פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: נעימי חתם לשלוש שנים אבל ישחק העונה בגן נר

09 אוקטובר 2013, 20:21

misha כתב:גם כהן לא מצטיין בריבאונד (היה ריבאונדר חלש אפילו במכללות). זה והגנה (שומר אפילו פחות טוב מבלו) אלה החסרונות שלו והוא לא יעזור בדברים אלו יותר מבלו. די ברור שברגע שבלו יחזור לכושר הוא יועדף על כהן, שלדעתי לא יראה הרבה דקות ביורוליג.

זה שבלו יעודף, זה ברור. השאלה אם אנחנו כל כך צריכים אותו

09 אוקטובר 2013, 20:40

felix_r כתב:
misha כתב:גם כהן לא מצטיין בריבאונד (היה ריבאונדר חלש אפילו במכללות). זה והגנה (שומר אפילו פחות טוב מבלו) אלה החסרונות שלו והוא לא יעזור בדברים אלו יותר מבלו. די ברור שברגע שבלו יחזור לכושר הוא יועדף על כהן, שלדעתי לא יראה הרבה דקות ביורוליג.

לא יודע עד כמה אבל לדעתי הוא כן שדרוג. בסופו של דבר בלו וכהן שניהם שחקנים עם אוריינטציה התקפית. בלו קלעי הרבה יותר טוב, כהן יודע לשחק גם בפנים וגם בחוץ. אבל בנוסף, לבלו יש הרבה ניסיון יורוליג (אתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו שם) והוא אופציה טובה שיש לך במאני טיים.
מצד שני, קשה לי להאמין שכהן יתרום יותר מדי בעונתו הראשונה ביורוליג ובמקום אחר, בו יקבל הרבה דקות באופן קבוע, יהיה לו יותר קל להתפתח ולהסתגל לכדורסל אירופאי.

09 אוקטובר 2013, 21:40

כמו שציינתי כמה תגובות קודם, לנדסברג בפורמה טובה, פותח מצוין את העונה וטוב שבלאט נותן לו דקות. אם היתה אפשרות להשאיל את כהן זה היה עדיף, אבל את לנדסברג בין כה וכה לא כדאי להשאיל

09 אוקטובר 2013, 22:40

misha כתב:
felix_r כתב:

לא יודע עד כמה אבל לדעתי הוא כן שדרוג. בסופו של דבר בלו וכהן שניהם שחקנים עם אוריינטציה התקפית. בלו קלעי הרבה יותר טוב, כהן יודע לשחק גם בפנים וגם בחוץ. אבל בנוסף, לבלו יש הרבה ניסיון יורוליג (אתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו שם) והוא אופציה טובה שיש לך במאני טיים.
מצד שני, קשה לי להאמין שכהן יתרום יותר מדי בעונתו הראשונה ביורוליג ובמקום אחר, בו יקבל הרבה דקות באופן קבוע, יהיה לו יותר קל להתפתח ולהסתגל לכדורסל אירופאי.

מסכים איתך.

10 אוקטובר 2013, 00:54

הייתי מחכה עם ההשאלה של נעימי כמה שבועות עד שיתברר האם רייס מסוגל לתרום משהו. אם הוא לא מסוגל לתרום ביורוליג בליגה בוודאי אין בו צורך ועדיף כבר להלביש את נעימי גם בגלל החוק הרוסי (ולשחק עם ג'יימס וסופו). אם הוא מסוגל לתרום אז אפשר להשתחרר מנעימי גם בעוד חודש או חודשיים תמיד תהיה הקבוצה הלחוצה שמוכנה לשלם בשביל זה. יש מצב שאפילו בעוד חודש הגליל ישלמו עליו יותר מעכשיו כי עם עוד כמה הפסדים הארנק של אוחיון יפתח יותר.

10 אוקטובר 2013, 06:57

NY boy כתב:הייתי מחכה עם ההשאלה של נעימי כמה שבועות עד שיתברר האם רייס מסוגל לתרום משהו. אם הוא לא מסוגל לתרום ביורוליג בליגה בוודאי אין בו צורך ועדיף כבר להלביש את נעימי גם בגלל החוק הרוסי (ולשחק עם ג'יימס וסופו). אם הוא מסוגל לתרום אז אפשר להשתחרר מנעימי גם בעוד חודש או חודשיים תמיד תהיה הקבוצה הלחוצה שמוכנה לשלם בשביל זה. יש מצב שאפילו בעוד חודש הגליל ישלמו עליו יותר מעכשיו כי עם עוד כמה הפסדים הארנק של אוחיון יפתח יותר.

מסכים לגמרי. כרגע לא רק שרייס לא תורם אלא הוא מזיק, ונכון לעכשיו נעימי, עם כל המגבלות שלו, טוב יותר. גליל ועוד כמה קבוצות ישמחו לקלוט את נעימי גם בעוד חודש אז למה צריך למהר?

10 אוקטובר 2013, 07:27

לאנדסברג באמת גורם לדילמה קשה . בכלל כל המעומדים להשאלה כרגע מציגים יכולת לא רעה לשלב הזה של העונה ....
אני מתחיל לחשוב אם בלו זה השחקן שאנחנו צריכים ? סך הכל התקפית גם בלעדיו עמדה 4 מספיק חזקה כי גם סמית' וגם כהן לא רעים בכלל בהתקפה . הגנתית ישנה בעיה .
כשטיוס על המגרש אז הוא קצת פותר את העניין הזה אבל אז היכולת ההתקפית בעמדה הזאת נפגעת מאוד , השאלה אם מכבי יכולה להסתדר עם השלושה האלו ללא בלו במשך כל העונה והאמת שאני דווקא חושב שכן . די מסקרן אותי לראות לאן כהן יתפתח...

10 אוקטובר 2013, 08:05

כהן לא ישחק אצל בלאט ביורוליג, וסמית' לא צריך לשחק בעמדה הזאת.

10 אוקטובר 2013, 08:07

MTA2311 כתב:כהן לא ישחק אצל בלאט ביורוליג, וסמית' לא צריך לשחק בעמדה הזאת.

נכון. כהן לא מספיק בשל, טיוס הוא לא 4 וסמית' הוא גימיק לכמה דקות בעמדה הזו. כשיש לך ביד שחקן מוכח שכבר הצליח בעמדה הזו ברמות הגבוהות של אירופה זה פשוט נו בריינר.

10 אוקטובר 2013, 11:52

האם בסוף דווקא כהן יושאל? אני לא יודע איך זה אפשרי חוזית, אבל זו אופציה עדיפה לאור יכולתו של רייס:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4438965,00.html

10 אוקטובר 2013, 11:54

er79 כתב:האם בסוף דווקא כהן יושאל? אני לא יודע איך זה אפשרי חוזית, אבל זו אופציה עדיפה לאור יכולתו של רייס:

מקווה שלא

10 אוקטובר 2013, 12:00

felix_r כתב:
er79 כתב:האם בסוף דווקא כהן יושאל? אני לא יודע איך זה אפשרי חוזית, אבל זו אופציה עדיפה לאור יכולתו של רייס:

מקווה שלא

תראה, אני גם מסמפט את הבחור, אבל אני חושב שזה עדיף לו. צירופו של בלו ינגס לו משמעותית בדקות, ועדיף שיצבור קילומטראז בקבוצה אחרת, יקבל דקות ויחזור בעונה הבאה בשל יותר. מנגד, יש לנו שלישיית גארדים ברמה ירודה עד מאוד נכון לרגע זה (אוחיון היה סביר אתמול, אבל זה עדיין לא מספיק לדעתי), אין לי מושג עד כמה נעימי ישפר את זה, אבל חשוב שרייס יידע, כמו בסדרת חינוך שהוא קיבל אתמול מבלאט, שאם הוא לא ישתפר יש לו אלטרנטיבות בספסל.

10 אוקטובר 2013, 12:05

איזה שטויות, אם רייס יהיה לא טוב נעימי הבינוני מינוס אמור להושיע אותנו?

10 אוקטובר 2013, 12:09

LIAV10 כתב:איזה שטויות, אם רייס יהיה לא טוב נעימי הבינוני מינוס אמור להושיע אותנו?

ובטח עדיף שרייס ימשיך להיות פח, והבק אפ היחידים שלו יהיו אוחיון והיקמן, שהביאו אותנו להישגי על בעונה שעברה, נכון? הרי ברור לך ולי שפדרמן לא יביא אף שחקן אחר, אולי איזה ירטין מבוזבז באמצע העונה. אולי אתה יכול לחיות עם זה, אני לא. ואני גם מאמין שאם נעימי, שרק חזר מפציעה, יקבל יותר דקות, המספרים שלו יעלו. רייס שחקן בדיוק כמו שחשבתי, אמריקאי שכונה שהולך עם הראש בקיר ומיידה בלוקים מחוץ לקשת. לפחות נעימי יודע פיק אנ רול וקולע באחוזים טובים יותר.

10 אוקטובר 2013, 12:09

LIAV10 כתב:איזה שטויות, אם רייס יהיה לא טוב נעימי הבינוני מינוס אמור להושיע אותנו?

לא כהן ולא נעימי צריכים להיות על הפיירול של מכבי. פורסם שגליל מציעה 80 אלף דולר על נעימי, שזה אומר שמכבי שמלימה את ה- 420 אלף דולר הנוספים. שני השחקנים האלו עולים למכבי מעל למליון דולר והם תורמים אפס אחד גדול. פשוט ניהול הזוי.

10 אוקטובר 2013, 12:10

er79 כתב:

ובטח עדיף שרייס ימשיך להיות פח, והבק אפ היחידים שלו יהיו אוחיון והיקמן, שהביאו אותנו להישגי על בעונה שעברה, נכון? הרי ברור לך ולי שפדרמן לא יביא אף שחקן אחר, אולי איזה ירטין מבוזבז באמצע העונה. אולי אתה יכול לחיות עם זה, אני לא. ואני גם מאמין שאם נעימי, שרק חזר מפציעה, יקבל יותר דקות, המספרים שלו יעלו. רייס שחקן בדיוק כמו שחשבתי, אמריקאי שכונה שהולך עם הראש בקיר ומיידה בלוקים מחוץ לקשת. לפחות נעימי יודע פיק אנ רול וקולע באחוזים טובים יותר.

נעימי לא ייתן לך כלום ובלאט לא ייתן לו לדרוך על המגרש ביורוליג כי הוא לא מסוגל לשמור על קונוס. השחקן הזה פשוט לא מתאים למכבי. עדיף כבר ללכת עם אוחיון הבינוני.

10 אוקטובר 2013, 12:19

רייס שכונה, נכון, אבל נעימי ממש לא דיאמנטידיס וגם לא אוחיון.
מיותר לגמרי.

10 אוקטובר 2013, 12:58

LIAV10 כתב:רייס שכונה, נכון, אבל נעימי ממש לא דיאמנטידיס וגם לא אוחיון.
מיותר לגמרי.

מסכים ב100%.
נעימי לא מסוגל להיות פקטור ברמות האלה.

10 אוקטובר 2013, 14:07

את נעימי צריך בשביל הליגה לא היורוליג. מה לעשות שבעמדה של פניני יש שחקנים הרבה יותר טובים, ובעמדות הפנים גם כן. בעמדת הרכז כרגע הישראלים יותר טובים.

פציעה של יוגב למשל תשאיר אותך בלי גביע או בלי אליפות!! הישראלים לא ינצחו לנו משחקים ביורוליג, גם לא יוגב, לא פניני, לא טיוס ולא כהן. מה שחשוב בישראלים זה שיתנו יתרון בליגה. אם רייס פח ברמה של מדלי אז נעימי הוא מאד מאד חשוב לליגה.

10 אוקטובר 2013, 14:23

תגידו , נגמר כבר הטופ 16 ? לפי התגובות פה על שחקנים חצי עונה מאחורינו....
נושא נעול