבי, חתם בבאירן מינכן ביחד עם חברו בריטאס לורנס רוברטס
מבחינת פוטנציאל , באיירן מינכן יכולה להפוך תוך כמה שנים לאימפריה בכדורסל בדיוק כמו בכדורגל ...
החתמה טובה מאוד שלהם , שני שחקני יורוליג לגיטימים...
12 יולי 2012, 05:30
gandya, אמרתי לך להיזהר עם ההספד על פאו. אני ממש מתוסכל: פרמאר באפס, פארגו בדרך לפאו, מקאלב ילך לפנר או קאזאן, ורק אנחנו נשארים עם הביצים ביד. ארבעה רכזי על הולכים להסתובב באירופה, שניים מהם בפאו, ואנחנו נאלץ להסתפק ביבזורי. זה באמת הולך להיות קיץ מתסכל.
12 יולי 2012, 05:51
אני חושב שכולם נסחפו עם ההערכה לפארגו. הוא טוב, אבל הוא לא "רכז על", ואני מאמין שעוד יהיו לו תקופות רעות כמו שהיו בגליל ובמכבי.
12 יולי 2012, 06:00
LIAV10 כתב:אנטוניו כתב:פאנאתאנייקוס החתימה את אנדי פנקו ה MVP של הליגה הספרדית.(כנראה מחליף לבאטיסט)
לא נראה לי יהיה נוח לנכדים לעבור ליוון..
שחקן נהדר. גם בגיל 34 הוא עדיין אחד הפורוורדים הטובים באירופה.
לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן במקום בלו לעונה או שתיים. ממילא אי אפשר לבנות כאן המשכיות.
12 יולי 2012, 06:07
jay כתב:אני חושב שכולם נסחפו עם ההערכה לפארגו. הוא טוב, אבל הוא לא "רכז על", ואני מאמין שעוד יהיו לו תקופות רעות כמו שהיו בגליל ובמכבי.
פארגו הוא לא מנהל משחק ענק אבל הוא חבילה מצויינת .
יש טובים ממנו במחק העומד אבל הוא מביא עוד הרבה דברים ששחקנים אחרים לא מסוגלים...
12 יולי 2012, 06:21
לפני שאנחנו נסחפים, חוץ מסגל בישראל היום אף אתר, כולל לא ספורטנדו (שהוא הראשון בד"כ בדיווחים כאלו) לא העז לדבר על פארגו בפאו, אז אני מציע לחכות. דווקא אחרי שיצאה הכחשה בעניין ביינום ופנר, מסתבר שההכחשה הוכחשה, אכן התקיימו מגעים בין הצדדים, בגלל העלויות הגבוהות של מקאלב. אם מקאלב לא יירד מהעץ או שהוא ימצא עצמו בלי קבוצה, או שהוא יישאר בסיינה, שלא ממש מסוגלת להחזיק אותו מבחינה כלכלית. הוא ייאלץ להתפשר.
12 יולי 2012, 07:22
רומיין סאטו, שהיה משום מה מלפפון לוהט מאוד בקיץ הזה, חתם סופית לשנתיים בפנר.
12 יולי 2012, 07:22
מלפפון חמוץ. הטורקים אף פעם לא היו חכמים כל כך.
12 יולי 2012, 08:04
סאטו שחקן לא אהוב במיוחד ולא יעיל במיוחד.
אני מאמין שהשכר שפורסם שיקבל, בדיווחים המוקדמים, היה מופרך. לא מאמין שהם עד כדי כך מפגרים.
12 יולי 2012, 10:09
ניאהד נדוביץ' הכשרוני סגר באלבה ברלין
12 יולי 2012, 10:48
itai7 כתב:ניאהד נדוביץ' הכשרוני סגר באלבה ברלין
שחקן טוב , אני מאוד אהבתי אותו כששיחק ברומא...
12 יולי 2012, 11:50
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום''
קיץ לא פשוט עובר על פנאתינייקוס. אחרי אובדן האליפות והקיצוץ המסיבי בתקציב, הירוקים נאלצו להיפרד מהמאמן הנצחי ז'ליקו אוברדוביץ' וכמעט מכל השחקנים. אבל הצעד הבא עשוי לטרוף את הקלפים: פאו מנהלת מגעים מתקדמים עם לא אחר מאשר את ג'רמי פארגו.
פה אני מרגישה סטירת לחי הרבה יותר גדולה מאשר במקרה פארמר
רק שתדעו שאהרל'ה וויסברג(או איך שלא קוראים לו)כתב את הידיעה הזאת ולא סגל כך שאני לא בטוח ברמת האמינות שלה
12 יולי 2012, 12:11
דרך אגב, מן ההגיון שאחרי שפריג'יוני חתם בניקס אוקיץ' יחתום בקאחה..
12 יולי 2012, 12:42
כמה שחקני אול ארואנד יש היום באירופה(אם בכלל)?
סתם משהו שמעניין אותי
12 יולי 2012, 17:32
מי מכיר טוב את דרקו מיליצ׳יץ׳? סנטר טוב? חסרונות? יתרונות? מה המחיר שוק שלו. מינסוטה ניפו אותו, אולי אפשר לעקוץ
12 יולי 2012, 17:44
מיליציץ'?
עדיין מחכים ממנו בנבא שם שיצא הכשרון שלו החוצה בכל זאת בחרו אותו בדראפט לפני כרמלו אנתוני, כריס בוש ודווין וויד.
קשה לוותר על שחקן כזה, ולו רק בגלל זה. לדעתי מדובר על פלופ אדיר, אבל ביורוליג הוא יכול להיות שחקן מדהים.