MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:שארמדיני- כנראה פצוע ומציג יכולת מחפירה בנבחרת.
פופס-מצב רפואי לא ברור, רחוק מלהיות סנטר טבעי(בשני צדי המגרש) ובינתיים לא הרשים יותר מדי ביורוליג.
מדלי-נמוך, מעולם לא שיחק ביורוליג.
אליהו- אין לי כוח להכנס לזה שוב, אז נצא מנקודת הנחה שהוא הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים.
מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מעודד פה? או מאיפה הגיעה הקביעה שהקו הקידמי שלנו הוא "לכל הפחות טוב מאוד"?
אתה מסתכל עליהם בצורה/תסריט הכי פסימי ואפשר לעשות את זה על כל סגל
לדוגמא הסגל של לפני שנתיים שהגיע לגמר היורוליג:
פרקינס-לא רכז וגם לא סקורר
אידסון-אנמי ומפחד לזרוק
אליהו-לא יציב
סופו-כבד וחור הגנתי
הנדריקס-לא סנטר
מצ'באן-לא התאקלם
בלו-קולע רק שלשות
פארגו היחיד אולי שאין משהו רע לכתוב עליו
ניתן להציג כמעט כל שחקן באור שלילי אבל ברוב המקרים זה לא יהיה נכון
גם על פארגו אפשר לכתוב שהוא שחקן צעיר, שבסך הכל שיחק עונה 1 בגליל. כל הדברים האלה נכונים ב100 אחוז. זה שקרה נס ובלאט הצליח להוציא 500 אחוז מהקבוצה הזאת לא אומר שזה תקדים שאפשר לבנות עליו( למרות שזה מה שפדרמן עושה).
חוץ מזה, מה פסימי בלהגיד שפופס לא סנטר, שקיינר מדלי נמוך ולא יוצר מצבים לעצמו וששארמדיני נראה רע מאוד בתקופה האחרונה? מדובר בעובדות. אני לא אומר שבגלל שנבנה פה סגל רע, לא נגיע לשום דבר, אבל זה ששמעון אומר במסיבת עיתונאים שהוא מרוצה מהסגל, לא אומר שגם אתם צריכים להיות מרוצים.
אני מסכים שבונסו לא סנטר אבל הוא כן שחקן מצויין עם יתרונות משלו שאולי יעזרו לו לגבור על סנטרים אמיתיים,על סנטרים אגב הוא יודע לשמור מצויין
מדלי שחקן נורא שלם ועושה המון דברים,אז הוא לא מייצר לעצמו? כמה מספרי 4 אתה כבר מכיר שמייצרים לעצמם מצבים? אתה בעצמך מהלל את בלו שתלוי לגמרי בתזמון של המסירות אליו
שרמאדיני סנטר טוב,ככה זה כנראה כשאתה משחק מאחורי פאצ'וליה
אגב,אני אישית מעדיף שהוא לא יהיה כזה טוב העונה (אלא ביכולות דומה לזאת שהראה בשנה שעברה) כדי שנוכל להשאיר אותו אצלנו לעוד כמה עונות אחרת הוא יעזוב בתום השנה הזאת.עצוב אבל נכון