rc4991 כתב:השאלה שמעניינת אותי זה האם מנוחה תחזיר אותו לכשירות או שהוא כבר לא יחזור לעצמו
הבן אדם נח שנה וחצי. אם הברך שלו עדיין כואבת לו כשהוא משחק, הוא גמור.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:השאלה שמעניינת אותי זה האם מנוחה תחזיר אותו לכשירות או שהוא כבר לא יחזור לעצמו
Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ממכבי יגיד פעם אחת ולתמיד מה המצב הבריאותי שלו ולמה הוא עדיין פה
אם בדקו אותו, אם מצפים שהוא יחזור לכושר, אם באמת ובתמים חושבים שהוא כשיר וזה רק עניין של זמן
אני לא אוהבת את הסודיות של מכבי במקרים האלה וזה לא פעם ראשונה
Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ממכבי יגיד פעם אחת ולתמיד מה המצב הבריאותי שלו ולמה הוא עדיין פה
אם בדקו אותו, אם מצפים שהוא יחזור לכושר, אם באמת ובתמים חושבים שהוא כשיר וזה רק עניין של זמן
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ממכבי יגיד פעם אחת ולתמיד מה המצב הבריאותי שלו ולמה הוא עדיין פה
מכבי בקושי רצה לתקשורת אז את מצפה שהם עוד ירוצו לספר דברים שליליים?
אדגר פו כתב:כמו שמזרחי סיפר בזמנו שאולסי השתמש בסמים ולא חלה בשפעת ? אתם באמת רוצים שקיפות מלאה במכבי ?
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:כמו שמזרחי סיפר בזמנו שאולסי השתמש בסמים ולא חלה בשפעת ? אתם באמת רוצים שקיפות מלאה במכבי ?
אני בספק אם הברך של פבראני מסניפה סמים
וכן, אני רוצה שקיפות, אני לא אוהבת שמתנהגים אליי כאילו אני מטומטמת
בזה שפבראני פה ולא מסוגל לדרוך על הברך ואין לו אף מחליף נראה באופק הם מתנהגים אל כל אחד מהאוהדים כאילו אנחנו מטומטמים
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:כמו שמזרחי סיפר בזמנו שאולסי השתמש בסמים ולא חלה בשפעת ? אתם באמת רוצים שקיפות מלאה במכבי ?
בזה שפבראני פה ולא מסוגל לדרוך על הברך ואין לו אף מחליף נראה באופק הם מתנהגים אל כל אחד מהאוהדים כאילו אנחנו מטומטמים
תפקיד התקשורת לגלות מה קורה בתוך מכבי.
יש עיתונאים שיודעים ולא מספרים ויש כאלו שכן.
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:כמו שמזרחי סיפר בזמנו שאולסי השתמש בסמים ולא חלה בשפעת ? אתם באמת רוצים שקיפות מלאה במכבי ?
תפקיד התקשורת לגלות מה קורה בתוך מכבי.
יש עיתונאים שיודעים ולא מספרים ויש כאלו שכן.
זה באמת ישנה? הרי אם מכבי לא תגיד מה קורה אז חלק יאמינו לתקשורת וחלק יגידו ''מה אתם מאמינים להם בכלל?''
חנו'ש כתב:גם אם מכבי עצמם יגידו לנו מה קורה, זה לא אומר שיגידו את האמת ושכולם יאמינו להם.
את בעצמך לא האמנת ללאנדסברג כשהוא בעצמו אמר לרוני שהוא בסדר ורק נח בגביע ווינר....
Number8 כתב:rc4991 כתב:השאלה שמעניינת אותי זה האם מנוחה תחזיר אותו לכשירות או שהוא כבר לא יחזור לעצמו
alex30 כתב:Number8 כתב:rc4991 כתב:השאלה שמעניינת אותי זה האם מנוחה תחזיר אותו לכשירות או שהוא כבר לא יחזור לעצמו
לא... הוא עדיין צעיר, אבל מאוד ייתכן שהוא זקוק לניתוח נוסף, ועוד עונה בחוץ. בכל מקרה, למכבי הוא לא היה צריך להגיע, ולא ברור לי כיצד בחנו אותו.
MTA2311 כתב:alex30 כתב:Number8 כתב:rc4991 כתב:השאלה שמעניינת אותי זה האם מנוחה תחזיר אותו לכשירות או שהוא כבר לא יחזור לעצמו
לא... הוא עדיין צעיר, אבל מאוד ייתכן שהוא זקוק לניתוח נוסף, ועוד עונה בחוץ. בכל מקרה, למכבי הוא לא היה צריך להגיע, ולא ברור לי כיצד בחנו אותו.
עוד ניתוח ועונה בחוץ זה אומר שנתיים וחצי בלי לשחק כדורסל. או במילים אחרות, קריירה גמורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים