מכבי מחפשת מחליף לרנדל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי מחפשת מחליף לרנדל

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוקטובר 2015, 23:50

Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שצריכים להתייחס למה שגלדסטון אומר כתורה מסיני אבל אני גם לא חושבת שצריך להאמין אוטומטית למכבי רק כי זאת מכבי
רוב הסיכויים שכרגיל, האמת היא איפשהו באמצע

אני מאמין למכבי במקרה הזה רק כי היא לא הייתה מסתכנת בשקר. היא הצהירה את זה כל כך מהר, ובכזאת נחרצות, שפשוט קשה לי להאמין שזה שקר.
בדרך כלל הם פשוט שותקים, כמו עם הברך של פבראני לדוגמה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוקטובר 2015, 23:53

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שצריכים להתייחס למה שגלדסטון אומר כתורה מסיני אבל אני גם לא חושבת שצריך להאמין אוטומטית למכבי רק כי זאת מכבי

אני מאמין למכבי במקרה הזה רק כי היא לא הייתה מסתכנת בשקר. היא הצהירה את זה כל כך מהר, ובכזאת נחרצות, שפשוט קשה לי להאמין שזה שקר.
בדרך כלל הם פשוט שותקים, כמו עם הברך של פבראני לדוגמה.

אני יכולה להאמין על מכבי הזאת הכל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 20 אוקטובר 2015, 02:10

אסור למכבי לחפש לסתום חורים ,אני מרגיש שהקבוצה אבדה את זה לגמרי,ככה גם מאבדים כיון ומחויבות.
הקבוצה נראת כמו בלאגן וטלאי על טלאי וממש סרט.
מכבי חיבת להביא מה שתביא שיהיה מוכח וברמה גבוהה ולכל העונה ,לא העיקר לסתום חור לכמה ימים,זה פוגע בכל המרקם ובכל ההרגשה של השחקנים.
השחקנים לא מבינים מה הולך ויאבדו קשר אם המאמן.
מכבי חיבת להחליף את פבראני ולהביא סנטר רציני ,ובנוסף אם יש ויש שחקן כמו קלארק במקום אנאקו ,אני היתי משאיר את אנואקו ומחליף את אמבאקווה אבל לא יקרה.
מכבי חיבת לעשות סדר במהרה הסחבת הזו לא טובה ופוגעת.
מכבי חיבת לסדר ולהתחיל לרוץ ולהכנס לקצב ולחיבור ולהתניעה
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 20 אוקטובר 2015, 02:31

אפשר עדיין למצוא שחקנים טובים ויחסית בזול. שחקנים עדיין נחתכים מקבוצות NBA
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2015, 07:20

אני לא חושב שמכבי משקרים על רנדל. הוא ככל הנראה לא עומד להיחתך והם מאמינים שהוא יחזור לשחק.

זה לא אומר שלא מחפשים עוד שחקן בעמדה 4. הדברים לא סותרים אחד את השני.

משהו אחד לא הבנתי מההודעה של מכבי - רנדל ישחק ביום חמישי?
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 07:39

לפי אבי סגל יש לו מחלה זיהומית שלא קשורה לקרוהן והוא צפוי לחזור לאימונים תוך שבועיים. לא מחפשים מחליף ולא בטיח.

גלדסטון יצא נעל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 אוקטובר 2015, 08:33

בידיעות שמעון מצוטט כשאומר שאין כוונה להחליף את רנדל (שבסה״כ ״רק חולה״)
מחפשים גבוה שיגיע במקום אחד הגבוהים כשהוא מזכיר שניתן לשחרר את אונואקו בדצמבר
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 08:35

roy1000 כתב:אני לא חושב שמכבי משקרים על רנדל. הוא ככל הנראה לא עומד להיחתך והם מאמינים שהוא יחזור לשחק.

זה לא אומר שלא מחפשים עוד שחקן בעמדה 4. הדברים לא סותרים אחד את השני.

משהו אחד לא הבנתי מההודעה של מכבי - רנדל ישחק ביום חמישי?

רנדל לא יישחק בוודאות ביום חמישי, כי הם אמרו שהוא צריך לנוח כמה ימים לפני שיוכל לחזור לאימונים.
אבי סגל מדבר גם הוא על שבועיים.

מכבי למעשה משחקת עם שחקן פנים אחד - אמבקווה, שגם הוא לא בדיוק חאכים אולג'וון.
אני זוכר שב1999, פיני לא היה מרוצה מהגבוהים שלו, והביא ממש לפני פתיחת העונה את נייט האפמן ז"ל ואת קומג'יס והשאר היסטוריה.

האם דני פדרמן היה מעסיק בפטרוכימיים, או בכל העסקים האחרים שלהם, מנכ"ל שהוא מוכר עגבניות בשוק?
כנראה שלא. אבל במכבי הכל אפשרי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 08:36

היי, זה שלי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2015, 08:45

החציל האצטקי כתב:בידיעות שמעון מצוטט כשאומר שאין כוונה להחליף את רנדל (שבסה״כ ״רק חולה״)

מעניין שהוא מזכיר שאפשר לשחרר את אנואקו. שום מילה לגבי פבאריני...
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 08:50

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:בידיעות שמעון מצוטט כשאומר שאין כוונה להחליף את רנדל (שבסה״כ ״רק חולה״)

מעניין שהוא מזכיר שאפשר לשחרר את אנואקו. שום מילה לגבי פבאריני...

מה הסיכוי ששניהם לא יסיימו את העונה במכבי?

אם פבראני היה כשיר, אז היה מדובר כאן בהחתמה טובה מאוד, כי רואים שהוא מאוד כשרוני, אבל במצבו הנוכחי זה רחוק מלהיות מספיק.
אונואקו הוא פשוט שחקן מאוד בינוני עם גוף גדול. אחלה לסנטר שלישי, אבל ממש לא מספיק למה שמכבי צריכה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2015, 08:53

jol9 כתב:רנדל לא יישחק בוודאות ביום חמישי, כי הם אמרו שהוא צריך לנוח כמה ימים לפני שיוכל לחזור לאימונים.

אני זוכר שב1999, פיני לא היה מרוצה מהגבוהים שלו, והביא ממש לפני פתיחת העונה את נייט האפמן ז"ל ואת קומג'יס והשאר היסטוריה.

האם דני פדרמן היה מעסיק בפטרוכימיים, או בכל העסקים האחרים שלהם, מנכ"ל שהוא מוכר עגבניות בשוק?

אני לא יודע אם פטרוכימיים זו דוגמא טובה כי הפטרוכימיים בפשיטת רגל... אז יכול להיות שמוכר עגבניות היה עושה שם עבודה טובה יותר.

זה נראה לי תמוה שאחרי שהשקיעו כל כך הרבה כסף השנה ופרצו את המסגרת התקציבית של שנים קודמות, פתאום לחצו על הברקסים והחליטו שמוכנים להקריב משחק (אולי שני משחקים) ביורוליג.
רנדל הוא השחקן הכי חשוב במכבי. הפסד ביום חמישי ומכבי יכולה להסתבך מאוד בבית הזה.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 08:58

מזרחי ו"חולה " מעלה לי בזכרונות את אולסי. לפחות אנחנו יודעים שרנדל יורם. :)

אם מזרחי אומר שמחפשים שחקן זה מעניין. זה לא כל כך חשוב במקום מי, העיקר שימצאו שחקן פנים איכותי ( כאילו זה כל כך קל ).

בכלל, הרנדל הזה משהוא מיוחד. אם הוא לא נפצע בחימום,או במשחק, או באימון, או מארון בבית ,או מהחלקה באמבטיה, או ממחלה או מהשד יודע מה אז זה לא רנדל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2015, 09:08

jol9 כתב:מה הסיכוי ששניהם לא יסיימו את העונה במכבי?

אם פבראני היה כשיר, אז היה מדובר כאן בהחתמה טובה מאוד, כי רואים שהוא מאוד כשרוני, אבל במצבו הנוכחי זה רחוק מלהיות מספיק.
אונואקו הוא פשוט שחקן מאוד בינוני עם גוף גדול. אחלה לסנטר שלישי, אבל ממש לא מספיק למה שמכבי צריכה.

אם פבאריני היה כשיר, הוא היה כנראה עדיין ב- NBA.

מה שהיה מעניין בתגובה של שמעון זה שהוא ציין שלאנואקו יש סעיף שחרור, ומכאן ניתן להסיק שלפאבריני אין, וזה אומר שהחלפה של הברזילאי תהיה הרבה יותר מסובכת.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 09:14

לי נראה שמכבי תלך על הפיתרון הקל ותשחרר את הבריון, למרות שאני חושב שהוא יכול להיות גיבוי לא רע לגבוהים אם יכנס לכושר משחק טוב.

ד"א, למאר אודום מתאושש בבית החולים , אולי יהיה מועמד.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Number8 » 20 אוקטובר 2015, 09:20

roy1000 כתב:

מה שהיה מעניין בתגובה של שמעון זה שהוא ציין שלאנואקו יש סעיף שחרור, ומכאן ניתן להסיק שלפאבריני אין, וזה אומר שהחלפה של הברזילאי תהיה הרבה יותר מסובכת.

הנהלה חובבנית. מחתימים שחקן שהברך שלו ממתכת ולא שיחק כדורסל שנתיים, בלי סעיף שחרור. לאן הגענו. איפה מיץ' גולדהאר שיבוא ויציל אותנו מהמאפיה המטומטמת הזאת.
Number8

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 09:23

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רנדל לא יישחק בוודאות ביום חמישי, כי הם אמרו שהוא צריך לנוח כמה ימים לפני שיוכל לחזור לאימונים.

אני לא יודע אם פטרוכימיים זו דוגמא טובה כי הפטרוכימיים בפשיטת רגל... אז יכול להיות שמוכר עגבניות היה עושה שם עבודה טובה יותר.

זה נראה לי תמוה שאחרי שהשקיעו כל כך הרבה כסף השנה ופרצו את המסגרת התקציבית של שנים קודמות, פתאום לחצו על הברקסים והחליטו שמוכנים להקריב משחק (אולי שני משחקים) ביורוליג.
רנדל הוא השחקן הכי חשוב במכבי. הפסד ביום חמישי ומכבי יכולה להסתבך מאוד בבית הזה.

יש מצב... :bigsmile2

אני לא חושב שהקריבו... רנדל כנראה לא יכול לשחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 09:29

roy1000 כתב:

אל תשכח שהוא לא שיחק שנה וחצי... בכל מקרה הוא לא היה חוזר ישר לNBA.
סה"כ הרעיון המקורי הוא לא היה רע. מסוכן, אבל בעל אפסייד. הבעיה היא שמכבי כשלה בבדיקות הרפואיות שערכה לו,
וממשיכה להיכשל בכך שהיא לא מאתרת את מקור הבעיה (ובכך גם מסכנת את השחקן) וגם לא מקבלת החלטות.

פבראני כאן כבר 3 חודשים. זה זמן מספיק להחליט לכאן או לכאן.
אם מחליטים ששווה לחכות, אז תוציאו הודעה מסודרת - המצב של פבראני הוא כך וכך, אנחנו צופים שבעוד X זמן, הוא יוכל לשוב
לפורמה מלאה ומכבי לא תחפש לו מחליף.
אם מחליטים ששווה לחתוך, אז כבר אתמול פבראני היה צריך להיות משוחרר ושחקן אחר היה צריך להגיע במקומו (ועם הניפויים בNBA,
אפילו יש מועמדים מתאימים).

מכבי כרגיל מנסה להרוויח (תרתי משמע) מכל העולמות. מחזיקה את פבראני, מביאה מחליף זמני, ממשיכה לחפש, וכולם מתהלכים בתחושה
שהם זמניים, ובהתאם גם רמת ההשקעה שלהם. דני קלאסי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 09:39

Number8 כתב:
roy1000 כתב:

הנהלה חובבנית. מחתימים שחקן שהברך שלו ממתכת ולא שיחק כדורסל שנתיים, בלי סעיף שחרור. לאן הגענו. איפה מיץ' גולדהאר שיבוא ויציל אותנו מהמאפיה המטומטמת הזאת.

אם אין סעיף שחרור כלשהוא זו אכן שערוריה.
אי אפשר להגיד שמכבי לא יודעת לבטח עצמה בכל מיני סעיפים בחוזים, שחקן עם רמת סיכון כזאת זה דבר שאסור לקחת סיכון איתו.

כשמזרחי ניהל את הענינים במכבי זה לא היה יכול לקרות.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2015, 09:40

jol9 כתב:אל תשכח שהוא לא שיחק שנה וחצי... בכל מקרה הוא לא היה חוזר ישר לNBA.
סה"כ הרעיון המקורי הוא לא היה רע. מסוכן, אבל בעל אפסייד. הבעיה היא שמכבי כשלה בבדיקות הרפואיות שערכה לו,
וממשיכה להיכשל בכך שהיא לא מאתרת את מקור הבעיה (ובכך גם מסכנת את השחקן) וגם לא מקבלת החלטות.

פבראני כאן כבר 3 חודשים. זה זמן מספיק להחליט לכאן או לכאן.
אם מחליטים ששווה לחכות, אז תוציאו הודעה מסודרת - המצב של פבראני הוא כך וכך, אנחנו צופים שבעוד X זמן, הוא יוכל לשוב
לפורמה מלאה ומכבי לא תחפש לו מחליף.
אם מחליטים ששווה לחתוך, אז כבר אתמול פבראני היה צריך להיות משוחרר ושחקן אחר היה צריך להגיע במקומו (ועם הניפויים בNBA,
אפילו יש מועמדים מתאימים).

מכבי כרגיל מנסה להרוויח (תרתי משמע) מכל העולמות. מחזיקה את פבראני, מביאה מחליף זמני, ממשיכה לחפש, וכולם מתהלכים בתחושה
שהם זמניים, ובהתאם גם רמת ההשקעה שלהם. דני קלאסי.

לפני שפאבריני הגיע למכבי, הוא נבחן בשתי קבוצות NBA שהחליטו לוותר עליו בגלל המצב הבריאותי שלו. אני עדיין לא מבין איך הוא עבר מבחן כשירות? השחקן הזה רץ על רגל אחת... יש מצב שהרופאים במכבי עיוורים?

אני עדיין לא מבין את ההגיון של דני. עם כל ההשקעה השנה, לא שווה להשקיע עוד חצי מליון ולהביא שחקן פנים ראוי, מאשר לזרוק הכל לפח? אני בסדר אפילו עם שחקן כמו צ'אק דייויס (אם הוא כשיר ובכושר), אבל תביאו מישהו.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים