מי יהיו יריבותיה של מכבי בטופ 16?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מי יהיו יריבותיה של מכבי בטופ 16?

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 דצמבר 2013, 23:32

שנה שעברה היה לנו בית חלש מאוד , השנה הבית בינוני פלוס .

כרגיל כשמקבלים את ההגרלה הבית קשה ויש סיכוי שלא נעלה לטופ 16 ואז פתאום הבית עלוב .

גם מבחינת הסגל השנה הסגל טוב בהרבה עם סופו בלו ואינגלס כשלא עזב למעשה אף שחקן משמעותי .

נכון שיש בעיות עם הפציעות של ג'יימס וסמית שתיפתר ובעיית הרכז שכנראה לא תיפתר אבל לא צריך להגזים.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 דצמבר 2013, 23:39

יוסי22 כתב:שנה שעברה היה לנו בית חלש מאוד , השנה הבית בינוני פלוס .

כרגיל כשמקבלים את ההגרלה הבית קשה ויש סיכוי שלא נעלה לטופ 16 ואז פתאום הבית עלוב .

גם מבחינת הסגל השנה הסגל טוב בהרבה עם סופו בלו ואינגלס כשלא עזב למעשה אף שחקן משמעותי .

נכון שיש בעיות עם הפציעות של ג'יימס וסמית שתיפתר ובעיית הרכז שכנראה לא תיפתר אבל לא צריך להגזים.

אתה חושב שיש קבוצה מהבית הזה שתגיע להצלבה( חוץ ממכבי)?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 דצמבר 2013, 23:47

MTA2311 כתב:

אתה חושב שיש קבוצה מהבית הזה שתגיע להצלבה( חוץ ממכבי)?

כמו עם מכבי, אני אף פעם לא שוללת את פאו ויכולותיה להתעלות על החולשות שלה (יש את זה למכבי ופאו בד.נ.א)
חוץ מזה שקובאן גם מסוגלת להגיע להצלבה - אולי זה לא יקרה בשבילה, אבל היא מסוגלת.

לפיינל פור אני לא רואה אף קבוצה מהבית שלנו מגיעה (כולל מכבי כמובן)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 דצמבר 2013, 23:53

גם טאו יכולה להגיע להצלבה , אני לא יודע אם היא תגיע אבל היא יכולה בהחלט.

בשביל שבית יהיה ממוצע צריך ששתי קבוצות יגיעו להצלבה ואני בהחלט רואה את זה קורה.

אגב הנה הודעה של רועי שקפצה לי בחיפוש של רוח הפורום לגבי הבית לפני שהתחילה העונה :

viewtopic.php?f=2&t=1887&p=135241#p135241

אפשר לראות שם גם את ההודעות של יובל כשרוח הדברים שלמכבי אין סיכוי לקחת את המקמות הראשונים מפאו וקובאן .

ועוד נפלנו עם פציעות של ג'יימס וסמית שהם שחקנים קריטים לקבוצה , הדבר היחיד שחבל לי זה שההנהלה לא מבינה שעם רכז טוב זו קבוצה לפיינל פור ושמרייס לא ייצא כלום.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 15 דצמבר 2013, 00:02

תפסיקו לשחק אותה,כולנו חשבנו בקיץ שזה בית חזק ואף אחד פה לא חשב שנסיים אותו במקום הראשון (ועוד מחזור לפני סיום השלב)
מכבי כמעט בטוח תעפיל להצלבה,אני כבר רואה איך ישר תכתבו שגם הבית שלה בטופ 16 היה קל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 דצמבר 2013, 00:03

מקובי כתב:התחזיות השחורות בפורום הזה שוברות שיאים.
מדברים כאן כאילו אנחנו נופלים ליורוקאפ, אבל הפלא ופלא הבטחנו את המקום הראשון עוד לפני המחזור האחרון (ותפסיקו לחפור על כך שהבית היה חלש- שקיבלנו את ההגרלה כולם פה רשמו שלא יהיה טיול, ושהם קונים מקום 2-3)
נהיה קל להגיד שאנחנו חלשים, אנחנו לא משחקים טוב (אנחנו לא... שלא תבינו אחרת) והמצב שחור, אבל בפועל המצב לא עד כדי כך רע.

נכון, אנחנו לא פייבוריטיים מול ריאל, אבל לעניות דעתי הקבוצה הזו יכולה לנצח כל קבוצה באירופה (כנ"ל גם להפסיד)

אני לא חי בסרט, ואני רואה כדורסל מספיק זמן אבל אתה כל הזמן אומר עד כמה המצב רע, עד כמה אינגלס לא שחקן, עד כמה אליהו חסר וכו' וכו' וכו'.

שלא יובן מכאן אחרת- יש הרבה דברים שהייתי משנה, אם זה בשחקנים, אם זה ברמת הכדורסל וסוג הכדורסל שהקבוצה הזו משחקת אבל נמאס כבר לשמוע עד כמה המצב על הפרצוף. לא אגיד שהמצב טוב אבל המצב גם לא אסון. על פניו אנחנו סיימנו במקום הראשון את השלב המוקדם, נקבל בית סביר+ שממנו בהחלט אפשר להעפיל לשלב הבא, ובליגה אמנם הפסדנו יותר מדי אבל מצד שני זה לא באמת משמעותי למישהו ואני בספק אם יש כאן כאלה שחוששים שלא נסיים במקום הראשון (וגם אם כן- אנחנו סה"כ נקודה משם...)

מסכים :thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 15 דצמבר 2013, 00:17

jol9 כתב:
מקובי כתב:התחזיות השחורות בפורום הזה שוברות שיאים.
מדברים כאן כאילו אנחנו נופלים ליורוקאפ, אבל הפלא ופלא הבטחנו את המקום הראשון עוד לפני המחזור האחרון (ותפסיקו לחפור על כך שהבית היה חלש- שקיבלנו את ההגרלה כולם פה רשמו שלא יהיה טיול, ושהם קונים מקום 2-3)
נהיה קל להגיד שאנחנו חלשים, אנחנו לא משחקים טוב (אנחנו לא... שלא תבינו אחרת) והמצב שחור, אבל בפועל המצב לא עד כדי כך רע.

נכון, אנחנו לא פייבוריטיים מול ריאל, אבל לעניות דעתי הקבוצה הזו יכולה לנצח כל קבוצה באירופה (כנ"ל גם להפסיד)

אני לא חי בסרט, ואני רואה כדורסל מספיק זמן אבל אתה כל הזמן אומר עד כמה המצב רע, עד כמה אינגלס לא שחקן, עד כמה אליהו חסר וכו' וכו' וכו'.

שלא יובן מכאן אחרת- יש הרבה דברים שהייתי משנה, אם זה בשחקנים, אם זה ברמת הכדורסל וסוג הכדורסל שהקבוצה הזו משחקת אבל נמאס כבר לשמוע עד כמה המצב על הפרצוף. לא אגיד שהמצב טוב אבל המצב גם לא אסון. על פניו אנחנו סיימנו במקום הראשון את השלב המוקדם, נקבל בית סביר+ שממנו בהחלט אפשר להעפיל לשלב הבא, ובליגה אמנם הפסדנו יותר מדי אבל מצד שני זה לא באמת משמעותי למישהו ואני בספק אם יש כאן כאלה שחוששים שלא נסיים במקום הראשון (וגם אם כן- אנחנו סה"כ נקודה משם...)

מקובי, הכל טוב ויפה ומה שאתה אומר זה נכון, אבל אני יכול לקחת כנראה שנה אחורה ולמצוא הודעות שלך שיהיו די דומות לזאת.
אתה מדבר אבל זה נשמע כמו דני פדרמן (ואני לא מתכוון להעליב אותך חלילה).

אנחנו במקום הראשון, אפשר לנצח גם את ריאל, המצב לא אסון, בית סביר שאפשר לעלות לשלב הבא,... הכל נכון, וחלק מהדברים אולי אפילו יקרו.

אבל תסביר לי איך יכול להיות שהקבוצה הנוכחית בכלל לא רלוונטית להיכלל בדיון של קבוצות יורוליג בכירות. לגנוב משחק מריאל בבית... זה המקסימום שדני פדרמן יכול?

מכבי של השנה היא קבוצה די חלשה, בדיוק כמו שהיתה בעונה שעברה, וגם בעונה שעברה היא סיימה בית מוקדם במקום הראשון, ואחרי 7 משחקים בטופ 16, מצאה את עצמה עם מאזן
של 2-5 ועל סף הדחה בזיונית בטופ 16.
סדר משחקים קשה בטופ 16, יכול לגרום למצב דומה, כי למרות שמכבי נמצאת במקום הראשון, היא לא משחקת טוב, ואי אפשר לההסתתר מאחורי המקום הראשון.

אני זוכר ד"א, שבשנה שעברה כשהגרלנו את הבית ההוא, אמרתי שמכבי אמנם לא טובה, אבל יש לה מזל כי היא קיבלה קבוצות אנדראצ'יבריות בדנא שלהן, כמו סיינה, קאחה, פנר וחימקי,
וזה התברר כנכון בסוף.

אני אופטימיסט ומסתכל על המצב כמו שהוא. אני משתדל לא לקחת את המצב קשה אף פעם. יהיו כאלה שיגידו שאני קצת חי בסרט אבל בסדר... (דני פדרמן גם כבר קראו לי :) )
וכן, יש הרבה דברים שהייתי עושה אחרת.

אני חושב שאנחנו עדיין קבוצה בכירה, לא קבוצת פיינל פור אבל קבוצה בכירה. הDNA שלנו ישאיר אותנו שם במשך הרבה זמן.

ושוב, הכדורסל שאנחנו משחקים חלש מאוד.
אגב, דווקא השבוע הסכמתי מאוד עם הטור של גרינוולד. יכול להיות שדיוויד פוחד על המשרה שלו ולכן הוא נמנע מלרוץ למרות שזה מה שאנחנו צריכים.

אגב שנה שעברה- עוד ניצחון ביתי אחד (היו 2 שהפסדנו בנקודה..) וככל הנראה היית מסיים גם את העונה הקודמת בפיינל פור.. (ביתיות מול פילזן)
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 דצמבר 2013, 00:23

rc4991 כתב:תפסיקו לשחק אותה,כולנו חשבנו בקיץ שזה בית חזק ואף אחד פה לא חשב שנסיים אותו במקום הראשון (ועוד מחזור לפני סיום השלב)
מכבי כמעט בטוח תעפיל להצלבה,אני כבר רואה איך ישר תכתבו שגם הבית שלה בטופ 16 היה קל

האמת שאני לא, חשבתי שהוא בינוני, אבל חסר נמושות.
ואני לא מהפסימיסטים לקראת הטופ 16.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 15 דצמבר 2013, 00:23

קובי, אופטימיסט אני מבין, אבל לחשוב שאותה קבוצה (ואף יותר חלשה לדעתי) שחטפה 30 הפרש מריאל שנה שעברה הולכת לנצח אותה השנה זה לחיות בסרט של דני פדרמן.
לחשוב שרייס והיקמן הולכים לנצח את ג'קסון, תיאודוסיץ' ופארגו זה לחיות בסרט שאפילו דני פדרמן לא יודע לביים.

בקרוב מאוד ייגמר הסרט ותגיע המציאות. מציאות של מירוטיץ', פרננדז ורודריגז, ולא סייבוטיס, הנדריקס ויאסייטיס.
roy1000

הודעהעל ידי מקובי » 15 דצמבר 2013, 00:35

roy1000 כתב:קובי, אופטימיסט אני מבין, אבל לחשוב שאותה קבוצה (ואף יותר חלשה לדעתי) שחטפה 30 הפרש מריאל שנה שעברה הולכת לנצח אותה השנה זה לחיות בסרט של דני פדרמן.
לחשוב שרייס והיקמן הולכים לנצח את ג'קסון, תיאודוסיץ' ופארגו זה לחיות בסרט שאפילו דני פדרמן לא יודע לביים.

בקרוב מאוד ייגמר הסרט ותגיע המציאות. מציאות של מירוטיץ', פרננדז ורודריגז, ולא סייבוטיס, הנדריקס ויאסייטיס.

גדלתי על זה שמכבי יכולה וצריכה לנצח כל קבוצה בהיכל.
ריאל לדעתי היא קבוצה מעל הליגה ככה שיהיה מאוד קשה.
צסק"א עד כה לא מרשימה (פארגו יותר גרוע מרייס בסטט').

מה שבטוח- יהיה חם :)
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2013, 00:52

תראה, כשאתה מנתח את הבית לפני שהעונה מתחילה, אתה מהמר בהנחות שלך. אתה מתייחס בעיקר לשמות הקבוצות ושמות השחקנים, ולא ניתן לדעת מראש איך קבוצות
יתחברו וייראו. ככה זה בכל מקום.
באמת על הנייר, פאו הגדולה, ויטוריה שתמיד מעמידה קבוצות טובות, קובאן העשירה טובות יותר ממכבי, ושפרטיזן וריטאס יהיו מסוכנות מאוד בבית שלהן (והן אכן היו).
בסוף גם הקבוצה הדי עקומה הזאת של מכבי, שחטפה הפסדים מביכים בליגה המקומית שלנו, הפסידה בסה"כ פעמיים (אולי 3) בבית המוקדם.

אני לא חושב שהסגל טוב בהרבה מזה של העונה הקודמת.
אי אפשר לפתור את סמית' וג'יימס בפציעות (זאת אומרת - אפשר, אבל פציעות זה חלק מהמשחק). הם הרבה פחות טובים ממה שהיו בעונה שעברה. רייס פחות טוב מלוגאן,
היקמן זה אותו היקמן רק יותר מעצבן, אליהו לא כאן.
מצד שני בלו ואינגלס ובעיקר סופו בהחלט מחזקים את הסגל וגם טיוס ניצל באופן המושלם את ההזדמנות שקיבל, ונראה כשחקן חשוב מאוד במערך ההגנתי של מכבי.

האיכות האמיתית של הסגל תימדד בטופ 16, ואז נדע האם הוא טוב יותר או פחות מזה של העונה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 דצמבר 2013, 01:44

מקובי כתב:אני חושב שאנחנו עדיין קבוצה בכירה, לא קבוצת פיינל פור אבל קבוצה בכירה. הDNA שלנו ישאיר אותנו שם במשך הרבה זמן.

זה מה שעצוב, שנראה שהד.נ.א הזה זה כל מה שנשאר לנו וזה כנראה הדבר האחרון שעוד מחזיק את המועדון הזה בין הבכירות של אירופה.
אבל הד.נ.א הזה שרד איכשהו למרות הניהול של מכבי ולא בעזרתו.
וזה עוד יותר מעצבן לחשוב שיש למועדון שלו את הבסיס הזה, הד.נ.א המופשט הזה, להישען עליו מה שהרבה קבוצות רק חולמות עליו, אילו רק היה לנו את הפוש הנוסף של ההנהלה - ניהול חכם ששם את הצלחת הקבוצה מעל הכל, רצון להשקיע גם את האקסטרה כשצריך, ראייה ארוכת טווח והימנעות מפרויקטים מגלומניים מטומטמים כמו גם הימנעות מקרבות אגו, שגעונות גדלות, ופוליטיקות מעצבנות.
אילו רק היה לנו את כל זה (שאילו בעיקר האידיאלים ששמעון הנחיל למועדון במשך יותר מ-40 שנה), כל השאר כבר היה מסתדר מעצמו.

אתה אומר שמכבי שגדלת עליה יכולה וצריכה לנצח כל אחת בהיכל, אבל המכבי שאתה וכולנו גדלנו עליה רחוקה מאוד מהדבר הזה שלובש היום את המדים הכחולים צהובים, כך שאני לא יודעת עד כמה אפשר להסתמך על מיתוסים ישנים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 15 דצמבר 2013, 12:09

חנו'ש כתב:זה מה שעצוב, שנראה שהד.נ.א הזה זה כל מה שנשאר לנו וזה כנראה הדבר האחרון שעוד מחזיק את המועדון הזה בין הבכירות של אירופה.
וזה עוד יותר מעצבן לחשוב שיש למועדון שלו את הבסיס הזה, הד.נ.א המופשט הזה, להישען עליו מה שהרבה קבוצות רק חולמות עליו, אילו רק היה לנו את הפוש הנוסף של ההנהלה - ניהול חכם ששם את הצלחת הקבוצה מעל הכל, רצון להשקיע גם את האקסטרה כשצריך, ראייה ארוכת טווח והימנעות מפרויקטים מגלומניים מטומטמים כמו גם הימנעות מקרבות אגו, שגעונות גדלות, ופוליטיקות מעצבנות.
אילו רק היה לנו את כל זה (שאילו בעיקר האידיאלים ששמעון הנחיל למועדון במשך יותר מ-40 שנה), כל השאר כבר היה מסתדר מעצמו.

אתה אומר שמכבי שגדלת עליה יכולה וצריכה לנצח כל אחת בהיכל, אבל המכבי שאתה וכולנו גדלנו עליה רחוקה מאוד מהדבר הזה שלובש היום את המדים הכחולים צהובים, כך שאני לא יודעת עד כמה אפשר להסתמך על מיתוסים ישנים.

בשביל להצליח ברמות הגבוהות, חייבים הנהלה מקצוענית שתדע לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר במסגרת האמצעים ושתדע לתקן טעויות (רייס) במהירות. ההנהלה הנוכחית היא חובבנית במקרה הטוב. אותן הטעויות חוזרות על עצמן שוב ושוב בכל שנה, ואין אף אחד שלוקח אחריות על כלום. דני פדרמן עסוק בעיקר במציאת אשמים ובנסיונות לבנות תיקים לכישלוון במקום לחפש את הדרך להצליח.

למכבי יש את כלהתנאים להיות קבוצה גדולה -יש את האולם הכי טוב באירופה, קהל עצום ותמיכה של הקהילה. הדבר היחידי שחסר הוא ניהול נכון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2013, 14:15

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:זה מה שעצוב, שנראה שהד.נ.א הזה זה כל מה שנשאר לנו וזה כנראה הדבר האחרון שעוד מחזיק את המועדון הזה בין הבכירות של אירופה.

בשביל להצליח ברמות הגבוהות, חייבים הנהלה מקצוענית שתדע לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר במסגרת האמצעים ושתדע לתקן טעויות (רייס) במהירות. ההנהלה הנוכחית היא חובבנית במקרה הטוב. אותן הטעויות חוזרות על עצמן שוב ושוב בכל שנה, ואין אף אחד שלוקח אחריות על כלום. דני פדרמן עסוק בעיקר במציאת אשמים ובנסיונות לבנות תיקים לכישלוון במקום לחפש את הדרך להצליח.

למכבי יש את כלהתנאים להיות קבוצה גדולה -יש את האולם הכי טוב באירופה, קהל עצום ותמיכה של הקהילה. הדבר היחידי שחסר הוא ניהול נכון.

שניכם צודקים מאוד. זה מדהים בעיניי איך שנה אחר שנה, מכבי מבצעת תיקונים תוך כדי העונה. משחררת, מחתימה, שוב משחררת וחוזר חלילה.

כבר שנים אנחנו מדברים על הרצון לראות מודל של פארקר, שאראס וניקולה כשמסביבם צוות מסייע. כלומר סגל קצר, עם 2-3 מוקדי כוח, וחבורה של שחקנים משלימים
מסביבם. במקום זה לוקחים כל שנה ושנה ובונים סגלים של 13-15 שחקנים, לא מלבישים שחקנים למשחקים, משלמים לשחקנים מושאלים וכו'...

לא צריך להמציא את הכדורסל מחדש. יש את כל הדוגמאות הרלוונטיות, יש את האנשים הרלוונטים שאפשר להתייעץ איתם, יש גם מלאי שחקנים באירופה ובארה"ב שאפשר
לעבוד איתו, וכמו שהקבוצה המופלאה ההיא הוכיחה, גם לא צריך להוציא מליונים על ישראלים בינוניים.
גם היום כמו אז, יש גארד ישראלי אחד טוב, מתאזרח אחד מצויין, ועוד כמה מחליפים. זה מספיק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 דצמבר 2013, 15:38

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

שניכם צודקים מאוד. זה מדהים בעיניי איך שנה אחר שנה, מכבי מבצעת תיקונים תוך כדי העונה. משחררת, מחתימה, שוב משחררת וחוזר חלילה.

כבר שנים אנחנו מדברים על הרצון לראות מודל של פארקר, שאראס וניקולה כשמסביבם צוות מסייע. כלומר סגל קצר, עם 2-3 מוקדי כוח, וחבורה של שחקנים משלימים
מסביבם. במקום זה לוקחים כל שנה ושנה ובונים סגלים של 13-15 שחקנים, לא מלבישים שחקנים למשחקים, משלמים לשחקנים מושאלים וכו'...

לא צריך להמציא את הכדורסל מחדש. יש את כל הדוגמאות הרלוונטיות, יש את האנשים הרלוונטים שאפשר להתייעץ איתם, יש גם מלאי שחקנים באירופה ובארה"ב שאפשר
לעבוד איתו, וכמו שהקבוצה המופלאה ההיא הוכיחה, גם לא צריך להוציא מליונים על ישראלים בינוניים.
גם היום כמו אז, יש גארד ישראלי אחד טוב, מתאזרח אחד מצויין, ועוד כמה מחליפים. זה מספיק.

אתה יכול להיות רגוע, השנה לא יחתימו אף שחקן באמצע העונה. רייס פשוט מתאושש מאליפות אירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2013, 23:38

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אתה יכול להיות רגוע, השנה לא יחתימו אף שחקן באמצע העונה. רייס פשוט מתאושש מאליפות אירופה.

גם היקמן... יש מצב שהיקמן ורייס עזרו לילדים שלהם בעבודת הקיץ בחשבון, ומאז הם מתאוששים ונותנים לתאים האפורים מעט להתאוורר בחוץ...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 דצמבר 2013, 00:37

אני בספק רב אם שני הטיפשים האלה מסוגלים לעזור למישהו בחשבון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 16 דצמבר 2013, 16:39

בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2013, 16:42

er79 כתב:בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.

אולי הפציעה של שון ג'יימס יותר חמורה ממה שנראה?

ומה יהיה עם ג'ייק כהן? הוא ימשיך לקבל משכורת לנצח?
roy1000

הודעהעל ידי dod » 16 דצמבר 2013, 16:51

er79 כתב:בוואלה כתוב שמכבי תבחן להביא גבוה נוסף כדי לתגבר את הגבוהים הפצועים. אני אשכרה נפעם כל פעם מחדש, הם אשכרה כאלה טמבלים כדי להפנים פעם אחת ולתמיד שמה שבאמת חסר לנו זה רכז איכותי? לא מפסיקים לשבור את השיאים של עצמם.

הפציעה של שון ג'יימס לא נראית כמו משהו חולף.
ולצערנו הגאונים רייס והיקמן ילוו אותנו עד סוף העונה.
מי יתן ובעונה הבאה יגיע גארד נורמלי (אבי אבן כבר חורש את איטליה וגרמניה? :( )
dod

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים