המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:מכבי שכונה תל אביב. ידעתי שנפסיד, אני מקווה רק שזה לא יהיה עוד בזיון תוצרת רוסיה. לפחות שהשכילו להפסיד פחות מ-10, הלא מפותחים האלה. מחלת ריבאונד ההתקפה חזרה בענק. כמה הזדמנויות שניות אפשר להעניק להם?
itai7 כתב:er79 כתב:מכבי שכונה תל אביב. ידעתי שנפסיד, אני מקווה רק שזה לא יהיה עוד בזיון תוצרת רוסיה. לפחות שהשכילו להפסיד פחות מ-10, הלא מפותחים האלה. מחלת ריבאונד ההתקפה חזרה בענק. כמה הזדמנויות שניות אפשר להעניק להם?
הלו תרגע, רק מחצית, ראינו קאמבקים בעבר, 2 יתן להם בראש קצת ונקווה שיחזרו בראש נכון
שחף כתב:לא יכול לראות יותר את ההיקמן הזה. שחקן נוראי, טיפש ומעצבן. ביי פאר השחקן שהכי שנאתי ששיחק בקבוצה.
itai7 כתב:er79 כתב:מכבי שכונה תל אביב. ידעתי שנפסיד, אני מקווה רק שזה לא יהיה עוד בזיון תוצרת רוסיה. לפחות שהשכילו להפסיד פחות מ-10, הלא מפותחים האלה. מחלת ריבאונד ההתקפה חזרה בענק. כמה הזדמנויות שניות אפשר להעניק להם?
הלו תרגע, רק מחצית, ראינו קאמבקים בעבר, 2 יתן להם בראש קצת ונקווה שיחזרו בראש נכון
שמואל1 כתב:itai7 כתב:er79 כתב:מכבי שכונה תל אביב. ידעתי שנפסיד, אני מקווה רק שזה לא יהיה עוד בזיון תוצרת רוסיה. לפחות שהשכילו להפסיד פחות מ-10, הלא מפותחים האלה. מחלת ריבאונד ההתקפה חזרה בענק. כמה הזדמנויות שניות אפשר להעניק להם?
תהיה מציאותי, למכבי אין שום סיכוי לנצח את המשחק הזה. אף שחקן במכבי לא הגיע לשחק כדורסל.
itai7 כתב:טוב, לא אבדה תקוותינו עוד
יאללה מכבי![]()
![]()
![]()
מכביסט29 כתב:אגב, אם מפסידים הערב אפשר רשמית להכתיר את יום שישי לנאחס של מכבי.. אני לא זוכר מתי ניצחנו ביום הזה אם בכלל..
or163 כתב:מכביסט29 כתב:אגב, אם מפסידים הערב אפשר רשמית להכתיר את יום שישי לנאחס של מכבי.. אני לא זוכר מתי ניצחנו ביום הזה אם בכלל..
העונה נגד אותה קובאן..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים