פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 נובמבר 2013, 01:10
שחף כתב:felix_r כתב:שחף כתב:אני חושב שאולי אפילו לפני רכז(כי אינגלס בכושר ממלא את התפקיד הזה בחלק מהזמן) מכבי פשוט חייבת מספר 4 נורמלי שיכול לקחת ריבאונד. אין היום אחד כזה בקבוצה. השכונה מתחת לסל חוזרת משחק אחרי משחק.
מה באמת?? לא יכול להיות! הרי יש לנו את סמית' (196 ס"מ)!
זה בסדר. אני יודע, שלדברים שאני אומר לוקח זמן לחלחל.
מהתחלה האנשים קוראים לדברי "שטויות", אבל אחרי זמן מה השטויות האלה הופכות לאמת

מה אתה יודע, אפילו רוב האנשים פה חושבים שבלאט צריך ללכת, שגם את זה אתה אמרת. חבל שדני לא מקשיב לפעמים...
בזמנו גם אמרתי שפדרמן צריך ללכת ולא כץ. מאז משפחת פדרמן לא מקשיבה לי
22 נובמבר 2013, 01:18
שנה שעברה היה 4 שיכל לקחת ריבאונד?
לפני שנתיים?
3?
עדיין שטויות.
22 נובמבר 2013, 01:24
מכבי צריכה קודם כל רכז, ובנוסף היא צריכה לשחק יותר דקות עם שני גבוהים. אני לא רואה ברירה אחרת.
22 נובמבר 2013, 01:29
er79 כתב:מכבי צריכה קודם כל רכז, ובנוסף היא צריכה לשחק יותר דקות עם שני גבוהים. אני לא רואה ברירה אחרת.
מאיפה היא תיקח רכז טוב עכשיו? תצייר אותו?
אם יהיה לנו 4 ריבאונדר, לפחות נבטיח את הכדורים החוזרים בהגנה ונרוץ הרבה למתפרצות, מה שיקטין מאוד את הבעיה בהתקפה העומדת. בלי ריבאונד אנחנו לא יכולים לרוץ למתפרצות, ואז הבעיה שלנו בעמדת הרכז מתגברת עשרות מונים.
22 נובמבר 2013, 01:30
הבעיה היותר חמורה היא בכך שהסגל שלנו גם ככה מנופח מעבר לכל צורך, ואנחנו לא יכולים להחתים שחקנים
22 נובמבר 2013, 01:35
felix_r כתב:er79 כתב:מכבי צריכה קודם כל רכז, ובנוסף היא צריכה לשחק יותר דקות עם שני גבוהים. אני לא רואה ברירה אחרת.
מאיפה היא תיקח רכז טוב עכשיו?
תצייר אותו?
אם יהיה לנו 4 ריבאונדר, לפחות נבטיח את הכדורים החוזרים בהגנה ונרוץ הרבה למתפרצות, מה שיקטין מאוד את הבעיה בהתקפה העומדת. בלי ריבאונד אנחנו לא יכולים לרוץ למתפרצות, ואז הבעיה שלנו בעמדת הרכז מתגברת עשרות מונים.

רצית שאני אצייר אותו...
ועכשיו ברצינות, אני מסכים איתך שהחתמת כל שחק, לא משנה עמדתו, באמצע העונה היא תסריט כושל מראש, אבל עדיין שווה לנסות. יותר גרוע מהיקמן ורייס אני באמת לא חושב שנצליח למצוא, למרות שלך תדע. אני עדיין הייתי מהמר על נסיון להביא רכז, וכמו שאמרתי קושם לכן, למרות החסרונות לעלות לשחק יותר דקות עם שני גבוהים.
22 נובמבר 2013, 01:40
er79 כתב:ועכשיו ברצינות, אני מסכים איתך שהחתמת כל שחק, לא משנה עמדתו, באמצע העונה היא תסריט כושל מראש, אבל עדיין שווה לנסות. יותר גרוע מהיקמן ורייס אני באמת לא חושב שנצליח למצוא, למרות שלך תדע. אני עדיין הייתי מהמר על נסיון להביא רכז, וכמו שאמרתי קושם לכן, למרות החסרונות לעלות לשחק יותר דקות עם שני גבוהים.
בסוף עוד יביאו לך איזה מאלט...
22 נובמבר 2013, 01:42
חנו'ש כתב:er79 כתב:ועכשיו ברצינות, אני מסכים איתך שהחתמת כל שחק, לא משנה עמדתו, באמצע העונה היא תסריט כושל מראש, אבל עדיין שווה לנסות. יותר גרוע מהיקמן ורייס אני באמת לא חושב שנצליח למצוא, למרות שלך תדע. אני עדיין הייתי מהמר על נסיון להביא רכז, וכמו שאמרתי קושם לכן, למרות החסרונות לעלות לשחק יותר דקות עם שני גבוהים.
בסוף עוד יביאו לך איזה מאלט...

כמו שאמרתי, לא יודע אם יש סיבה לאופטימיות, מצד שני להמשיך לראות את רייס האפס הזה והיקמן שממשחק למשחק מאבד יותר ויותר תאים אפורים - וואלק לא יודע אם זה הכוס תה שלי. הגיע הזמן שמכבי לא תתביש להכניס יד לכיס ולגנוב בחודש-חודשיים הקרובים פליט אנ.בי.איי שלא מצא קבוצה או רכז סביר מקבוצת יורוליג שנשרה ולא תעלה לטופ 16. אין מה לעשות.
22 נובמבר 2013, 02:54
מכבי הייתה חייבת זעזוע כבר לאחר הדרבי. מה שמטריף אותי זה שמכבי פשוט לא יודעת לבנות קבוצה! בכל קיץ אנחנו כבר יודעים מראש שאי הבאת פאוור פורורד לדוגמא או כמו ב2012 שמכבי סירבה להביא סנטר אמיתי.
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל את הבעיות במכבי. מכבי צריכה לחפש גו-טו-גאי על חשבון רייס או היקמן, אחד שיכול להוביל כדור.
22 נובמבר 2013, 08:59
Assaf M כתב:מכבי הייתה חייבת זעזוע כבר לאחר הדרבי. מה שמטריף אותי זה שמכבי פשוט לא יודעת לבנות קבוצה! בכל קיץ אנחנו כבר יודעים מראש שאי הבאת פאוור פורורד לדוגמא או כמו ב2012 שמכבי סירבה להביא סנטר אמיתי.
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל את הבעיות במכבי. מכבי צריכה לחפש גו-טו-גאי על חשבון רייס או היקמן, אחד שיכול להוביל כדור.
השאלה היא אחרת, גם אם נביא שחקן אפשר להביא רק אחד (בהנחה הגיונית שהיחידי שישוחרר יהיה רייס אם בכלל..), ואז צריך לבחור 4 או רכז. במקרה הזה אני הולך על רכז ברמה.
22 נובמבר 2013, 09:27
אני חושב שהתקוות לראות איזשהו שינוי בסגל השחקנים היא תקוות שווא.
השינוי היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שחרור של שחקנים שלא משחקים, או השאלתם. אולי אולי יימצאו איזה גולם ויביאו אותו כשדי ברור שהוא לא ייתן כלום.
מעניין איך מכבי היתה נראית אם בלו פתאום לא היה מחליט לחזור. יופי של בנייה בקיץ.
22 נובמבר 2013, 09:39
אמרתי את זה גם לפני המשחק אתמול.- הקבוצה הזו כבר לא שלי ולא ממש מעניין אותי מה היא תעשה. ישבתי (בעיקר עמדתי) אתמול בהיכל ואמרתי לעצמי שאין לי מושג מה אני עושה שם. אין לי מושג למה אני מועד את חבורת הזרים הזו, שמאומנת בידי מאמן עקשן שמאשים את כל העולם ומנוהלת בידי ילדים שחצנים וחסרי מושג. מצטער, אבל זו לא הקבוצה שלי. תקראו מה כותב הבוקר שי האוזמן בוואלה ותבינו איפה הבעיות של הקבוצה הזו. קבוצה שאיבדה את הדרך והזהות ושרומסת את המותג שנבנה במשך ארבעים שנה. עצוב.
22 נובמבר 2013, 09:39
שחקן כזה או אחר לא יעזור. צריך לעשות חריש בקבוצה.
מה שכן אני חושב שהעונה הזאת כבר גמורה. אי אפשר להגיע רחוק עם הסגל הזה. עדיף כבר לתת לבלאט לסיים את העונה, לסיים את החוזה, ושנה הבאה להביא מישהו אחר.
22 נובמבר 2013, 09:40
http://sports.walla.co.il/?w=//2696991שי האוזמן מסכם יפה את המצב, ושם את האצבע המאשימה בכיוון הנכון. הלוואי וזה יתחיל לתפוס כיוון.
22 נובמבר 2013, 09:45
jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2696991
שי האוזמן מסכם יפה את המצב, ושם את האצבע המאשימה בכיוון הנכון. הלוואי וזה יתחיל לתפוס כיוון.
הלוואי, אבל לצערנו אין לזה סיכוי. רוב הכתבים ניזונים מהדלפות של פדרמן ורקנאטי (מצחיק שהם האשימו בזמנו את כץ בהדלפות) ולכן ממשיכים להתחנף אליהם. עד היום היו עשרות כתבות נגד בלאט אבל לא יותר מהבלחה או שתיים שהאשימו במרומז את הבעלים.
22 נובמבר 2013, 09:51
קודי כתב:jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2696991
שי האוזמן מסכם יפה את המצב, ושם את האצבע המאשימה בכיוון הנכון. הלוואי וזה יתחיל לתפוס כיוון.
הלוואי, אבל לצערנו אין לזה סיכוי. רוב הכתבים ניזונים מהדלפות של פדרמן ורקנאטי (מצחיק שהם האשימו בזמנו את כץ בהדלפות) ולכן ממשיכים להתחנף אליהם. עד היום היו עשרות כתבות נגד בלאט אבל לא יותר מהבלחה או שתיים שהאשימו במרומז את הבעלים.
תראה, זאת הפניית אצבע ישירה. הבעיה היא שכמו שאמרת זאת טיפה בים. מה שעצוב זה לא המצב של העיתונאים, אלא של האוהדים, במיוחד של הארגונים המובילים שבהם.
עושה רושם, שיש הרבה פוליטיקות ועניינים אחרים, מעבר לטובת המועדון והקבוצה, אחרת אני לא מבין איך אין אף שלט בגנות ההנהלה בהיכל. אפילו לא אחד.
מספיק שאיזה שועל, ארנב או צ'ינצ'ילה היה מוביל קו כזה, ואז האדמה היתה רועדת, אבל כמו שאמרתי כבר לפני, דני פדרמן חכם יותר מכולם. הוא יודע למי להתחנף (ראיונות
פתוחים לעיתונאים והשד יודע מה לראשי ארגוני האוהדים) והוא פשוט יוצא נקי תמיד.
בסוף אבל מתישהו זה יגיע אליו. עוד מאמן, עוד שניים, עוד איבוד אליפות או שניים... בסוף זה יגיע.
22 נובמבר 2013, 10:02
הפכנו להיות מכבי חיפה של הכדורגל עם הצורה שבה אנחנו נפרדים ממאמנים.
בלאט לא אשם באיך שהסגל נראה והוא מאמן מצויין אבל ניהול המשחקים האחרונים שלו מחפיר, כאילו הוא מתחנן שמישהו יבעט אותו משם.
אבל כל עוד הילד המפגר של דוויד פדרמן נמצא שם, מכבי תמשיך להיראות ככה.
22 נובמבר 2013, 10:07
Roni1 כתב:הפכנו להיות מכבי חיפה של הכדורגל עם הצורה שבה אנחנו נפרדים ממאמנים.
בלאט לא אשם באיך שהסגל נראה והוא מאמן מצויין אבל ניהול המשחקים האחרונים שלו מחפיר, כאילו הוא מתחנן שמישהו יבעט אותו משם.
אבל כל עוד הילד המפגר של דוויד פדרמן נמצא שם, מכבי תמשיך להיראות ככה.
תראה, בלאט נמצא במועדון כבר 3.5 שנים. אי אפשר להגיד שלא היה לו את הזמן והאפשרות לבסס איזושהי צורת עבודה ודרך.
בעונה שעברה התפקוד שלו ושל הקבוצה גם לא היה טוב, אבל הרוב גיבו אותו כי מותר לבן אדם לעשות טעויות ולמעוד, אבל מדובר כבר ברצף גדול מדי של אירועים ויכולת
מקצועית לא טובה, ולכן בלי קשר להנהלה, גם הצד המקצועי צריך לקחת את האחריות למצב.
22 נובמבר 2013, 11:21
לא אמרתי שעל בלאט אין שום אחריות
הוא מאמן טוב, אבל כמו שכתב האוזמן, סביבת העבודה שלו בלתי אפשרית, הנהלה שחותרת תחתיו וכו׳
הוא זה שצריך ללכת עכשיו רק כדי לזעזע את המערכת, אבל זה לא מה שיציל את העונה הנוכחית או את הבאות אחריה.
22 נובמבר 2013, 12:08
בלאט אחראי ראשי לאיך שהחבורה שלו נראית. וכפי שכתבנו בתחילה, יש מקום להניח שהפסד קרוב נוסף ישלח אותו הביתה. הבעיה היא שאם וכשזה יקרה והנמסיס של חבורת פדרמן יתאדה להם מהעיניים, הם יאלצו להתמודד מול המציאות. והמציאות היא שהם ייצרו עבור המאמן שלהם סביבת עבודה בלתי אפשרית. שהם הצליחו להתרסק עם החלטה מקצועית אחר החלטה מקצועית בשנים האחרונות. שהקונספטים הנאורים והיפים שלהם, מגובים בתאוריות אינטילגנטיות, התגלו כקשקוש מוחלט. שתחת הנסיון לייצר מכבי חדשה, מודרנית וידידותית למשתמש הם נשארו קרחים מכאן ומכאן. מכבי תל אביב מודל חורף 2013 זקוקה לרמונט כללי. ואם מכוונים את האש כלפי קבלת ההחלטות המקצועית, צריכה לקחת אחריות כל שדרת מקבלי ההחלטות המקצועית במכבי. ובתוך השדרה הרחבה הזאת, אסור לשכוח את חלקם של כל הנוגעים בדבר, כולל המנהלים המקצועיים בתואר או בפועל, מחלקת הסקאוטינג ושאר האנשים שחשבו וכנראה חושבים שהם יודעים טוב יותר מכולם. כי מסתבר שהם לא.
וואו. כל מילה.