פופס נחת בארץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פופס בדרך החוצה?

הודעהעל ידי rc4991 » 05 ספטמבר 2012, 16:05

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:שארמדיני- כנראה פצוע ומציג יכולת מחפירה בנבחרת.
פופס-מצב רפואי לא ברור, רחוק מלהיות סנטר טבעי(בשני צדי המגרש) ובינתיים לא הרשים יותר מדי ביורוליג.
מדלי-נמוך, מעולם לא שיחק ביורוליג.
אליהו- אין לי כוח להכנס לזה שוב, אז נצא מנקודת הנחה שהוא הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים.
מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מעודד פה? או מאיפה הגיעה הקביעה שהקו הקידמי שלנו הוא "לכל הפחות טוב מאוד"?

אתה מסתכל עליהם בצורה/תסריט הכי פסימי ואפשר לעשות את זה על כל סגל
לדוגמא הסגל של לפני שנתיים שהגיע לגמר היורוליג:
פרקינס-לא רכז וגם לא סקורר
אידסון-אנמי ומפחד לזרוק
אליהו-לא יציב
סופו-כבד וחור הגנתי
הנדריקס-לא סנטר
מצ'באן-לא התאקלם
בלו-קולע רק שלשות
פארגו היחיד אולי שאין משהו רע לכתוב עליו
ניתן להציג כמעט כל שחקן באור שלילי אבל ברוב המקרים זה לא יהיה נכון

גם על פארגו אפשר לכתוב שהוא שחקן צעיר, שבסך הכל שיחק עונה 1 בגליל. כל הדברים האלה נכונים ב100 אחוז. זה שקרה נס ובלאט הצליח להוציא 500 אחוז מהקבוצה הזאת לא אומר שזה תקדים שאפשר לבנות עליו( למרות שזה מה שפדרמן עושה).
חוץ מזה, מה פסימי בלהגיד שפופס לא סנטר, שקיינר מדלי נמוך ולא יוצר מצבים לעצמו וששארמדיני נראה רע מאוד בתקופה האחרונה? מדובר בעובדות. אני לא אומר שבגלל שנבנה פה סגל רע, לא נגיע לשום דבר, אבל זה ששמעון אומר במסיבת עיתונאים שהוא מרוצה מהסגל, לא אומר שגם אתם צריכים להיות מרוצים.

אני מסכים שבונסו לא סנטר אבל הוא כן שחקן מצויין עם יתרונות משלו שאולי יעזרו לו לגבור על סנטרים אמיתיים,על סנטרים אגב הוא יודע לשמור מצויין
מדלי שחקן נורא שלם ועושה המון דברים,אז הוא לא מייצר לעצמו? כמה מספרי 4 אתה כבר מכיר שמייצרים לעצמם מצבים? אתה בעצמך מהלל את בלו שתלוי לגמרי בתזמון של המסירות אליו
שרמאדיני סנטר טוב,ככה זה כנראה כשאתה משחק מאחורי פאצ'וליה
אגב,אני אישית מעדיף שהוא לא יהיה כזה טוב העונה (אלא ביכולות דומה לזאת שהראה בשנה שעברה) כדי שנוכל להשאיר אותו אצלנו לעוד כמה עונות אחרת הוא יעזוב בתום השנה הזאת.עצוב אבל נכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2012, 16:16

לא חושב שהוא עשה מספיק בקריירה בשביל להיחשב כשחקן מצויין, אבל זה עניין של דעה. יצא לי לראות כמה משחקים שלו שנה שעברה ובאולימפיאדה, והוא ממש לא שומר מצויין על סנטרים, וזאת לא אשמתו, כי הוא לא סנטר.
מדלי לא שחקן שלם. בהתקפה הוא חי על קליעה מחצי מרחק, ריבאונד התקפה ואנרגיות. זה רחוק מלהיות שלם.
אם הוא היה עושה משהו אחד טוב כמו שבלו קולע, ההשוואה שלך אולי הייתה במקום.
אין ספק ששארמדיני סנטר טוב, אבל הוא עוד לא ברמה של להוביל את מכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 05 ספטמבר 2012, 16:53

לשמארדיני יש שתי בעיות בנבחרת - האחת היא שהוא הראשון לעוף לספסל בכל פעם שההתקפה מתחילה קצת לקרטע גם אם זה בכלל לא באשמתו, פשוט על המשבצת שלו נמצא שחקן NBA שהמאמן (בצדק) סומך עליו יותר. השניה היא שהגרוזינים משחקים בקצב משחק מאד מהיר, יש להם הרבה שחקנים אתלטיים ומהירים שעולים מהר להתקפה אחרי ריבאונד הגנה ובהרבה מקרים הם זורקים לסל עוד לפני ששמארדיני מספיק לעלות להתקפה. גם בהתקפה עומדת הם לא ממש משחקים עליו, פה ושם הוא מצליח לנער את השומר שלו ולקבל כדור מתחת לסל לנק' קלות אבל רוב הזמן הוא נאלץ להספק ב-"סלי זבל" כאלה מריב' התקפה או "כמעט איבודי כדור" שהגיעו לידיים שלו בעמדה נוחה, להבדיל למשל מפאצ'וליה שהוא האופציה הראשונה בהתקפה על חצי מגרש. הוא לא נראה לי פצוע או מוגבל בצורה כלשהי בתנועה שלו.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 05 ספטמבר 2012, 17:06

שרמאדיני היום עם 8 נקודות ו 6 כ"ח ב 13 דקות משחק מול בוסניה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 ספטמבר 2012, 17:40

felix_r כתב:שרמאדיני היום עם 8 נקודות ו 6 כ"ח ב 13 דקות משחק מול בוסניה

סטט׳ יבשה דווקא יפה, במיוחד כשזאזא משחק 27 דקות על חשבונו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אלמוג » 06 ספטמבר 2012, 05:08

אני אסתפק בחצי מהסט' של שרמדיני בליגה הגרוזינית שהיה בן 17-18
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי felix_r » 06 ספטמבר 2012, 07:31

אלמוג כתב:אני אסתפק בחצי מהסט' של שרמדיני בליגה הגרוזינית שהיה בן 17-18

למה הזילזול? השחקן הוכיח את עצמו ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 06 ספטמבר 2012, 08:29

שרמאנדיני מציג יכולת טובה יחסית לכמות הדקות ולתפקיד שלו בנבחרת . הוא לא פצוע ולא מראה סימנים של אחד שלא התאושש מהפציע שהייתה לו .
הממוצעים שלו יחסית לכמות הדקות הן בסדר גמור גם מבחינת אחוזי קליע ואין בהם שום דבר שמעיד על פציע ....אני גם לא מצפה ששחקן בשלב הזה של העונה ובטח גם אחרי שלא שיחק בסוף העונה האחרונה יציג יכולת שיא כבר בשלב זה .

זה לא כזה מופרח לצפות ממנו לעונה לא פחות טובה משנה שעברה בקאנטו במיוחד לאו מגמת ההשתפרות שהוא מציג כל עונה .
וזה גם לא מופרח לצפות מפופס במידה והוא כשיר ( ולפי מה שהוא ומכבי טוענים הוא יהיה כשיר לחלוטין בקרוב ) שיתן עונה טובה לאור היכולת שהציג בשתי העונות האחרונות בתורכיה וצרפת...
וגם ממדלי שהצליח מאוד בליגה הספרדית שהיא מדד לא רע בכלל להצלחה גם ביורוליג זה לא מופרח לצפות שיהיה לא פחות טוב מבלו ואולי יותר טוב באספקטים מסויימים...

בקיצור הנטייה שלי היא יותר לכיוון האופטימיות מאשר לפסימיות אבל זה עדיין לא אומר שיש לנו סגל מרשים אלא סגל עם פוטנציאל שיכול להצליח ויכול באותה מידה גם להתרסק ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 ספטמבר 2012, 17:01

ייחתך? מנסה-בונסו לא יוכל לעבור בדיקות רפואיות בארץ
הפורוורד-סנטר, שינחת בישראל ב-14.9, לא יהיה כשיר עד למבחנים המאומצים. הצהובים עשויים להמתין לו. ההכרעה בנושא אוחיון בשבוע הבא, אם כי הבורר של פיב"א יכול להחליט כי אין בידיו מספיק ראיות ולהעביר את התיק למזכיר אחר

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28923.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ספטמבר 2012, 17:10

" מדובר בבדיקות קפדניות שכוללות מבחני סיבולת לב-ריאה מאומצים מאוד, כשגם שחקנים הנמצאים בכושר מלא וללא פציעות מתאמצים בהם בצורה קיצונית, ואף מתקשים לעבור אותם."

קצת מוזר לי האמת. סופו הצליח לעבור את הבדיקה, אבל פופס לא יהיה כשיר?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 ספטמבר 2012, 17:25

MTA2311 כתב:" מדובר בבדיקות קפדניות שכוללות מבחני סיבולת לב-ריאה מאומצים מאוד, כשגם שחקנים הנמצאים בכושר מלא וללא פציעות מתאמצים בהם בצורה קיצונית, ואף מתקשים לעבור אותם."

עברתי מבחנים כאלה (סיבולת לב-ריאה) בשירות סדיר (אחרי שהיתה לי מחלת ריאות מתמשכת), וזה לא משהו רציני כל כך. די מעייף ודי מעצבן, אבל לא מעבר לזה.
אתה רץ על המכשיר ובזמן הזה מודדים לך א.ק.ג., אחר כך מודדים לך את נפח הריאות (אתה מכניס כמה שאתה יכול אוויר, ואז נושף אותו לתןך צינור מיוחד)
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 06 ספטמבר 2012, 17:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 ספטמבר 2012, 17:26

MTA2311 כתב:" מדובר בבדיקות קפדניות שכוללות מבחני סיבולת לב-ריאה מאומצים מאוד, כשגם שחקנים הנמצאים בכושר מלא וללא פציעות מתאמצים בהם בצורה קיצונית, ואף מתקשים לעבור אותם."

אתה אומר שמכבי רוצים פשוט להיפטר ממנו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ספטמבר 2012, 17:34

felix_r כתב:

עברתי מבחנים כאלה (סיבולת לב-ריאה) בשירות סדיר (אחרי שהיתה לי מחלת ריאות מתמשכת), וזה לא משהו רציני כל כך. די מעייף ודי מעצבן, אבל לא מעבר לזה.
אתה רץ על המכשיר ובזמן הזה מודדים לך א.ק.ג., אחר כך מודדים לך את נפח הריאות (אתה מכניס כמה שאתה יכול אוויר, ואז נושף אותו לתןך צינור מיוחד)

גם אני עברתי את בדיקה במאמץ כמה פעמים, אבל היא לא הייתה כל כך קשה כמו שמתארים פה. יכול להיות שהבדיקה שמכבי עושים יותר קפדנית?

ליאב- הדבר היחיד שאני אומר, זה שמוזר ששחקן כמו סופו יכול לעבור את הבדיקה, ופופס לא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 ספטמבר 2012, 17:37

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

גם אני עברתי את בדיקה במאמץ כמה פעמים, אבל היא לא הייתה כל כך קשה כמו שמתארים פה. יכול להיות שהבדיקה שמכבי עושים יותר קפדנית?

ליאב- הדבר היחיד שאני אומר, זה שמוזר ששחקן כמו סופו יכול לעבור את הבדיקה, ופופס לא.

אין שום סיבה שפופס לא יצליח לעבור את הבדיקה (בתנאי שהוא מסוגל לרוץ עם הברך הפגועה), כי הוא שיחק באולימפיאדה ובסך הכל נמצא בכושר פיזי לא רע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 06 ספטמבר 2012, 21:23

ספורט5 עשו סלט.
הבדיקות שפופס אמור לעבור בארץ, הן הבדיקות הקבועות שעוברים כל השחקנים החדשים שחותמים כאן.
מדובר באמת בבדיקות סיבולת לב ריאה וכו', ולא משהו שקשור לברך שלו.
אין שום סיבה שהוא יכשל בבדיקות האילו (אותם כמעו כל השחקנים מצליחים לעבור), בהנחה והוא כשיר.

מצב הברך שלו לא קשור בכלל לנושא.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ספטמבר 2012, 21:35

חביב אורנג'ד כתב:ספורט5 עשו סלט.
הבדיקות שפופס אמור לעבור בארץ, הן הבדיקות הקבועות שעוברים כל השחקנים החדשים שחותמים כאן.
מדובר באמת בבדיקות סיבולת לב ריאה וכו', ולא משהו שקשור לברך שלו.
אין שום סיבה שהוא יכשל בבדיקות האילו (אותם כמעו כל השחקנים מצליחים לעבור), בהנחה והוא כשיר.

מצב הברך שלו לא קשור בכלל לנושא.

הם אמרו שבגלל שהוא רק החלים מהפציעה, הכושר הגופני שלו לא מספיק טוב בשביל לעבור את הבדיקה. לי זה נשמע די הזוי, אבל אני לא יודע באיזו בדיקה מדובר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 12 ספטמבר 2012, 17:32

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 ספטמבר 2012, 17:37

קובי כתב:http://www.facebook.com/events/353073238109403/

תמונה

איזה יום זה יוצא? אולי זה סוףסוף יסתדר עם השעות של הבית ספר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: פופס בדרך לפה: 15.9 ב-14:50, נתב"ג

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 ספטמבר 2012, 17:42

שבת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: פופס בדרך לפה: 15.9 ב-14:50, נתב"ג

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 ספטמבר 2012, 13:39

פופס נחת.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29344.html

הכתבה בספורט 5 מאוד אופטימית. פופס אמור לחזור כבר בשבוע הבא לאימונים מלאים וזאת לאחר שכבר הספיק לעשות אימוני ריצה לפני ההגעה שלו לארץ. הניתוח שעבר זה בדיוק אותו ניתוח שעשה אתמול דווין סמית' (ואף אחד לא יצא בהצהרות על כך שסמית' גמר את הקריירה).

בקיצור- כל עניין הפציעה של פופס סתם נופח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים