המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:מלאגה לא כזאת חלשה, אבל בוודאי שלא צריכה לנצח בהיכל. הפסד כאן ישים את הסכין חזק על הצוואר של גודס.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:מלאגה לא כזאת חלשה, אבל בוודאי שלא צריכה לנצח בהיכל. הפסד כאן ישים את הסכין חזק על הצוואר של גודס.
ראיתי אותם באיזו מחצית. באמת שהם קבוצה חלשה מאוד. לא רואה שום מצב שהם מאיימים על מכבי בהיכל.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:מלאגה לא כזאת חלשה, אבל בוודאי שלא צריכה לנצח בהיכל. הפסד כאן ישים את הסכין חזק על הצוואר של גודס.
ראיתי אותם באיזו מחצית. באמת שהם קבוצה חלשה מאוד. לא רואה שום מצב שהם מאיימים על מכבי בהיכל.
הם כבר ניצחו את ריאל (94-79). מבחינתי מספיק.
מכבי מסורתית מסתדרת עם מלאגה בשנים האחרונות, אחרי הרבה שנים שהתקשנו מולם. אני לא רואה סיבה שנפסיד את המשחק הזה מלבד האחת שנקראת גיא גודס.
jol9 כתב:קל זה לא יהיה
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:מלאגה לא כזאת חלשה, אבל בוודאי שלא צריכה לנצח בהיכל. הפסד כאן ישים את הסכין חזק על הצוואר של גודס.
הם כבר ניצחו את ריאל (94-79). מבחינתי מספיק.
מכבי מסורתית מסתדרת עם מלאגה בשנים האחרונות, אחרי הרבה שנים שהתקשנו מולם. אני לא רואה סיבה שנפסיד את המשחק הזה מלבד האחת שנקראת גיא גודס.
קל זה לא יהיה
my man כתב:איזה יובש פה היום...
אתם לא מתרגשים כמוני לקראת הרצליה?![]()
MTA2311 כתב:ניצחון בהפרש חד ספרתי היום הוא עוד מסמר בארון של גיא.
אדגר פו כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לזכותו של גודס אפשר להגיד שהוא לא רצה פה לא את רוצ'סטי, לא את פארמר ולא את פאבריני. הנחיתו עליו סגל של שחקנים שהוא לא רצה.
יש למכבי סגל עם שמות נוצצים, אבל כמו שאמרתי (ואנקראם חוזר שוב), השחקנים ממש לא מתאים אחד לשני ואין מספיק שחקנים שמעניין אותם לשחק הגנה.
דווקא היום עם רוצ'סטי בחוץ, אני חושב שמכבי תהיה טובה יותר (כי זה אומר שיוגב משחק 30+ דקות).
דווקא רוצ'סטי זה שחקן שלו נטו לפי כל הפרסומים.
בכל מקרה, כבר לפני חודשיים אמרנו שזה סגל נוצץ כביכול, אבל השחקנים לא בהכרח מתאימים לשחק ביחד. גם דיברנו לא מעט על היעדר אידיאולוגיה מסודרת בבניית הסגל.
דווקא לי היה הרושם שגודס רצה להמשיך עם פארגו.
toja27 כתב:אדגר פו כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לזכותו של גודס אפשר להגיד שהוא לא רצה פה לא את רוצ'סטי, לא את פארמר ולא את פאבריני. הנחיתו עליו סגל של שחקנים שהוא לא רצה.
יש למכבי סגל עם שמות נוצצים, אבל כמו שאמרתי (ואנקראם חוזר שוב), השחקנים ממש לא מתאים אחד לשני ואין מספיק שחקנים שמעניין אותם לשחק הגנה.
דווקא היום עם רוצ'סטי בחוץ, אני חושב שמכבי תהיה טובה יותר (כי זה אומר שיוגב משחק 30+ דקות).
דווקא רוצ'סטי זה שחקן שלו נטו לפי כל הפרסומים.
בכל מקרה, כבר לפני חודשיים אמרנו שזה סגל נוצץ כביכול, אבל השחקנים לא בהכרח מתאימים לשחק ביחד. גם דיברנו לא מעט על היעדר אידיאולוגיה מסודרת בבניית הסגל.
דווקא לי היה הרושם שגודס רצה להמשיך עם פארגו.
גודס רצה להמשיך עם פארגו אבל הוא גם רצה את רוציסטי. נכתב באחת הכתבות שרוציסטי היה על הכוונת של גודס כבר שנתיים. לא רק זה, בראיון של one on one בעונה שעברה לאחר זכייה בגביע , פיני הגיע להתארח באולפן כשיורם ארבל מראיין אותו ושם פיני דיבר על רוציסטי בהשוואה מול גל מקל, וכבר משם היה ניתן להבין שפיני מעריך אותו(רוציסטי) וניתן היה להבין שכנראה גם גודס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Cobra, Neo, גיא, מרסר ו־26 אורחים