08 יולי 2013, 23:55
חנו'ש כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.145708.html
באסה לחיפה...
אם הוא עוזב אותם כי יש לו הצעה מעניינת במקום אחר אני יכולה להבין, אבל אם הוא באמת יעבור בסוף להפועל, אז הוא ממש אבל ממש אדיוט....
לא מסכים איתך. לאחר שהוא לקח את האליפות, נאמר בחדשות שהנהלת חיפה (ג'ף רוזן) שוקלת האם ימשיכו בעונה הבאה עם גרינברג. באמת? כמה כבר מאמנים הביאו לכם אליפות? על מה יש כאן לחשוב בכלל, הם היו צריכים להמשיך איתו ללא ספק( אלא אם יש פרטים שאני לא מכיר). אבל הם הביעו ספק ולכן שיחפשו להם מאמן אחר.
ומה מתוך זה הוא חוסר הסכמה עם מה שכתבתי??
09 יולי 2013, 00:07
toja27 כתב:חנו'ש כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.145708.html
באסה לחיפה...
אם הוא עוזב אותם כי יש לו הצעה מעניינת במקום אחר אני יכולה להבין, אבל אם הוא באמת יעבור בסוף להפועל, אז הוא ממש אבל ממש אדיוט....
לא מסכים איתך. לאחר שהוא לקח את האליפות, נאמר בחדשות שהנהלת חיפה (ג'ף רוזן) שוקלת האם ימשיכו בעונה הבאה עם גרינברג. באמת? כמה כבר מאמנים הביאו לכם אליפות? על מה יש כאן לחשוב בכלל, הם היו צריכים להמשיך איתו ללא ספק( אלא אם יש פרטים שאני לא מכיר). אבל הם הביעו ספק ולכן שיחפשו להם מאמן אחר.
לא הבנתי אז למה הוא האדיוט.
09 יולי 2013, 00:23
חנו'ש כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.145708.html
באסה לחיפה...
לא הבנתי אז למה הוא האדיוט.
אם הוא יעבור למגדל (היו כמה שמועות ודיווחים על זה), אז הוא יהיה אדיוט.
09 יולי 2013, 00:25
09 יולי 2013, 00:32
חנו'ש כתב:מגדל זה בית קברות למאמנים, למה שמישהו שפוי ירצה אחרי עונה כ"כ מוצלחת להיכנס לשם??
09 יולי 2013, 00:39
toja27 כתב:חנו'ש כתב:מגדל זה בית קברות למאמנים, למה שמישהו שפוי ירצה אחרי עונה כ"כ מוצלחת להיכנס לשם??
כי מסתבר שגם אחרי עונה כל כך מוצלחת, שסביר להניח לא תחזור על עצמה, ההנהלה לא מעריכה מספיק את המאמן. דבר שני, לכל מאמן יש את הרצון והתקווה שדווקא הוא יכול לעשות את זה,במיוחד כשמדובר במועדון השני בארץ, עם משקיעים חדשים (ועושים רושם חיוביים), שרוצים להוציא את המועדון לדרך חדשה.הוא רוצה להיות חלק מאותה דרך חדשה.
09 יולי 2013, 00:49
חנו'ש כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:מגדל זה בית קברות למאמנים, למה שמישהו שפוי ירצה אחרי עונה כ"כ מוצלחת להיכנס לשם??
כי מסתבר שגם אחרי עונה כל כך מוצלחת, שסביר להניח לא תחזור על עצמה, ההנהלה לא מעריכה מספיק את המאמן. דבר שני, לכל מאמן יש את הרצון והתקווה שדווקא הוא יכול לעשות את זה,במיוחד כשמדובר במועדון השני בארץ, עם משקיעים חדשים (ועושים רושם חיוביים), שרוצים להוציא את המועדון לדרך חדשה.הוא רוצה להיות חלק מאותה דרך חדשה.
סבבה, אני בכלל לא דיברתי על זה שהוא החליט לעזוב את חיפה, שכבר בפוסט הראשון ציינתי בפירוש שאם יש לא משהו אחר יותר מעניין אז שיהיה לו לבריאות.
אני דיברתי רק על הלוזרים מהבירה, ולי לעומתך אין שום הערכה או מחשבה שמשהו שם ישתנה.
אבל זכותך לחשוב מה שבא לך.....
ומאיזה בחינה מגדל הוא המועדון השני בארץ?? מבחינת ההישגים המרשימים שלהם בשנים האחרונות??
מתי פעם אחרונה הם העפילו לגמר תזכיר לי??
09 יולי 2013, 00:51
09 יולי 2013, 00:55
toja27 כתב:דרך אגב, להזכיר לך שקבוצת הכדורגל של מכבי תל אביב הייתה גם במין עידן שחור, עד שהגיע מיץ' גולדהר ורק אחרי כמה שנים הם מצליחים לצאת מהתקופה הרעה לאט לאט. לפי דעתי , דבר דומה יקרה בהפועל.
09 יולי 2013, 01:08
LIAV10 כתב:toja27 כתב:דרך אגב, להזכיר לך שקבוצת הכדורגל של מכבי תל אביב הייתה גם במין עידן שחור, עד שהגיע מיץ' גולדהר ורק אחרי כמה שנים הם מצליחים לצאת מהתקופה הרעה לאט לאט. לפי דעתי , דבר דומה יקרה בהפועל.
כן, רק שלפני מיץ׳ היו 18 אליפויות.
כמה יש לירושלים? אה כן, 0
09 יולי 2013, 09:05
09 יולי 2013, 10:17
jol9 כתב:אז בעצם אתה אומר שבשני העשורים האחרונים הם הקבוצה השניה בטיבה אבל גם שעובר עליהם עשור שחור....
לא מסתדר לי אבל ניחה.
מגדל היום היא אחת מהקבוצות האחרות ולא ובולטת מעליהן בשום אופן. עובדה שמכבי כבר איבדה שלוש אליפויות ומגדל לא זכתה באף אחת מהן. גם גביע היא לא הניפה כבר כמה וכמה שנים.
מה שכן, אם המציאות הנוכחית תימשך, אז אין לי ספק שמכבי תפסיד עוד הרבה אליפויות ושמגדל תזכה מן ההפקר. אני מקווה
שהתנליכים הפנימיים במכבי ייקרו לפני זה ויימנעו את הקריסה הדי צפויה הזאת.
10 יולי 2013, 16:20
10 יולי 2013, 20:54
10 יולי 2013, 21:00
Mta_atic כתב:למי שמעוניין לינק למסיבת העיתונאים של דאלאס בה מוצג מקל
כרגע משדרים שם ראיון של גלדסטון עם מקל בעברית.
http://www.nba.com/mavericks/2013-rooki ... conference
10 יולי 2013, 21:04
מקובי כתב:Mta_atic כתב:למי שמעוניין לינק למסיבת העיתונאים של דאלאס בה מוצג מקל
כרגע משדרים שם ראיון של גלדסטון עם מקל בעברית.
http://www.nba.com/mavericks/2013-rooki ... conference
אני לא מבין מה אנשים רואים את זה בכלל?
את מי זה מעניין?
חצי מהפייסבוק שלי מלא בזה.
(אגב פייסבוק- טיוס חופר יותר מדי)
12 יולי 2013, 13:20
17 יולי 2013, 15:29
17 יולי 2013, 15:31
rc4991 כתב:דווין מיצל במגעים עם ראשלצ
האמת שחשבתי שכדאי לחיפה להחתים אותו כי הוא סווינגמן מצויין ויכול להיות טוב גם ביורוקאפ
אני חושב שכדאי להם להביא גם את האסל או יוטר ואפילו את שניהם
17 יולי 2013, 16:08
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:דווין מיצל במגעים עם ראשלצ
האמת שחשבתי שכדאי לחיפה להחתים אותו כי הוא סווינגמן מצויין ויכול להיות טוב גם ביורוקאפ
אני חושב שכדאי להם להביא גם את האסל או יוטר ואפילו את שניהם
אני מאוד אוהב את השחקן הזה.
חבלשאין לו קליעה מספיק טובה.