המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:פארמר שחקן עם קבלת החלטות יותר טובה, ושחקן שעושה את החברים שלו לקבוצה יותר טובים.
אם מכבי עושה את הבלתי יאמן (מי יישמע...) ומחתימה אותו ואת גל מקל- יש לה שניים כאלה בחמישייה. מקל גם שומר פנטסטי.
אני חושב שכולנו נסכים שללכת על ״הקו האחורי הישראלי״ של פארמר, מקל ואוחיון עם גיבוי של לנדסברג ואולי זר נוסף זה על הכיפ-כיפאק.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני לא בטוח שפארמר (הרבה) יותר טוב מפארגו
פארמר יותר אחראי ומנהל משחק טוב יותר אבל פארגו יותר אקספלוסיבי ושובר שיוויון
בכל מקרה, אם מכבי באמת מתכוונת להעלות את התקציב אז הם צריכים להשקיע את הכסף כדי להביא את פארמר לצד פארגו ולא על חשבונו
האקספלוסיביות של פארגו בקושי באה לידי ביטוי. אני מעדיף שחקן קצת פחות וירטואוז שיודע לעשות הרבה דברים ברמה גבוהה.
rc4991 כתב:אגב, נניח ופארמר בא, אתם חושבים שמכבי יביאו אותו כישראלי או ישאירו אותו זר?
LIAV10 כתב:פארגו שחקן מצויין שהיה בקו האחורי מהגרועים אי פעם שכלל שחקן זוועה ועוד שני גארדים שנפצעו המון העונה ולא תגידו שהיו גבוהים שיפתחו לו את הצבע.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני לא בטוח שפארמר (הרבה) יותר טוב מפארגו
בכל מקרה, אם מכבי באמת מתכוונת להעלות את התקציב אז הם צריכים להשקיע את הכסף כדי להביא את פארמר לצד פארגו ולא על חשבונו
האקספלוסיביות של פארגו בקושי באה לידי ביטוי. אני מעדיף שחקן קצת פחות וירטואוז שיודע לעשות הרבה דברים ברמה גבוהה.
אני ממש לא צריך את הווירטואוזיות שלו וזה בכלל לא קשור
מבחינה אקספלוסיבית הוא יכול להתפוצץ ולהיות שובר שיוויון וכבר ראינו את היכולות שלו מול פנר
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני לא בטוח שפארמר (הרבה) יותר טוב מפארגו
אני ממש לא צריך את הווירטואוזיות שלו וזה בכלל לא קשור
מבחינה אקספלוסיבית הוא יכול להתפוצץ ולהיות שובר שיוויון וכבר ראינו את היכולות שלו מול פנר
זה נכון. לפארגו יש הרגעים שהוא נכנס ל- GOD MOD ואז אף אחד לא יכול לעצור אותו.
השאלה אם זה שווה את כל הרגעים שבהם הוא לא טוב.
שחף כתב:פארמר פליימייקר הרבה יותר טוב מפארגו ומוסר טוב יותר. חודר פחות טוב לסל אבל שחקן שעושה את השחקנים לידו לטובים יותר. אני מצטרף לרוי, אם מביאים את ראדוליצה ופארמר מצידי שהמחליפים שלהם יהיו יבזורי ורות'בארט. הרבה זמן מדברים על זה שצריך סגל קצר יותר ולא לשרוף כסף על לינהארטים
שחף כתב:פארמר פליימייקר הרבה יותר טוב מפארגו ומוסר טוב יותר. חודר פחות טוב לסל אבל שחקן שעושה את השחקנים לידו לטובים יותר. אני מצטרף לרוי, אם מביאים את ראדוליצה ופארמר מצידי שהמחליפים שלהם יהיו יבזורי ורות'בארט. הרבה זמן מדברים על זה שצריך סגל קצר יותר ולא לשרוף כסף על לינהארטים
החציל האצטקי כתב:מוזר לי הקטע של המס.
הרי ממה שאני יודע עולים חדשים אמורים לקבל הקלות בתשלום מס. אאל״ט זה גם הקל על החתימה על חוזה חדש עם לנדסברג.
מישהו מכיר קצת את החוק?
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:פארמר שחקן עם קבלת החלטות יותר טובה, ושחקן שעושה את החברים שלו לקבוצה יותר טובים.
אם מכבי עושה את הבלתי יאמן (מי יישמע...) ומחתימה אותו ואת גל מקל- יש לה שניים כאלה בחמישייה. מקל גם שומר פנטסטי.
אני חושב שכולנו נסכים שללכת על ״הקו האחורי הישראלי״ של פארמר, מקל ואוחיון עם גיבוי של לנדסברג ואולי זר נוסף זה על הכיפ-כיפאק.
פארמר יעשה את החברים שלו ליותר טובים אבל פארגו יכול להיות הגו טו גאי שלך בזמנים קשים מה שפארמר פחות טוב בו
בכלל ניהול המשחק של פארגו לא רע כמו שעושים ממנו, הוא מחלק יופי של אסיסטים, יש לו ראיית משחק טובה והוא מריץ מתפרצות כמו שהרבה זמן לא ראינו כאן
הבעיה אצלו זאת קבלת ההחלטות (שזה משהו שנתקלנו בו השנה ולא בקנדציה הקודמת) ויותר מדי אחריות, אני מאמין ששני הדברים האלה ישתפרו משמעותית לצד גארד טוב נוסף לידו שיעזור לו
בקיצור, שינסו ללכת על פארמר לצידו + מקל ואני אהיה מבסוט גמרי
toja27 כתב:לפי דעתי הבעיה הכי גדולה של הקבוצה בקיץ תהיה למצוא סנטר ראוי. משום מה אני לא מאמין שראדוליצה ישחק בקבוצה בעונה הבאה, ואני גם לא בטוח עד כמה הוא טוב באמת גם אם יבוא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: itai7 ו־31 אורחים