מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי drorshra » 14 פברואר 2013, 09:30

צריך להיות טיפה ראליים - לא יגיעו שני זרים איכותיים לעמדות 1 2 . לכן לדעתי העמדה היותר קריטית , וגם זו שיש סיכוי להחתים שחקן ברמה גבוהה זה העמדה 2 .
אם יש סיכוי להחתים את לאנגפורד זו צריכה להיות עדיפות ראשונה . בהנחה שזה קורה אני לא רואה סיבה להמר על זר אלמוני בעמדה 1 שהסיכוי שהוא ישתלב\ יהיה שווה משהו הוא אפסי ולכן אוחיון \ מקל זה שילוב סביר בהחלט.
מחליף לעמדה 2 - אם הלפרין מגיע בשכר סביר מצוין אחרת לשקול להשאיר את היקמן.
עמדה 3 - סמית ולאנדסברג הם סולידים ונותנים המשכיות וחוסר אגו ליד שחקן בכיר בעמדה 2.
גבוהים - ליאור וגיימס הם היחידים שרלוונטים לרמות האלו כרגע , חוץ מהם צריך להחתים מחליף לעמדה 4 (טיוס , בלו אלו אופציות סבירות).
וצריך סנטר בכיר (גיימס יכול לשחק גם כ 5 עם ליאור וגם כ 4 עם הסנטר הבכיר ) , אם מדברים על מהפכה במילאנו לדעתי אם יש סיכוי לשים את היד על ברוסיס צריך לעשות מאמץ על.

לסיכום :

1- אוחיון , מקל
2- לאנגפורד , הלפרין
3- סמית , לאנדסברג
4- אליהו , טיוס
5- ברוסיס , ג'יימס

זה סגל שלדעתי סביר תקציבית (בהנחה שמילאנו משחררת את לאנג ובורוסיס ) ועל הנייר הוא סגל של לפחות טופ 8 שאם יתחבר יכול גם ללכת יותר רחוק.
drorshra

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2013, 10:20

לא יגיעו גם מקל וגם הלפרין. זה יהיה או או, ולדעתי זה יהיה הלפרין כי מקל רוצה תקפיד מכיר והרבה מאוד כסף.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 פברואר 2013, 12:29

קבוצה עם אוחיון ומקל כרכזים היחידים לא תגיע לכלום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 פברואר 2013, 12:38

MTA2311 כתב:קבוצה עם אוחיון ומקל כרכזים היחידים לא תגיע לכלום.

למה? יש להם סיכוי טוב להגיע לגמר גביע אליפות ליגת קופל... :grin
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 14 פברואר 2013, 12:56

אי אפשר לומר משפט כמו "לא יגיעו שני שחקנים איכותיים לעמדות 1,2 " . צריך לומר לא יגיעו שני שחקנים יקרים לעמדות 1,2 ....תמיד אפשר להמר על שחקן זול שיסתבר כשחקן איכותי ...
נניח שמחליטים להשקיע בשני זרים יקרים יחסית 1-1.2 מליון לכל אחד , באיזה עמדה הייתם מביאים שחקן ?
אני הייתי מביא בעמדה 1 ובעמדה 5 . בשאר העמדות אפשר להמר כי יש לנו גיבוי לא רע של ישראלים .....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי drorshra » 14 פברואר 2013, 13:44

במיליון וקצת דולר, לדעתי אתה לא מביא רכז שיהיה יותר טוב מהשילוב אוחיון מקל .
בסופו של דבר הבעיה העיקרית היא מה עושים כשההתקפה תקועה , כי כשהכל זורם גם אוחיון והיקמן מריצים את הקבוצה סביר.
צריך שחקן חוץ ושחקן פנים שאתה יכול לתת להם את הכדור ולזוז הצידה. זה מה שהיה עם פארגו וסופו לפני שנתיים .
לדעתי יהיה יותר קל למצוא שחקן כזה לעמדה 2 מאשר רכז.
drorshra

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2013, 14:03

שחף כתב:
jol9 כתב:
yzafrir כתב:ג'יימס חוסם אולי יותר טוב מפישר ( שטוב גם כן בתחום הזה...) אבל מעבר לזה אין לו יתרון גדול מבחינה הגנתית . אבל מבחינה התקפית פישר שחקן קטלני בהרבה בעיקר בגלל תחום אחד שהוא הצטיין בו . אצל ג'יימס בהתקפה אין שום תחום שהוא מצטיין....
לאזמה היה קפיץ לא רע מבחינת חסימות אבל אני זוכר את הסידרה מול פרטיזן שהוא לא יכל להתמודד עם סנטר כמו מאריץ' מבחינת הפיזיות...
אני לא אומר פה שאני מעדיף את פישר או חושב שהוא יותר טוב מג'יימס , אני מנסה לומר שפישר היה טוב בתור סנטר מחליף וכך גם ג'יימס . לא יעזור כלום אבל ג'יימס בתור סנטר ראשון לא יוביל אותנו לכלום אפילו עם רכז כמו ארויו ישחק לצידו...

אוקיי. מותר לנו לא להסכים. אני חושב שג'יימס הוא שחקן הגנה ברמה אחרת לחלוטין מפישר, בדיוק כמו שהנפלד הוא שחקן
הגנה ברמה אחרת לחלוטין, כמעט מכל שחקן שהיה אחריו במכבי...

החסימות זה לא הדבר היחיד במשחק הגנה של גבוהים. אבל לא משנה.

מבחינת השורה התחתונה שלך - פישר מעולם לא היה סנטר מחליף במכבי, ולכן אי אפשר לדעת איך הוא היה בתור כזה, והאמת שגם ג'יימס לא ממש הצליח בעונה שעברה כסנטר מחליף
(ולא משנה מה הסיבות).
אני נוטה להסכים איתך שג'יימס כסנטר ראשון, זה משהו שלא יביא לנו את תואר היורוליג, אבל מצד שני, מכבי לא ממש מכוונת לשם.
בוא נתחיל עם להיות קבוצת הצלבה, ולזה ג'יימס מספיק טוב.
אם יהיה איזה סנטר מעניין פנוי שמכבי תוכל להביא, אז זה יהיה מצויין עם ג'יימס כמחליף, אבל זה לא נראה המצב כרגע, ובעצם אנחנו נשארים עם השאלה,
האם עדיף להביא סנטר אלמוני חדש במקום ג'יימס, ולדעתי התשובה לשאלה הזאת היא לא.

מה בדיוק אצל ג'יימס הופך אותו לשחקן הגנה עדיף מפישר? הוא לא פיזי יותר, לא גבוה יותר, ואני לא חושב שבסך הכל הכל ביורוליג הוא חוסם הרבה יותר טוב. הבעיה המהותית היא שאנשים משום מה חושבים שבאירופה יכולת חסימה זה משהו שהוא נדרש בהכרח מסנטר. ב-NBA, כשיש ריווח והגארדים הם ברובם חודרים איכותיים זה באמת משנה. באירופה אפשר לצופף באזור של הסל, ואם תשים לב, דווקא בקבוצות של מאמני ההגנה הטובים, כמו מסינה ואובראדוביץ', אתה לא תראה חוסמים גדולים, והם מעדיפים סנטר שיש לו גוף גדול ויכולת לעשות פוסט אפ. ג'יימס נותן אולי עונת שיא, אבל מכבי בעונת שפל, ואני חושב שהוא באמת נוצץ מסביב להמון המון זבל. בעיני הוא לא חומר להיות סנטר מוביל בקבוצה ששואפת רחוק, ואם כבר יש לו חוזה זול, אפשר להשקיע בשדרוג העמדה הזאת בלי לחשוש יותר מידי, או לחילופין, להפוך אותו ל-4.

אני מסכים שיכולת החסימה זה לא הכל, וגם כתבתי את זה בעצמי. אבל לג'יימס יש נוכחות הגנתית בצבע, והוא שחקן שמשחק הגנה קבוצתית ומחפה על מספר שחקנים
בו זמנית (בערך מה שנדב היה עושה בזמנו, כמובן בסגנון שונה).

שומר טוב לא חייב להיות שחקן חזק ופיזי. נכון שלג'יימס יש קושי מסויים מול שחקנים כאלה, אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא שחקן הגנה מצויין.

ועוד משהו - מספיק עם ה"להפוך אותו ל-4"... איזה 4 בדיוק? הוא 5, תמיד שיחק כ-5 וימשיך לשחק כ-5.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מני » 14 פברואר 2013, 14:23

drorshra כתב:צריך להיות טיפה ראליים - לא יגיעו שני זרים איכותיים לעמדות 1 2 . לכן לדעתי העמדה היותר קריטית , וגם זו שיש סיכוי להחתים שחקן ברמה גבוהה זה העמדה 2 .
אם יש סיכוי להחתים את לאנגפורד זו צריכה להיות עדיפות ראשונה . בהנחה שזה קורה אני לא רואה סיבה להמר על זר אלמוני בעמדה 1 שהסיכוי שהוא ישתלב\ יהיה שווה משהו הוא אפסי ולכן אוחיון \ מקל זה שילוב סביר בהחלט.
עמדה 3 - סמית ולאנדסברג הם סולידים ונותנים המשכיות וחוסר אגו ליד שחקן בכיר בעמדה 2.
גבוהים - ליאור וגיימס הם היחידים שרלוונטים לרמות האלו כרגע , חוץ מהם צריך להחתים מחליף לעמדה 4 (טיוס , בלו אלו אופציות סבירות).
וצריך סנטר בכיר (גיימס יכול לשחק גם כ 5 עם ליאור וגם כ 4 עם הסנטר הבכיר ) , אם מדברים על מהפכה במילאנו לדעתי אם יש סיכוי לשים את היד על ברוסיס צריך לעשות מאמץ על.

לסיכום :

1- אוחיון , מקל
2- לאנגפורד , הלפרין
3- סמית , לאנדסברג
4- אליהו , טיוס
5- ברוסיס , ג'יימס

זה סגל שלדעתי סביר תקציבית (בהנחה שמילאנו משחררת את לאנג ובורוסיס ) ועל הנייר הוא סגל של לפחות טופ 8 שאם יתחבר יכול גם ללכת יותר רחוק.

אין סיכוי שמילאנו תשחרר את 2 השחקנים הכי טובים שלה, למה מה היא מכבי? היא תבצע מהפכה אבל את העוגנים לנגפורד ובוריסיס היא תשאיר וסביבם תבנה קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2013, 15:09

מני כתב:
drorshra כתב:צריך להיות טיפה ראליים - לא יגיעו שני זרים איכותיים לעמדות 1 2 . לכן לדעתי העמדה היותר קריטית , וגם זו שיש סיכוי להחתים שחקן ברמה גבוהה זה העמדה 2 .

לסיכום :

1- אוחיון , מקל
2- לאנגפורד , הלפרין
3- סמית , לאנדסברג
4- אליהו , טיוס
5- ברוסיס , ג'יימס

אין סיכוי שמילאנו תשחרר את 2 השחקנים הכי טובים שלה, למה מה היא מכבי? היא תבצע מהפכה אבל את העוגנים לנגפורד ובוריסיס היא תשאיר וסביבם תבנה קבוצה.

אולי לא.
מילאנו זאת לא קבוצה עם מסורת גדולה. הם בנו קבוצה יקרה מאוד שכושלת שנה אחר שנה. דווקא ניקוי אורוות, זה כנראה הדבר המתבקש מבחינתם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 פברואר 2013, 19:30

אולי לא.
מילאנו זאת לא קבוצה עם מסורת גדולה. הם בנו קבוצה יקרה מאוד שכושלת שנה אחר שנה. דווקא ניקוי אורוות, זה כנראה הדבר המתבקש מבחינתם.

מצחיק שאתה אומר את זה על קבוצה, שניצחה פעמים את מכבי בגמר היורוליג ;)
בדרן. :clap2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2013, 19:44

felix_r כתב:
אולי לא.

נו באמת... אולי ניזכר גם ביוגופלסטיקה, בלימוז' ובאריס...

אני מדבר על העידן המודרני. אם היית חוזר 25 שנה אחורה בזמן והיית מדבר על פאו, אול' וברצלונה כקבוצות המצליחות באירופה, היו צוחקים עליך...
הזמנים השתנו, והיום מילאנו היא סתם עוד קבוצה קטנה עם הרבה כסף ומעט יכולת להפיק משהו טוב מהכסף הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 פברואר 2013, 19:47

עד שהם יחתימו מאמן נורמאלי ויחזרו לטופ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 14 פברואר 2013, 20:21

jol9 כתב:
felix_r כתב:
אולי לא.

אני מדבר על העידן המודרני. אם היית חוזר 25 שנה אחורה בזמן והיית מדבר על פאו, אול' וברצלונה כקבוצות המצליחות באירופה, היו צוחקים עליך...
הזמנים השתנו, והיום מילאנו היא סתם עוד קבוצה קטנה עם הרבה כסף ומעט יכולת להפיק משהו טוב מהכסף הזה.

אתה דיברת על מסורת. אני מצטער להודיע לך, אבל אי אפשר להגיד שמילאנו היא קבוצה ללא מסורת, כאשר יש לה 3 אליפויות יורוליג, 3 גביעי מחזיקות, 2 גביעי קוראץ', 1 גביע ביניבשתי, ו 25 אליפויות איטליה ! זה יותר ממה שיש לברצלונה או לאולימפיאקוס. אז נכון, מילאנו לא ממש מצליחה ב 20 השנים האחרונות, אבל גם לצסקא היו 35 שנים יבשות בין הזכיה ביורוליג ב 1971 לבין הזכיה הבאה ב 2006, אז מה? אתה גם שוכח, שבניגוד לסיינה, מילאנו היא עיר גדולה ותוססת, עיר שבה משקיעים הרבה כסף בספורט (בטח השמות כמו מילאן ואינטר בכדורגל נשמעים מוכרים לך).

ידידי, אתה פשוט לא יכול לזלזל במילאנו, גם אם היא לא ממש מצליחה בימינו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2013, 20:54

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
אולי לא.

אתה דיברת על מסורת. אני מצטער להודיע לך, אבל אי אפשר להגיד שמילאנו היא קבוצה ללא מסורת, כאשר יש לה 3 אליפויות יורוליג, 3 גביעי מחזיקות, 2 גביעי קוראץ', 1 גביע ביניבשתי, ו 25 אליפויות איטליה ! זה יותר ממה שיש לברצלונה או לאולימפיאקוס. אז נכון, מילאנו לא ממש מצליחה ב 20 השנים האחרונות, אבל גם לצסקא היו 35 שנים יבשות בין הזכיה ביורוליג ב 1971 לבין הזכיה הבאה ב 2006, אז מה? אתה גם שוכח, שבניגוד לסיינה, מילאנו היא עיר גדולה ותוססת, עיר שבה משקיעים הרבה כסף בספורט (בטח השמות כמו מילאן ואינטר בכדורגל נשמעים מוכרים לך).

ידידי, אתה פשוט לא יכול לזלזל במילאנו, גם אם היא לא ממש מצליחה בימינו.

אני לא מזלזל בהם לרגע, אבל נכון להיום הם קבוצה קטנה ועשירה, שלא עשתה שום דבר משמעותי אני כבר לא יודע כמה שנים.
צסקא היתה רלוונטית כל הזמן, גם אם לא לקחה את הגביע, היא היתה קבוצה מצויינת שהיתה שם, הגיעה לפיינל פורים וכו'.

בכל מקרה, אני חושב שמילאנו היא קבוצה שכן צריכה לחשוב על הריסה ובנייה מחדש. היא הביאה מספר שחקנים טובים, אבל לא היתה שם קבוצה ולא היה חיבור,
וכמובן גם לא מאמן.
אני בכלל לא בטוח שהיא תשחרר בקיץ חלק גדול מהכוכבים שלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 14 פברואר 2013, 22:18

בורוסיס מסיים חוזה, אז אותו מילאנו לא צריכה לשחרר. איך בדיוק דני פדרמן יביא לפה את בורוסיס? ייתן לו שוטף+60 ואש''ל?
שחף

הודעהעל ידי קובי » 15 פברואר 2013, 00:38

זה נחמד שגרינוולד חושב שהיקמן לא יהיה פה עונה הבאה. לדעתי, אין סיכוי שהוא לא יהיה פה. גם לאור היכולת הטובה יחסית וגם לאור החוזה הנמוך. המשחק נגד ברסה היום רק מחזק את זה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 פברואר 2013, 00:44

אוחיון, מקל
היקמן, לאנדסברג
סמית׳, פניני
אליהו, ג׳וליאן רייט
ג׳יימס, פלאניניץ׳, טיוס

תודו שלא תהיו מופתעים אם זה יהיה הסגל עונה הבאה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 פברואר 2013, 10:10

לפי גלדסטון בובי בראון וגיסט מועמדים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 15 פברואר 2013, 10:26

גיסט ... מתאים לבלאט ולפילוסופיה שלו קפיץ שחום עור לא ? אני מאוד מעריך את בלאט אבל איתו מכבי תמיד תחסר גרוש ללירה לדעתי , תמיד יעדיף איזה קפיץ בינוני על סנטר קלאסי ו 'כבד ' וככה מכבי תמיד תחסר משהו , פלאניניץ הולך בעקבות שרמאדיני ומאצבאן וזה הרבה באשמת בלאט .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 15 פברואר 2013, 13:07

קובי כתב:זה נחמד שגרינוולד חושב שהיקמן לא יהיה פה עונה הבאה. לדעתי, אין סיכוי שהוא לא יהיה פה. גם לאור היכולת הטובה יחסית וגם לאור החוזה הנמוך. המשחק נגד ברסה היום רק מחזק את זה.

היקמן הוא סוג של זונה סטטיסטית. הוא לא יוותר על שום זריקה, על שום חדירה ובטח לא
על האפשרות לעשות קצת נקודות בגרבג'.
בפועל הוא לא משפר את הקבוצה בשום פרמטר ובעיקר לא את השחקנים שלצידו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים