er79 כתב:על איזה רוברטס אנחנו מדברים? זה ששיחק פעם בארץ?
אתה מכיר עוד שחקן בשם בריאן רוברטס?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:על איזה רוברטס אנחנו מדברים? זה ששיחק פעם בארץ?
שמואל1 כתב:er79 כתב:על איזה רוברטס אנחנו מדברים? זה ששיחק פעם בארץ?
er79 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:על איזה רוברטס אנחנו מדברים? זה ששיחק פעם בארץ?
זהו, שזכור לי ההוא ששיחק בארץ, בגליל נראה לי, לא הותיר עליי רושם, אבל מודה שלא עקבתי אחריו ב-NBA
er79 כתב:לנגפורד מתלבט בין הכסף הגדול של קאזאן להצעה מינימלית של פילדלפיה. פה הוא כבר לא ישחק
felix_r כתב:מכבי עושה בשכל, שלא פותחת את החוזה של טיוס.
הוא אומר שבקייץ הבא הוא יעזוב? נראה אותו.
בקייץ הבא לא יהיה לו ביקוש גדול, כי הוא כבר לא יהיה אלוף אירופה טרי.
cannon כתב:יש מגעים מתקדמים מאוד עם פרגו.
פולן ודנטמון חזק בשמות גם כן. בראון משחק משחק כפול עם מכבי ואולימפיאקוס. מכבי רוצים אותו מאוד. הייתי שמח מאוד לראות פה את פרגו עם דנטמון.
לוגן ומקולום שניהם ברמת בזיון אם בטעות מישהו יביא אותם..
לוואל לטעמי לא פחות טוב מטיוס והייתי משחרר את טיוס עם פיצוי ומביא את לוואל ופישר.
קודי כתב:felix_r כתב:מכבי עושה בשכל, שלא פותחת את החוזה של טיוס.
שלא יהיה לך ספק שבקיץ הבא, גם בלי שיהיה העונה אלוף אירופה, יהיו לו הצעות של מיליון דולר ויותר (ריאל השנה מציעה מיליון בתוספצ ביי אאוט גבוה). הבעיה היא שהוא לא זר שאפשר להחליף בזר אחר אלא ישראלי שהאלטרנטיבות שלו הם גרין וקוז'יקרו.
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:מכבי עושה בשכל, שלא פותחת את החוזה של טיוס.
שלא יהיה לך ספק שבקיץ הבא, גם בלי שיהיה העונה אלוף אירופה, יהיו לו הצעות של מיליון דולר ויותר (ריאל השנה מציעה מיליון בתוספצ ביי אאוט גבוה). הבעיה היא שהוא לא זר שאפשר להחליף בזר אחר אלא ישראלי שהאלטרנטיבות שלו הם גרין וקוז'יקרו.
אז דווקא כן יש לי ספק. ספק גדול מאוד. אין שום סיבה שבעולם (חוץ מהזכייה ביורוליג) ששחקן מוגבל כמו טיוס יקבל הצעות כלשהן מהקבוצות הגדולות והעשירות. כי הן יכולות להרשות לעצמן שחקנים טובים יותר.
jol9 כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:מכבי עושה בשכל, שלא פותחת את החוזה של טיוס.
אז דווקא כן יש לי ספק. ספק גדול מאוד. אין שום סיבה שבעולם (חוץ מהזכייה ביורוליג) ששחקן מוגבל כמו טיוס יקבל הצעות כלשהן מהקבוצות הגדולות והעשירות. כי הן יכולות להרשות לעצמן שחקנים טובים יותר.
גם בקבוצות גדולות וחזקות צריכים להיות שחקנים כמו טיוס, כי האדונים רודי וננאד לא בא להם להתאמץ יותר מדי בהגנה ולחסום, לדחוף, לסגור לרב' וכו'.
בגלל זה, תמיד יהיה ביקוש לשחקנים כמו טיוס ולאזמה.
מה שכן, אני מסכים שעבור שחקנים כאלה, לא צריכים לשלם סכומים מטורפים, אלא אם מדובר בעילוי על (כמו שנניח היה דניס רודמן בזמנו).
Assaf M כתב:cannon כתב:יש מגעים מתקדמים מאוד עם פרגו.
פולן ודנטמון חזק בשמות גם כן. בראון משחק משחק כפול עם מכבי ואולימפיאקוס. מכבי רוצים אותו מאוד. הייתי שמח מאוד לראות פה את פרגו עם דנטמון.
לוואל לטעמי לא פחות טוב מטיוס והייתי משחרר את טיוס עם פיצוי ומביא את לוואל ופישר.
למיטב הבנתי לפארגו יש חוזה לעוד שנתיים בצסק"א ובנתיים הוא חוזר לשם בעונה הבאה.
er79 כתב:Assaf M כתב:cannon כתב:יש מגעים מתקדמים מאוד עם פרגו.
למיטב הבנתי לפארגו יש חוזה לעוד שנתיים בצסק"א ובנתיים הוא חוזר לשם בעונה הבאה.
אם אני זוכר נכון הוא חתם שם לשתי עונות והעונה הבאה היא השנייה והאחרונה שלו
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:מכבי עושה בשכל, שלא פותחת את החוזה של טיוס.
גם בקבוצות גדולות וחזקות צריכים להיות שחקנים כמו טיוס, כי האדונים רודי וננאד לא בא להם להתאמץ יותר מדי בהגנה ולחסום, לדחוף, לסגור לרב' וכו'.
בגלל זה, תמיד יהיה ביקוש לשחקנים כמו טיוס ולאזמה.
מה שכן, אני מסכים שעבור שחקנים כאלה, לא צריכים לשלם סכומים מטורפים, אלא אם מדובר בעילוי על (כמו שנניח היה דניס רודמן בזמנו).
עובדה, לריאל ולבארסה אין שחקנים כאלה, וזה לא שהן לא יכולות להרשות לעצמן. לאזמה שוחרר לא מזמן מפאו, ומשום מה בארסה וריאל לא רדפו אחריו. הלך לטורקיה, שם קונים הכל.
יותר מזה, גם מכבי בחיים לא הייתה מחתימה את טיוס אם לא הדרכון הישראלי
עובדה שריאל ובארסה גם לא לקחו שום תואר ביורוליג בשנים האחרונות.
לצסקא עם כל הכסף שלה, דווקא יש שחקנים כאלה (והם גם לא חייבים להיות בעמדות 4-5).
בשלוש העונות האחרונות זכו קבוצות דלות תקציב, אבל קשוחות מאוד. נדמה לי שכולם רוצים היום חוטב עצים בתפקיד משמעותי בקבוצה.
לגבי המשפט האחרון - זה אולי נכון ספציפית לגבי טיוס, אבל לא נכון ברמה הכללית. מכבי החתימה בעבר את לאזמה, שהוא שחקן באותו סגנון, ולפני כך וכך שנים גם שחקן
כמו קומג'יס, וקצת אחריו את דיון תומאס (שגם הוא היה ישראלי).
גם אלכס גרסיה הוא סוג כזה של שחקן, רק בעמדה אחרת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־23 אורחים