סופו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סופו

הודעהעל ידי ankram » 26 פברואר 2015, 17:17

my man כתב:מה זה לעזאזל כל הרפש הזה שיוצא עליו בשבוע האחרון?

זה בעיקר בגלל הגביע , אם היה בא לתמוך בחברים שלו , לא היה שום רפש.
אני לא מצליח להבין למה הוא לא בא , זה לא חברי כלפי החברה שלך בקבוצה , ככה לא נוהג חבר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי sunshine » 26 פברואר 2015, 17:29

ankram כתב:

אני לא מצליח להבין למה הוא לא בא , זה לא חברי כלפי החברה שלך בקבוצה , ככה לא נוהג חבר.

אם אפשר למצוא משו אז למה לא,יש כאלו שאוהבים להגיד שזה הכנות של ההנהלה לקראת שחרור בסוף העונה..אם יש מצב שאפשר להשאיר אותו בלי שזה יפגע בקבוצה אני רוצה אותו אבל החוזה גבוהה. הוא במכבי כי הוא תמיד היה בליגה הקלף המנצח נגד כל הקבוצות..לא יודע מה יהיה.

אפשר לקטרג אבל אפשר גם לסנגר שמה שהיה,היה חייב להיעשות כי הוא לא הלך לנופש אלא הלך למשפחה,ומשפחה באה ליפני חברים.
בגלל שזה סופו אז בחרתי לסנגר.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי ankram » 26 פברואר 2015, 17:44

אביהוא כתב:
ankram כתב:

אם אפשר למצוא משו אז למה לא,יש כאלו שאוהבים להגיד שזה הכנות של ההנהלה לקראת שחרור בסוף העונה..אם יש מצב שאפשר להשאיר אותו בלי שזה יפגע בקבוצה אני רוצה אותו אבל החוזה גבוהה. הוא במכבי כי הוא תמיד היה בליגה הקלף המנצח נגד כל הקבוצות..לא יודע מה יהיה.

אפשר לקטרג אבל אפשר גם לסנגר שמה שהיה,היה חייב להיעשות כי הוא לא הלך לנופש אלא הלך למשפחה,ומשפחה באה ליפני חברים.

תראה.

אם מסתכלים בצורה מפוקחת על סופו , אז היה לו עד כה טופ16 טוב עד מצויין (בעיקר מול הספרדיות) , אבל ברוב העונה , הוא היה מאד חלש , כנ"ל בליגה הישראלית.
מלבד זאת הוא די גרם נזק העונה בעיקר בגלל שבא שמן וזקוק לניתוח , וכמו כל דבר בחיים , מתי שהוא הסבלנות נגמרת , אני לא חושב שישנה קבוצה באירופה שהיתה כ"כ סבלנית עם סופו.
בתכלס סופו די חייב את הקרייריה שלו למכבי , לא היה חסר הרבה שהוא יגמור כמו מאריץ' , לפחות גביע יורוליג יש לו.

הקטע הוא שאני לא מזהה משהו שיכול לתת את האימפקט שלו , הבחורצ'יק הזה מחק לבדו את כל קו הגבוהים של ריאל , לבד.

דילמה קשה בסוף העונה , אני חושב שהסיכויים שהוא ימשיך פה , הם נמוכים עד לא קיימים. בכל מקרה סופו לא יקבל לעולם בוז ביד אליהו , לעולם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 פברואר 2015, 18:04

החסרונות שלו ידועים לכולם. לא חושב שמכבי תוכל למצוא מישהו שיתן אפילו חצי ממה שהוא נותן בכסף שהיא משלמת. לא בטוח שקיים דבר כזה בכלל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי sunshine » 26 פברואר 2015, 19:00

ankram כתב:
אביהוא כתב:
ankram כתב:

תראה.

אם מסתכלים בצורה מפוקחת על סופו , אז היה לו עד כה טופ16 טוב עד מצויין (בעיקר מול הספרדיות) , אבל ברוב העונה , הוא היה מאד חלש , כנ"ל בליגה הישראלית.
מלבד זאת הוא די גרם נזק העונה בעיקר בגלל שבא שמן וזקוק לניתוח , וכמו כל דבר בחיים , מתי שהוא הסבלנות נגמרת , אני לא חושב שישנה קבוצה באירופה שהיתה כ"כ סבלנית עם סופו.
בתכלס סופו די חייב את הקרייריה שלו למכבי , לא היה חסר הרבה שהוא יגמור כמו מאריץ' , לפחות גביע יורוליג יש לו.

הקטע הוא שאני לא מזהה משהו שיכול לתת את האימפקט שלו , הבחורצ'יק הזה מחק לבדו את כל קו הגבוהים של ריאל , לבד.

דילמה קשה בסוף העונה , אני חושב שהסיכויים שהוא ימשיך פה , הם נמוכים עד לא קיימים. בכל מקרה סופו לא יקבל לעולם בוז ביד אליהו , לעולם.

אוף כמה שהפציעה של גיא הרגה אותנו,חייבים להשתמש בסופו נכון. אם לא זה מבחינת ההנהלה בזבוז של 800,000 דולר כמה שאני זוכר..אבל גם הם מכירים בהקרבה של סופו למכבי.
הלוואי וימצאו את הדרך להשאיר אותו פה על הצד הכי טוב או לפחות החצי טוב.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 פברואר 2015, 21:58

סופו חייב את הקריירה למכבי ומכבי חייבת הרבה מאוד מההצלחה האירופית בשנים האחרונות לסופו .

בשלוש שנים שהוא פה מכבי עם שני גמרים והצלבה שנגמרה סל אחד מהצלבה , בשנה שהוא לא היה פה מכבי עפה בהצלבה בצורה משפילה .

אני מקווה שהנהלת מכבי מספיק חכמה כדי לא לעשות את השטות הזו , גם השנה הוא החזיק את מכבי מול ריאל וברצלונה כשבלעדיו אין למכבי מה למכור במשחקים האלה .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 01 מרץ 2015, 14:26

http://sports.walla.co.il/item/2833981

מקווה מאוד שזה לא נכון. דבר ראשון, התזמון הוא גרוע ודבר שני סופו צריך להישאר במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2015, 14:45

jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2833981

מקווה מאוד שזה לא נכון. דבר ראשון, התזמון הוא גרוע ודבר שני סופו צריך להישאר במכבי.

ורד כהן החליפה את גרינוולד בתפקיד מוציאת הזבל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sunshine » 01 מרץ 2015, 14:45

מת על הגורמים האלו...כולם ראו את הקרסול שלו מסובב ומסתבר גם מנופח,אז איך יוצאת מפה הצגה?!
פדרמן דווקה דיבר עליו אז בכבוד ולא ראיתי זעם רב.
יותר מידי ערפל בסיפור הזה.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 מרץ 2015, 14:47

אם זה היה נכון, סופו כבר מזמן היה נזרק ממכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 01 מרץ 2015, 15:04

כן שמואל ממש כמו טיוס שנזרק גם כן.
בקיצור האמת איפשהו באמצע.
אין שחקן בשום סכום כיום באירופה ,שנותן את מה שסופו יכול לתת ,התשומת לב של היריבה השינוי משחק שזה גורם לכולם,זה פשוט ביום טוב של סופו משנה הכל ,במיוחד הגיוון שוויציץ הוסיף לו ,כמה מובים נוספים ,הוצאת כדור החוצה ,אם היה לנו קלעים היה בלתי אפשרי לשמור על מכבי ,אין לו שומר אחד על אחד שיכול לשמור אותו .
אני לא חושב שאם למכבי יש מליון וחצי 2 אז יש מישו יותר טוב ,אני לא היתי רוצה אף אחד באירופה במקום סופו ,אם כל החסרונות ויש הרבה ,הוא מצריך תשומת לב יומיומית וכל דקה במשחק ,ושיחות ומתנהגים איתו בצמר גפן והוא דורש יחס מפה עד להודעה חדשה ,כי מבחינה מנטלית הוא חלש ,הוא מאבד ריכוז מליון פעם במשחק ,הוא לא תמיד חד ולא תמיד בא בראש של לתת משחק ,הוא נשבר מהר ,הרבה פעמים אני שומע אותו מדבר לפני או אחרי משחקים ואני שומע אותו אומר אסור לנו להיראות ככה ,אנחנו חייבים להחזיר לאוהדים,אנחנו מבזים את המועדון וכדומה ,ואין כיוי מתחת לזה ,בחים לא ראיתי אותו מנהיג או לפחות לוקח על עצמו משו או זורק מילה לשחקנים ,או אפילו סתם משו ,אבל כנראה שהבחור חכם והוא יודע מה להגיד ומה לעשות כדי לקנות אותנו .
בכל מקרה אני מקווה שישאר במכבי כי אם כל הכבוד אנחנו כבר מכירים תתחליפים ,וראינו כבר מי הגיע במקומו בעבר ,ובלי קשר תתחליפים של מכבי לשחקנים אנחנו כבר מכירים ,אני מעדיף שחקן שאני כבר יודע מה הוא נותן ומוכח ומכיר את השטח ומה הוא יודע ,ויודע הרבה ,באירופה 15 20 דקות זה הרבה ונותן תתפוקה ברב המקרים ,רק מכבי צריכה להתחיל להתאים לו תשחקנים שעומדים איתו בהתקפה ,אם היו 3 קלעים היה נראה פי 4 יותר טוב,לעומת הרגעים שעומד יוגב אוחיון או רנדל ווכל מיני לא יציבים .
חיבים לזכור שגם השנה הוא חיסל כל גבוה מטומיץ לבורוסיס וכל מיני וניפנפ אותם גם את טיבור ,וגם בגמר שנה שעברה היה משמעותי גם אם לא בנקודות .
זה שחקן שחייב להישאר במכבי אם כל החסרונות אין תחליף ,אבל בגלל שפיני במכבי וגם אם ובלי קשר לראיון האחרון שפיני נתן ליורם ארבל אני נראה לי שהלחץ שלו על גודס יעבוד ויגרום לו לוותר על סופו ,אם גודס חכם שלא יפול לטעות ויבין שמשו יותר טוב הוא לא יקבל ,ושוב יזרקו לו איז\ה קפיץ אתלטי ,ולא שחקן גב לסל ,כמו שרמדיני כמו מלקולם תומס וכדומה ,אין למכבי תפריבילגיה לוותר על כזה שחקן ,השלד של מכבי חייב להישאר במיוחד שאלכסנדר יהפוך לישראלי ,הוא יוכל לכסות על סופו בליגה הישראלית,מכבי תצטרך להיפטר מטיוס ולהביא לדעתי את פישר ,להחליף את היינס בגארד טוב שהוא גם סקורר,ולהביא עוד ישראלי ,ולשמור על הקיים .
אדם

הודעהעל ידי sunshine » 01 מרץ 2015, 15:05

וגם אם זו הצגה..איך זה עוזר לו לקבל את הדרישות שלו שהוא משחק אותה פצוע????

אני מריח שקר...
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 01 מרץ 2015, 15:15

אני אוהב את סופו אבל בלי קשר לכתבה אני חושב שמכבי כבר נפרדה משחקנים גדולים ממנו והמשיכה הלאה , עם כל הכבוד לסופו בשנה שנה וחצי האחרונות הוא חצה כמה קווים אדומים ששחקנים אחרים היו נבעטים החוצה בגינם .

אני תמיד תמכתי בו אבל אני חושב שעם כל הכבוד וכשמחשבים יתרונות וחסרונות על המגרש ומחוצה לו אז פרידה ממנו היא לא כזה אסון .

במכבי הוא תמיד קיבל אובר סובלנות וסבלנות ואם הוא לא יודע להעריך את זה אז באמת שכבר לא איכפת לי מה יקרה איתו שנה הבאה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי sunshine » 01 מרץ 2015, 15:37

ורד קיבלה את המוניטין שעד שאין אישור מפורש ממכבי אז הכל בגדר זבל,זה בסדר גמור שסופו רוצה לחזור להסכם הראשוני בחוזה.
שוב,אם אין אישור ממכבי שסופו לא כיבד את המועדון לא צריך לקחת מהכתבה הזאת כלום,מי אמר שהוא לא מעריך את מכבי ועושה הצגות? ורד? פחח
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2015, 15:53

אביהוא כתב:ורד קיבלה את המוניטין שעד שאין אישור מפורש ממכבי אז הכל בגדר זבל,זה בסדר גמור שסופו רוצה לחזור להסכם הראשוני בחוזה.
שוב,אם אין אישור ממכבי שסופו לא כיבד את המועדון לא צריך לקחת מהכתבה הזאת כלום,מי אמר שהוא לא מעריך את מכבי ועושה הצגות? ורד? פחח

+1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 01 מרץ 2015, 16:01

זאת תהיה טעות מצד מכבי לוותר עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 01 מרץ 2015, 16:13

כשמתחיל להיות מדובר בסופו, הרבה מהאוהדים חיים במין סוג של הכחשה.מעלימים עין מהרבה מאוד דברים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי sunshine » 01 מרץ 2015, 16:30

ממה מעלימים עין?
אם זה הקרבה ואופי,הפלוס גובר על המינוס.
אם זה יכולת,יש פלוסים ויש מינוסים..תלוי איזה קבוצה בונים סביבו,אם פניני סמית' ועוד קלעים היו מראים יכולת אז גם סופו היה זורח.

בעונה שסופו לא היה פה זה הסתיים באיבוד אליפות והדחה כואבת מאירופה,סופו חזר גם האליפות חזרה וגם אירופה צהובה.לא הכל זה יכולת אישית, זה גם מה שהקבוצה יכולה לעשות כשהוא על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 01 מרץ 2015, 17:38

לא פשוט למצוא מחליף לסופו. אני מקווה שהוא ימשיך. בלעדיו, מכבי לא יכולה לנצח את הקבוצות המובילות ביבשת.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 01 מרץ 2015, 18:03

אביהוא כתב:ממה מעלימים עין?
אם זה הקרבה ואופי,הפלוס גובר על המינוס.
אם זה יכולת,יש פלוסים ויש מינוסים..תלוי איזה קבוצה בונים סביבו,אם פניני סמית' ועוד קלעים היו מראים יכולת אז גם סופו היה זורח.

בעונה שסופו לא היה פה זה הסתיים באיבוד אליפות והדחה כואבת מאירופה,סופו חזר גם האליפות חזרה וגם אירופה צהובה.לא הכל זה יכולת אישית, זה גם מה שהקבוצה יכולה לעשות כשהוא על המגרש.

לפעמים הוא מקריב ולפעמים מתעצל וזה תלוי הרבה בתקופה שהוא נמצא בה. העונה, חוץ מתקופת זמן קצרה יחסית סופו היה בדיוק ההפך מהקרבה. ככה שמה שאתה אומר דורש דיוק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים