מקובי כתב:טוב, אז בתור אחד שמנוי בכדורגל, ובתור אחד שעוקב אחרי כל ענף ספורט בערך אני יכול להגיד לך על זה שהמחאה נגד טביב לא היתה עניין מקצועי.
בסופו של דבר הוא כן השקיע בקבוצה הזאת בשנים האחרונות (הוא הביא את דמארי בסכום מאוד גבוה) והעמיד פה קבוצה מאוד חזקה שלדעתי בלי מחאת האוהדים היתה לוקחת אליפות השנה. יש לזה הרבה סיבות ובאמת שהם לא עד כדי כך מעניינים שנתחיל לפרט אותם על גבי הפורום.
בסופו של דבר הוא סיים את הקדנציה שלו בצורה מאוד מוצלחת מבחינה הישגית (3 גביעים, צ'מפיונס, אליפות וגם בתים של ליגה אירופית בצורה די קבועה)
למה הם עשו את זה? לדעתי כי הוא פשוט לא משלהם. הרי זה שיש לו עבר פלילי זה שטויות כי גם לרמון שנכנס עכשיו יש עבר פלילי, הוא תימני הם אשכנזים והם לא רוצים את הקבוצה שלהם בידיים שלו. היו גם כמה מהלכים מטומטמים שהוא עשה (תצלום עם צעיף של בית"ר וכד') זאת דעתי ואני באמת לא חושב שההנהלה שלנו צריכה להיות מוזכרת באותו משפט כמו טביב. בטח ובטח שעדיין לא נגמרה בניית הסגל.
כמו שאמרתי, אני לא מבינה מספיק בכדורגל, וכנראה שאוהדי הפועל פשוט דפוקים (וזה לא כנראה זה בטוח....)
רק רציתי להראות שיכולות להיות סיבות רבות שאוהדים ימחו נגד בעליהם למרות שההישגים יפים.
כך שהישגיה היחסיים של מכבי, זה לא מה שצריך לשלול מחאת אוהדים.
מקובי כתב:מי אמר לך שזאת המטרה? לא לעבור את גבולות התקציב?
אף אחד לא אמר ולא צריך להגיד את זה.
פשוט צריך לדעת לקרוא בין השורות.
אין לי או לאף אחד כאן הנאה לרדת על ההנהלה ואנחנו לא מחפשים אותם בכוח כי זה קיץ ומשעמם לנו.
אבל אם כ"כ הרבה אנשים חשים חוסר נוחות על כל ראיון שאנחנו קוראים ואם יש כאן כ"כ הרבה כעס, כנראה שזו התחושה שהם מעבירים בצורת הדיבור שלהם ובפעולות שלהם.
שים לב כמה פעמים המנטרה הזו של "תקציב שפוי" "אנחנו לא נשתגע" "יש מגבלות" ושאר הירקות שמשמעותם זהה, נאמרות בראיונות הללו.
אז אתה יכול להאשים אותנו שזו התחושה המתקבלת??
רק בראיונות של שמעון אני שומעת חצי הבטחות לכך שהם יעשו הכל כדי לבנות קבוצה טובה ואטרקטיבית שהאוהדים יוכלו ליהנות ממנה. אז אולי זה נאמר בשביל למשוך מנויים או השד יודע למה, אבל הוא היחיד שמנסה להראות שזו לפחות המטרה.
האחרים רק מתרצים לנו תירוצים שזה המצב, בלי לנסות אפילו להגיד שהם יעשו את כל המאמצים במסגרת המגבלות להעמיד קבוצה טובה שתנסה לעמוד במטרות הרגילות שמכבי (או לפחות אוהדיה) תמיד מציבה לעצמה.
מקובי כתב:אני בטוח שאם תהיה הזדמנות להביא שחקן טוב שיחרוג את גבולות התקציב בצורה סבירה, הנהלה תפתח את הכיס ותביא אותו. זה גם מוכח בהיסטוריה- מכבי תמיד ניסתה לעשות שינויים אם הם ראו שזה לא הלך (ואני די בטוח שאם בלו יחזור בינואר זה יהיה למכבי).
זה מוכח בהיסטוריה כמו שגם אני ציינתי, אבל מי אמר לך שההיסטוריה תחזור על עצמה כשאופי ההנהלה משתנה לנו מול העיניים?
אתה עדיין נשאר בעבר, בימי שלטונו של שמעון, צר לי, אבל תכניס לך לראש שהימים הללו עוברים מהעולם.
גם אם זה נעשה בהדרגתיות, ולכן אתה לא שם לב לזה, זה קורה, וזו המכבי שיהיה לנו בעתיד.
כזו שממש לא רוצה להתגמש ועדיין חיה ביהירות ובשחצנות של מה שהיא היתה פעם.
מקובי כתב:אני חושב שהם עדיין לא מצאו שחקן ששווה לחרוג בשבילו את גבולות התקציב (ואני באמת לא חושב שמקאלב שווה 2.5 מיליון כולל בייאאוט)
אם מקאלב לא שווה אז מי כן שווה?? קובי בראינט?
איפה אתה חי? אם פארקר היה היום בשיאו והיה מסתובב בשוק האירופי חופשי כאשר קבוצות מציעות לו 2 ו-3 מיליון, גם היית טוען שהוא לא שווה?
מקאלב כיום הוא שחקן בטופ של הטופ של אירופה והוא כרגע אולי היחיד שמסתובב יחסית חופשי מהרמה הזו בשוק.
הוא פחות שווה מארויו בזמנו שכן היו מוכנים להציע לו את הסכום הזה?
אם הבאה של מקאלב (או כל שחקן אחר ברמתו), ידרוש פריצת התקציב באיזה מיליון או 2 מיליון נוספים, למה זה לא שווה? אפשר לחשוב שעל זה מכבי תפשוט רגל.
זה בדיוק מסוג השחקנים שאם יש הזדמנות להביא, מכבי של לפני שנה ומעלה היתה עושה את המאמץ בשביל להביא, והשנה כמעט שאין לי ספק שלא יעשו את המאמץ הזה, כי חלילה שיפרצו את התקציב ויהיו כמו כל אותם קבוצות מטומטמות שמפזרות מיליונים ולא מגיעות לכלום, כאילו אין איזו דרך אמצע ראויה בין בזבוז מטומטם לבין קימוץ היד של מכבי הנוכחית.