המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אני לא מצליח להבין עיתונאים בספורט הישראלי, כותרת בוואן על מגדל ״יצליחו לשמור על המקום הראשון?״.
כאילו, מי כותב דבר כזה במחזור השני? (שכמובן יש לציין שחוץ מחיפה כל הקבוצות ישחקו היום את המחזור הראשון).
LIAV10 כתב:של מי הרשימה?
מפתיע אותי שלא דירגו את אליהו במקום ג׳ורדן (זה לפני מקום ראשון) ואת הלפרין ראשון.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:של מי הרשימה?
מפתיע אותי שלא דירגו את אליהו במקום ג׳ורדן (זה לפני מקום ראשון) ואת הלפרין ראשון.
כן. מצד שני, בכל שורה שניה שם, הכתב הקפיד לציין שהעונה יש להם אפשרות מעולה לקחת תואר (לא הבנתי למה העונה האפשרות הזאת
מעולה יותר משנים אחרות).
LIAV10 כתב:של מי הרשימה?
את השחקנים דירגו מאמני ליגת העל, עיתונאים ואנשי מקצוע נוספים
rc4991 כתב:אני יודע שלא אוהבים לפרגן פה לירושלים אבל הם משחקים נהדר עד עכשיו
felix_r כתב:rc4991 כתב:אני יודע שלא אוהבים לפרגן פה לירושלים אבל הם משחקים נהדר עד עכשיו
סבבה. אני רק רוצה להזכיר לך, שגם בעונה שעברה הם שיחקו מצוין בתחילת העונה, אבל ככל שהעונה התקדמה, היכולת של ירושלים ירדה. ככה שאני לא מתנגד למחמאות שאתה נותן, רק שזה ממש לא חשוב.
rc4991 כתב:אני לא זוכר שההתקפה שלהם היתה כל כך יפה ומתואמת בשנה שעברה
אני גם לא בא להגיד שככה הם יראו כל העונה ויכול להיות שזאת רק תקופה טובה שלהם אבל ההתקפה שלהם כרגע בהחלט מרשימה
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אני לא זוכר שההתקפה שלהם היתה כל כך יפה ומתואמת בשנה שעברה
אני גם לא בא להגיד שככה הם יראו כל העונה ויכול להיות שזאת רק תקופה טובה שלהם אבל ההתקפה שלהם כרגע בהחלט מרשימה
טובה מול מי? מול נהריה שהיא אחת הקבוצות החלשות בליגה? אני לא מאלו שמזלזלים בהם סתם בשביל לזלזל, אבל הם לא מרשימים יותר מהעונה שעברה.
LIAV10 כתב:למה פסלו את הסל של ניסים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־42 אורחים