טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוקטובר 2013, 11:13

yzafrir כתב:אין שום הבטחה שהוא ישתפר אבל גם אין הבטחה שהוא לא ישתפר...הוא פשוט צריך לקבל את ההזדמנות ולא לרדת לספסל אחרי 4 דק' . בטח ובטח במשחקי אימון....
אני בטוח שבלאט מבין את זה וינסה להחזיר אותו לרוטאציה מהר מאוד....

זו השאלה הגדולה. האם בלאט מתכוון לתת לו צ'אנס אמיתי? לדעתי הוא צריך, אבל כבר היום פורסם שאוחיון יפתח בויטוריה. למה להדליף את זה?
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוקטובר 2013, 11:14

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אין שום הבטחה שהוא ישתפר אבל גם אין הבטחה שהוא לא ישתפר...הוא פשוט צריך לקבל את ההזדמנות ולא לרדת לספסל אחרי 4 דק' . בטח ובטח במשחקי אימון....

זו השאלה הגדולה. האם בלאט מתכוון לתת לו צ'אנס אמיתי? לדעתי הוא צריך, אבל כבר היום פורסם שאוחיון יפתח בויטוריה. למה להדליף את זה?

מה זה משנה? כאילו בלאט לא יכול לשנות את החמישייה ברגע האחרון?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוקטובר 2013, 11:20

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

זה מה שאתה משדר לשחקן שהוא גם ככה חסר ביטחון. זו טעות.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 13 אוקטובר 2013, 11:27

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:

אין לזה שום משמעות. גם כך אף בר דעת בעל רמת שפיות סבירה ומעלה לא מעלה על דעתו שרייס, ביכולת הנוכחית שלו, יפתח בחמישיה בויטוריה. מדובר במשחק חוץ קשה מאוד ולא רק שאתה לא לוקח בו סיכונים אתה בטח לא לוקח אותם בפתיחה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 13 אוקטובר 2013, 14:37

קודי כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:

אין לזה שום משמעות. גם כך אף בר דעת בעל רמת שפיות סבירה ומעלה לא מעלה על דעתו שרייס, ביכולת הנוכחית שלו, יפתח בחמישיה בויטוריה. מדובר במשחק חוץ קשה מאוד ולא רק שאתה לא לוקח בו סיכונים אתה בטח לא לוקח אותם בפתיחה.

בדיוק הפוך . אם כבר אתה לוקח את הסיכון אז עושים את זה בדקות הפתיחה כשעדיין אפשר לתקן...
אני חושב שעדיף לתת לו לפתוח כדי שיקבל ביטחון שמאמינים בו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 13 אוקטובר 2013, 14:53

בדיוק הפוך . אם כבר אתה לוקח את הסיכון אז עושים את זה בדקות הפתיחה כשעדיין אפשר לתקן...
אני חושב שעדיף לתת לו לפתוח כדי שיקבל ביטחון שמאמינים בו .

לא עושים את זה בכל מקרה במשחק חוץ קשה. אתה קודם צריך לדאוג שהקבוצה שלך תישאר במשחק ושהקבוצה המקומית לא תברח לך. בכלל, במשחק חוץ קשה ביורוליג אתה לא עושה נסיונות בכלל - בשביל זה יש משחקי ליגה ומשחקי בית קלים ביורוליג (העונה לדעתי יהיה רק אחד כזה נגד ריטאס וילנה).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוקטובר 2013, 14:59

קודי כתב:לא עושים את זה בכל מקרה במשחק חוץ קשה. אתה קודם צריך לדאוג שהקבוצה שלך תישאר במשחק ושהקבוצה המקומית לא תברח לך. בכלל, במשחק חוץ קשה ביורוליג אתה לא עושה נסיונות בכלל - בשביל זה יש משחקי ליגה ומשחקי בית קלים ביורוליג (העונה לדעתי יהיה רק אחד כזה נגד ריטאס וילנה).

רייס הובא לפה כרכז פותח. או שאתה נותן לו הזדמנות להיות הרכז הפותח מחר ובויטוריה, או שאתה הולך עם אוחיון ומוריד אותו לספסל. כל החלטה שתתקבל, קרוב לוודאי שתמשיך לאורך כל השנה, כי רק לעיתים רחוקות משנים חמישייה פותחת במהלך השנה. זה לא עניין של מה בכך ובלאט צריך לחשוב טוב טוב אם הוא רוצה לוותר על רייס כרכז ראשון כבר עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 13 אוקטובר 2013, 22:20

אני חושב שזה הרבה יותר פשוט מתיאוריות החינוך המורכבות. בלאט מאוד (מאוד) רצה לנצח את גמר ווינר. לא רק הוא, כל המערכת רצתה בזה ובלאט מודע לרצונות המערכת. בלאט באמת ובתמים חשש לסיכויי הניצחון עם רייס על המגרש במשחק הנתון. בראיון אחרי המשחק הוא אפילו אמר משהו על כך שבמכבי יותר מהכל חשוב לא להפסיד.

העניין הוא שצריך לדעת להרים את השחקן מהקרשים, ובלאט למיטב ידיעתי לא מומחה גדול בנושא. מי שלא יודע להרים את עצמו בדר"כ הולך לאיבוד במכבי. וזה עוד בלי שהתייחסתי לבעיות ההתנהגות שעולות וצפות, שעלולות לחרבן את כל המצב עבורו ועבורנו.

בלי קשר, ככל שעובר הזמן אני נוטה לחשוב שאוחיון מעלה את הרמה שלו כשיש לו תחרות/השראה חזקה מהספסל. ע"ע עונת פארמר/פאפא לעומת עונה שעברה ויכולתו בנבחרת. רייס הגיע על המשבצת שלו והופ, אוחיון מעלה את הרמה שלו. כמו שזה מוקדם לשפוט את רייס זה גם מוקדם לשפוט את אוחיון בכיוון ההפוך, אבל אולי, רק אולי, אם רייס ישתפר לפחות במידה כזאת שהוא ייתן פייט לאוחיון, גם בלי להצטיין יתר על המידה, זה יכול לעבוד לטובת הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוקטובר 2013, 20:05

אחרי הערב גם אני מצטרף וחושב שחייבים להעיף אותו
אני עדיין חושב שהוא חודר טוב אבל מה זה עוזר אם הוא כל כך מטומטם וזורק שלשות כל הזמן?
חייבים להיפטר ממנו כמה שיותר מהר ולהביא קומבו שיהיה גם רכז וגם גו טו גאי אחרת אין סיכוי שנעפיל להצלבה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2013, 21:50

rc4991 כתב:אחרי הערב גם אני מצטרף וחושב שחייבים להעיף אותו
אני עדיין חושב שהוא חודר טוב אבל מה זה עוזר אם הוא כל כך מטומטם וזורק שלשות כל הזמן?
חייבים להיפטר ממנו כמה שיותר מהר ולהביא קומבו שיהיה גם רכז וגם גו טו גאי אחרת אין סיכוי שנעפיל להצלבה

לגבי החדירות שלו. דווקא אני מאוכזב מיכולת החדירה שלו. כמעט כל חדירה מוצלחת שלו הייתה עד עכשיו בזכות סופו, שחוסם לבד 2 שחקנים ועושה לרייס פרוזדור שאפילו אתה ואני יכולים לעשות שם סל בלא מפריע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוקטובר 2013, 22:03

felix_r כתב:
rc4991 כתב:אחרי הערב גם אני מצטרף וחושב שחייבים להעיף אותו

לגבי החדירות שלו. דווקא אני מאוכזב מיכולת החדירה שלו. כמעט כל חדירה מוצלחת שלו הייתה עד עכשיו בזכות סופו, שחוסם לבד 2 שחקנים ועושה לרייס פרוזדור שאפילו אתה ואני יכולים לעשות שם סל בלא מפריע.

נכון,מצד שני ראיתי אותו מספיק בעבר כדי להגיד שהוא כן חודר טוב
רק חבל שבמקום זה הוא מעדיף להעיף שלשות ולא לחדור אחרי החסימה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 21 אוקטובר 2013, 22:22

אפשר כבר להגיד רשמית שהחתמנו שחקן אפס? חלאס, אפשר לסכם, וזה גם היה ידוע לכל בר דעת, שהבן אדם שחקן גועלי. אין שכל, אין קליעה, אין חכמת משחק, אין ניהול משחק, אין הפעלת גבוהים. מה שיש זה הרבה מדד שלילי שהוא על המגרש ומדד חיובי שאוחיון על המגרש. הכתובת הייתה על הקיר עוד לפני שהוא חתם פה. ושוב אנחנו נשארים עם היקמן, היחיד שיעזור השנה לאוחיון והוא בכלל לא רכז ולא יציב, ונטולי נעימי, שהוא לא משיח אבל אני חותם כבר עכשיו שהוא פשוט יותר טוב מהבדיחה שלובשת את גופיה מס׳ 4. לחתוך, לחתוך, לחתוך וכמה שיותר מהר. להחזיר לבאיירן מינכן גם בחינם.
er79

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 23:52

er79 כתב:אפשר כבר להגיד רשמית שהחתמנו שחקן אפס? חלאס, אפשר לסכם, וזה גם היה ידוע לכל בר דעת, שהבן אדם שחקן גועלי. אין שכל, אין קליעה, אין חכמת משחק, אין ניהול משחק, אין הפעלת גבוהים. מה שיש זה הרבה מדד שלילי שהוא על המגרש ומדד חיובי שאוחיון על המגרש. הכתובת הייתה על הקיר עוד לפני שהוא חתם פה. ושוב אנחנו נשארים עם היקמן, היחיד שיעזור השנה לאוחיון והוא בכלל לא רכז ולא יציב, ונטולי נעימי, שהוא לא משיח אבל אני חותם כבר עכשיו שהוא פשוט יותר טוב מהבדיחה שלובשת את גופיה מס׳ 4. לחתוך, לחתוך, לחתוך וכמה שיותר מהר. להחזיר לבאיירן מינכן גם בחינם.

לצערנו הוא ישאר עד סיום העונה כי הבעלים לא מוכנים להכניס את היד לכיס בשביל להעמיד קבוצה שמסוגלת להתקרב למטרות שהם בעצמם הציבו בפניה. רק אנשים מנותקים מהמציאות יכולים לומר שמדובר באחת הקבוצות הטובות באירופה ושהיא בהחלט מסוגלת להגיע לגמר היורוליג. מדובר בקבוצה שכל עוד לא יהיה לה רכז איכותי תקרת הזכוכית הקשיחה שלה היא רבע הגמר ומקומה הריאלי הוא הטופ 16. מאחר שהמטרה האמיתית של הבעלים היא עלייה לטופ 16 בגלל ההכנסות מזכויות שידור אז אין שום סיכוי שרייס יוחלף אלא אם תהיה סכנה אמיתית לעלייה לשם.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 אוקטובר 2013, 00:52

קודי כתב:מאחר שהמטרה האמיתית של הבעלים היא עלייה לטופ 16 בגלל ההכנסות מזכויות שידור אז אין שום סיכוי שרייס יוחלף אלא אם תהיה סכנה אמיתית לעלייה לשם.

במצב כזה, זה לא יהיה רייס שיוחלף....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 09:47

חנו'ש כתב:
קודי כתב:מאחר שהמטרה האמיתית של הבעלים היא עלייה לטופ 16 בגלל ההכנסות מזכויות שידור אז אין שום סיכוי שרייס יוחלף אלא אם תהיה סכנה אמיתית לעלייה לשם.

גם רייס וגם המאמן שלו נלחמים על החיים שלהם ביום חמישי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2013, 11:41

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:

גם רייס וגם המאמן שלו נלחמים על החיים שלהם ביום חמישי.

מכבי לא תפטר את בלאט. זה לא יקרה, אלא אם כן באמת נתחיל לראות בושות משחק אחרי משחק (כמו ההפסד של קטש לר"ג ב-20 הפרש).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 11:57

jol9 כתב:מכבי לא תפטר את בלאט. זה לא יקרה, אלא אם כן באמת נתחיל לראות בושות משחק אחרי משחק (כמו ההפסד של קטש לר"ג ב-20 הפרש).

בלאט כבר מתנדנד. הפסד ביום חמישי והכסא ירעד.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2013, 12:18

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מכבי לא תפטר את בלאט. זה לא יקרה, אלא אם כן באמת נתחיל לראות בושות משחק אחרי משחק (כמו ההפסד של קטש לר"ג ב-20 הפרש).

אתה רואה את דני פדרמן משלם לבלאט 700K דולר נטו בשביל לשבת בבית?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 12:22

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

א. קרוב לוודאי שהוא יגיע איתו להסדר שבו הסכום יהיה קצת נמוך יותר.

ב. המחליף בכל מקרה כבר מקבל משכורת ממכבי, ככה שאין פה הוצאה נוספת.

הפסד ביום חמישי ומצבו של בלאט קריטי.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוקטובר 2013, 12:53

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

א. קרוב לוודאי שהוא יגיע איתו להסדר שבו הסכום יהיה קצת נמוך יותר.

ב. המחליף בכל מקרה כבר מקבל משכורת ממכבי, ככה שאין פה הוצאה נוספת.

הפסד ביום חמישי ומצבו של בלאט קריטי.

ואיך זה פותר את הבעיות המקצועיות ?
הפתרון היותר טוב זה להפסיק להלחיץ את כל המערכת ולתת ביטחון לשחקנים ולמאמן...המצב כרגע הוא לא כלכך גרוע בשביל בכלל לדבר על מהפכות שילחיצו את המערכת עוד יותר...
הפסד מינימאלי בספרד הוא תוצאה אפילו טובה משנים קודמות במיוחד כשמדובר כנראה ביריבה ישירה על מקום בשלב הבא...
לא ברור לי מה הלחץ ? העונה בקושי התחילה וזה לגיטימי שסגל חדש עדיין לא התחבר לגמרי . בואו נחכה עוד כמה מחזורים ואז נראה אם יש מקום ללחץ או לא .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־18 אורחים