המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מישהו עדיין רוצה לשאול למה מכבי מתקשה עם כהן כסנטר היחיד ?
felix_r כתב:מישהו עדיין רוצה לשאול למה מכבי מתקשה עם כהן כסנטר היחיד ?
כי כהן לא סנטר. אני אומר את זה כבר שנים, אבל במכבי לא קולטים
rc4991 כתב:אפשר בבקשה לינק?
יוסי22 כתב:אני יודע שזה רק נהריה ולא קשור בכלום לרמה של ההצלבה אבל אם שניהם היו בכושר טוב בהצלבה ושמים את הזריקות הפתוחות בפנים זה היה פותח לגמרי את הסדרה .
מכבי כל העונה הזו תלויה בכושר הקליעה שלהם כי אין למכבי קלעים חוץ מהם אבל כשהם מתחממים זה נראה טוב , גם מול קבוצות כמו ריאל וברצלונה ולא רק נגד נהריה .
rc4991 כתב:rc4991 כתב:אפשר בבקשה לינק?
מישהו?
toja27 כתב:rc4991 כתב:rc4991 כתב:אפשר בבקשה לינק?
מישהו?
הייתי עוזר לך אבל אני רואה לפרקים בטלוויזיה.
שמואל1 כתב:סילבן 6/6
מכבי במטווח שלשות
toja27 כתב:יוסי22 כתב:אני יודע שזה רק נהריה ולא קשור בכלום לרמה של ההצלבה אבל אם שניהם היו בכושר טוב בהצלבה ושמים את הזריקות הפתוחות בפנים זה היה פותח לגמרי את הסדרה .
מכבי כל העונה הזו תלויה בכושר הקליעה שלהם כי אין למכבי קלעים חוץ מהם אבל כשהם מתחממים זה נראה טוב , גם מול קבוצות כמו ריאל וברצלונה ולא רק נגד נהריה .
ההצלבה זאת המראה הכי טובה שיכלנו לבקש כדי שנוכל לדעת מי זאת מכבי של השנה. גם הזריקות הפתוחות בזמן לחץ זה דבר שונה נגד משחק ליגה לא חשוב נגד נהריה.
יוסי22 כתב:toja27 כתב:יוסי22 כתב:אני יודע שזה רק נהריה ולא קשור בכלום לרמה של ההצלבה אבל אם שניהם היו בכושר טוב בהצלבה ושמים את הזריקות הפתוחות בפנים זה היה פותח לגמרי את הסדרה .
ההצלבה זאת המראה הכי טובה שיכלנו לבקש כדי שנוכל לדעת מי זאת מכבי של השנה. גם הזריקות הפתוחות בזמן לחץ זה דבר שונה נגד משחק ליגה לא חשוב נגד נהריה.
זה גם ענין של כושר וסילבן נחת להצלבה מפציעה של חודש וחצי ... צריך לזכור את זה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־12 אורחים