פולן נהדר, באמת לא ממש רכז אבל זה לא אומר שהוא לא מוסר בניגוד להיקמן ולוגאן. 6 אסיסטים. יחד עם 29 נקודות. היקמן שגם מרבה לזרוק מפספס הרבה, לפחות פולן פוגע. אם הוא היה בא לפה בלאט היה מחנך אותו לקחת פחות זריקות, יכול להיות שהוא יעשה את זה גם להיקמן.. אבל בנתיים אין ספק שפולן יותר מרשים מהיקמן ולוגאן ומצליח לייצר מצבים טובים לאחרים.
די נו, אם היו מזכירים לפני חודשיים את פולן הייתם בוכים, אני זוכר איך זלזלתם בוור איז דה לאב והחיספוס.. הוא לא יותר טוב מהיקמן, אני מזכיר לכם שהוא בא בכושר שיא אחרי קיץ עם נבחרת גאורגיה נטולת הגארדים.. בגלל שהוא לא פה אפשר להתחיל לפנטז?
LIAV10 כתב:די נו, אם היו מזכירים לפני חודשיים את פולן הייתם בוכים, אני זוכר איך זלזלתם בוור איז דה לאב והחיספוס.. הוא לא יותר טוב מהיקמן, אני מזכיר לכם שהוא בא בכושר שיא אחרי קיץ עם נבחרת גאורגיה נטולת הגארדים.. בגלל שהוא לא פה אפשר להתחיל לפנטז?
צחוק צחוק אבל אני העדפתי את החספוס הזה על היקמן עוד הרבה שהיקמן חתם.. תמיד טענתי שלשניהם אין ניסיון ברמות הגבוהות ועדיף לקחת את הצעיר מבניהם שנראה שיש לו עתיד מבטיח, ומאז הוא גם הספיק לשחק בנבחרת גאורגיה ולראות עוד קצת כדורסל אירופאי.