ליגת ווינר: מכבי vs גלבוע/גליל - א', 19:00, ספורט5 (פריצות)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי vs גלבוע/גליל - א', 19:00, ספורט5 (פריצ

הודעהעל ידי שחף » 12 נובמבר 2012, 20:36

אני אדיש לחלוטין לכדורגל ישראלי. רוב ה"שחקנים" הישראלים לא ראויים להיקרא ספורטאים בעיני. ערימה גדולה של חובבנות ואלימות. אז ברור שהדרבי בכדורגל מעניין לי את הקצה של הזרת.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 13 נובמבר 2012, 10:21

כשהלכתי לישון ביום ראשון במצב רוח טוב - מרוצה מאוד מנצחונה של מכבי על גליל - הבנתי עד כמה הכדורגל לא מעניין אותי. אמנם מדי פעם הצצתי על הדרבי והעדפתי שמכבי תנצח (לדעתי יותר משנאתי להפועל ואי רצוני לראות את אבוקסיס מחייך מאשר מאהבתי לקבוצת ה"כדורגל" של מכבי) אבל לא ממש התאבלתי כשמכבי הפסידה. צריך להבין שהכדורגל בארץ - מלבד הכדור וצורת המגרש - לא קשור למה שאנחנו רואים בטלוויזיה מאירופה. זה פשוט ענף אחר לחלוטין אשר בארץ מאופיין בניהול עלוב שכולל לא מעט אנשי פשע, חובבנות משוועת, ושחקנים חסרי מוח ובעלי יכולת ירודה שעוברים כל ערב ממסיבה למסיבה. זה עוד מבלי לציין את האלימות שמציפה את המגרשים ורק הולכת ומתגברת ואת המתקנים העלובים שלא בטוח שהם טובים לאחסון בעלי חיים. אפילו מכבי - שהיא היום אולי הקבוצה הכי מסודרת בליגה - הופכת לבדיחה כשהמאמן שלה חושב לעזוב אחרי כמה משחקים כי קיבל הצעה מקבוצה בבלגיה (וזה אחרי כמה שנים בהן היו אלה האוהדים שקבעו את מאמן מכבי).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקובי » 13 נובמבר 2012, 15:44

יובל והחבר'ה כאן- אין בעיה שאתם לא מתחברים לכדורגל, כמו שרשמתי מבחינת משחק הוא פחות טוב מכדורסל לדעתי.
אבל יש הבדל בין לא להתחבר, אדישות לכדורגל לבין לאחל הפסד של 5-0 בדרבי לקבוצה הזאת...

יובל- המתקנים אגב משתפרים (נתניה, בלומפילד, טדי, מושבה... בשנה הבאה יהיה גם בחיפה חדש שאומרים שהוא יהיה מדהים..) זה לא שמבחינת מתקנים הכדורסל יותר טוב...
ולגבי אוסקר- כרגע זה נראה שהוא לא הולך (למרות שהציעו לו פי שלוש... וכולנו זוכרים דעות של אנשים כאן לגבי יוגב שהציעו לו פי 2 במקום אחר...)
מקובי

הודעהעל ידי קודי » 13 נובמבר 2012, 15:56

מקובי כתב:יובל והחבר'ה כאן- אין בעיה שאתם לא מתחברים לכדורגל, כמו שרשמתי מבחינת משחק הוא פחות טוב מכדורסל לדעתי.
אבל יש הבדל בין לא להתחבר, אדישות לכדורגל לבין לאחל הפסד של 5-0 בדרבי לקבוצה הזאת...

יובל- המתקנים אגב משתפרים (נתניה, בלומפילד, טדי, מושבה... בשנה הבאה יהיה גם בחיפה חדש שאומרים שהוא יהיה מדהים..) זה לא שמבחינת מתקנים הכדורסל יותר טוב...
ולגבי אוסקר- כרגע זה נראה שהוא לא הולך (למרות שהציעו לו פי שלוש... וכולנו זוכרים דעות של אנשים כאן לגבי יוגב שהציעו לו פי 2 במקום אחר...)

מעולם לא איחלתי שהקבוצה תפסיד 5-0 ואני מעדיף שהיא תנצח מאשר הפועל השנואה (כמו שאני מעדיף שפדרר ינצח את ג'וקוביץ'...), אבל עדיין קבוצת הכדורסל היא הכי חשובה בעיניי ואני מעדיף ניצחון שלה במשחק לא חשוב על פני נצחון של קבוצת הכדורגל בכל משחק שלא יהיה. וכן - אם בשביל שקבוצת הכדורסל תנצח אפילו את גליל העלובה צריך שקבוצת הכדורגל תפסיד אז אני בעד (לא שיש באמת קשר בין שניהם...).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2012, 17:01

קודי כתב:
מקובי כתב:יובל והחבר'ה כאן- אין בעיה שאתם לא מתחברים לכדורגל, כמו שרשמתי מבחינת משחק הוא פחות טוב מכדורסל לדעתי.

מעולם לא איחלתי שהקבוצה תפסיד 5-0 ואני מעדיף שהיא תנצח מאשר הפועל השנואה (כמו שאני מעדיף שפדרר ינצח את ג'וקוביץ'...), אבל עדיין קבוצת הכדורסל היא הכי חשובה בעיניי ואני מעדיף ניצחון שלה במשחק לא חשוב על פני נצחון של קבוצת הכדורגל בכל משחק שלא יהיה. וכן - אם בשביל שקבוצת הכדורסל תנצח אפילו את גליל העלובה צריך שקבוצת הכדורגל תפסיד אז אני בעד (לא שיש באמת קשר בין שניהם...).

חבל, עכשיו קילקלת לעצמך... :thumbdown
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים