פארמר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארמר

הודעהעל ידי roy1000 » 31 אוקטובר 2015, 00:49

יוסי22 כתב:לגבי לאנדסברג זה היה ברור לגמרי שזו תהיה עונת הפריצה שלו והוא הולך וממש את ההבטחה .

2 נקודות מול צסק"א, 7 נקודות מול מלאגה (3/7), ו- 11 נקודות מול ססארי (4/15).

מה זה "מממש את ההבטחה". בערך כמו שמרקיז היינס מימש את ההבטחה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 31 אוקטובר 2015, 00:50

yzafrir כתב:פארמר לא צריך להיות שחקן של 14-16 נק' למשחק ו 2-3 אס' , גם 12 נק' אבל עם 4-5 אס' יספק אותי הרבה יותר ...

הוא קודם כל צריך לחזור להיות שחקן. אחר כך נראה איזה.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 אוקטובר 2015, 00:57

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:לגבי לאנדסברג זה היה ברור לגמרי שזו תהיה עונת הפריצה שלו והוא הולך וממש את ההבטחה .

הוא הולך ומשתפר והיה מצויין בשני המשחקים האחרונים למרות אחוזים לא משהו במשחק האחרון .

הוא וסמית סוגרים עמדה 3 טופ יורוליג , כצפוי .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 31 אוקטובר 2015, 01:13

יוסי22 כתב:הוא הולך ומשתפר והיה מצויין בשני המשחקים האחרונים למרות אחוזים לא משהו במשחק האחרון .

מראה נכונות להשתפר? אתה אשכרה עושה פה טרולינג חסר בושה.
לשים את לנסברג וטופ יורוליג באותו משפט זה בדיחה. או שאתה לא יודע איזה שחקנים משחקים בעמדה 3 ביורוליג או שאתה סתם עושה טרולינג לפורום כי נעלבת ממה שכתבו עליך פה בשנים האחרונות.
roy1000

הודעהעל ידי alex30 » 31 אוקטובר 2015, 01:22

יוסי22 כתב:
roy1000 כתב:

הוא הולך ומשתפר והיה מצויין בשני המשחקים האחרונים למרות אחוזים לא משהו במשחק האחרון .

הוא לא משתפר, אין כמעט דברים חדשים במשחק שלו, הוא כן נהיה יותר חזק פיזית, אבל יכולות אף פעם לא היו הביעה שלו , הבחור פשוט התבגר!
alex30

הודעהעל ידי ankram » 06 נובמבר 2015, 10:59

שיעבור או למודיעין חייל אויר שמעתי שחסרות לנו צלחות לווין או, שיחזור לפרוייקט תגלית גם ככה הוא בא לפה כדי לטייל.
תן לי את וואנאמייקר או רנפרו בחצי מחיר. האיש שודד עם אוזניים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי בן82 » 06 נובמבר 2015, 11:52

ankram כתב:שיעבור או למודיעין חייל אויר שמעתי שחסרות לנו צלחות לווין או, שיחזור לפרוייקט תגלית גם ככה הוא בא לפה כדי לטייל.

לא כל מה שטוב לקבוצות כמו באמברג, אלבה ברלין או באיירן מינכן טוב או יצליח בקבוצה עם לחץ לא שפוי ובעלת יומרות כמו מכבי.
וואנמייקר? מישהו שמע עליו לפני אתמול? מישהו ישמע עליו אחרי אתמול? רנפרו היה טוב באלבה, זה אומר שהוא יכול להוביל את מכבי? אפשר לזרוק שמות עד מחר ולשחק בסקאוטינג, אבל מיצינו את הקונספט הזה של לחפש מציאות ושחקנים ש"ממש אוטוטו" פורצים.
סמל אישי של המשתמש
בן82

הודעהעל ידי קובי » 06 נובמבר 2015, 12:01

ankram כתב:שיעבור או למודיעין חייל אויר שמעתי שחסרות לנו צלחות לווין או, שיחזור לפרוייקט תגלית גם ככה הוא בא לפה כדי לטייל.

אני מבין את התסכול, אבל נוטה שלא להסכים. אי אפשר להמר כל שנה על איזה דרעק כמו היינס ולהתפלל לנס רייס.
פארמר על הנייר היה החתמה בטוחה. לא יודע מי היה מהמר שהוא יהיה החוליה החלשה שלנו בקו האחורי - סביר להניח שאף אחד.
חושש שמקרה פארמר את רוצ'סטי, במקרה כשלון בסיום העונה, יביא את פדרמן להתראיין למה לא הביאו שחקנים יקרים למכבי בעבר ואיך זה התפוצץ לנו בפנים בעונה הזו.
מקווה שיעיפו את הרכיכה הזו שעומדת על הקווים וששינוי מאמן יביא לשינוי בצורת המשחק ובמקביל עלייה בתפוקה ובתרומה של שניהם. אי אפשר לקלל את השינוי המבורך שבהשקעה בשחקנים, שלפחות על הנייר, נחשבים לטובים יותר ממה שראינו בעבר במכבי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 12:49

מסכים לגמרי עם קובי. פתאום צצות ביקורות על ההחתמות של רוצ'סטי ופארמר... מזה אני יכול להסיק שבהחלט עדיף להחתים היינסים למיניהם.

אז זהו שלא.

פארמר ורוצ'סטי זה בדיוק הטייפקאסט של השחקנים שמכבי צריכה להביא. שחקנים עם יכולת מוכחת, עם כשרון, עם פוטנציאל לפרוץ
בקבוצת יורוליג גדולה.
אין ספק שהציוות הכללי הוא לא אידיאלי. שלושת הגארדים הבכירים שלנו צריכים את הכדור ביד בשביל להצליח, שניים מהם לא ממש שומרים,
אחד הוא נגר מדופלם והשניים האחרים לא חודרים כמעט לסל.
אבל כאן בא לידי ביטוי המאמן.
יש לך כשרון טהור אדיר בקו האחורי. האם הדבר הכי טוב שאתה יכול לייצר איתו זה בידודים והיי פיק אנד רול?

הרי כל המשחק הוא כ"כ שבלוני וצפוי...
שני השחקנים האלה, לצידם של סמית', לנדסברג, יבזורי ופניני (כשיחליט להיזכר שהוא שחקן כדורסל), זה כח אש קטלני מבחוץ. גם בנדר ואופייבו
מאיימים מקשת השלוש.
זה חומר נהדר לעבוד איתו עבור כל מאמן.

או למשל אמבקווה. כולם כבר רואים שלא מדובר בטיוס, גם לא בשון ג'יימס ובטח לא בבאסטון. אין לו יכולת סיום טובה ליד הטבעת,
והאתלטיות שלו מוגבלת. אבל מצד שני יש לו יכולות אחרות. למשל יש לו יד לא רעה מחצי מרחק. יש לו תנועה טובה ללא כדור.
יש לו יד טובה מהעונשין, והוא ריבאונדר טוב יותר מרוב השחקנים שעברו אצלנו בשנים האחרונות.
האם לשלוח אותו להתעופף כמו בלרינה לכל כדור אבוד, זה באמת השימוש הכי טוב ויעיל בו? האם לדחוף לו כדורים
לצבע כשידוע שהוא לא מסיים טוב כ"כ, זה הדבר הכי טוב שאפשר להפיק ממנו? ואולי כבר מספיק לנסות להרים לו אלי הופים שהוא לא מגיע
אליהם גם אם היה גבוה ב-10 ס"מ?

אפשר להתווכח עד מחר לגבי כל שחקן בסגל הזה, ואני לא חושב שיש אפילו שחקן אחד שהוא קונצנזוס (וזה כולל רנדל וסמית'), אבל אי אפשר
להתווכח על זה, שהקבוצה משחקת כדורסל לא חכם, לא יצירתי, ולא ממצה את הפוטנציאל והכשרון שיש בה, וזאת אחריות של גודס,
וזה כבר שנה שניה ברציפות שזה קורה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 נובמבר 2015, 14:23

jol9 כתב:מסכים לגמרי עם קובי. פתאום צצות ביקורות על ההחתמות של רוצ'סטי ופארמר... מזה אני יכול להסיק שבהחלט עדיף להחתים היינסים למיניהם.

אז זהו שלא.

פארמר ורוצ'סטי זה בדיוק הטייפקאסט של השחקנים שמכבי צריכה להביא. שחקנים עם יכולת מוכחת, עם כשרון, עם פוטנציאל לפרוץ
בקבוצת יורוליג גדולה.
אין ספק שהציוות הכללי הוא לא אידיאלי. שלושת הגארדים הבכירים שלנו צריכים את הכדור ביד בשביל להצליח, שניים מהם לא ממש שומרים,
אחד הוא נגר מדופלם והשניים האחרים לא חודרים כמעט לסל.
אבל כאן בא לידי ביטוי המאמן.
יש לך כשרון טהור אדיר בקו האחורי. האם הדבר הכי טוב שאתה יכול לייצר איתו זה בידודים והיי פיק אנד רול?

הרי כל המשחק הוא כ"כ שבלוני וצפוי...
שני השחקנים האלה, לצידם של סמית', לנדסברג, יבזורי ופניני (כשיחליט להיזכר שהוא שחקן כדורסל), זה כח אש קטלני מבחוץ. גם בנדר ואופייבו
מאיימים מקשת השלוש.
זה חומר נהדר לעבוד איתו עבור כל מאמן.

או למשל אמבקווה. כולם כבר רואים שלא מדובר בטיוס, גם לא בשון ג'יימס ובטח לא בבאסטון. אין לו יכולת סיום טובה ליד הטבעת,
והאתלטיות שלו מוגבלת. אבל מצד שני יש לו יכולות אחרות. למשל יש לו יד לא רעה מחצי מרחק. יש לו תנועה טובה ללא כדור.
יש לו יד טובה מהעונשין, והוא ריבאונדר טוב יותר מרוב השחקנים שעברו אצלנו בשנים האחרונות.
האם לשלוח אותו להתעופף כמו בלרינה לכל כדור אבוד, זה באמת השימוש הכי טוב ויעיל בו? האם לדחוף לו כדורים
לצבע כשידוע שהוא לא מסיים טוב כ"כ, זה הדבר הכי טוב שאפשר להפיק ממנו? ואולי כבר מספיק לנסות להרים לו אלי הופים שהוא לא מגיע
אליהם גם אם היה גבוה ב-10 ס"מ?

אפשר להתווכח עד מחר לגבי כל שחקן בסגל הזה, ואני לא חושב שיש אפילו שחקן אחד שהוא קונצנזוס (וזה כולל רנדל וסמית'), אבל אי אפשר
להתווכח על זה, שהקבוצה משחקת כדורסל לא חכם, לא יצירתי, ולא ממצה את הפוטנציאל והכשרון שיש בה, וזאת אחריות של גודס,
וזה כבר שנה שניה ברציפות שזה קורה.

הבעיה היא שכסף הוא לא תחליף לשכל!

אתה לא יכול להחתים שני גארדים שכל אחד מהם חייב את הכדור ביד כל הזמן, ולכן הם לא יכולים לשחק טוב ביחד.

אתה לא יכול להחתים שני גארדים כאשר שניהם לא שומרים טוב, כי אז אתה לא יכול לשחק איתם ביחד.

צריך לעבוד עם הראש ולא להחתים שני שחקנים שדורכים אחד לשני על הרגלים!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2015, 14:30

אם צסקא יכולה לשחק עם דה קולו וג'קסון, או דה קולו ומילוש ביחד, אם חימקי יכולה לשחק עם רייס ושבד ביחד, ואם ריאל יכולה לשחק עם יול ורודריגז ביחד מכבי יכולה לשחק עם פארמר ורוצ'סטי ביחד. זה רחוק מלהיות חסר תקדים, ובהחלט יכול להצליח. כל מה שצריך זה קצת מעוף, וסגנון כדורסל שמבוסס על קצת יותר מפיק אנד רול ובידודים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 נובמבר 2015, 14:36

MTA2311 כתב:אם צסקא יכולה לשחק עם דה קולו וג'קסון, או דה קולו ומילוש ביחד, אם חימקי יכולה לשחק עם רייס ושבד ביחד, ואם ריאל יכולה לשחק עם יול ורודריגז ביחד מכבי יכולה לשחק עם פארמר ורוצ'סטי ביחד. זה רחוק מלהיות חסר תקדים, ובהחלט יכול להצליח. כל מה שצריך זה קצת מעוף, וסגנון כדורסל שמבוסס על קצת יותר מפיק אנד רול ובידודים.

הם לא משחקים ביחד רוב הזמן!

דה קולו עולה בחמישיה ותאודוסיץ' עולה מהספסל.

רייס עולה בחמישיה ושבד מחליף מהספסל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2015, 14:40

אבל דה קולו וג'קסון משחקים ביחד.
שבד עולה מהספסל, אבל בשני המשחקים של חימקי שראיתי העונה, במאני טיים הם שיחקו ביחד.
שמע, אני מסכים איתך שעל הנייר זה לא ציוות 100% אופטימאלי, אבל אפשר להוציא ממנו הרבה יותר. יש גם לא מעט יתרונות לשני כלים התקפיים כאלה בחמישייה שלך.
חוץ מזה, אפשר בהחלט להעלות את רוצ'סטי מהספסל. הוא יכול להיות אופציה קטלנית כשהוא עולה כמחליף.

כרגע גם כשהם משחקים לחוד הם לא טובים, וזה כי משחק ההתקפה של הקבוצה מסורס ובנאלי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 נובמבר 2015, 15:09

MTA2311 כתב:אבל דה קולו וג'קסון משחקים ביחד.

ומה לא בסדר בזה? הם שחקנים שונים לגמרי!
ג'קסון הוא לא סקורר, מתרכז בעיקר בחלק ההגנתי, ואילו דה קולו מתרכז בעיקר בנקודות.
הם משלימים אחד את השני ולא דורכים אחד על השני כמו הזוג של מכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2015, 15:16

felix_r כתב:

ג'קסון הוא לא סקורר, מתרכז בעיקר בחלק ההגנתי, ואילו דה קולו מתרכז בעיקר בנקודות.

שניהם צריכים את הכדור ביד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 נובמבר 2015, 15:17

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

שניהם צריכים את הכדור ביד.

ממש לא נכון. כפי שאמרתי, ג'קסון מתרכז בעיקר בחלק ההגנתי, בהתקפה הוא לא מוביל את הקבוצה ולכן לא מחזיק את הכדור אצלו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 נובמבר 2015, 15:22

דעתי כדעת חציל כאן - הוא חייב לקבל את המפתחות כדי להיות אפקטיבי. כלומר רכז ראשון ל 25 -30 דקות ולא off guard.
אם הוא היה משחק רכז ראשון לרוב המשחק לצד סקנד גארד הגנתי שגם יודע לקלוע ולחדור ( היקמן ? ;) ) לא הייתה שום בעייה רצינית, כי רוצ'סטי היה עולה מהספסל להחליף אותו.

אבל אז יש בעייה מה לעשות עם אוחיון... :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 15:55

MTA2311 כתב:אם צסקא יכולה לשחק עם דה קולו וג'קסון, או דה קולו ומילוש ביחד, אם חימקי יכולה לשחק עם רייס ושבד ביחד, ואם ריאל יכולה לשחק עם יול ורודריגז ביחד מכבי יכולה לשחק עם פארמר ורוצ'סטי ביחד. זה רחוק מלהיות חסר תקדים, ובהחלט יכול להצליח. כל מה שצריך זה קצת מעוף, וסגנון כדורסל שמבוסס על קצת יותר מפיק אנד רול ובידודים.

דה-קולו שחקן סופר מגוון וממושמע. הוא מתאים את עצמו גם לתיאודוסיץ' וגם לג'קסון. פארמר זה שחקן שחייב לקבל את המפתחות, אין שום אפשרות אחרת.
פיני צודק שהדרך היחידה שזה יכול לעבוד זה אם מכבי תרוץ, אבל פיני מפספס את זה שאי אפשר לרוץ בלי שליטה בריבאונד וכאן אנחנו שוב חוזרים למחזור בסנטר הגנתי.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 נובמבר 2015, 15:59

אני חושב שפיני הכניס למשוואה את איבאקווה כריבאונדר מוביל כאן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 16:00

אדגר פו כתב:אני חושב שפיני הכניס למשוואה את איבאקווה כריבאונדר מוביל כאן.

הוא אנדר-סייזד בצורה נוראית. באמברג חגגו עליו בריבאונד כמו ילד.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־40 אורחים