ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 מאי 2015, 12:05

השאלה אם פארגו הוא כזה טוב כמו שאתם אומרים. ברור שיש לו את היתרונות הפיזיים שלו, אבל הוא מביא איתו שק של חסרונות.
כמה גרוע יהיה להחליף אותו בסלבי שעולה 10% מהחוזה שלו?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 מאי 2015, 12:07

פארגו שחקן מצויין שהיה בקו האחורי מהגרועים אי פעם שכלל שחקן זוועה ועוד שני גארדים שנפצעו המון העונה ולא תגידו שהיו גבוהים שיפתחו לו את הצבע.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 01 מאי 2015, 12:12

החציל האצטקי כתב:פארמר שחקן עם קבלת החלטות יותר טובה, ושחקן שעושה את החברים שלו לקבוצה יותר טובים.
אם מכבי עושה את הבלתי יאמן (מי יישמע...) ומחתימה אותו ואת גל מקל- יש לה שניים כאלה בחמישייה. מקל גם שומר פנטסטי.

אני חושב שכולנו נסכים שללכת על ״הקו האחורי הישראלי״ של פארמר, מקל ואוחיון עם גיבוי של לנדסברג ואולי זר נוסף זה על הכיפ-כיפאק.

פארמר יעשה את החברים שלו ליותר טובים אבל פארגו יכול להיות הגו טו גאי שלך בזמנים קשים מה שפארמר פחות טוב בו
בכלל ניהול המשחק של פארגו לא רע כמו שעושים ממנו, הוא מחלק יופי של אסיסטים, יש לו ראיית משחק טובה והוא מריץ מתפרצות כמו שהרבה זמן לא ראינו כאן
הבעיה אצלו זאת קבלת ההחלטות (שזה משהו שנתקלנו בו השנה ולא בקנדציה הקודמת) ויותר מדי אחריות, אני מאמין ששני הדברים האלה ישתפרו משמעותית לצד גארד טוב נוסף לידו שיעזור לו
בקיצור, שינסו ללכת על פארמר לצידו + מקל ואני אהיה מבסוט גמרי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 01 מאי 2015, 12:14

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:אני לא בטוח שפארמר (הרבה) יותר טוב מפארגו
פארמר יותר אחראי ומנהל משחק טוב יותר אבל פארגו יותר אקספלוסיבי ושובר שיוויון

בכל מקרה, אם מכבי באמת מתכוונת להעלות את התקציב אז הם צריכים להשקיע את הכסף כדי להביא את פארמר לצד פארגו ולא על חשבונו

האקספלוסיביות של פארגו בקושי באה לידי ביטוי. אני מעדיף שחקן קצת פחות וירטואוז שיודע לעשות הרבה דברים ברמה גבוהה.

אני ממש לא צריך את הווירטואוזיות שלו וזה בכלל לא קשור
מבחינה אקספלוסיבית הוא יכול להתפוצץ ולהיות שובר שיוויון וכבר ראינו את היכולות שלו מול פנר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 מאי 2015, 12:14

תנו לי את פארמר לצידו גם בלי מקל ואני מבסוט.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 01 מאי 2015, 12:15

פארמר הוא לא תחליף לפארגו ולהפך. זה סוג השחקנים שצריכים לשחק יחד .
פארמר טוב מפארגו בעיקר בניהול המשחק אבל זה ממש לא מצדיק לשלם יותר מפי שניים .
אין ספק שאם פארמר יחליף את פארגו אנחנו ניפגע בשאר העמדות וזה טעות .
פארגו , מקל , אוחיון ועוד זר נוסף זה קוו אחורי מספיק טוב שידע גם לשחק מסודר .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 01 מאי 2015, 12:17

אגב, נניח ופארמר בא, אתם חושבים שמכבי יביאו אותו כישראלי או ישאירו אותו זר?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 01 מאי 2015, 12:19

rc4991 כתב:אגב, נניח ופארמר בא, אתם חושבים שמכבי יביאו אותו כישראלי או ישאירו אותו זר?

לדעתי זר.
1. בגלל המס.
2. למכבי יש 4 ישראלים מעל גיל 25 (אוחיון, פניני, לנדסברג וגבוה) ולדעתי היא לא תרצה לעשות רוטציות בישראלים.
מקובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 מאי 2015, 12:21

מוזר לי הקטע של המס.
הרי ממה שאני יודע עולים חדשים אמורים לקבל הקלות בתשלום מס. אאל״ט זה גם הקל על החתימה על חוזה חדש עם לנדסברג.
מישהו מכיר קצת את החוק?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 01 מאי 2015, 12:22

LIAV10 כתב:פארגו שחקן מצויין שהיה בקו האחורי מהגרועים אי פעם שכלל שחקן זוועה ועוד שני גארדים שנפצעו המון העונה ולא תגידו שהיו גבוהים שיפתחו לו את הצבע.

קצת מזכיר לי את העונה של ארויו שכולם פה מסכימים שהיההאחד הרכזים הגדולים שהיו פה. אבל הסגל שלידו , אוי הברוך !!!
ליד ארויו היה את בראון שהיה טוב בהרבה מהיינס וזה גם לא נתן כלום . גם אם סטוקטון בשיאו ליד היינס זה לא יהפוך אותו לשחקן טוב יותר . את מה שהוא לא קולע הוא ימשיך לא לקלוע בלי קשר למי שמוסר לו. יש גבול לכמה יותר טובים יכול רכז טוב להפוך את החברים שלו. ראינו העונה מה קורה כשקבוצה בנוייה על גארד אחד.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 מאי 2015, 12:56

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

בכל מקרה, אם מכבי באמת מתכוונת להעלות את התקציב אז הם צריכים להשקיע את הכסף כדי להביא את פארמר לצד פארגו ולא על חשבונו

האקספלוסיביות של פארגו בקושי באה לידי ביטוי. אני מעדיף שחקן קצת פחות וירטואוז שיודע לעשות הרבה דברים ברמה גבוהה.

מבחינה אקספלוסיבית הוא יכול להתפוצץ ולהיות שובר שיוויון וכבר ראינו את היכולות שלו מול פנר

זה נכון. לפארגו יש הרגעים שהוא נכנס ל- GOD MOD ואז אף אחד לא יכול לעצור אותו.
השאלה אם זה שווה את כל הרגעים שבהם הוא לא טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 01 מאי 2015, 13:07

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

זה נכון. לפארגו יש הרגעים שהוא נכנס ל- GOD MOD ואז אף אחד לא יכול לעצור אותו.
השאלה אם זה שווה את כל הרגעים שבהם הוא לא טוב.

כשיש גארד טוב נוסף שיכול לגבות אותו ברגעים האלו אז זה לא בעייה. העונה לא היה לו את זה.
הוא חייב גארד טוב לידו כמו שהיה לו עם פרקינס או אפילו עם מקל בגליל...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 01 מאי 2015, 17:33

פארמר פליימייקר הרבה יותר טוב מפארגו ומוסר טוב יותר. חודר פחות טוב לסל אבל שחקן שעושה את השחקנים לידו לטובים יותר. אני מצטרף לרוי, אם מביאים את ראדוליצה ופארמר מצידי שהמחליפים שלהם יהיו יבזורי ורות'בארט. הרבה זמן מדברים על זה שצריך סגל קצר יותר ולא לשרוף כסף על לינהארטים
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 01 מאי 2015, 18:06

שחף כתב:פארמר פליימייקר הרבה יותר טוב מפארגו ומוסר טוב יותר. חודר פחות טוב לסל אבל שחקן שעושה את השחקנים לידו לטובים יותר. אני מצטרף לרוי, אם מביאים את ראדוליצה ופארמר מצידי שהמחליפים שלהם יהיו יבזורי ורות'בארט. הרבה זמן מדברים על זה שצריך סגל קצר יותר ולא לשרוף כסף על לינהארטים

בשביל שהשחקנים שלידו יהיו יותר טובים צריך שיהיה להם איזה שהוא פוטנציאל . ליבזורי ורות'בארט אין.
סגל קצר יביא אותנו לטופ 8 במקרה ואף אחד משחקני המפתח לא נפצע אבל הם יקרסו ברגע האמת מהעומס .
גם מקל הוא פליימקר טוב יותר מפארגו אבל צריך שחקן שהוא גם יותר סקורר ליד שחקן כמו פארמר בדיוק כמו שלאנגפורד היה ובדיוק כמו שפארגו היה לצידו של מקל או פרקינס.
אני בכלל לא רוצה לחשוב על סגל כזה אם פארמר נפצע או ראדוליצה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 01 מאי 2015, 18:21

שחף כתב:פארמר פליימייקר הרבה יותר טוב מפארגו ומוסר טוב יותר. חודר פחות טוב לסל אבל שחקן שעושה את השחקנים לידו לטובים יותר. אני מצטרף לרוי, אם מביאים את ראדוליצה ופארמר מצידי שהמחליפים שלהם יהיו יבזורי ורות'בארט. הרבה זמן מדברים על זה שצריך סגל קצר יותר ולא לשרוף כסף על לינהארטים

רוי :eek
רוי בכלל חושב שכל הדיבורים על פארמר וראדוליצה זה המצאות(אולי הוא צודק) . התבלבלת עם מישהו אחר נראה לי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 01 מאי 2015, 18:28

אני מאמין שמכבי יכולה להביא עוד 4 זול יחסית שישחק גם קצת 5 מהליגה. מישהו כמו מיצ'ל וואט. הוא יעלה בערך כמו אלכסנדר לעונה שלמה לדעתי.אידיאלית עדיף מישהו שקולע מבחוץ אבל לא חובה.
מעבר לזה תמיד מכבי נסמכה על ספסל קצר וחמישייה חזקה. זה היה גם בשנים של השושלת. גם אם ישדרגו את התקציב אי אפשר להתחרות באורך של צסק''א וברצלונה. אז יהיה את פניני, וואט, לאנדסברג וגם במקום היינס אפשר למצוא מישהו בחצי מחיר שיהיה יותר טוב. והקבוצה תהיה יותר טובה בוודאות
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 01 מאי 2015, 18:48

לפי דעתי הבעיה הכי גדולה של הקבוצה בקיץ תהיה למצוא סנטר ראוי. משום מה אני לא מאמין שראדוליצה ישחק בקבוצה בעונה הבאה, ואני גם לא בטוח עד כמה הוא טוב באמת גם אם יבוא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 01 מאי 2015, 20:15

החציל האצטקי כתב:מוזר לי הקטע של המס.
הרי ממה שאני יודע עולים חדשים אמורים לקבל הקלות בתשלום מס. אאל״ט זה גם הקל על החתימה על חוזה חדש עם לנדסברג.
מישהו מכיר קצת את החוק?

מדובר על 3 נקודות זיכוי לאורך 3 שנים. חסכון של 18 אלף שקל על פני 3 השנים האלה. החוק הזה לא נועד להיטיב עם אנשים שמקבלים שכר של מליונים אם לזה אתה מתכוון.
roy1000

הודעהעל ידי Allan Turing » 01 מאי 2015, 21:20

rc4991 כתב:
החציל האצטקי כתב:פארמר שחקן עם קבלת החלטות יותר טובה, ושחקן שעושה את החברים שלו לקבוצה יותר טובים.
אם מכבי עושה את הבלתי יאמן (מי יישמע...) ומחתימה אותו ואת גל מקל- יש לה שניים כאלה בחמישייה. מקל גם שומר פנטסטי.

אני חושב שכולנו נסכים שללכת על ״הקו האחורי הישראלי״ של פארמר, מקל ואוחיון עם גיבוי של לנדסברג ואולי זר נוסף זה על הכיפ-כיפאק.

פארמר יעשה את החברים שלו ליותר טובים אבל פארגו יכול להיות הגו טו גאי שלך בזמנים קשים מה שפארמר פחות טוב בו
בכלל ניהול המשחק של פארגו לא רע כמו שעושים ממנו, הוא מחלק יופי של אסיסטים, יש לו ראיית משחק טובה והוא מריץ מתפרצות כמו שהרבה זמן לא ראינו כאן
הבעיה אצלו זאת קבלת ההחלטות (שזה משהו שנתקלנו בו השנה ולא בקנדציה הקודמת) ויותר מדי אחריות, אני מאמין ששני הדברים האלה ישתפרו משמעותית לצד גארד טוב נוסף לידו שיעזור לו
בקיצור, שינסו ללכת על פארמר לצידו + מקל ואני אהיה מבסוט גמרי

פארמר פארגו מקל ויוגב בקו האחורי?
זה פחות או יותר כל תקציב השחקנים של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yzafrir » 02 מאי 2015, 00:12

toja27 כתב:לפי דעתי הבעיה הכי גדולה של הקבוצה בקיץ תהיה למצוא סנטר ראוי. משום מה אני לא מאמין שראדוליצה ישחק בקבוצה בעונה הבאה, ואני גם לא בטוח עד כמה הוא טוב באמת גם אם יבוא.

תאכלס אתה צודק , זאת העמדה שהכי קשה למצוא בא שחקנים טובים והמחיר שלהם הכי גבוהה בדרך כלל...

שחף , ההבדל בין אלכסנדר לוואט זה מקסימום 100 אלף דולר , אלכסנדר שחקן די זול ומבחינת פוטנציאל עולה על וואט לדעתי. מה גם שמבחינת פיזית הוא יכול לשחק בליגה סנטר מידי פעם
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: itai7 ו־31 אורחים