ת'רד התסכול!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד התסכול!!!

הודעהעל ידי my man » 29 אפריל 2015, 21:38

נמאס לי מזה:
אתה לא יכול לשלוח הודעה נוספת בזמן קצר כל כך מאז ההודעה האחרונה.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 03 מאי 2015, 23:03

נמאס לי!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מכביסט24 » 03 מאי 2015, 23:04

my man כתב:נמאס לי!

חחחחח, נשבע שזה בדיוק מה שרציתי לכתוב בעצמי (כולל הסימן קריאה) :D
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 מאי 2015, 23:07

תמונה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2015, 23:13

החציל האצטקי כתב:תמונה

חחח בשילוב עם החתימה שלך זה קצת קריפי....
גודס מסתכל על עצמו הצעיר בערגה מלמטה :laugh2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 מאי 2015, 23:15

ימיו של גיא בחתימה שלי ספורים, אז זה בסדר...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 04 מאי 2015, 01:43

איך מכניסים למילים את כל מה שאני מרגיש עכשיו לגבי הקבוצה הזו?

לא מסוגל יותר לראות את הקבוצה הנוכחית...

ג'ייק כהן שחקן לקבוצת פלייאוף תחתון, אלכסנדר מכיר רק צד אחד של המגרש, פארגו מאבד את עצמו לדעת, אוחיון רץ קדימה ואחורה ואז מאבד את עצמו לדעת, רנדל פצוע-חולה-שבור-סדוק-אנערף, סופו נשאר בעונה שעברה, טיוס משחק רק שזה מביא חוזה בריאל, היינס- אפס אינטיליגנציית משחק אפס באחוזי הקליעה כשזה חשוב אפס בכללי, לינהארט- בחיאת האיש שילם לעצמו את החוזה במכבי- איך מערכת הסקאוט המדופלמת שלנו לא אמרה לעצמה:"פה חשדנו"...

זו הקבוצה השנה ולא משנה כמה יוסי יציג אותה באור יקרות(כן אני יודע רוני וכרמל-קפצו לי בזיגזג).

להחליף את כולם כולם. אבל לא לפני שדני פדרמן מודיע על מכירת הקבוצה לבעלים שאשכרה חשובה להם הצלחת הקבוצה ואשכרה מבינים את משמעות המושג- "מכבי" כי הם והמאמן שהביאו העונה לא מכירים ולא מסוגלים להבין את המשמעות.

לא יכול להיות שהמאמן של הקבוצה מופתע מניצחון על הרצליה ומקבל בהבנה את סיום העונה שלא במקום הראשון.
האימפריה החיפאית וזו הגלילית חגגו עלינו כאילו היינו נמושות מהלאומית.

לא יכול לראות ולשמוע אותם יותר- שחררו אותנו מנוכחותכם. צאו לנו מהרשתית!
תביא לנו שחקנים רעבים לא כאלו עם השתן במוח או כאלו שהשתן בא במקום המוח!

:heat
זהו אמבולנס עכשיו!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 04 מאי 2015, 08:54

לשנה הבאה מכלל אסופת הזרים , הישראלים וצוות האימון כולו אני משאיר 4 - סמית' , רנדל (אך ורק כמחליף לעמדה 4) , אוחיון (אך ורק כרכז מחליף) ולאנדסברג (בין השאר כי כבר חתמו איתו).
כך השאר צריכים לעוף ושעה אחת קודם , אין שום ייתרון לכהן על אלטיט , לדעתי אלטיט אפילו פיסי ממנו , כהן הוא פלופ. המאמנים צריכים לעוף.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2015, 08:58

ankram כתב:לשנה הבאה מכלל אסופת הזרים , הישראלים וצוות האימון כולו אני משאיר 4 - סמית' , רנדל (אך ורק כמחליף לעמדה 4) , אוחיון (אך ורק כרכז מחליף) ולאנדסברג (בין השאר כי כבר חתמו איתו).
כך השאר צריכים לעוף ושעה אחת קודם , אין שום ייתרון לכהן על אלטיט , לדעתי אלטיט אפילו פיסי ממנו , כהן הוא פלופ. המאמנים צריכים לעוף.

שששש... אל תספר את זה לרוי, שחושב ש95% מהסגל כבר סגור לעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 04 מאי 2015, 09:03

מסתכל אותי שזה מה שכתבתי ב נובמבר 2014 , והכל התגשם,SHIT!!

http://maccabit.blogspot.co.il/2014/11/blog-post.html
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 04 מאי 2015, 09:04

jol9 כתב:
ankram כתב:לשנה הבאה מכלל אסופת הזרים , הישראלים וצוות האימון כולו אני משאיר 4 - סמית' , רנדל (אך ורק כמחליף לעמדה 4) , אוחיון (אך ורק כרכז מחליף) ולאנדסברג (בין השאר כי כבר חתמו איתו).

שום דבר לא סגור , אפילו רנדל לא סגור , להבנתי יש לו קרוהן ?? איך אפשר לבנות את עמדה 4 על שחקן עם מחלה כזאת , איך?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2015, 09:07

ankram כתב:
jol9 כתב:

שום דבר לא סגור , אפילו רנדל לא סגור , להבנתי יש לו קרוהן ?? איך אפשר לבנות את עמדה 4 על שחקן עם מחלה כזאת , איך?

בסופו של דבר רנדל הוא מציאה. זה שחקן שיכול לעלות בחמישייה ולשחק 30 דקות, והוא יכול גם להיות שחקן מחליף
של 15-20 דקות. אין לו אגו, הוא שומר נהדר, ושחקן טוב מאוד באופן כללי.
אני לא רואה שום סיבה לא להשאיר אותו.

אבל אין לי ספק שבקיץ יהיה מהפך בהרכב. ד"א גם אוחיון לא סגור עדיין. רק סמית', פניני ולאנדסברג בטוח ממשיכים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 04 מאי 2015, 09:11

את אוחיון הייתי רק מחליף במקל , אחרת שיישאר , כרכז מחליף שמכניס אנרגיות , שמירה , ומדי פעם פוגע בסל ובמקרה זה נכנס , הוא יכול לעשות גם ברמת יורוליג , רק שאת קבלת ההחלטות הוא ייתן למשהו דפ"ר פחות ממנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2015, 09:15

בגדול זה נכון, רק שאוחיון ומקל יחד זה נטל די גדול על התקציב...
בכל אופן יש סיכוי לא רע שזה יקרה ואז נראה באמת מי יותר טוב ומי יכול לתרום יותר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 04 מאי 2015, 09:29

jol9 כתב:בגדול זה נכון, רק שאוחיון ומקל יחד זה נטל די גדול על התקציב...
בכל אופן יש סיכוי לא רע שזה יקרה ואז נראה באמת מי יותר טוב ומי יכול לתרום יותר

נטל גדול על התקציב זה סנטר שמן שמשחק 12 דקות מוצלחות 3 פעמים בעונה ומקבל 800K , נטל גדול על התקציב זה שודד בטרנינג כמו היינס או עב"מ כמו לינהרט.
נטל גדול על התקציב זה שחקן כמו כהן , אחד הרכיכות הכי גדולות שדרכו כאן , 2.08 של ספוג עלוב שלא מסוגל לשמור בפוסט , היה לנו אחד כזה שזרקנו , והחלפנו אותו בגרסה עלובה יותר.
נטל גדול על התקציב זה גארד אמריקאי טיפש ואנוכי , שלא משחק כדורסל תחרותי כבר 3 שנים ושקבוצה אחרת משלמת עליו מליון יורו רק בשביל שלא ישחק בשירותיה , זה נטל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 04 מאי 2015, 09:42

http://sports.walla.co.il/item/2851068
"אירוע מעט ביזארי - שאולי מסמל את העונה כולה של היינס - התרחש בסיום המשחק. הגארד הסתבך בתוך האולם, ודקות ארוכות לא מצא את היציאה, כשחבריו מחכים באוטובוס. כאמור, אי אפשר שלא לחוש שככה נראית כל העונה של היינס, אבודה לגמרי. המאמנים איבדו בו את האמון לגמרי".

משהו יכול להסביר לי מדוע השחקן הזה עוד בקבוצה? למה הוא לא על המקום במטוס הבא לארצות הברית?

הגיע הזמן שקבוצת מכבי תל אביב תעביר מסר לשחקנים , היינס צריך אתמול היה להיות על מטוס.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 04 מאי 2015, 09:48

jol9 כתב:

אני לא היחידי...

שמעון מזרחי כתב:על שרשרת ההפסדים התמוהה, שעוברת על קבוצתו הגאה, הוסיף מזרחי: "הווינריות כלל לא פסה מהקבוצה שלנו, העובדה שלא המשכנו באירופה, פשוט השליכה על המצב בקבוצה. אני בהחלט חושב שצריך לשמור על השלד של העונה בעונה הבאה. אוחיון ולנדסברג יישארו בטוח. אני לא בטוח ששאר השחקנים לא מתאימים. צריך להסתכל הרבה קדימה ולא צריך להסתכל עד קצה האף. אם יש פרויקטים של צעירים אנחנו צריכים וחייבים לטפח אותם.

אז שמעון חושף שגם אוחיון כנראה סגר חוזה חדש. אז מה יש לנו - אוחיון, סילבן, פניני, סמית', רנדל (אין שום מצב שמכבי יוותרו על האופציה שלו). גם אלכסנדר בסבירות גבוהה לדעתי יישאר. מהמשפט האחרון שני מבין שיש סיכוי טוב שגם כהן נשאר, מה גם שהוא נכנס לקטגוריה של מתחת ל- 25. בנושא של פארגו יש גמישות וכרגע אני חושב שזה נוטה לכיוון שלא ישאירו אותו.

אז לא, 95% מהסגל לא סגור. היינס, סופו וטיוס כמעט בוודאות לא יהיו פה בשנה הבאה, ויכול להיות שגם פארגו לא, אבל 10 שחקנים חדשים בסגל לא נראה גם כן.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 04 מאי 2015, 09:49

ankram כתב:http://sports.walla.co.il/item/2851068
"אירוע מעט ביזארי - שאולי מסמל את העונה כולה של היינס - התרחש בסיום המשחק. הגארד הסתבך בתוך האולם, ודקות ארוכות לא מצא את היציאה, כשחבריו מחכים באוטובוס. כאמור, אי אפשר שלא לחוש שככה נראית כל העונה של היינס, אבודה לגמרי. המאמנים איבדו בו את האמון לגמרי".

:laugh1 :laugh1 :laugh1
זה לא אמיתי...
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 04 מאי 2015, 10:51

אם יש סיכוי לזה שגודס לא ימשיך שנה הבאה , לדעתי זה די תלוי בקהל שלנו , הקבוצה הזאת שווה בוז צורם בכל פסק זמן , בכל סיום משחק , בכל איבוד כדור. אוהדי מכבי צריכים לצאת ממוד הטיוס שלהם ולהתחיל
לדרוש את מה שהם משלמים עבורו.

אם אפשר לדרוש את זה אחרי תבוסה ביתית בדרבי תמונה

אז בוודאי ובוודאי שצריך לעשות את זה עכשיו , אם השחקנים יצאו לאחר הפסד , לאוטובוס שעשרות אוהדים זועמים מקללים אותם , אולי זה יוציא את סמית מהאדישות שלו , ואת דני פדרמן מהתחת שלו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 מאי 2015, 11:43

יש לי קטע כזה, שאני מתקשה להירדם אחרי הפסדים.
הלילה הצלחתי לישון רק באיזור 6-7 בבוקר.

נדמה לי שזה הצטבר אצלי, מה אתם חושבים?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], אדם ו־20 אורחים