ליאור אליהו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליאור אליהו

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוקטובר 2012, 13:05

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:שבלו שווה יותר ממה שהוא קיבל, ואליהו שווה פחות.

בלו שיחק קריירה שלמה באירופה, ותמיד החוזה שלו היה בערך בגובה של מה שהוא קיבל במכבי.
מה שמוכיח, לדעתי, שזה בדיוק מה שהוא שווה. זה לא שמישהו אחד לא העריך אותו נכון.

לעומתו אליהו כבר קיבל חוזה הרבה יותר גבוה בקאחה. אז אולי בקאחה קצת הגזימו, אולי לא. אבל את החוזה במכבי הוא בטוח שווה.

גם באיטליה, ובטח ברוסיה הוא קיבל הרבה יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2012, 15:13

MTA2311 כתב:אז מכבי צריכה לשדרג את החוזים של כל השחקנים שלה. אם ליאור מקבל בהתאם לשווי השוק שלו, אז גם אוחיון צריך לקבל 750 אלף, פניני חצי מיליון, לוגאן פי 2, היקמן פי 2 וכו.
מעניין מה היית אומר אם היית מגלה שהחתימו את היקמן על אותו חוזה שהציעו לו באיטליה או ברוסיה.

לא. בוודאי שלא.
אם יש שחקנים שמוכנים לבוא למכבי ולשחק בעבור פחות כסף, אז אני רק יכול לברך על כך.

אבל באופן אישי, אני לא חושב שיש או היו יותר מדי שחקנים כאלה בשנים האחרונות במכבי.
פארמר כמובן, אבל זה סיפור מיוחד, לאנגפורד, וגם הוא היה סיפור מיוחד... אוחיון... כולנו מכירים את הסיפור שלו. זה לא בדיוק שהוא נשאר כאן מתוך רצון עז.

כל שחקן ששיחק כאן ויכל להשתדרג בחוץ, הלך החוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 אוקטובר 2012, 15:13

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

בלו שיחק קריירה שלמה באירופה, ותמיד החוזה שלו היה בערך בגובה של מה שהוא קיבל במכבי.

לעומתו אליהו כבר קיבל חוזה הרבה יותר גבוה בקאחה. אז אולי בקאחה קצת הגזימו, אולי לא. אבל את החוזה במכבי הוא בטוח שווה.

הוא חתם ברוסיה, אבל שיחק שם בקושי חודש וחצי. לא יודע אם קיבל שם משהו בכלל, כי בסופו של דבר המועדון נסגר והקבוצה התפרקה.

באיטליה הוא הגיע למועדונים עם שמות גדולים, אבל בתקופה שהקבוצות ירדו מנכסיהן והיו בחובות גדולים, ככה שגם שם אני בכלל לא בטוח שהוא קיבל חוזה גבוה. מה גם שזה בכלל לא הגיוני שהוא היה חוזר למכבי לחוזה מינימום אם שנה קודם היה לו חוזה גבוה בהרבה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוקטובר 2012, 15:20

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

הוא חתם ברוסיה, אבל שיחק שם בקושי חודש וחצי. לא יודע אם קיבל שם משהו בכלל, כי בסופו של דבר המועדון נסגר והקבוצה התפרקה.

באיטליה הוא הגיע למועדונים עם שמות גדולים, אבל בתקופה שהקבוצות ירדו מנכסיהן והיו בחובות גדולים, ככה שגם שם אני בכלל לא בטוח שהוא קיבל חוזה גבוה. מה גם שזה בכלל לא הגיוני שהוא היה חוזר למכבי לחוזה מינימום אם שנה קודם היה לו חוזה גבוה בהרבה

כשהוא חזר, אני זוכר שהוא הדגיש בכל ראיון על זה שהוא הפסיד הרבה כסף כשהוא חתם במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2012, 15:22

שחף כתב:אני לא חושב שבלאט התאהב יתר על המידה בבלו. קודם כל, החשיבות של סטרץ' 4 באירופה היא גבוהה ואין היום כמעט קבוצה שמשחקת בלי שחקן כזה. דבר שני, בלו גם במשחקים שלא פגע השקיע בהגנה יותר מאשר אליהו. יש לו פלג גוף עליון חזק יותר מליאור והוא מסוגל לשים גוף טוב יותר על כל מיני מספרי 4(לא לורבקים, אלא שחקנים קצת יותר מוגבלים). אליהו... במשחקים שהוא לא פוגע הוא משמש בעיקר כוונת עבור שחקנים שקולעים עליו שלשות. אני לא כזה מתלהב מפתיחת העונה של ליאור, כי היא נעשית מול קבוצות מחורבנות. מאלאגה קבוצה לא מאומנת בעליל, וסיינה... תומאס רס ששיחק שלשום כמות נכבדת של דקות היה מחליף רביעי בשנה שעברה, כדי ללמד לאיזה מצב היא הגיעה. כשליאור יעשה דברים כאלה מול צסק''א או מול ברצלונה נוכל לדבר. לאורך רוב הקריירה שלו זה לא קרה.

לגבי בלו, לדעתי הוא נפגע איפושהו מזה שהוא היה הקלע היחיד במכבי . בריאל מדריד ראינו לדוגמא קבוצה שפורסת שלושה קלעי שלוש מצויינים על הפרימטר. בסיטואציה הזאת הרבה יותר קשה לסגור שחקן אחד. במכבי קבוצות ששיחקו נגדה ידעו שאם נצמדים לבלו אין כמעט שחקן אחר שקולע בצורה קבועה לשלוש, וזה היה ברוב העונות שלו במכבי. בפאנאתנייקוס ראינו קבוצה שמריצה פיק אנד רול בצורה מופתית ומסדרת לקלעים שלה זריקות חופשיות בצורה קבועה. ואגב, בלו היה שחקן של 15 נקודות למשחק בקלימאמיו. במכבי הוא פשוט היה בדרך כלל אופציה שלישית או רביעית בהתקפה. לא אומר שמבחינת כישרון הוא ברמה של טלטוביץ', אבל הוא לא פחות מוכשר מליאור. לליאור יש דברים שאחרים לא יודעים לעשות כמו הגויאבה, אבל יש גם ליקויים מסויימים במשחק שלו כמו הקליעה מבחוץ, שאצל לא מעט גבוהים באירופה ובטח אצל מספרי 4 הם לא קיימים.(רוב המספרי 4 באירופה יודעים לקלוע, לכל הפחות מחצי מרחק)

בוודאי שהוא התאהב... בלו הוא שחקן שהיעילות שלו יורדת ביחס ישר לכמות דקות המשחק. זה משהו שהוכח לאורך זמן ודייויד די התעלם מהנתון הזה.
לא רק זה, במקום להרוויח גם את ליאור וגם את בלו, לדעתי דייויד עשה טעות והפסיד את ליאור, וגם הוריד מהיעילות של בלו. העמדה הזאת היתה שווה יותר ממה שהיא נתנה משני
השחקנים הנהדרים האלה בעונה שעברה.

לגבי היותו של בלו הקלע היחיד... אוקיי, גם ג'מצ'י היה הקלע היחיד במכבי של אז. זה לא הפריע לו למצוא מליון דרכים לשים נקודות על הלוח.

בכל מקרה, ליאור הוא שחקן שיודע לעשות המון דברים על המגרש - לצבור נקודות, לייצר מצבים לעצמו ולאחרים, לחטוף, לקחת ריבאונדים, להוביל מתפרצות וכו'.
בלו יודע בעיקר לקלוע ולשים גוף על שחקנים מסוג מסויים. זהו בערך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוקטובר 2012, 15:24

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אז מכבי צריכה לשדרג את החוזים של כל השחקנים שלה. אם ליאור מקבל בהתאם לשווי השוק שלו, אז גם אוחיון צריך לקבל 750 אלף, פניני חצי מיליון, לוגאן פי 2, היקמן פי 2 וכו.
מעניין מה היית אומר אם היית מגלה שהחתימו את היקמן על אותו חוזה שהציעו לו באיטליה או ברוסיה.

לא. בוודאי שלא.
אם יש שחקנים שמוכנים לבוא למכבי ולשחק בעבור פחות כסף, אז אני רק יכול לברך על כך.

אבל באופן אישי, אני לא חושב שיש או היו יותר מדי שחקנים כאלה בשנים האחרונות במכבי.
פארמר כמובן, אבל זה סיפור מיוחד, לאנגפורד, וגם הוא היה סיפור מיוחד... אוחיון... כולנו מכירים את הסיפור שלו. זה לא בדיוק שהוא נשאר כאן מתוך רצון עז.

כל שחקן ששיחק כאן ויכל להשתדרג בחוץ, הלך החוצה.

אני לא יודע כמה ליאור יכול לקבל עכשיו מחוץ למכבי, אני לא יודע על כמה הוא היה מוכן לוותר בשביל לחזור למכבי אחרי הטראומה בספרד, אבל כשמסתכלים על יחס עלות- תועלת נטו, הוא לא סיפק את הסחורה בשנתיים האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 20 אוקטובר 2012, 15:57

MTA2311 כתב:
התנין כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:בלו הוא שחקן נהדר אבל הוא שחקן חד מימדי לחלוטין.
כשהקליעה לא הולכת לו, אז הוא לא מועיל בשום דבר אחר, והוא בוודאי לא שחקן שיכול להוביל קבוצה.

ליאור עד עכשיו היה תקוע בגלל ההגנה הרעה שלו, ובגלל שהוא לא עוזר בריבאונד, אבל תראו מה דקות וביטחון עושות לו.
פתאום הוא הופך לשחקן של כמעט דאבל דאבל, שסוחף וסוחב את החברים שלו, שגם מוסר ובונה משחק לאחרים.

אני חושב שמבחינת פוטנציאל, שני השחקנים קיבלו את השכר שמגיע להם, כי ליאור הוא שחקן טופ יורוליג בפוטנציה, ובלו הוא רול פלייר נהדר.

יוני, גם ג'יי סי קארול וטלטוביץ' הם שחקנים חד מימדיים לחלוטין, והם מרוויחים סכומים מטורפים.

קשקוש.
טלטוביץ' עושה הכל, זה שהקליעה שלו באמת יוצאת דופן לא אומרת שאין לו יכולת להוריד כדור לרצפה ברמה טובה, ואף מעבר לזה. כנ''ל לגביי קארול שכבר ראיתי אותו עושה נקודות בהרבה מאוד מצבים. מצד שני אני גם לא בטוח שבלו כזה שחקן חד מימדי. כבר ראינו אותו עושה נקודות מחדירות(בגלל החשש מהקליעה שלו), ג'אמפרים מחצי מרחק על השומר וגם פוסט אפ לא רע בכלל.

שחקן חד מימדי זה בראד אולסון מקאחה לבורל, ובמידה מסויימת גם ליאור אליהו(רק שהוא ממש ממש חזק במה שהוא עושה).

לטלטוביץ יש יכולת טובה ויותר מזה להוריד כדור לריצפה? קארול עושה נקודות בהרבה מאוד מצבים?
לא העיפרון הכי חד בקלמר אה?

כן, הם עושים. אתה בטח מחסרי ההבנה האלה שטענו שמאצ'יאוסקס הוא שחקן חד מימדי.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוקטובר 2012, 16:24

התנין כתב:
MTA2311 כתב:
התנין כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:בלו הוא שחקן נהדר אבל הוא שחקן חד מימדי לחלוטין.
כשהקליעה לא הולכת לו, אז הוא לא מועיל בשום דבר אחר, והוא בוודאי לא שחקן שיכול להוביל קבוצה.

ליאור עד עכשיו היה תקוע בגלל ההגנה הרעה שלו, ובגלל שהוא לא עוזר בריבאונד, אבל תראו מה דקות וביטחון עושות לו.
פתאום הוא הופך לשחקן של כמעט דאבל דאבל, שסוחף וסוחב את החברים שלו, שגם מוסר ובונה משחק לאחרים.

אני חושב שמבחינת פוטנציאל, שני השחקנים קיבלו את השכר שמגיע להם, כי ליאור הוא שחקן טופ יורוליג בפוטנציה, ובלו הוא רול פלייר נהדר.

יוני, גם ג'יי סי קארול וטלטוביץ' הם שחקנים חד מימדיים לחלוטין, והם מרוויחים סכומים מטורפים.

קשקוש.
טלטוביץ' עושה הכל, זה שהקליעה שלו באמת יוצאת דופן לא אומרת שאין לו יכולת להוריד כדור לרצפה ברמה טובה, ואף מעבר לזה. כנ''ל לגביי קארול שכבר ראיתי אותו עושה נקודות בהרבה מאוד מצבים. מצד שני אני גם לא בטוח שבלו כזה שחקן חד מימדי. כבר ראינו אותו עושה נקודות מחדירות(בגלל החשש מהקליעה שלו), ג'אמפרים מחצי מרחק על השומר וגם פוסט אפ לא רע בכלל.

שחקן חד מימדי זה בראד אולסון מקאחה לבורל, ובמידה מסויימת גם ליאור אליהו(רק שהוא ממש ממש חזק במה שהוא עושה).

לטלטוביץ יש יכולת טובה ויותר מזה להוריד כדור לריצפה? קארול עושה נקודות בהרבה מאוד מצבים?
לא העיפרון הכי חד בקלמר אה?

כן, הם עושים. אתה בטח מחסרי ההבנה האלה שטענו שמאצ'יאוסקס הוא שחקן חד מימדי.

הצלחתי לעצבן אותך אה?
טלטוביץ לאורך הקריירה לוקח בערך פי שניים יותר זריקות מבחוץ מאשר זריקות ל2, ובאופן מפתיע גם האחוזים הם דומים. וזה עוד בלי להתייחס לחלוקה שבין זריקות מחצי מרחק, לחדירות. לא בדיוק סטטיסטיקה של אול אראונד פלייר.

כנ"ל קארול. אני בניגוד אליך, גם ראיתי משחקים שלו לפני שהוא הגיע לריאל, וגם שם הוא לא ידע לשים כדור על הריצפה.
שניהם קלעים אבסולוטיים, וזהו. אין להם שום יכולת אחרת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 20 אוקטובר 2012, 16:28

לא, ואם אתה מסתמך על סטטיסטיקה לפחות תלמד להעתיק כמו שצריך.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2011

ואם אתה ראית אותם אז אני נשיא ארה''ב. טלטוביץ' פיתח את עצמו בצורה מדהימה עם השנים, והוא כבר מזמן לא שחקן שרק זורק מהשלוש.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוקטובר 2012, 16:42

התנין כתב:לא, ואם אתה מסתמך על סטטיסטיקה לפחות תלמד להעתיק כמו שצריך.

ואם אתה ראית אותם אז אני נשיא ארה''ב. טלטוביץ' פיתח את עצמו בצורה מדהימה עם השנים, והוא כבר מזמן לא שחקן שרק זורק מהשלוש.

וואו! טלטוביץ במשך 10 משחקים לקח יותר זריקות ל2 מאשר ל3(באותם אחוזים, ושוב, בלי התפלגות בין זריקות מחצי מרחק לבין חדירות). זה ללא ספק אומר שצדקת לאורך כל הדרך, והוא חודר מדהים. יפה שבחרת להתייחס רק לעונה האחרונה, ולא לשאר הקריירה שלו. אף אחד לא לומד לחדור בחודשיים.

קארול לקח 13 זריקות יותר ל2, וקלע באחוזים נמוכים יותר מאשר ל3. שוב, אם היה לך שמץ של מושג מי הוא לפני שהוא הגיע לריאל, היית יודע שלא רק שהוא לא חודר הרבה, הוא גם לא עושה את זה טוב. הוא קולע מצויין מחצי מרחק, חודר גרוע.

ד"א, יש עוד מישהו שחושב שטלטוביץ "עושה הכל" ושקארול עושה נקודות " בהרבה מאוד מצבים"?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 20 אוקטובר 2012, 16:50

לא איכפת לי איך היה טלטוביץ' לפני כמה שנים. בשנה שנתיים האחרונות הוא הולך הרבה יותר פנימה מאשר בתחילת הקריירה(גם אם עדיין הוא זורק יותר שלשות, שזה הנשק העיקרי שלו אבל ממש לא היחידי). ולגביי קארול, לא היכרתי אותו(חוץ מהשם)לפני שהגיע לריאל, אבל אין לי ספק שגם אתה לא. וזה גם לא מעניין אותי. מאז שהוא בריאל ראיתי אותו והרבה. שחקנים חד מימדים הם לא.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 20 אוקטובר 2012, 16:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 אוקטובר 2012, 16:52

לקרוא לטלטוביץ׳ חד גוני זה בערך בדיחת העשור לפי דעתי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2012, 16:54

טלטוביץ' וקארול יודעים לעשות עוד דברים, אבל גם בלו יודע לעשות עוד דברים. זה פשוט לא הכוח העיקרי שלהם, ולא מה שמביא להם חוזי עתק.

בלו היה בין 5 הקלעים הכי טובים ביורוליג ב3-4 השנים האחרונות. את זה אף אחד לא ייקח ממנו. בשאר הדברים הוא כנראה פחות טוב גם מטלטוביץ' וגם מקארול, אחרת הוא היה מרוויח
הרבה יותר בשנים האחרונות.

נ.ב - אור, העקיצה היתה מיותרת לחלוטין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 20 אוקטובר 2012, 17:06

http://www.youtube.com/watch?v=cyI2bG9p89M
הנה משחק של ג'ייסי קארול ה''חד גוני''.
לא שאני באמת צריך לראות סרטונים ביוטיוב כדי לבסס את דעותיי, ולפי צפייה מרובה בשחקן, אני יכול להגיד בביטחון רב שזהו בדיוק סגנון המשחק שלו, ורחוק מאוד מלהיות הבלחה חד פעמית.(הכוונה לסגנון בלבד)... הסרטון מסכם נהדר את כל הרפרטואר שלו: קליעות אוטומטיות מהשלוש, עלייה לקליעה לאחר כדרור, חדירות(והרבה!)בסגנון נבארו, והמון המון המון תנועה ללא כדור.
השוטינג גארד האולטימטיבי.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוקטובר 2012, 17:13

http://www.youtube.com/watch?v=2U3nas2uLyc

זה פחות או יותר מה שסרטוני highlights ביוטיוב שווים.

כל קלעי ברמה הזאת יצליח לחדור מדי פעם, כי השומר נצמד אליו וקופץ מכל נשימה שלו. אפילו בלו עשה את זה כמה פעמים. זה רחוק מלהפוך אותו לשחק רב גווני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 20 אוקטובר 2012, 17:33

הבאת לי סרטון של ג'ף פוט מליגת התיכונים או מה שזה לא יהיה לעזאזל והשוות לשחקן שהיה אחד המובילים בליגה האיטלקית והספרדית כולל עונה אחת גדולה באחת הקבוצות הטובות ביורוליג.. דמגוג בשקל.
ונכון שהקליעה שלו מרתיעה שומרים, אבל זה לא גורע ממנו כלום. הוא לא דריבליסט ברמה של פארגו או ביינום, אבל הוא די זריז והשליטה שלו בכדור מספיקה כדי ללכת לסל ולא מעט, והוא עולה לג'אמפים לחצי מרחק לאחר כידרור... קיצר תעזוב אותי בחייאת, אני כבר יותר מעשור בפורום הזה, ותמיד יהיה את הנודניק הקרצייה התורן שיאהב להתווכח לשם הויכוח. אתה לא יותר מעוד אחד ברשימה הלא מחמיאה הזאת.
התנין

הודעהעל ידי er79 » 20 אוקטובר 2012, 17:47

אני מסכים שטלא פלא וקארול הם לא חד גוניים, אבל כמו בלו - הלחם והחמאה שלהם זה הקליעה, ביתר האספקטים הם פחות טובים, וזה גם בסדר. אם אחד מהשלושה היה במכבי - הייתי מבסוט. לגבי קארול, הוא יודע להוביל כדור ולכדרר, אבל הוא לא בולט בחדירות ובניהול משחק, רכז הוא לא, גם לא ממש קומבו גארד. טלטוביץ' יכול לשחק בצבע, אבל הוא לא מרבה לעשות זאת. הוא פורוורד שדומה יותר לבלו מאשר לאליהו, מתבסס על משחק קליעות. אליהו לעומתם מספק את כל הנקודות שלו מתוך הבקבוק. אין הרבה פורוורדים שלמים שיודעים לעשות את שניהם, כמו לורבק, אבל הייתי מקבל גם את טלטוביץ בזרועות פתוחות במכבי.
er79

הודעהעל ידי התנין » 20 אוקטובר 2012, 17:53

er79 כתב:אני מסכים שטלא פלא וקארול הם לא חד גוניים, אבל כמו בלו - הלחם והחמאה שלהם זה הקליעה, ביתר האספקטים הם פחות טובים, וזה גם בסדר. אם אחד מהשלושה היה במכבי - הייתי מבסוט. לגבי קארול, הוא יודע להוביל כדור ולכדרר, אבל הוא לא בולט בחדירות ובניהול משחק, רכז הוא לא, גם לא ממש קומבו גארד. טלטוביץ' יכול לשחק בצבע, אבל הוא לא מרבה לעשות זאת. הוא פורוורד שדומה יותר לבלו מאשר לאליהו, מתבסס על משחק קליעות. אליהו לעומתם מספק את כל הנקודות שלו מתוך הבקבוק. אין הרבה פורוורדים שלמים שיודעים לעשות את שניהם, כמו לורבק, אבל הייתי מקבל גם את טלטוביץ בזרועות פתוחות במכבי.

נכון זה הלחם והחמאה שלהם, אבל עדיין בלי יכולות אחרות הם לא היו יכולים להגיע למספרים שלהם על בסיס קבוע.. כמו שכבר אמרתי מוקדם יותר, גם בלו הוא לא שחקן חד מימדי במובהק. יש לו עוד דברים שהוא יודע לעשות(בעיקר כשהוא מנצל את החשש מהקליעה שלו)רק שהוא עושה אותם הרבה פחות טוב מטלטוביץ'. הרי בלו כקלעי לא נופל מטלטוביץ' ולא מאף אחד אחר, ועדיין הוא מעולם לא הצליח להיות סקורר ברמתו.

וקארול ממש לא רכז, אף אחד לא טען זאת. הוא 2 טהור ונהדר. ונכון שהקליעה היא הנשק שהביא אותו לאן שהוא, אבל הוא מספיק מוכשר כדי להגיע למספרים נהדרים גם בדרכים אחרות. בראד אולסון למשל הוא שחקן חד גוני לחלוטין, שמסתמך אך ורק על הקליעה שלו.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 20 אוקטובר 2012, 18:16

אני רוצה לחדד משהו. שחקן לא מגוון, זה לא זה שקולע רק שלשות, או משהו כזה.
שחקן לא מגוון, זה שחקן שתורם רק באספקט אחד של המשחק.
ככה שבלו הוא שחקן מאוד לא מגוון, שתרם רק בקליעה. זה גם חשוב מאוד, אבל שום דבר מעבר לזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אוקטובר 2012, 18:24

אתם יכולים להווכח בלי לריב ולפגוע אחד בשני?
גם אם אתם לא מסכימים אחד עם השני יש דך להגיד זאת
אני בכל אופן חושב שטלטוביץ' וקארול מסתמכים בעיקר (המוחלט) על הקליעה שלהם משלוש
את קארול כן הייתי רוצה לראות במכבי,את טלטוביץ' דווקא לא(בתנאי שבמקומו מגיע פורוורד אחר סביב אותו הסכום ואף פחות מכך)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־20 אורחים