טיילור רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טיילור רוצ'סטי

הודעהעל ידי rc4991 » 19 דצמבר 2015, 19:31

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:אז רוצ'סטי אשם ששיחקו לידו שחקנים עלובים? ראיתי כמה הפעמים ההתקפה היתה תקועה כי אף אחד לא יודע ליצור אז מסתמכים על רוצ'סטי?
ואני חושב שהוא השתפר יפה בהגנה מאז תחילת העונה, הוא עדיין לא שומר טוב אבל לא נורא כמו פעם
צריך לצוות לידו גארד הגנתי (אבל לא נגר) שישלים אותו

בכנות, אני חושב שבניז׳ני רוצ׳סטי קיבל סטינג על גבול המושלם.
גארד הגנתי ומנוסה לידו (קינזי), מחליף מקומי מצויין (חבוסטוב), קלעים מסביב (באבורין ואנטונוב), שני ביג-מנים פנטסטיים, אחד לפיק-אנד-פאפ אחד לפיק-אנד-רול, שניהם עם פוסט אפ (תומפקינס ופרחוסקי).
סטינג כזה סביבו הוא לא יקבל יותר בקריירה. זה הספיק לו לעונה אישית מושלמת וחלומית ולהגיע לטופ16.
אתה רואה מצב שבו התקרה הזאת נחצית?

אתה רואה מצב שבו מכבי מסדרת את כל הכלים סביב רוצ׳סטי ומסדרת לו דבר כזה? זה לא יקרה.

אתה שומע את עצמך? הפכת עכשיו את ניז'ני לקבוצה חזקה (ולטענתך יותר משמכבי יכולה לבנות)
ניז'ני היתה קבוצה נחמדה ועשתה כמצופה ממנה, מכבי יכולה לבנות סגל לא פחות טוב וגם יותר מזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 דצמבר 2015, 19:38

ברור שאי אפשר להגיע לכלום בלי קבוצה מאוזנת. זה א-ב של כדורסל.
אבל רוצ׳סטי מצריך איזון יותר מורכב. השחקנים שמקיפים אותו חייבים איכויות הגנתיות גבוהות למשל. הוא צריך לידו עוד מוליך כדור טוב, אבל מצד שני שלא יקח ממנו את החופש ליצור.
הוא חייב שהגארד לידו יהיה גבוה ורצוי שגם אתלט טוב וחודר או סלאשר בלי הכדור.

הוא חייב שיהיו גבוהים שיחפו על ההגנה שלו מאחורה, כי הסייז הקומפקטי שלו והיסודות ההגנתיים שלו לא מאפשרים לו להשיג כלום בהגנה. גם לא ללחוץ ולחטוף כדורים, וגם לא לכסות שטח ולסגור נתיבי מסירה.
הוא החוטף הכי גרוע במכבי, ומדורג בטופ10 מהסוף בכל המפעל. שאראס תגיד מה תגיד היה רכז של 1.95, 92 קילו (כמו תאודוסיץ׳)- זה כבר שם אותו ביתרון על הרבה מהקטנים האלה.

רוני, ניז׳ני לא הייתה אימפריה, אבל היו לה את כל הכלים שמאפשרים לרוצ׳סטי להיות הכי טוב, ודרך זה להפוך אותם להכי טובים.
אין הרבה גבוהים באירופה כמו ארט ובטח שלא כמו תומפקינס. אפילו קינזי שקל לזלזל בו הוא שחקן עם ורסטיליות וניסיון יורוליג שקשה למצוא. אין הרבה שחקנים שגם שומרים וגם קולעים.

כל זה הספיק ל11-3 בטופ16, ולמאזן 50-50 בבית המוקדם. לא מספיק בשביל רכז מוביל בשבילי, בטח כשאני מכיר את מי שבונה את הקבוצה במכבי.
ושימו לב שאני ממש לא אומר שרוצ׳סטי לא שחקן טוב או בא בטענות אליו. הוא השחקן הכי טוב במכבי השנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 19 דצמבר 2015, 19:45

jol9 כתב:מכבי היתה עוד הרבה הרבה יותר טובה אם היה משחק בה בורוסיס או ראדוליצה במקום מאוננקו, אתה לא חושב?
או אם פארגו היה משחק במקום פארמר...
הרי רוצ'סטי הגיע בכלל במקום היינס, כשחקן שעולה מהספסל ונותן אינסטנט אופנס. זה מה שהוא היה אמור לעשות יחד עם לנדסברג.
במקום זה הם מצאו את עצמם בחמישייה, בגלל אפסיות מוחלטת של אוחיון ופארמר.
אז דווקא אליהם אתה בא בטענות??

רוצ'סטי הגיע במקום פארגו. זו הייתה ללא ספק טעות.
על פארמר דיברנו מספיק ואני חושב שיש פה קונצנזוס שהוא חייב ללכת ודי ברור שהוא יעזוב לכל המאוחר בקיץ. לגבי אוחיון - הוא לא מתאים לשחק ליד רוצ'סטי.

אני לא בא בטענות לרוצ'סטי. אני בא בטענות למי שהביא אותו למכבי. זה גדול עליו. הבעיה הכי גדולה שלי עם רוצ'סטי, זה שבניגוד לפארמר, גם אי אפשר להיפטר ממנו, ככה שהטעות הזו תמשיך לרדוף אותנו עוד שנתיים.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 19 דצמבר 2015, 19:49

החציל האצטקי כתב:ברור שאי אפשר להגיע לכלום בלי קבוצה מאוזנת. זה א-ב של כדורסל.
אבל רוצ׳סטי מצריך איזון יותר מורכב. השחקנים שמקיפים אותו חייבים איכויות הגנתיות גבוהות למשל. הוא צריך לידו עוד מוליך כדור טוב, אבל מצד שני שלא יקח ממנו את החופש ליצור.

הוא חייב שיהיו גבוהים שיחפו על ההגנה שלו מאחורה, כי הסייז הקומפקטי שלו והיסודות ההגנתיים שלו לא מאפשרים לו להשיג כלום בהגנה. גם לא ללחוץ ולחטוף כדורים, וגם לא לכסות שטח ולסגור נתיבי מסירה.
הוא החוטף הכי גרוע במכבי, ומדורג בטופ10 מהסוף בכל המפעל. שאראס תגיד מה תגיד היה רכז של 1.95, 92 קילו (כמו תאודוסיץ׳)- זה כבר שם אותו ביתרון על הרבה מהקטנים האלה.

רוני, ניז׳ני לא הייתה אימפריה, אבל היו לה את כל הכלים שמאפשרים לרוצ׳סטי להיות הכי טוב, ודרך זה להפוך אותם להכי טובים.
אין הרבה גבוהים באירופה כמו ארט ובטח שלא כמו תומפקינס. אפילו קינזי שקל לזלזל בו הוא שחקן עם ורסטיליות וניסיון יורוליג שקשה למצוא. אין הרבה שחקנים שגם שומרים וגם קולעים.

כל זה הספיק ל11-3 בטופ16, ולמאזן 50-50 בבית המוקדם. לא מספיק בשביל רכז מוביל בשבילי, בטח כשאני מכיר את מי שבונה את הקבוצה במכבי.
ושימו לב שאני ממש לא אומר שרוצ׳סטי לא שחקן טוב או בא בטענות אליו. הוא השחקן הכי טוב במכבי השנה.

לדעתי אתה מגזים בשני דברים:
1. ניז'ני היתה קבוצה עם כמה שחקנים טובים ותו לא, והעונה שלהם ממש לא אמורה להעיב על ההצלחה של רוצ'סטי (אישית וקבוצתית)
2. ההגנה שלו לא כל כך רעה כמוש אתה מצייר. הוא באמת היה ממש גרוע בהתחלה אבל הוא השתפר משמעותית. גם לא צריך להיסחף עכשיו עם בניית מערכת הגנתית שלמה כדי לכפות עליו. הוא צריך גארד הגנתי טוב לידו וזה כבר יאזן את הרמה (ששוב, לא כל כך נוראית כמו שאתה אומר). אני גם בעד שחרור של סמית' ולהביא במקומו עוד מישהו הגנתי ויוצר (ג'פרי טיילור) אבל זה כבר תלוי בהחלטות של מכבי בקיץ אם לשחרר אותו או לא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 דצמבר 2015, 19:51

ההגנה שלו גרועה.
הוא גארד לבן 1.85 עם ידיים קצרות, לא חזק במיוחד, וחוטף גרוע.
לזה קוראים ״מגן גרוע״.
גם אם הוא מתאמץ, הוא רע מאוד.

אין לי שום טענות להשתדלות. שם הוא מקבל 100.
בסוף קולעים עליו בלי שום בעיה, הוא לא מסוגל ללחוץ על כלום, לא מכסה שטח ולא מביא ריבאונדים.

לא צריך לסנגר על שחקן איפה שהוא רע.

וג׳ף טיילור מתחיל להראות מצויין בריאל, אז מה הקשר בינו לבין מכבי תל אביב?
דווין סמית׳ הוא ה-בן אדם שדייויד ושמעון מדברים עליו כשהם משבחים שחקן במכבי. זה אגב סימבולי ביותר, כמובן, כי הוא אפס.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 19 דצמבר 2015, 20:01

החציל האצטקי כתב:ההגנה שלו גרועה.
לזה קוראים ״מגן גרוע״.

בסוף קולעים עליו בלי שום בעיה, הוא לא מסוגל ללחוץ על כלום, לא מכסה שטח ולא מביא ריבאונדים.

דווין סמית׳ הוא ה-בן אדם שדייויד ושמעון מדברים עליו כשהם משבחים שחקן במכבי. זה אגב סימבולי ביותר, כמובן, כי הוא אפס.

1. אני לא בה לסנגר על ההגנה שלו למרות שאני אוהב אותו, אני באמת חושב שהוא השתפר בפן הזה בצורה יפה
כמובן שהוא עדיין שומר חלש אבל כבר לא קונוס ולא כזה חור כמו שאתה מציג אותו, זאת דעתי לפחות
אני חושב שגם מכבי שיחקה בתקופה האחרונה הרבה פעמים הגנה לא רעה בכלל כשרוצ'סטי חלק ממנה (לא שאני בא להגיד עכשיו שהוא שומר גדול אבל גם לא כזה נזק)
2. טיילור מתחיל להיראות טוב אבל זה עוד מוקדם לקבוע ואחרי פתיחה נוראית. אם הוא לא יצליח, זה שם שמכבי צריכה לשים גבוה ברשימה, אולי אפילו כגארד
3. וזה הכי מעצבן - סמית' הפך לאוברייטד ברמות. גם אני לא מאמין שמכבי יוותרו עליו אבל הלוואי ואטעה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 דצמבר 2015, 20:50

החציל האצטקי כתב:ברור שאי אפשר להגיע לכלום בלי קבוצה מאוזנת. זה א-ב של כדורסל.

יש בעיה העונה, כי באופן כללי אין הרבה שחקני הגנה טובים במכבי העונה, ואלה שכן אמורים להיות טובים, היו פחות טובים כמו סמית רנדל וגם אוחיון לא היה משהו מיוחד. בוא ניקח סגל דמיוני למשל אבל שלא מנותק מהמציאות מבחינת תקציב:
1. אוחיון, רוצ'יסטי
2.דלייני, לאנדסברג
3.סמית, פניני
4.מקלין, רנדל
5.הנדריקס, יאנג

אתה תמצא פתאום שרוצ'יסטי לא מהווה נטל הגנתי כי יש לך מספיק סייז ופיזיות בקבוצה כדי להכיל אותו ומצד שני הרווחת יופי של שחקן בהתקפה שיודע לעשות נקודות ובו בזמן יודע לרכז. זה לא כזה מורכב כמו שאתה מתאר את זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 19 דצמבר 2015, 23:57

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מכבי היתה עוד הרבה הרבה יותר טובה אם היה משחק בה בורוסיס או ראדוליצה במקום מאוננקו, אתה לא חושב?
או אם פארגו היה משחק במקום פארמר...
הרי רוצ'סטי הגיע בכלל במקום היינס, כשחקן שעולה מהספסל ונותן אינסטנט אופנס. זה מה שהוא היה אמור לעשות יחד עם לנדסברג.
במקום זה הם מצאו את עצמם בחמישייה, בגלל אפסיות מוחלטת של אוחיון ופארמר.
אז דווקא אליהם אתה בא בטענות??

רוצ'סטי הגיע במקום פארגו. זו הייתה ללא ספק טעות.
על פארמר דיברנו מספיק ואני חושב שיש פה קונצנזוס שהוא חייב ללכת ודי ברור שהוא יעזוב לכל המאוחר בקיץ. לגבי אוחיון - הוא לא מתאים לשחק ליד רוצ'סטי.

אני לא בא בטענות לרוצ'סטי. אני בא בטענות למי שהביא אותו למכבי. זה גדול עליו. הבעיה הכי גדולה שלי עם רוצ'סטי, זה שבניגוד לפארמר, גם אי אפשר להיפטר ממנו, ככה שהטעות הזו תמשיך לרדוף אותנו עוד שנתיים.

רוצ'סטי הגיע במקום היינס. הוא חתם בתחילת הקיץ, כשעוד לא היה ברור מה יהיה עם פארגו, לעומת זאת היה ברור לחלוטין שהיינס לא ימשיך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Hey Yeah » 20 דצמבר 2015, 02:09

החציל האצטקי כתב:ההגנה שלו גרועה.
לזה קוראים ״מגן גרוע״.

מגן טוב מגן עם הרגליים. להגן עם הידיים זה דרך לקבל עבירות.
רוצ'סטי התחיל את העונה עם חרא הגנה, וכרגע הוא מגן סביר מינוס. מבחינה פיזית, הוא לא נחות בהרבה מרייס. רק במהירות שלו. ואת רייס כולם מהללים כבולדוג הגנתי.
אז כן אני מאמין שגם עם הנתונים שלו, הוא יכול לשמור טוב יותר, ואני מאמין שהוא שמר הרבה יותר טוב מפארמר.

ובנגוע אליו ואל פארגו. הסטטיסטיקה של פארגו עונה שעברה פחות טובה משל רוצסטי השנה. ולפארגו היו גבוהים לשחק איתם. ורנדל של פארגו היה אחר, וסמית' של פארגו היה אחר מאוד.
לפארגו גם ניתנו המושכות מהרגע שבא לפה. אז אני מתקשה להבין איך אפשר להתחיל לחשוב שהשנה מכבי הייתה נראת יותר טוב עם פארגו במקום רוצסטי
Hey Yeah

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 דצמבר 2015, 02:12

לא יודע מה הקשר לפארגו, אני חושב שגם הוא היה חלש מאוד הגנתית בשנה שעברה.
גם רייס רחוק מאוד מלהיות בולדוג הגנתי. מגן מוגבל מאוד אבל אגרסיבי וחוטף קצת יותר טוב.

אני לא חושב שזה מטורף לבקש רכז שחוטף 1.5 כדורים למשחק ומסוגל להביא עצירה באחד על אחד כשזה דרוש.
רוצ׳סטי לא יכול לזה. כל מיני דריוס אדאמסים של קוצ׳ה עושים את זה נפלא ב250,000 דולר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Hey Yeah » 20 דצמבר 2015, 02:20

החציל האצטקי כתב:לא יודע מה הקשר לפארגו, אני חושב שגם הוא היה חלש מאוד הגנתית בשנה שעברה.
גם רייס רחוק מאוד מלהיות בולדוג הגנתי. מגן מוגבל מאוד אבל אגרסיבי וחוטף קצת יותר טוב.

אני לא חושב שזה מטורף לבקש רכז שחוטף 1.5 כדורים למשחק ומסוגל להביא עצירה באחד על אחד כשזה דרוש.
רוצ׳סטי לא יכול לזה. כל מיני דריוס אדאמסים של קוצ׳ה עושים את זה נפלא ב250,000 דולר.

רוי אמר שעם פארגו היינו נראים טוב יותר.

מסכים שצריך שחקן כזה, לא בהכרח רכז.

לדעתי רוצ'סטי בין הרכזים הטבעיים הכי טובים באירופה. אני חושב שצריך שנה הבאה להביא לידו קומבו גארד כמו וואנאמייקר של במברג, או ג'סטין קרטר של קרישקאה. שאני חשוב על זה, רק שנה שעברה שיחקנו מול 2 גארדים שהיו משלימים את ר'וצסטי מצוין,רנפרו ורדינג של אלבה. אנחנו צריכים שחקן תואם היקמן בקיצור.
Hey Yeah

הודעהעל ידי ankram » 20 דצמבר 2015, 18:24

טיילר הוא לא רכז , בטח לא רכז שיכול להניע קבוצה , הוא סקורר עם יכולת הובלת כדור , לא רכז.
אם מישהו רוצה לראות מה זה רכז שיראה את הרכז של הכוכב האדום , זה רכז.
רכז זה אחד שמניע קבוצה , מסמן תרגיל ומבצע אותו , שהוא חודר לסל השחקנים יודעים איפה לעמוד כדי לקבל את הכדור
רכז הוא זה שצריך למצוא את השחקן החם , לכוון את זה שאינו עומד במקום , ובעיקר לגרום לשחקנים שלו לקבוצה לסמוך על קבלת ההחלטות שלו.
טיילר הוא לא רכז , גם פארגו לא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי itai7 » 27 ינואר 2016, 21:29

מעלה מהאוב תתרד שלו

what the fuck הייתה ההופעה הזו היום, חוסר אכפתיות מזעזע
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 27 ינואר 2016, 21:31

itai7 כתב:מעלה מהאוב תתרד שלו

what the fuck הייתה ההופעה הזו היום, חוסר אכפתיות מזעזע

גם בניז'ני הוא דעך כשמקל הגיע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 27 ינואר 2016, 21:31

נראה כמו פארמר...

נמאס כבר שתיגמר העונה הזו!!!!!!!!!!!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ינואר 2016, 21:32

מה אתם בשוק? החתימו לו שחקן על הראש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ינואר 2016, 21:32

אפס היה ואפס תמיד יהיה. שחקן שעושה פי אלף יותר נזק ממה שהוא מביא תועלת. לא סתם הוא מחזיק בשיא של כל הזמנים בהיזרק מקבוצות באירופה.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 27 ינואר 2016, 21:33

roy1000 כתב:אפס היה ואפס תמיד יהיה. שחקן שעושה פי אלף יותר נזק ממה שהוא מביא תועלת. לא סתם הוא מחזיק בשיא של כל הזמנים בהיזרק מקבוצות באירופה.

אבל לשים את הכדור בסל הוא ידע...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 ינואר 2016, 21:33

כנראה שההערכות היו נכונות, רוצ'סטי לא מתאים להוביל קבוצה.
אם הוא רוצה לייצב את הקריירה שלו, הוא חייב לשנות כיוון. אולי לשחקן שישי שעולה מהספסל ודופק 2-3 שלשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 ינואר 2016, 21:34

שמואל1 כתב:כנראה שההערכות היו נכונות, רוצ'סטי לא מתאים להוביל קבוצה.
אם הוא רוצה לייצב את הקריירה שלו, הוא חייב לשנות כיוון. אולי לשחקן שישי שעולה מהספסל ודופק 2-3 שלשות.

פטי מילס
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים