16 ינואר 2013, 12:55
yzafrir כתב:er79 כתב:EulGam05 כתב:er79 כתב:שניכם צודקים. ג'יימס בהחלט נותן עונה מפתיעה, ואהבתי שהוא שיפר את משחק הלואו פוסט שלו, כולל מובים של סנטרים אירופאיים מעת לעת. רואים שבמכבי עובדים איתו קשה ומפיקים ממנו דברים שלא התרגלנו אליהם (מצד שני, במכבי כנראה גם מנפים דברים טובים אחרים שיש לג'יימס והוא בקושי מיישם אותם במכבי, כמו קליעה מחצי מרחק, וחבל לדעתי). מאידך, אני גם סבור שג'יימס עדיין לא בשל להתמודד ברמות הגבוהות מול סנטרים בכירים יותר ממנו. אני חושב אבל שהוא ממשיך להציג גרף של עלייה תחת שרביטו של בלאט. מכבי תעשה בשכל אם תחתים אותו ואת פלאניניץ' על חוזה ארוך טווח ויעבדו חזק עם שניהם. הם יסגרו את עמדה 5 שלנו יפה לשנים הקרובות. מי יהיה הסנטר הפותח כבר לא כל כך משנה בעיניי: ג'יימס משתפר מעונה לעונה אבל כבר לא נהיה צעיר מיום ליום ובשל היכולות האתלטיות שלו הגוף שלו יישחק מהר יותר. פלאניניץ' צעיר עם פוטנציאל עצום שמתאים לסגנון משחק פיזי ועומד. הם משלימים אחד את השני מצויין. העמדה שחייבת מהפכה גדולה יותר בעיניי בקו הקדמי היא עמדה מס' 4, כאשר לפחות שניים חייבים לעוף: קיינר מדלי ותומאס. לגבי אליהו זה תלוי בקאדר שיתגבש, אבל אני מניח שהוא יישאר.
מסכים. אני חושב שג'יימס ופלאניניץ' יכולים לסגור את עמדה 5 בצורה טובה לכמה שנים והם נראים כמו סוג השחקנים שישלימו זה את זה מבחינת סגנון משחק. אני בהחלט מעדיף את האופציה הזאת על פני פלאניניץ' בתוספת איזה אדריאן יוטר כזה בשקל תשעים.
מסכים גם לגבי עמדה 4, צריך לטעמי להביא שחקן שמסוגל לקלוע מ-3 ולמשוך את השומר שלו החוצה מבלי להיות חור מוחלט בשאר האספקטים של המשחק (קיינר-מדלי הוא מחשבה בכיוון הנכון מבחינת סוג השחקן הבעיה שעד כה הוא נראה מזעזע). אם האוריינטציה של הקו האחורי היא יותר של חדירה לסל מאשר קליעה מבחוץ (כמו שקורה למשל במכבי הנוכחית עם אוחיון והיקמן ששניהם חודרים יותר טובים מאשר שהם קלעים מבחוץ) אז בשביל למקסם את היכולות גם של הגארדים וגם של שחקני הפנים בהתקפה רצוי שיהיה ריווח גדול ככל האפשר, מה שמכבי לא מצליחה להשיג כרגע כי שני הגבוהים שלה לא קולעים מבחוץ.
מסכים, וגם ציינתי זאת לא מעט פעמים שמכבי חייבת שוטר בעמדה 4. הפייבוריט שלי הוא כמובן בלו. אסתפק גם בקאנגור, בייליצה או קלאתיס (קלאתיס הוא האופציה הזולה פה, כשהוא קלעי לא אבסולוטי אבל לפחות ריבאונדר מציין. קאנגור פנטסי, אני מאוד אוהב אותו, אבל אין כמו בלו).
על איזה בייליצה אתה מדבר ? נמאניה מויטוריה ?
אם כן , זה שחקן שניבחר סיבוב ראשון בדראפט ומויטריה הוא יגיע רק לNBA....אין סיכוי שיגיע לכאן
כרגע נראה שקאלטיס הוא האופציה הכי שפוייה....
16 ינואר 2013, 14:03
16 ינואר 2013, 14:22
16 ינואר 2013, 16:36
16 ינואר 2013, 16:53
16 ינואר 2013, 17:31
yzafrir כתב:NY boy כתב:yzafrir כתב:גם אולימפיאקוס די מסודרת בעמדה הזאת .
אתה שוכח שמדובר פה רק על הבית של מכבי אבל יש עוד קבוצות ביורוליג שמחזיקות סנטרים שהוא לא יכול להתמודד מולם ושנה הבאה יכול להיות שהוא כן יצטרך להתמודד מולם...
אגב, זה לא רק מה שג'יימס עושה בהתקפה , זה גם מה הם עושים עליו , ותשאל את תומאס רס מה המשחק הכי טוב בקרירה שלו ?
ממש מסודרת. אולימפייקוס מחליפה את כל הקו הקידמי שלה בג'יימס בלי להסס. מי בדיוק טוב שם מג'יימס? היינס? פאוול? אולי שארמדיני?
איזה עוד קבוצות עם גבוהים דומיננטיים יש בדיוק בבית המקביל תספר לי בבקשה? ריאל מדריד עם סלוטר האימתני? ז'אלגיריס עם לברינוביץ ופוט אולי? אולי הכוונה לפנתנייקוס עם לאזמה (עם סופו אנחנו כבר יודעים שהוא יכול להתמודד יופי)?
ולזה אתה מוסיף את ההגזמה מה שעושים עליו? מה בדיוק עושים עליו? ג'יימס עשה בית ספר לקו הקידמי של סיינה (רס לא חגג כגבוה, רס עשה שיא קריירה על ידי זה שהוא יצא החוצה וקלע שלשות! אל תעשה מאיתנו צחוק בבקשה), למעשה ג'יימס בכמעט כל משחק משחק יותר טוב מהגבוהים של היריבה. מכבי לא הייתה נחותה השנה לדעתי באף משחק בצבע, ג'יימס תמיד שיחק טוב יותר מהמקבילה בקבוצה היריבה. למה אתה לא מזכיר את הקו הקידימי של קאחה לבוראל שחגג על אולימפייקוס אבל מול ג'יימס הם לא הצליחו לקלוע והוא חיסל את לאמפה לחלוטין?
אתה פשוט זורק סיסמאות חסרות כל כיסוי וחסרות כל בסיס מציאותי. גבוהים דומיננטיים? גבוהים שג'יימס לא יכול להסתדר איתם? אין אף גבוה ביורוליג שג'יימס לא יכול להסתדר איתו, אני חושב שזה הוכח. יש גבוהים יותר טובים (בצסק"א ובברצלונה), יכולים גם להיות לג'יימס משחקים לא טובים כמו לכל שחקן כמובן. אבל יש מעט מאד גבוהים ברמה שלו ביורוליג היום.
אני יחזור ויגיד, תעבור קבוצה קבוצה מהטופ 16 ביורוליג, חוץ מצסק"א וברצלונה, ואולי אפס פילזן, אני בספק אם כל אחת מהקבוצות האחרות בטופ 16 לא הייתה מחליפה את הגבוה הפותח שלה בג'יימס בלי להסס. וזה אומר הכל מבחינתי.
יש לך נטייה מוזרה "לשכוח" את הסנטרים הבכירים של קבוצה . באולימפיאקוס יש גם את פארו אנטיץ' וגם פאוול יותר טוב מג'יימס . בריאל יש גם את בגיץ' ואפילו האטשמייר . בז'אלגידריס האחים לברינוביץ' ניראים בכלל לא רע השנה ואני די בטוח שגם נגדם הוא לא היה מסתדר .
פאו הייתה מעדיפה את ג'יימס על סופו ? פפחחחחחחח
אפילו שחקן כמו זוריץ' ממלאגה הייתי לוקח לפני ג'יימס .
מה עם ביינס מלובליאנה לשעבר ?
אפילו מול שלדון וויליאמס הנגר הוא התקשה בהגנה...
יש גם שחקנים של קבוצות שלא עלו לטופ 16 שג'יימס לא היה מסתדר איתם כמו בורוסיס וגם ראין ריצ'ארדס הילד הבריטי שג'יימס התקשה מולו .
אני גם בכלל לא מזכיר סנטרים שלא משחקים ביורוליג שהוא לא היה מסתדר איתם כמו מאריץ' ויויוקאס ועוד....
עוד סוף השלב יש עוד 11 משחקים , בו נראה איך הוא ימשיך ואז נדבר....בנתיים מבחינתי הוא בדיוק כמו פישר שנתן עונה מעולה בקבוצה חלשה ונהנה מההפקר....סנטר מחליף מצויין וזהו .
16 ינואר 2013, 20:13
16 ינואר 2013, 21:06
שחף כתב:אני מצטער, אני לא עף כל כך משון ג'יימס. כן, ראינו גם את דיאור פישר נותן עונת קריירה בקבוצה מסריחה להחריד של מכבי. so fucking what. קבוצות גדולות לרוב בונות קווים קדמיים על
שילוב של סייז, פיזיות וקליעה מבחוץ. קו קדמי של אליהו ושון ג'יימס לא נותן ממש מענה לדברים האלה, מה לעשות. ועם המיסוי עליו אנחנו נקבל פה קו אחורי שיכלול כנראה תאום של לוגאן ואת היקמן.
אם אפשר להשאיר אותו בסכום סביר סבבה. מיליון דולר הוא לא שווה.
16 ינואר 2013, 21:26
16 ינואר 2013, 21:36
16 ינואר 2013, 21:39
jol9 כתב:אני מסכי עם NY כאן.
לא צריך להגזים לא לכאן ולא לכאן. ג'יימס הוא לא נייט האפמן וגם לא ניקולה, אבל הוא טוב יותר מכמעט כל סנטר שמכבי יכולה להביא.
אמרתי את זה גם על הנדריקס וצדקתי, הגיעו לכאן שני סנטרים פחות טובים (וגם השלישי עדיין לא קרוב לרמה של הנדריקס, למרות הפוטנציאל).
ג'יימס גם לא דומה לפישר, שהיה שחקן באמת מוגבל מאוד גם התקפית וגם הגנתית.
שחף, אתה כל הזמן צודק בטענות שלך, אבל הבעיה היא שהציפיות שלנו הן גבוהות מדי. מכבי תוכל להשאיר את ג'יימס, ותציע לו לא מעט כסף, אבל אם הוא יעזוב,
היא לא תשתמש בכל הכסף שרצתה לתת לג'יימס, בשביל להביא מחליף, ותביא את הנדריקס במקרה הטוב, או איזה תאום של תומאס שזה רוב הסיכויים מה שיקרה.
16 ינואר 2013, 21:45
16 ינואר 2013, 21:57
NY boy כתב:אני לא מגזים בכלל בכלל. הדבר העיקרי שמפספסים זה פשוט שאין גבוהים טובים יותר מידי באירופה. אם יש מישהו טוב, אז צסק"א וברצלונה דואגות לקחת אותם לקו הקידמי שלהם, הטורקיות מחתימות את השאר (והם לא מתפקדים שם) וכל מיני קבוצות יורוקאפ רוסיות וזהו. הא, ופה ושם מילאנו תבזבז סכומים גבוהים על מישהו גם כמובן.
אבל שמסתכלים על זה בהגיון ובצורה בריאה, רואים שג'יימס היום הוא טופ יורוליג בגבוהים. לא כי ג'יימס הוא שחקן אדיר ובלתי ניתן להחלפה, הוא לא האפמן, וויציץ או שות... אבל פשוט היום אין באירופה גבוהים כל כך טובים, בגלל זה ג'יימס הוא טופ יורוליג. בגלל זה הסיכוי שנביא מישהו שקרוב לרמה שלו שואף לאפס. בגלל זה ירדפו אותו קבוצות באירופה! כי היום מבחינת הגבוהים שיש ביורוליג הוא אחד הכי טובים שיש.
16 ינואר 2013, 22:00
שחף כתב:יוני, לפישר הייתה קליעה אוטומאטית מחצי מרחק. לג'יימס יש ידיים טובות באיזור הסל ואתלטיות סבירה. אני לא בטוח שלג'יימס יש מהותית כלים טובים יותר מפישר. אם אתה לוקח את ג'יימס כמחליף של הנדריקס ואת הנדריקס כמחליף של פישר, תגלה שלאף אחד מהשניים האחרונים מכבי לא ממש התקשתה למצוא מחליף. הוא לא איזה שחקן ייחודי כמו לורבק או ניקולה, או נוכחות מטורפת בצבע כמו סופו או נייט האפמן.
16 ינואר 2013, 22:02
NY boy כתב:אני לא מגזים בכלל בכלל. הדבר העיקרי שמפספסים זה פשוט שאין גבוהים טובים יותר מידי באירופה. אם יש מישהו טוב, אז צסק"א וברצלונה דואגות לקחת אותם לקו הקידמי שלהם, הטורקיות מחתימות את השאר (והם לא מתפקדים שם) וכל מיני קבוצות יורוקאפ רוסיות וזהו. הא, ופה ושם מילאנו תבזבז סכומים גבוהים על מישהו גם כמובן.
אבל שמסתכלים על זה בהגיון ובצורה בריאה, רואים שג'יימס היום הוא טופ יורוליג בגבוהים. לא כי ג'יימס הוא שחקן אדיר ובלתי ניתן להחלפה, הוא לא האפמן, וויציץ או שות... אבל פשוט היום אין באירופה גבוהים כל כך טובים, בגלל זה ג'יימס הוא טופ יורוליג. בגלל זה הסיכוי שנביא מישהו שקרוב לרמה שלו שואף לאפס. בגלל זה ירדפו אותו קבוצות באירופה! כי היום מבחינת הגבוהים שיש ביורוליג הוא אחד הכי טובים שיש.
16 ינואר 2013, 22:07
16 ינואר 2013, 22:08
16 ינואר 2013, 23:04
16 ינואר 2013, 23:12
jol9 כתב:לפי זה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2607733
כל הדיון הזה לא רלוונטי בכלל, ונוכל להנות מג'יימס עוד עונה אחת, וכנראה גם במחיר נורמלי.
16 ינואר 2013, 23:19