המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אפשר לקוות שנשבור סוף סוף את רצף הנאחס מול ברצלונה? בפעם האחרונה שניצחנו אותם לא היה אפילו אייפון
jol9 כתב:yzafrir כתב:זה בית יותר קשה ממה שהיה לנו בשנים האחרונות אבל זה בית שהכל יכול לקרות בו , ממקום ראשון עד חמישי...
הסבירות הכי גבוה זה מקום 3-4 ...
המקום הראשון ריאלי בערך כמו שגל מקל ייבחר לשחקן השישי בnba
er79 כתב:אני לא כל כך מסכים. האולמות באואקה, בלגרד ואפילו טורקיה מאוד קשים וביתיים. ההפרשים ידברו פה ככל הנראה. מכבי צריכה לנסות לעקוץ בלפחות שני משחקי חוץ מתוך הארבעה (פאו, אלבה, גאלא' בלגרד. אני לא כולל את בארסה וריאל כי אין מצב שננצח אותם בחוץ) כדי לקוות להתבסס במקום השלישי, לפחות לדעתי.
my man כתב:אני דווקא נורא חושש מהבית הזה
אם לא יבוא חיזוק(שבאמת יחזק) אני לא רואה אותנו לוקחים מקום 3..מקום רביעי יהיה הישג-אבל אז זה ייגמר בהצלבה 3-0 כמו מול ריאל..
למכבי יש בעיות מובנות גם במשחקים הטובים שלה. ריבאונד הגנה, חוסר יציבות בקליעה מ3 אי יכולת להפעיל את הגבוהים וחוסר יציבות במהלך המשחקים-קרי לא יודעת לרצוח משחקים גם כשהם כבר מונחים אצלה בכיס- פאו הכוכב וז'לגיריס נראים טוב עד עכשיו ואני לא מאמין שיהיה כ"כ קל לעבור אותם במצב הנוכחי..
roy1000 כתב:my man כתב:אני דווקא נורא חושש מהבית הזה
אם לא יבוא חיזוק(שבאמת יחזק) אני לא רואה אותנו לוקחים מקום 3..מקום רביעי יהיה הישג-אבל אז זה ייגמר בהצלבה 3-0 כמו מול ריאל..
למכבי יש בעיות מובנות גם במשחקים הטובים שלה. ריבאונד הגנה, חוסר יציבות בקליעה מ3 אי יכולת להפעיל את הגבוהים וחוסר יציבות במהלך המשחקים-קרי לא יודעת לרצוח משחקים גם כשהם כבר מונחים אצלה בכיס- פאו הכוכב וז'לגיריס נראים טוב עד עכשיו ואני לא מאמין שיהיה כ"כ קל לעבור אותם במצב הנוכחי..
לדעתי לא יבוא חיזוק משמעותי, אבל אני ממש לא רואה איך פנתנייקוס הזקנה והלא מרשימה או ז'לגיריס (שחוץ משני אמריקאים סבירים אין לה הרבה) עוברת בבית את מכבי. מכבי אמורה לסיים את הבית הזה במקום השלישי ודי בקלות לדעתי. ריאל ובארסה הן רמה מעל, ואז יש את מכבי שהיא רמה בפני עצמה וכל שאר הקבוצות די שקולות. אני צופה מקסימום של 5-6 הפסדים בבית הזה ומאזן של 9-5 או משהו כזה.
my man כתב:אני אוהב בד"כ את התחזיות שלך(גם אם לא תמיד מתממשות) אבל זלגיריס ממש נראית טוב העונה-לא ברור איך אבל הם משחקים משוחרר ונראים קבוצה שלא כ"כ בקלות נעבור.
לגבי הכוכב וויליאמס בעונה ממש טובה עם שבירת שיאי אסיסטים ומריאנוביץ' די נראה כמו משו שמכבי מעולם לא הסתדרה מולו(עיין ערך פרטיזן מול פיני בהצלבה ההיא)..וזה בלי לדבר על המגרש הסופר ביתי שלהם..
לגבי פאו- אתה מכיר בדיוק כמוני וכמו כולם את האואקה במשחקים חשובים...
felix_r כתב:הרגעים היפים של שלב הבתים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים