המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:יובל והחבר'ה כאן- אין בעיה שאתם לא מתחברים לכדורגל, כמו שרשמתי מבחינת משחק הוא פחות טוב מכדורסל לדעתי.
אבל יש הבדל בין לא להתחבר, אדישות לכדורגל לבין לאחל הפסד של 5-0 בדרבי לקבוצה הזאת...
יובל- המתקנים אגב משתפרים (נתניה, בלומפילד, טדי, מושבה... בשנה הבאה יהיה גם בחיפה חדש שאומרים שהוא יהיה מדהים..) זה לא שמבחינת מתקנים הכדורסל יותר טוב...
ולגבי אוסקר- כרגע זה נראה שהוא לא הולך (למרות שהציעו לו פי שלוש... וכולנו זוכרים דעות של אנשים כאן לגבי יוגב שהציעו לו פי 2 במקום אחר...)
קודי כתב:מקובי כתב:יובל והחבר'ה כאן- אין בעיה שאתם לא מתחברים לכדורגל, כמו שרשמתי מבחינת משחק הוא פחות טוב מכדורסל לדעתי.
אבל יש הבדל בין לא להתחבר, אדישות לכדורגל לבין לאחל הפסד של 5-0 בדרבי לקבוצה הזאת...
יובל- המתקנים אגב משתפרים (נתניה, בלומפילד, טדי, מושבה... בשנה הבאה יהיה גם בחיפה חדש שאומרים שהוא יהיה מדהים..) זה לא שמבחינת מתקנים הכדורסל יותר טוב...
ולגבי אוסקר- כרגע זה נראה שהוא לא הולך (למרות שהציעו לו פי שלוש... וכולנו זוכרים דעות של אנשים כאן לגבי יוגב שהציעו לו פי 2 במקום אחר...)
מעולם לא איחלתי שהקבוצה תפסיד 5-0 ואני מעדיף שהיא תנצח מאשר הפועל השנואה (כמו שאני מעדיף שפדרר ינצח את ג'וקוביץ'...), אבל עדיין קבוצת הכדורסל היא הכי חשובה בעיניי ואני מעדיף ניצחון שלה במשחק לא חשוב על פני נצחון של קבוצת הכדורגל בכל משחק שלא יהיה. וכן - אם בשביל שקבוצת הכדורסל תנצח אפילו את גליל העלובה צריך שקבוצת הכדורגל תפסיד אז אני בעד (לא שיש באמת קשר בין שניהם...).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים