אתה לא יכול לשלוח הודעה נוספת בזמן קצר כל כך מאז ההודעה האחרונה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אתה לא יכול לשלוח הודעה נוספת בזמן קצר כל כך מאז ההודעה האחרונה.
my man כתב:נמאס לי!
החציל האצטקי כתב:
ankram כתב:לשנה הבאה מכלל אסופת הזרים , הישראלים וצוות האימון כולו אני משאיר 4 - סמית' , רנדל (אך ורק כמחליף לעמדה 4) , אוחיון (אך ורק כרכז מחליף) ולאנדסברג (בין השאר כי כבר חתמו איתו).
כך השאר צריכים לעוף ושעה אחת קודם , אין שום ייתרון לכהן על אלטיט , לדעתי אלטיט אפילו פיסי ממנו , כהן הוא פלופ. המאמנים צריכים לעוף.
jol9 כתב:ankram כתב:לשנה הבאה מכלל אסופת הזרים , הישראלים וצוות האימון כולו אני משאיר 4 - סמית' , רנדל (אך ורק כמחליף לעמדה 4) , אוחיון (אך ורק כרכז מחליף) ולאנדסברג (בין השאר כי כבר חתמו איתו).
כך השאר צריכים לעוף ושעה אחת קודם , אין שום ייתרון לכהן על אלטיט , לדעתי אלטיט אפילו פיסי ממנו , כהן הוא פלופ. המאמנים צריכים לעוף.
שששש... אל תספר את זה לרוי, שחושב ש95% מהסגל כבר סגור לעונה הבאה.
ankram כתב:jol9 כתב:ankram כתב:לשנה הבאה מכלל אסופת הזרים , הישראלים וצוות האימון כולו אני משאיר 4 - סמית' , רנדל (אך ורק כמחליף לעמדה 4) , אוחיון (אך ורק כרכז מחליף) ולאנדסברג (בין השאר כי כבר חתמו איתו).
שום דבר לא סגור , אפילו רנדל לא סגור , להבנתי יש לו קרוהן ?? איך אפשר לבנות את עמדה 4 על שחקן עם מחלה כזאת , איך?
jol9 כתב:בגדול זה נכון, רק שאוחיון ומקל יחד זה נטל די גדול על התקציב...
בכל אופן יש סיכוי לא רע שזה יקרה ואז נראה באמת מי יותר טוב ומי יכול לתרום יותר
jol9 כתב:ankram כתב:לשנה הבאה מכלל אסופת הזרים , הישראלים וצוות האימון כולו אני משאיר 4 - סמית' , רנדל (אך ורק כמחליף לעמדה 4) , אוחיון (אך ורק כרכז מחליף) ולאנדסברג (בין השאר כי כבר חתמו איתו).
שמעון מזרחי כתב:על שרשרת ההפסדים התמוהה, שעוברת על קבוצתו הגאה, הוסיף מזרחי: "הווינריות כלל לא פסה מהקבוצה שלנו, העובדה שלא המשכנו באירופה, פשוט השליכה על המצב בקבוצה. אני בהחלט חושב שצריך לשמור על השלד של העונה בעונה הבאה. אוחיון ולנדסברג יישארו בטוח. אני לא בטוח ששאר השחקנים לא מתאימים. צריך להסתכל הרבה קדימה ולא צריך להסתכל עד קצה האף. אם יש פרויקטים של צעירים אנחנו צריכים וחייבים לטפח אותם.
ankram כתב:http://sports.walla.co.il/item/2851068
"אירוע מעט ביזארי - שאולי מסמל את העונה כולה של היינס - התרחש בסיום המשחק. הגארד הסתבך בתוך האולם, ודקות ארוכות לא מצא את היציאה, כשחבריו מחכים באוטובוס. כאמור, אי אפשר שלא לחוש שככה נראית כל העונה של היינס, אבודה לגמרי. המאמנים איבדו בו את האמון לגמרי".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], אדם ו־20 אורחים