פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 נובמבר 2012, 20:43
חנו'ש כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני עם 11 נקודות, 8 ריבאונדים ומדד 20.
אז הוא רך.. כאילו שלא ידענו את זה. קצת קשה לעשות נקודות כשלא סופרים אותך בהתקפה, וכשאף אחד לא יודע איך לשחק איתך.
די, נו. אי אפשר להשתמש בזה כל הזמן כתירוץ. הפעילו אותו מספיק פעמים העונה. זה לא רק הרכות, זו גם השלומיאליות וחוסר האינטליגנציה.
תראה, אין ספק שבשאר הדברים הוא באמת לא מרשים בלשון המעטה...
הוא גמלוני, אין לו פוסט אפ, חלש בהגנה ובריבאונד. אבל בכל מה שנוגע לפיק אנ רול, הוא באמת נהדר, והוא מנסה את זה המון רק שבאחוז די נמוך של המקרים הכדור אכן מגיע אליו (ואז לרוב קורים דברים טובים).
והאמת שלמעט רוט (ופניני), שאר הגארדים שלנו באמת לא ממש טובים בפיק אנ רול.
חלש בריבאונד?
04 נובמבר 2012, 20:45
פניני ברמת יורוליג גבוהה לא יכול לשבור הגנה עם פיק אנד רול. זה דברים שהוא עושה מידי פעם בליגה שלנו ומול כל מיני סופוט ודומותיה. מול קבוצות כמו ברצלונה הוא לא יכול לעשות את זה.
04 נובמבר 2012, 20:47
היום הוא היה טוב, אבל לרוב הוא לא סוגר מספיק טוב לריבאונד למרות הגובה שלו וחבל.
04 נובמבר 2012, 20:49
חנו'ש כתב:היום הוא היה טוב, אבל לרוב הוא לא סוגר מספיק טוב לריבאונד למרות הגובה שלו וחבל.
לא מפעילים אותו ואת רוב הנקודות שלו הוא עושה מריבאונד התקפה
גם רוב הזמן כשאוחיון לא לוקח ריבאונד שרמאן זה שלוקח
אפשר להגיד עליו מספיק דברים אבל בעניין הריבאונד אין ממש מה להתלונן עליו
04 נובמבר 2012, 20:53
חנו'ש כתב:היום הוא היה טוב, אבל לרוב הוא לא סוגר מספיק טוב לריבאונד למרות הגובה שלו וחבל.
מילא זה, לי יותר חורה שסנטרים בגובה מטר ושייבה כמו יוטר עושים ממנו צחוק, התקפית והגנתית, וזה קרה לא מעט עד כה. פשוט בדיחה עצובה.
04 נובמבר 2012, 20:58
MTA2311 כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני עם 11 נקודות, 8 ריבאונדים ומדד 20.
אז הוא רך.. כאילו שלא ידענו את זה. קצת קשה לעשות נקודות כשלא סופרים אותך בהתקפה, וכשאף אחד לא יודע איך לשחק איתך.
די, נו. אי אפשר להשתמש בזה כל הזמן כתירוץ. הפעילו אותו מספיק פעמים העונה. זה לא רק הרכות, זו גם השלומיאליות וחוסר האינטליגנציה. לגבי סטול, הערב הוא נתן ולקח, בסה"כ שווה לעקוב אחריו, אבל אוחיון גמר אותו היום. אוחיון בכלל היה פנטסטי, בכל מקום במגרש.
יש לו השנה ממוצעים של 7 נקודות ו3.5 ריבאונדים ביורוליג, ב12 דקות. בנוסף הוא לוקח בממוצע 3 זריקות מהשדה למשחק. הוא שחקן פיקאנדרול ופיקאנדפופ מצויין, יש לו יד טובה מאוד מחצי מרחק והתמצאות מצויינת מתחת לסל, אבל הוא לא יכול לייצר לעצמו כלום. הוא לא וויציץ'.
אני מניח שאני לא צריך לספר לך שהגארד היחיד שיודע לשחק פיקאנדרול בקבוצה הזאת, הואע מורן רוט. מי בדיוק יכול להפעיל אותו? אלה לא תירוצים, אלא עובדות.
כולם מצפים שהוא יתפוס עמדה בפוסט אפ כמו סופו, בדיוק שכולם מצפים ממדלי לקלוע כמו בלו מבחוץ. מה לעשות שהם שחקנים שונים
זו בדיוק הבעיה, אז למה הבאת אותו? למה להביא קלעי מחצי מרחק שמשחק עם הפנים לסל, ורך בהגנה? ג'יימס ותומאס יכולים לעשות בדיוק אותו הדבר, וכנראה שאפילו טוב יותר. מכבי הייתה צריכה להביא סנטר שונה, בדיוק את אותו הסנטר שאתה מתאר במשפט האחרון, שחקן פוסט מאסיבי שטוחן את הצבע ומכווץ הגנות. גם ג'יימס ותומאס עדיפים לתפעול בפיק אנרול, אז מה גם הם מיותרים? אני ממש לא בטוח שאם שאראס או טפירו היו כעת במכבי שרמדיני היה הופך לך למפלצת.
הוא הגיע כסנטר שני ואתה לא חייב שהסנטר השני שלך יהיה עם יכולות פוסט אפ,אפשר לחשוב כמה הנדריקס טחן גבוהים בצבע
04 נובמבר 2012, 20:59
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני עם 11 נקודות, 8 ריבאונדים ומדד 20.
די, נו. אי אפשר להשתמש בזה כל הזמן כתירוץ. הפעילו אותו מספיק פעמים העונה. זה לא רק הרכות, זו גם השלומיאליות וחוסר האינטליגנציה.
תראה, אין ספק שבשאר הדברים הוא באמת לא מרשים בלשון המעטה...
הוא גמלוני, אין לו פוסט אפ, חלש בהגנה ובריבאונד. אבל בכל מה שנוגע לפיק אנ רול, הוא באמת נהדר, והוא מנסה את זה המון רק שבאחוז די נמוך של המקרים הכדור אכן מגיע אליו (ואז לרוב קורים דברים טובים).
והאמת שלמעט רוט (ופניני), שאר הגארדים שלנו באמת לא ממש טובים בפיק אנ רול.
חלש בריבאונד?

04 נובמבר 2012, 21:30
אגב, אנחנו מול אשקלון בגביע אם זה מעניין מישהו...
04 נובמבר 2012, 21:39
er79, אני חושב שאתה טועה בעניין שרמדיני.
ד'אור פישר הפך ליד רכז ענק כמו ארויו, לאחד השחקנים היעילים ביורוליג.
שאראס וניקו הפכו את באסטון לאחד הגבוהים הטובים ביבשת.
תזכיר לי מה הם עשו כשלא היו לידם רכזים כאלה...
אם היה במכבי קו אחורי, שחושב על איך להפעיל את השחקנים האחרים, ולא על איך לייצר עוד ועוד נקודות, אז היית רואה משרמדיני הרבה יותר (ולא רק ממנו).
לא ראיתי את רוב המשחק, אבל ראיתי קטע מסויים איפשהו מאמצע הרבע השלישי ועד אמצע הרביעי, שבו לא היתה התקפה מסודרת אחת, שהיה בה תרגיל והכדור הלך
פנימה לסל קל.
היו הרבה כדרורים, הרבה שלשות, הרבה התמסרויות מחוץ לצבע, אבל שום מהלך כדורסל אמיתי. מכבי קלעה נקודות רק בפאסט ברייקים, ומי שעצר את זה היה אוחיון
עם אסיסט פנימה לשרמדיני (נדמה לי).
בסופו של דבר בלאט יצטרך לשפר את נושא ההתקפה העומדת בצורה קיצונית. ליאור לא רואה כדור בכלל, הגבוהים בדר"כ צוברים נקודות רק מרב' התקפה, או איזה
מהלך מקרי, והכדור מסתובב בדר"כ אצל היקמן, לוגאן ויוגב, ורוב הזמן לא מנווט למקומות הנכונים.
מול חיפה וסופוט זה מספיק, אבל בטופ 16, מכבי תתחיל לסיים משחקים עם 60 נק', אם לא תשפר את הנקודה הזאת.
04 נובמבר 2012, 21:45
המשחק הערב הוכיח שוב שלמכבי חסר סנטר וזה כבר זועק לשמיים. התקפה עומדת כמעט ואין, בטח לא משהו שיספיק לרמות הגבוהות, מאחר שאין שחקן מטרה מתחת לסל וכל המשחק מבוסס על חדירות והתמסרויות בין הגארדים ואילו נגרים עם קצת שרירים כמו קוז'יקרו חוגגים ליד הדחלילים שלנו. הסיפור הזה רק ילך ויחמיר בטופ 16. מישהו יכול להזכיר לי עונה אחת בתולדות מכבי שהקבוצה הזו הצליחה בלי סנטר רציני? (תשובה: אין מה לבדוק, זה לא קרה).
04 נובמבר 2012, 22:02
היום שוב היה אפשר לראות כמה חופר שלח אובססיבי בהגנה על קביעותיו השגוייות עד לרמת אי ראיה של המציאות,
שרמדיני נלחם בהגנה ,ניקה את הקרש גם בהגנה וגם בהתקפה,
ויחסית למדלי וגיימס היה היחיד שנתן מדי פעם גוף בצבע( עד שנזהר לעשות עברה נוספת בגלל המחסור בגובה.)
ושלח טוחן אותו ללא הרף......"אוי שרמדיני...בלאט כועס..." ...בלה ...בלה...בלה....( ואחרי זה בלאט בונה בפסק זמו תרגיל על שרמדיני.)
וניב רסקין היה כמו הטיפש בצמד ביוויס ובטהד (לא זוכר מי זה מהם) שרק מגכך על מה שהחכם יותר(או הטיפש פחות) אומר.
אני באופן אישי מרוצה ממנו, הייתי רוצה שיזרוק יותר חצי מרחק, כמו שכתבו פה ,הוא בבעיה כי משווים אותו לסופו שהוא יחיד במינו בעשור האחרון באירופה.
בנוכחות המדהימה, וגם עשה מדוויט הווארד שטיח ב- 2006ו ולדעתי היה יכול לשחק סנטר ב90% מהקבוצות בנ.ב.א, אבל שרמדיני שחקן נהדר.
כמו שכתבו פה גם, הוא בבעיה השנה כשבסגל של מכבי חוץ מיוגב שגם לא מנהל קלאסי אין רכז עם מסירות של מלמיליאן.
אבל מה שכן ליאור אליהו זיהה את הוואקום והיום הפעיל אותו כמה פעמים, אם נראה גם את תומאס וג'יימס עושים זאת אז יהיה פתרון לבעיית הרכז.
04 נובמבר 2012, 22:27
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משחקי מילים זה חלק מכל אתר ספורט אבל באמת ONE? באמת? ''דיוויד הלוגאן''? אם אין לכם משחק מילים פשוט תכתבו ''מכבי ניצחה''
לא הבנתי את המשחק מילים
אני חושב על משהו, אבל אני מקווה מאוד שאני טועה כי אז זה ממש פאדיחה של האתר הזה..
גם אני לא
מסבירים לכם בכותרת המשנית שלוגאן התנהג היום כמו מנורת הלוגן, יעני לקח לו זמן עד שהוא ״ניצת״ והתחיל להפציץ..
אבל אני לגמרי מסכים אתכם שמשחק המילים הזה עלוב.. מישהו שם התאמץ יותר מדי..
04 נובמבר 2012, 22:32
מכביסט28 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משחקי מילים זה חלק מכל אתר ספורט אבל באמת ONE? באמת? ''דיוויד הלוגאן''? אם אין לכם משחק מילים פשוט תכתבו ''מכבי ניצחה''
לא הבנתי את המשחק מילים
אני חושב על משהו, אבל אני מקווה מאוד שאני טועה כי אז זה ממש פאדיחה של האתר הזה..
גם אני לא
מסבירים לכם בכותרת המשנית שלוגאן התנהג היום כמו מנורת הלוגן, יעני לקח לו זמן עד שהוא ״ניצת״ והתחיל להפציץ..
04 נובמבר 2012, 22:53
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משחקי מילים זה חלק מכל אתר ספורט אבל באמת ONE? באמת? ''דיוויד הלוגאן''? אם אין לכם משחק מילים פשוט תכתבו ''מכבי ניצחה''
לא הבנתי את המשחק מילים
גם אני לא

05 נובמבר 2012, 04:45
לוגן בנתיים נראה הכי טוב והכי יציב במכבי . מה שאני אוהב זה שהוא עושה את העבודה די בשקט ובתוך השטף של המשחק . גם ניהול המשחק שלו נראה מצויין והוא מניע כדור ומוסר אס' יותר טוב ממה שזכרתי אותו .
רואים שדיויד עובד איתו חזק על הדברים האלו .
לגבי שרמאנדיני , היה די ברור עוד לפני שהגיע שסופו הוא לא וגם הוא לא הובא במטרה להיות המחליף של סופו . הוא די ניזרק לים הסוער בלי לדעת לשחות . הוא צריך כמו שאמרו פה לנצל את היד הטובה שלו מחצי מרחק ולשחק בסגנון שפישר שיחק .
זה עבד מצויין עם פישר וזה יכול לעבוד גם איתו , אבל בנתיים לשלוח אותו לתזונאי\ת ולמאמן כושר אישי שיעזרו לו להעלות לפחות 20 קילו כדי ישיה לו מאסה לשים גוף גם בהגנה .
למרות התוצאה חיפה די הרשימה אותי
אותם שחקנים שציינו בתחילת העונה ממשיכים להרשים והם סמית' , קלאיטיס וסטול .
סטול הוא רכז עם המון פוטנציאל , מהיר , אתלט לא רע , מוסר מעולה ויד טובה . הבעיה היא שהוא נמוך (היו כבר רכזים נמוכים ממנו ביורוליג שהצליחו בגדול ) ושיש לו פיוז די קצר .
בשלב מסויים , בעיקר קשהקבוצה שלו בפיגור גדול הוא פשוט זורק ללא הכרה בלי קשר למשחק . הרבה מיזה זה בעיקר בגל שהוא הרכז היחיד שם והוא נאלץ לשחק המון דקות והראש מפסיק לעבוד מעייפות .
אם היקמן יכול להיות רכז בקבוצת יורוליג כמו מכבי אז אין לי ספק שסטול יכול גם כן . בקבוצה כמו מכבי הוא היה יכול להיות אדיר לדעתי .
סמית' הראה משחק מאוד מגוון (בכלל מתילת העונה ) והוא בהחלט שחקן מעניין , אם לא היה לנו את הסמית' שלנו (שבהתחלה לא כלכך אהבתי אותו והיום אני מאוד מעריך את מה שהוא מביא למשחק ) אז בהחלט שחקן שהייתי שם עליו עין...
לגבי קלאיטיס , אין ספק שהוא שחקן ברמת יורוליג , שוב פעם לא בעמדה שמכבי צריכה...
05 נובמבר 2012, 05:02
אני קורא פה את הסופרלטיבים לשרמדיני ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות. אתם בטוחים שאתם בכלל רואים משחק של מכבי? אולי בטעות העברתם לערוץ הגרוזיני וצפיתם במשחק של מכבי טביליסי? גם אני מקווה להצלחתו כמו כל אוהד מכבי אבל קצת אובייקטיביות, יש לו יותר מדי חסרונות, שגם אלמנטים כמו קליעה מחצי מרחק ומהעונשין לא יכולים לכפר. השוואה לפישר? מי בכלל רוצה עוד פישר במכבי? את הדברים שפישר הביא גם שון ג׳יימס יכול פחות או יותר להביא באותה הצלחה. תזכירו לי מה יצא לנו עם פישר? איזה תואר משמעותי קטפנו איתו בדיוק? סנטרים כמו פישר לא יביאו אותך לכלום ושום דבר בקנה מידה אירופי. אין לי בעיה לקבל סנטר אחד שמשחק כמו פישר, אבל לא שלושה.
05 נובמבר 2012, 05:10
אני דווקא חשבתי ששרמדיני נתן משחק די טוב אתמול, אמנם היה קצת רך בהגנה אבל התקפית הוא היה טוב מאד. צפיתי במשחק כהרגלי עם Mute ובסוף הדלקתי את הסאונד בשביל הראיון של בלאט אחרי המשחק והופתעתי כששמעתי את רסקין אומר ששרמדיני נראה רע במשחק היום. אני אזרוק ניחוש פרוע ואגיד ששלח כרגיל הגיע מהבית עם תיאוריה מוצקה על חוסר היכולת של שרמדיני וניסה לאנוס את המציאות עליה במשך שידור שלם.
05 נובמבר 2012, 05:31
er79 כתב:אני קורא פה את הסופרלטיבים לשרמדיני ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות. אתם בטוחים שאתם בכלל רואים משחק של מכבי? אולי בטעות העברתם לערוץ הגרוזיני וצפיתם במשחק של מכבי טביליסי? גם אני מקווה להצלחתו כמו כל אוהד מכבי אבל קצת אובייקטיביות, יש לו יותר מדי חסרונות, שגם אלמנטים כמו קליעה מחצי מרחק ומהעונשין לא יכולים לכפר. השוואה לפישר? מי בכלל רוצה עוד פישר במכבי? את הדברים שפישר הביא גם שון ג׳יימס יכול פחות או יותר להביא באותה הצלחה. תזכירו לי מה יצא לנו עם פישר? איזה תואר משמעותי קטפנו איתו בדיוק? סנטרים כמו פישר לא יביאו אותך לכלום ושום דבר בקנה מידה אירופי. אין לי בעיה לקבל סנטר אחד שמשחק כמו פישר, אבל לא שלושה.
זה לא שהאלטרניטובות בשוק או אפילו במכבי יותר טובות כרגע . שרמאן נמצא בתקופה לא הכי טובה אבל פוטנציאל יש לו . הוא פשוט לא אותו סגנון של שחקן כמו סופו ומשחק פוסט אפ זה לא הצד הכי חזק שלו .
אבל קבוצה שהתרגלה לשחק שנתיים עם סנטר כמו סופו צריכה להתאים את עצמה לסגנון אחר וכנראה שזה לוקח זמן ללמוד את זה .
אני לא חושב שהוא יהפוך לסנטר מפלצתי (אלא אם יעלה במשקל שלו והמאסת שריר שלו משמעותית ) אבל סנטר עם טכניקה טובה ויד רכה הוא כן .
הוא לא היה אמור להיות הסנטר הראשון ולכן אני לא שופט אותו באותה חומרה כמו שאתה שופט .
05 נובמבר 2012, 06:37
yzafrir כתב:er79 כתב:אני קורא פה את הסופרלטיבים לשרמדיני ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות. אתם בטוחים שאתם בכלל רואים משחק של מכבי? אולי בטעות העברתם לערוץ הגרוזיני וצפיתם במשחק של מכבי טביליסי? גם אני מקווה להצלחתו כמו כל אוהד מכבי אבל קצת אובייקטיביות, יש לו יותר מדי חסרונות, שגם אלמנטים כמו קליעה מחצי מרחק ומהעונשין לא יכולים לכפר. השוואה לפישר? מי בכלל רוצה עוד פישר במכבי? את הדברים שפישר הביא גם שון ג׳יימס יכול פחות או יותר להביא באותה הצלחה. תזכירו לי מה יצא לנו עם פישר? איזה תואר משמעותי קטפנו איתו בדיוק? סנטרים כמו פישר לא יביאו אותך לכלום ושום דבר בקנה מידה אירופי. אין לי בעיה לקבל סנטר אחד שמשחק כמו פישר, אבל לא שלושה.
זה לא שהאלטרניטובות בשוק או אפילו במכבי יותר טובות כרגע . שרמאן נמצא בתקופה לא הכי טובה אבל פוטנציאל יש לו . הוא פשוט לא אותו סגנון של שחקן כמו סופו ומשחק פוסט אפ זה לא הצד הכי חזק שלו .
אבל קבוצה שהתרגלה לשחק שנתיים עם סנטר כמו סופו צריכה להתאים את עצמה לסגנון אחר וכנראה שזה לוקח זמן ללמוד את זה .
אני לא חושב שהוא יהפוך לסנטר מפלצתי (אלא אם יעלה במשקל שלו והמאסת שריר שלו משמעותית ) אבל סנטר עם טכניקה טובה ויד רכה הוא כן .
הוא לא היה אמור להיות הסנטר הראשון ולכן אני לא שופט אותו באותה חומרה כמו שאתה שופט .
אני לא הייתי שופט אותו באותה חומרה אם הוא אכן היה סנטר שני או שלישי ברוטציה שבה יש לפחות סנטר אחד משמעותי. אבל האמת היא, שבמכבי יש 3 סנטרים בינוניים, ולכן כל אחד מהם מקבל מנת דקות זהה. השטיקים האלה של סנטרים בסגנון פישר אין להם אחיזה טובה ביורוליג. מכבי הגיעה פעמיים לפיינל פור האירופי בשנים האחרונות: בעונת קטשרף ובעונת בלאט הראשונה עם סופו. אתה רוצה לדעת מה משותף לשתי העונות האלו? שחקני ציר אמיתיים, או לכל הגרוע שחקנים פיזיים עם נוכחות בצבע. בעונת קטשרף היה לנו את ניקולה עם פייזר ובאטיסטה (ואני לא מוריד מערכו של מוריס המצויין, שלא היה שחקן ציר אבל גם לא היה מצליח לבדו ללא האחרים), ונשים רגע בצד את ההשפלה בגמר הליגה המקומית באותה העונה, אני מתייחס כרגע ליורוליג בלבד (זה ידוע ששחקנים כאלו מתקשים יותר בליגת הגארדים שלנו). בעונת בלאט הראשונה עם סופו בריא הגענו לגמר. אתה לא יכול להצהיר כוונות כשיש לך סנטרים בקאנון כזה. למשחקי המאניטיים באירופה לא מגיעים שחקנים כמו פישר, אלא שחקנים כמו מאריץ', ויוקאס ובאטיסט, כמו קרסטיץ', כמו אנטיץ' ודורסי, כמו לורבק, ואסקז ופרוביץ', וכמו סופו. כשתגיע לפיינל פור, שחקנים מהסוג הזה יעשו משרמדיני, ג'יימס ותומאס קציצות במשחק העומד. כבר נגד סיינה האפרורית ראינו קשיים במשחקים מהסוג הזה. ומה אני מקבל בינתיים משרמדיני? חוסר בטחון, רכות בהגנה, איבודים ועבירות מטופשים, גמלוניות וחוסר תיאום והתמצאות, משחק נרפה מול סנטרים נמוכים ממנו בהרבה, הן הגנתית והן התקפית. מה זה עוזר לי קליעה מחצי מרחק ומהעונשין (שגם בזה האחוזים שלו ירדו)? אין שחקן פיקאנדרול שמפעיל אותו? זה נכון שלא הפעילו אותו משמעותית עד כה, אבל גם בנסיונות שניסו להפעיל אותו הוא עשה פדיחות. תן לרוט 40 דקות משחק ואני רוצה לראות עם התאוריה שלך נכונה. לפי דעתי היא לא. ואני גם לא קונה את הקלישאות של חוסר בטחון בגלל גילו הצעיר. פארגו הצעיד אותנו לגמר בגיל 24, עם ביג קהונס. מקאלב הצעיד את פרטיזן לפיינל פור בגיל צעיר יותר. וזה לא שחסר לשרמדיני כבר קילומטראז' ביורוליג, יש לו אפילו יותר ממה שהיה לפארגו ולמקאלב. בינתיים אני מסתכל על שרמדיני, ולא יכול שלא לחשוב על פופה. אני אהיה הראשון שישמח עם הוא יתן משחק טוב סוף סוף, ושני משחקים קיקיוניים של דאבל פיגרס לא ממש מעניינים אותי, כי העיניים שלי רואות שחקן פשוט מגוחך.
05 נובמבר 2012, 07:07
ראשית , לסנטרים לוקח יותר שנים להפיק תוצרת , מעטים המקרים שסנטר צעיר עשה אימפקט כמו גארד צעיר , מהסיבה המאד פשוטה שסנטרים תלויים באחרים ואילו הגארדים תלויים בעיקר בעצמם.
אתה מדבר על נכחות הסנטרים המאסיבית שהיתה למכבי בעונת קטשרף , שכחת כמה זמן לקח עד שקיבלנו תוצרת מעדת הסנטרים האלו? בערך מחזור משחקים מלא של יורוליג. פה אתה שוחט את שרמנדיני שרואים בבירור שהוא לא מופעל טוב , אחרי 4 משחקי יורוליג.
לא נורא , אתה עוד תאכל את הכובע שלך בתום העונה לדעתי.
ואם השאיפות שלך הם 0 תארים בעונה , שהעלייה להצלבה היתה בעיקר בזכות שלשה פוקסית של יותם הלפרין , אז אתה יכול להתרפק על עונת קטשרף , אני אמתין בסבלנות העונה האת , לפני שאני שולח אנשים הביתה.
מלבד זאת משחקת קבוצה , לא בודדים , וסקז ופרוביץ' יעשו קציצות משון ג'יימס וחבר מרעיו? אתה בכלל היית בהכרה ששיחקנו מולם בבית שלהם?
מאריץ' ויוקס ובאטיסט , התקשו מאד מול מכבי עם שמינית סופו , הנדריקס ושון ג'יימס אשתקד , למה שהם לא ייתקשו השנה?
אנטיץ'? אתה צוחק ממני? זה קיינר מדלי יותר גדול , הוא יחפור לסל כמו שרוט יתפוס עמדה על סופו
קרסטיץ'? אותו אחד שלא הצליח להתמודד מול עידו קוז'יקרו וטיוס?
קבוצה מאומנת (ובלאט הוא מאמן יסודי ופיקח ) תוכל לקחת את האיטיות של סנטרים גדולים וחזקים , ולהפוך אותם לחרב פיפיות נגדם , כמו שמכבי סובלת בליגה שלנו על האטיות של שרמנדיני , קבוצה לא מאומנת יכולה לקחת את מאריץ' , סופו , וקרסטיץ' בצבע , ועדיין להפסיד לראשון לציון , כי שחקנים בודדים לא עושים קבוצה , אלא רק תלכיד. תלכיד מבצע טראפים יעילים ועזרה בהגנה , ומכבי נכון להיום חרף ביקורתך היא מקבוצות ההגנה הכי טובות ביורוליג , אל תזלזל בזה.