המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:קבוצה עם אוחיון ומקל כרכזים היחידים לא תגיע לכלום.
שחף כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:ג'יימס חוסם אולי יותר טוב מפישר ( שטוב גם כן בתחום הזה...) אבל מעבר לזה אין לו יתרון גדול מבחינה הגנתית . אבל מבחינה התקפית פישר שחקן קטלני בהרבה בעיקר בגלל תחום אחד שהוא הצטיין בו . אצל ג'יימס בהתקפה אין שום תחום שהוא מצטיין....
לאזמה היה קפיץ לא רע מבחינת חסימות אבל אני זוכר את הסידרה מול פרטיזן שהוא לא יכל להתמודד עם סנטר כמו מאריץ' מבחינת הפיזיות...
אני לא אומר פה שאני מעדיף את פישר או חושב שהוא יותר טוב מג'יימס , אני מנסה לומר שפישר היה טוב בתור סנטר מחליף וכך גם ג'יימס . לא יעזור כלום אבל ג'יימס בתור סנטר ראשון לא יוביל אותנו לכלום אפילו עם רכז כמו ארויו ישחק לצידו...
אוקיי. מותר לנו לא להסכים. אני חושב שג'יימס הוא שחקן הגנה ברמה אחרת לחלוטין מפישר, בדיוק כמו שהנפלד הוא שחקן
הגנה ברמה אחרת לחלוטין, כמעט מכל שחקן שהיה אחריו במכבי...
החסימות זה לא הדבר היחיד במשחק הגנה של גבוהים. אבל לא משנה.
מבחינת השורה התחתונה שלך - פישר מעולם לא היה סנטר מחליף במכבי, ולכן אי אפשר לדעת איך הוא היה בתור כזה, והאמת שגם ג'יימס לא ממש הצליח בעונה שעברה כסנטר מחליף
(ולא משנה מה הסיבות).
אני נוטה להסכים איתך שג'יימס כסנטר ראשון, זה משהו שלא יביא לנו את תואר היורוליג, אבל מצד שני, מכבי לא ממש מכוונת לשם.
בוא נתחיל עם להיות קבוצת הצלבה, ולזה ג'יימס מספיק טוב.
אם יהיה איזה סנטר מעניין פנוי שמכבי תוכל להביא, אז זה יהיה מצויין עם ג'יימס כמחליף, אבל זה לא נראה המצב כרגע, ובעצם אנחנו נשארים עם השאלה,
האם עדיף להביא סנטר אלמוני חדש במקום ג'יימס, ולדעתי התשובה לשאלה הזאת היא לא.
מה בדיוק אצל ג'יימס הופך אותו לשחקן הגנה עדיף מפישר? הוא לא פיזי יותר, לא גבוה יותר, ואני לא חושב שבסך הכל הכל ביורוליג הוא חוסם הרבה יותר טוב. הבעיה המהותית היא שאנשים משום מה חושבים שבאירופה יכולת חסימה זה משהו שהוא נדרש בהכרח מסנטר. ב-NBA, כשיש ריווח והגארדים הם ברובם חודרים איכותיים זה באמת משנה. באירופה אפשר לצופף באזור של הסל, ואם תשים לב, דווקא בקבוצות של מאמני ההגנה הטובים, כמו מסינה ואובראדוביץ', אתה לא תראה חוסמים גדולים, והם מעדיפים סנטר שיש לו גוף גדול ויכולת לעשות פוסט אפ. ג'יימס נותן אולי עונת שיא, אבל מכבי בעונת שפל, ואני חושב שהוא באמת נוצץ מסביב להמון המון זבל. בעיני הוא לא חומר להיות סנטר מוביל בקבוצה ששואפת רחוק, ואם כבר יש לו חוזה זול, אפשר להשקיע בשדרוג העמדה הזאת בלי לחשוש יותר מידי, או לחילופין, להפוך אותו ל-4.
drorshra כתב:צריך להיות טיפה ראליים - לא יגיעו שני זרים איכותיים לעמדות 1 2 . לכן לדעתי העמדה היותר קריטית , וגם זו שיש סיכוי להחתים שחקן ברמה גבוהה זה העמדה 2 .
אם יש סיכוי להחתים את לאנגפורד זו צריכה להיות עדיפות ראשונה . בהנחה שזה קורה אני לא רואה סיבה להמר על זר אלמוני בעמדה 1 שהסיכוי שהוא ישתלב\ יהיה שווה משהו הוא אפסי ולכן אוחיון \ מקל זה שילוב סביר בהחלט.
מחליף לעמדה 2 - אם הלפרין מגיע בשכר סביר מצוין אחרת לשקול להשאיר את היקמן.
עמדה 3 - סמית ולאנדסברג הם סולידים ונותנים המשכיות וחוסר אגו ליד שחקן בכיר בעמדה 2.
גבוהים - ליאור וגיימס הם היחידים שרלוונטים לרמות האלו כרגע , חוץ מהם צריך להחתים מחליף לעמדה 4 (טיוס , בלו אלו אופציות סבירות).
וצריך סנטר בכיר (גיימס יכול לשחק גם כ 5 עם ליאור וגם כ 4 עם הסנטר הבכיר ) , אם מדברים על מהפכה במילאנו לדעתי אם יש סיכוי לשים את היד על ברוסיס צריך לעשות מאמץ על.
לסיכום :
1- אוחיון , מקל
2- לאנגפורד , הלפרין
3- סמית , לאנדסברג
4- אליהו , טיוס
5- ברוסיס , ג'יימס
זה סגל שלדעתי סביר תקציבית (בהנחה שמילאנו משחררת את לאנג ובורוסיס ) ועל הנייר הוא סגל של לפחות טופ 8 שאם יתחבר יכול גם ללכת יותר רחוק.
מני כתב:drorshra כתב:צריך להיות טיפה ראליים - לא יגיעו שני זרים איכותיים לעמדות 1 2 . לכן לדעתי העמדה היותר קריטית , וגם זו שיש סיכוי להחתים שחקן ברמה גבוהה זה העמדה 2 .
אם יש סיכוי להחתים את לאנגפורד זו צריכה להיות עדיפות ראשונה . בהנחה שזה קורה אני לא רואה סיבה להמר על זר אלמוני בעמדה 1 שהסיכוי שהוא ישתלב\ יהיה שווה משהו הוא אפסי ולכן אוחיון \ מקל זה שילוב סביר בהחלט.
מחליף לעמדה 2 - אם הלפרין מגיע בשכר סביר מצוין אחרת לשקול להשאיר את היקמן.
עמדה 3 - סמית ולאנדסברג הם סולידים ונותנים המשכיות וחוסר אגו ליד שחקן בכיר בעמדה 2.
גבוהים - ליאור וגיימס הם היחידים שרלוונטים לרמות האלו כרגע , חוץ מהם צריך להחתים מחליף לעמדה 4 (טיוס , בלו אלו אופציות סבירות).
וצריך סנטר בכיר (גיימס יכול לשחק גם כ 5 עם ליאור וגם כ 4 עם הסנטר הבכיר ) , אם מדברים על מהפכה במילאנו לדעתי אם יש סיכוי לשים את היד על ברוסיס צריך לעשות מאמץ על.
לסיכום :
1- אוחיון , מקל
2- לאנגפורד , הלפרין
3- סמית , לאנדסברג
4- אליהו , טיוס
5- ברוסיס , ג'יימס
זה סגל שלדעתי סביר תקציבית (בהנחה שמילאנו משחררת את לאנג ובורוסיס ) ועל הנייר הוא סגל של לפחות טופ 8 שאם יתחבר יכול גם ללכת יותר רחוק.
אין סיכוי שמילאנו תשחרר את 2 השחקנים הכי טובים שלה, למה מה היא מכבי? היא תבצע מהפכה אבל את העוגנים לנגפורד ובוריסיס היא תשאיר וסביבם תבנה קבוצה.
אולי לא.
מילאנו זאת לא קבוצה עם מסורת גדולה. הם בנו קבוצה יקרה מאוד שכושלת שנה אחר שנה. דווקא ניקוי אורוות, זה כנראה הדבר המתבקש מבחינתם.
felix_r כתב:אולי לא.
מילאנו זאת לא קבוצה עם מסורת גדולה. הם בנו קבוצה יקרה מאוד שכושלת שנה אחר שנה. דווקא ניקוי אורוות, זה כנראה הדבר המתבקש מבחינתם.
מצחיק שאתה אומר את זה על קבוצה, שניצחה פעמים את מכבי בגמר היורוליג![]()
בדרן.
jol9 כתב:felix_r כתב:אולי לא.
בדרן.
נו באמת... אולי ניזכר גם ביוגופלסטיקה, בלימוז' ובאריס...
אני מדבר על העידן המודרני. אם היית חוזר 25 שנה אחורה בזמן והיית מדבר על פאו, אול' וברצלונה כקבוצות המצליחות באירופה, היו צוחקים עליך...
הזמנים השתנו, והיום מילאנו היא סתם עוד קבוצה קטנה עם הרבה כסף ומעט יכולת להפיק משהו טוב מהכסף הזה.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אולי לא.
בדרן.
נו באמת... אולי ניזכר גם ביוגופלסטיקה, בלימוז' ובאריס...
אני מדבר על העידן המודרני. אם היית חוזר 25 שנה אחורה בזמן והיית מדבר על פאו, אול' וברצלונה כקבוצות המצליחות באירופה, היו צוחקים עליך...
הזמנים השתנו, והיום מילאנו היא סתם עוד קבוצה קטנה עם הרבה כסף ומעט יכולת להפיק משהו טוב מהכסף הזה.
אתה דיברת על מסורת. אני מצטער להודיע לך, אבל אי אפשר להגיד שמילאנו היא קבוצה ללא מסורת, כאשר יש לה 3 אליפויות יורוליג, 3 גביעי מחזיקות, 2 גביעי קוראץ', 1 גביע ביניבשתי, ו 25 אליפויות איטליה ! זה יותר ממה שיש לברצלונה או לאולימפיאקוס. אז נכון, מילאנו לא ממש מצליחה ב 20 השנים האחרונות, אבל גם לצסקא היו 35 שנים יבשות בין הזכיה ביורוליג ב 1971 לבין הזכיה הבאה ב 2006, אז מה? אתה גם שוכח, שבניגוד לסיינה, מילאנו היא עיר גדולה ותוססת, עיר שבה משקיעים הרבה כסף בספורט (בטח השמות כמו מילאן ואינטר בכדורגל נשמעים מוכרים לך).
ידידי, אתה פשוט לא יכול לזלזל במילאנו, גם אם היא לא ממש מצליחה בימינו.
קובי כתב:זה נחמד שגרינוולד חושב שהיקמן לא יהיה פה עונה הבאה. לדעתי, אין סיכוי שהוא לא יהיה פה. גם לאור היכולת הטובה יחסית וגם לאור החוזה הנמוך. המשחק נגד ברסה היום רק מחזק את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים