זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

הודעהעל ידי tomerp » 18 ספטמבר 2012, 08:18

jol9 כתב:
tomerp כתב:יוני,שתי האפשרויות שאתה מציג הן אפשרויות שעולות על דעתו של כל אוהד .
מבחינת מכבי יש אפשרות אחת,ואותה נדע במסיבת העיתונאים(90% אני חושב שאוחיון יישאר ותהיה התנצלות פומבית באותה מסיבת עיתונאים)

זה יכול ללכת לכאן או לכאן לדעתי. הייתי אומר שהסיכוי הוא 50-50

אבל אתה מבין שמכבי יודעת שהיא חייבת את אוחיון, ועוד עכשיו כאשר הבוררות פסקה שהוא שחקן שלנו, יותר קל להחזיר אותו....למכבי לא מעניין עכשיו הערכים,פדרמן יודע מה הסגל שלנו שווה והוא לא יוותר עליו....אלא אם כן אוחיון יעשה שביתה ולא ירצה להתאמן או לשחק,אז זה משהו אחר.
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי קובי » 18 ספטמבר 2012, 08:30

אני מתקשה לסבול את התגובות שמאשימות את סוכנו של אוחיון באופן חד ערכי.
יוגב הוא אדם מבוגר, שבחר ללכת בדרך מסויימת וגם כשידע שצמרת העץ אליה הוא מטפס היא גבוהה מאוד, הוא לא ירד לקרקע.
בראיונות המעטים בהם התבטא על העניין, הוא לא חזר בו וכמובן לא גינה את סוכנו.
המקרה מאוד פשוט - השתן עלה ליוגב לראש והחלטת פיב"א פשוט סטרה בפרצופו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 18 ספטמבר 2012, 08:32

tomerp כתב:
jol9 כתב:
מבחינת מכבי יש אפשרות אחת,ואותה נדע במסיבת העיתונאים(90% אני חושב שאוחיון יישאר ותהיה התנצלות פומבית באותה מסיבת עיתונאים)

אבל אתה מבין שמכבי יודעת שהיא חייבת את אוחיון, ועוד עכשיו כאשר הבוררות פסקה שהוא שחקן שלנו, יותר קל להחזיר אותו....למכבי לא מעניין עכשיו הערכים,פדרמן יודע מה הסגל שלנו שווה והוא לא יוותר עליו....אלא אם כן אוחיון יעשה שביתה ולא ירצה להתאמן או לשחק,אז זה משהו אחר.

יש לי חדשות בשבילך אדוני: מכבי תצליח להתקיים בעתיד גם ללא אוחיון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי tomerp » 18 ספטמבר 2012, 08:37

קובי כתב:
tomerp כתב:
jol9 כתב:

בטח שהיא תצליח!
אבל אתה לא מסכים איתי שהעונה אנחנו חייבים רכז, ישראלי בכיר, שגם אמור להיות די זול(לפחות העונה לפי מה שצפוי אם יחתום)?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי jol9 » 18 ספטמבר 2012, 08:49

tomerp כתב:
jol9 כתב:

לא, אני ממש לא מבין את זה, וזה גם לא חד משמעי כמו שאתה מציג את זה. אני כן חושב ככה, אבל יש לך בערך חצי מהגולשים בשרשור הזה, שחושבים אחרת.
אם זה ככה בין אוהדי מכבי, אז אין סיבה שזה יהיה אחרת בתוך ההנהלה. הרי ההנהלה שלנו מורכבת משהו כמו 10 אנשים, וסביר מאוד, שיהיו דעות לכאן ולכאן, כולל אפילו
ייבוש של השחקן שנה שלמה בחוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 18 ספטמבר 2012, 08:56

קובי כתב:אני מתקשה לסבול את התגובות שמאשימות את סוכנו של אוחיון באופן חד ערכי.
יוגב הוא אדם מבוגר, שבחר ללכת בדרך מסויימת וגם כשידע שצמרת העץ אליה הוא מטפס היא גבוהה מאוד, הוא לא ירד לקרקע.

:clap2 :clap2 :clap2
זה כלכך מגוחך שמאשימים רק את הסוכן ואומרים שיוגב צעיר. כאילו הוא רפה שכל חסר שיקול דעת ובינה מינימלית.

והכי מצחיק ועצוב, שמרוב שאנשים פה שונאים את פדרמן, מאשימים אותו בסיטואציה, כי הוא לא נכנע לסחטנות והעלה לאפס החצוף את השכר. פשוט עלוב.
אוחיון, לא הסוכן, לא פדרמן, לא חברה של אוחיון(כן כן,גם אותה האשימו, העיקר לא את אוחיון חלילה), לא אף אחד- רק אוחיון אשם במצב הזה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קובי » 18 ספטמבר 2012, 08:59

tomerp כתב:
קובי כתב:
tomerp כתב:
jol9 כתב:

בטח שהיא תצליח!
אבל אתה לא מסכים איתי שהעונה אנחנו חייבים רכז, ישראלי בכיר, שגם אמור להיות די זול(לפחות העונה לפי מה שצפוי אם יחתום)?

מבחינה מקצועית, אין ספק שעדיף שיוגב יהיה פה. השאלה המתבקשת כאן היא האם השיקול המקצועי כאן הינו חזות הכל. בעיניי, ממש לא.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 18 ספטמבר 2012, 09:02

לדעתי אתה פשוט טועה ובגדול. השחקנים לרוב עושים מה שהסוכנים שלהם אומרים להם. זה לא רק באירופה, גם ב NBA.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 18 ספטמבר 2012, 09:14

כמינימום אוחיון ידע שיש/אמור להיות לו חוזה לעונה הקרובה עפ"י המשא ומתן בין שני הצדדים לפני שנה. יכול להיות שהקיץ הסוכן הצליח לשכנע אותו שאפשר איכשהו לצאת מהחוזה ולכן אוחיון בחר לנהוג כפי שנהג אבל הוא רחוק מלהיות שה תמים בסיפור הזה, אלא אם כן הוא חתם לפני שנה על דף ריק שעליו הסוכן הדפיס אחר כך את החוזה, הוא ידע טוב מאד שהסיכום עם מכבי לפני שנה לא כלל אופציית יציאה בקיץ.
EulGam05

הודעהעל ידי קובי » 18 ספטמבר 2012, 09:31

felix_r כתב:

לדעתי אתה פשוט טועה ובגדול. השחקנים לרוב עושים מה שהסוכנים שלהם אומרים להם. זה לא רק באירופה, גם ב NBA.

זה לא משנה את העובדה כי כל האחריות בסופו של דבר נופלת על השחקן.
אם אני זורם עם טענתך: זה שהוא שם את כל מבטחו ועתידו בידיו של סוכנו וטמן ראשו בחול כבת יענה, שיאכל עכשיו חצץ.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי kubachrick » 18 ספטמבר 2012, 09:34

יששששששש עכשיו בטוח ניקח את היורוליג :)
kubachrick

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 ספטמבר 2012, 11:42

אוסיף קצת על הפוסט של קובי-

העובדה שפיב"א קבעה באופן משכנע שאוחיון שחקן של מכבי ושהוא הפר בבוטות את החוזה, מעידה באופן חד-משמעי לחלוטין, שלא היתה כאן שום טעות או אי-הבנה. אוחיון וסוכונו פעלו על דעת עצמם בניגוד גמור למה שהיה כתוב בחוזה, וזאת כבר עובדה מוגמרת.
בחלק לא קטן ממקרי העבר, פיב"א באה לקראת השחקן ובד"כ איפשרה לו לעבור לקבוצה בה הוא חתם. מקרים אילו בד"כ נובעים מטעויות שנעשות בתום לב או מאי-הבנה כלשהי, אבל זה בפירוש לא מה שקרה כאן. במקרה בו עסקינן החוזה היה כה ברור, שלפיב"א לא נותר אלא לקבוע שהשחקן נשאר בקובצתו, וזה דבר מאוד לא שכיח.
במילים אחרות, החוזה היה ברור מאוד לשני הצדדים. גם לאחר פירסום ההודעה לא שמענו שום ציוץ לגבי טעויות או בחוזה או ניסוח לא נכון שלנו. למעשה, גם הסוכן של אוחיון כבר לא טוען שכך היה וייתכן ושכל התאוריה הזאת בכלל לא הוזכרה כטיעון בבוררות.

בנוגע לעתיד, אני ממש לא חושב שהדבר הנכון לעשות זה להשאיר את אוחיון במכבי.
זה נכון ש"למען יראו ויראו", עדיף להשאיר את אוחיון בכדי למנוע מקרים כאלו בעתיד, אבל אני אישית לא רואה כל טעם בלהשאיר שחקן בכוח.
יחד עם זאת, מכבי זה מועדון עם כבוד ואינטגריטי, לא נראה לי שבמכבי ירצו להשאיר בקבוצה שחקן שהתנהל בצורה כזו. עם כל הכבוד, אוחיון הוא לא ספורסטאר או איזה כוכב-על שעבורו הקבוצה צריכה לוותר על כבודה ולפתוח את הרגליים. גם אם הוא כן היה שחקן בקליבר הזה, זה עדיין לא אומר שהקבוצה צריכה להתאמץ כ"כ בשבילו.
דוקא כאן מגיע קרדיט להנהלת הקבוצה שהחליטה ללכת לבוררות פשוט בשביל שהצדק יצא אל האור. מכבי יכלה לסגור את העניין עם פיצוי כספי כלשהו אבל על פניו, הסיבה העיקרית להליכה לבוררות היתה בשביל לצאת צודקים (ולאו דוקא עשירים) ולשמר את האינטגריטי של המועדון. הנצחון בבוררות מצטרף לעוד הצלחות רבות של מכבי בזירה המשפטית וממתג את מכבי כמועדון הגון שלא כדאי להתעסק איתו. כמדומני, מכבי לעולם לא הפסידה בבוררות או בכל הליך משפטי כלשהו, וזה לא דבר של מה בכך.
העובדה שלאחר הנצחון בבוררות, מכבי מרצונה מעוניינת שלא להמשיך עם אוחיון, היא הגדולה של מכבי; מכבי מראה שהיא ידעה כל הזמן שהיא צודקת, אבל אין לה עניין בשחקנים שמתנהגים כמו אוחיון, גם אם היא יכולה להשיג אותם וגם כאשר בפועל (כמו במקרה זה) הם כבר בידה.

בכל אופן, הדבר הנכון ביותר לעשות כרגע זה לדבר.
שני הצדדים צריכים לפתוח בנתיב הדברות ולראות כיצד ניתן לסיים את הסיפור באופן שקט ואלגנטי.
אם אוחיון מעוניין להמשיך, הוא צריך להתנצל ולפתוח דף חדש ורק אז מכבי תצטרך לבחור אם להשאירו (וגם אז, לא בטוח שהבחירה הנכונה תהיה באמת להשיארו).
אם אוחיון עדיין חולם על קובאן, אז יש לבצע את המעבר בצורה נקיה, שקטה ומוסדרת.
הכדור בידיים של שני הצדדים וזה הזמן לסיים את הסיפור הזה בשקט.

מה שכן, בסופו של יום, החלטת פיב"א החזירה אותנו לאותה נקודה בה היינו בתחילת הקיץ - אוחיון הוא שחקן של מכבי עם חוזה לעונה הבאה ללא סעיף יציאה. בכך, פיב"א חשפה את רצונתיו האמיתיים של אוחיון שפשוט לא רצה להשאר כאן והסתנוור מהכסף הגדול. את זה, שום סעיף יציאה לא היה משנה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי עודד » 18 ספטמבר 2012, 12:22

באמת שזה ממש מעבר להבנתי איך אנשים מסויימים רוצים את אוחיון בקבוצה.
מה, הצלחת הקבוצה מעל הכל?
קצת כבוד עצמי.
מכבי לא צריכה להתבזות בשביל אף אחד ובטח לא בשביל הפישר הקטן אוחיון.

הבן אדם ניסה לתחמן את דרכו החוצה מהקבוצה, זה כל כך דוחה וכפוי טובה.
אני יודע שאין סיכוי שאני אהיה מסוגל לשמוח משום פעולה שלו על המגרש.

שיגיעו להסכם עם קובאן או כל קבוצה אחרת ושיקברו כבר את הסיפור העגום הזה.
עודד

הודעהעל ידי itay92 » 18 ספטמבר 2012, 12:35

עוד כל מיני הבהרות בנוגע לפרשה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29461.html
לא מבין אין אנשים עובדים עם האירני הזה...
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 ספטמבר 2012, 12:55

מקאדו 3 כתב:אוחיון אכן התנהג בחזירות ובעיקר בטיפשות לא מובנת , נראה שהסוכן שלו פשוט הוליך אותו שולל אחרת קשה להבין על סמך מה אוחיון חשב שייש לו סיכוי לצאת מהסיפור כמנצח , אם הפסיקה היאנ כל כך חדה וברורה על מה אוחיון והסוכן שלו בנו את האופטימיות שלהם שינצחו ? אולי מקרה פארגו קצת בלבל אותם...

בכל אופן ולמרות הכל אנחנו חיים בעולם שהכסף ( יותר נכון התאווה אליו ) גורמת לאנשים לטעות ולהתנהג בחוסר לויאליות לפעמים , תחשבו על זה שבא פתאום מישהו ומציע לכם משכורת גבוהה פי 3 או 4 ... מה שיכול להבטיח את עתידכם הכלכלי להרבה שנים זה דיי יכול לבלבל ולגרום לעשות שטויות .

בכל אופן הימים של לויאליות טוטאלית או הוגנות ומסירות לסמל ולקבוצה דיי חלפו מהעולם ( לצערנו ) וזה לא רק במחוזותנו , אם מכבי ואוחיון ימצאו דרך להניח את הסיפור מאחוריהם ואוחיון יוכל לשחק את העונה הזו במכבי מבחינתי זה צפרדע שאפשר לבלוע כי מה לעשות שאוחיון הוכיח שהוא שחקן טוב ורכז ברמה טובה גם ביורוליג , בהתחלה זה יהיה קשה אבל תאמינו לי שכמה משחקים טובים נפילות על הפרקט ומאמץ ורובנו נשכח דיי מהר את מה שקרה .

אז למה כששחקן שהמועדון נתן לו כל כך הרבה עוזב אומרים שאין יותר דבר כזה ''שחקן נשמה'' אבל כשמועדון מחליט ''להעזיב'' שחקן שהיה הרבה שנים במועדון מגיבים כאילו הוסיפו צלב קרס לסמל? למה לא מצפים מהשחקן והמועדון לאותם סטנדרטים?

felix_r כתב:

זה מזכיר לי את מקרה פארגו שהסוכן אמר ''יש סעיף בחוזה ואנחנו בוחרים לנסח אותו בצורה X''..המילה שלא יכלה לצאת לי מהראש זה המילה ''בוחרים''..ממתי חוזה זה עניין של בחירה? ממתי אפשר לבחור איך מנסחים דברים?
הסוכן של יוגב רצה כסף והוא שכנע את עצמו ואת יוגב שיש דרך לצאת מזה..אבל לא אשמתו הוא פשוט היה עיוור מהסימנים של הדולרים בעיניים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 ספטמבר 2012, 13:50

Holiday_Armadillo כתב:
אז למה כששחקן שהמועדון נתן לו כל כך הרבה עוזב אומרים שאין יותר דבר כזה ''שחקן נשמה'' אבל כשמועדון מחליט ''להעזיב'' שחקן שהיה הרבה שנים במועדון מגיבים כאילו הוסיפו צלב קרס לסמל? למה לא מצפים מהשחקן והמועדון לאותם סטנדרטים?

אני לא זוכר שום מקרה שמכבי "העזיבה" שחקן תחת חוזה.
כל "העזבה" שהיתה במכבי, היתה חוקים ובהתאם לחוזה. לא ידוע לי על מקרים מלוכלכים או על דברים שחרגו מן החוקים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 ספטמבר 2012, 14:01

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כל "העזבה" שהיתה במכבי, היתה חוקים ובהתאם לחוזה. לא ידוע לי על מקרים מלוכלכים או על דברים שחרגו מן החוקים.

זה העניין, שאני לא מדברת על שחקן שתחת חוזה
אני מדברת על איזשהי נאמנות שהייתה צריכה להיות כלפי טל למשל כשכבר היה ברור שהוא לא לרמות של מכבי ולא לרמות של השכר שהוא מקבל..אבל איך מכבי יכולים לחשוב בכלל בהגיון כשיש שחקן נשמה כזה במועדון
אבל בואו לא נתייחס לעובדה שהוא כמעט עזב את המועדון פעמיים מרצונו כי זה לא נחשב..הוא שחקן, מותר לו הכל והכל לגיטימי..אבל שמבחינת מועדון הכל יהיה לגיטימי? חס וחלילה

יוגב רצה לעזוב לכסף הגדול? לגיטימי
הוא עשה את זה מאחורי הגב של המועדון? לגיטימי
שמכבי תתייחס באותה צורה? בושה!!

מספיק לקרוא את הכתבה באתר ערוץ הספורט ואת הקטע על הסוכן הקודם של יוגב בשביל להבין שהילד הזה תחמן סדרתי שלא מסוגל לעשות דברים דוגרי אלא חייב לעשות הכל מאחורי הגב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 18 ספטמבר 2012, 14:18

מכבי > יוגב אוחיון

זה כל הסיפור , כל השאר זה דפי HTML
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 18 ספטמבר 2012, 16:02

לפי NRG בקובן עוד לחושבים לנהל עם מכבי מו"ם .אם אני מכבי איתי דורש מיליון דולר (עם מקדמה שקיבלנו נזה יצא מילון יורו) בתשלום אחד תמורת שיחרור . אין מו"ם - אןטמטום - רוצים תשלמו , רוצים להערער אז גם אותם אפשר לתבועה בהתאם להחלטה . אם הם לא משלמים לתת לסדר לאדון אוחיון קבוצה נחמדה בוולדיבוסטוק או קראסנויארסק , הרי הוא רוצה רוסיה , לא ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 ספטמבר 2012, 16:05

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה העניין, שאני לא מדברת על שחקן שתחת חוזה
אני מדברת על איזשהי נאמנות שהייתה צריכה להיות כלפי טל למשל כשכבר היה ברור שהוא לא לרמות של מכבי ולא לרמות של השכר שהוא מקבל..אבל איך מכבי יכולים לחשוב בכלל בהגיון כשיש שחקן נשמה כזה במועדון
אבל בואו לא נתייחס לעובדה שהוא כמעט עזב את המועדון פעמיים מרצונו כי זה לא נחשב..הוא שחקן, מותר לו הכל והכל לגיטימי..אבל שמבחינת מועדון הכל יהיה לגיטימי? חס וחלילה

לא לגמרי ירדתי לסוף דעתך כאן.
לא מבין מה בדיוק הקשר לבורשטיין. טל קיבל ממכבי כבוד ששמור רק ליחידי סגולה. מכבי סימנה אותו בתור מקור אשר צריך לספק לו כבוד ועשתה זאת מעל ומעבר למה שהיא היתה צריכה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים