פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי עוזבת את מנהלת הליגה

29 דצמבר 2015, 01:57

jol9 כתב:אורי, אבל זה לא הדיון.
מדברים על הפרישה של מזרחי מהמנהלת. לא על ההתנהלות המקצועית הנוראית.
הפרישה מהמנהלת זה צעד מחאתי טוב. בוודאי יותר טוב מכלום בשלב הזה.

אני ממש לא מבין למה החלטת להפריד בין המקצעיות של המועדון להתנהלות הכללית?!
זה בא יחד בצורה חד משמעית! ויותר מזה אפילו אם תפריד לדעתי אותנו האוהדים צריכה לעניין יותר זו המקצועית...

29 דצמבר 2015, 01:58

זה שאתם לא מסכימים עם הביקורת לא הופך אותה לאוטומטית, זאת הנקודה שלי.
לצורך העניין, אני בקיץ לא הסכמתי עם הביקורות על ההחתמה של פבראני (לפני שידענו שמכבי לא יודעת לעשות בדיקות רפואיות כמובן). בשום שלב לא טענתי שהביקורת היא אוטומטית.

טוז'ה- משל מרגש מהישרדות :)

29 דצמבר 2015, 01:59

למה?
מחר בבוקר\עוד שנה נקום בבוקר, ומה ישתנה?

29 דצמבר 2015, 02:01

my man כתב:טוז'ה ההרגשה היא שהם עושים יותר לטובת כיסם מאשר ל"הצלחת המועדון" ו"לעשות טוב לאוהדים"...
זו כל הביקורת...אם בקיץ תבוא השקעה כספית בכדי להעמיד קבוצה שתתמודד כמו שצריך בליגת היורוליג המתחדשת לא אומר עוד מילה בנושא...

אבל כרגע זה נראה ככה:
היינס סיים פה את העונה שעברה..
ארינזה אונואקו הולך לסיים את הנוכחית
שני אלו מסמלים ומתמצתים את ההתנהלות של השנים האחרונות...

עייפתי...צריך להוסיף לזה אבל אין לי כח כרגע...

ראינו כבר מה עשתה הקיץ ''השקעה כספית''
זה לא רק השקעה כספית זה גם איפה ואיך

גודס לא רצה את פארמר כי מנקודת המבט המקצועית שלו הם דומים מדי והיה צריך גארד יותר גבוה שעושה דברים אחרים
מה קרה? הביאו את פארמר
זה לא שגודס רצה את פארמר והביאו לו את היינס בגלל התקציב, הכסף לא היה עניין פה, העניין היה התערבות בעניינים מקצועיים של אנשים שלא קשורים למקצוע
הגענו למצב שההנהלה בוחרת את הסגל לפי שיקולים מקצועיים ולא כספיים, שהיא מחליטה מי יישחק ומי לא ובסוף מנסים למכור לנו כמה לוקשים כאילו אין לנו שני תאים וחצי שצריך בשביל להבין שהם חושבים שאנחנו מטומטמים לגמרי

29 דצמבר 2015, 02:04

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:טוז'ה ההרגשה היא שהם עושים יותר לטובת כיסם מאשר ל"הצלחת המועדון" ו"לעשות טוב לאוהדים"...
זו כל הביקורת...אם בקיץ תבוא השקעה כספית בכדי להעמיד קבוצה שתתמודד כמו שצריך בליגת היורוליג המתחדשת לא אומר עוד מילה בנושא...

אבל כרגע זה נראה ככה:
היינס סיים פה את העונה שעברה..
ארינזה אונואקו הולך לסיים את הנוכחית
שני אלו מסמלים ומתמצתים את ההתנהלות של השנים האחרונות...

עייפתי...צריך להוסיף לזה אבל אין לי כח כרגע...

ראינו כבר מה עשתה הקיץ ''השקעה כספית''
זה לא רק השקעה כספית זה גם איפה ואיך

גודס לא רצה את פארמר כי מנקודת המבט המקצועית שלו הם דומים מדי והיה צריך גארד יותר גבוה שעושה דברים אחרים
מה קרה? הביאו את פארמר
זה לא שגודס רצה את פארמר והביאו לו את היינס בגלל התקציב, הכסף לא היה עניין פה, העניין היה התערבות בעניינים מקצועיים של אנשים שלא קשורים למקצוע
הגענו למצב שההנהלה בוחרת את הסגל לפי שיקולים מקצועיים ולא כספיים, שהיא מחליטה מי יישחק ומי לא ובסוף מנסים למכור לנו כמה לוקשים כאילו אין לנו שני תאים וחצי שצריך בשביל להבין שהם חושבים שאנחנו מטומטמים לגמרי

צודקת אבל באמת שלא היה לי כוח להוסיף עוד...המוח שלי נשרף...
מחר..

29 דצמבר 2015, 02:05

בוודאי יותר טוב מכלום? לא בטוחה שאני מסכימה איתך
אני מעדיפה כלב שיושב בשקט מאשר כלב נובח ולא נושך
הראשון עצוב אבל השני פאתטי

לפרוש מהמנהלת זה צעד מחאתי נטו שאין לו שום השפעה על מכבי
זה שהם פרשו מהמנהלת אומר שהם לא יצטרכו לשחק על האליפות במשחק אחד? שמספר הזרים לא ישפיע עלינו? שלא יהיה את חוק הצעירים? ברור שכן, אז למה? בשביל שיהיה להם תירוץ לפתוח פה ושכל המנהלת תגיד כמה אף אחד כבר לא סופר אותם?
when you have to shoot, shoot, don't talk
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 29 דצמבר 2015, 02:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 דצמבר 2015, 02:06

Holiday_Armadillo כתב:

זה שהם פרשו מהמנהלת אומר שהם לא יצטרכו לשחק על האליפות במשחק אחד? שמספר הזרים לא ישפיע עליו? שלא יהיה את חוק הצעירים? ברור שכן, אז למה? בשביל שיהיה להם תירוץ לפתוח פה ושכל המנהלת תגיד כמה אף אחד כבר לא סופר אותם?

לגמרי

29 דצמבר 2015, 02:06

:clap2
אהבתי רצח!

29 דצמבר 2015, 02:14

יוני דווקא מבחינתי זה הדיון, כי הביקורת האינסטינקטיבית שאתה רואה בהקשר הפרישה של מזרחי מהמנהלת קשורה למטענים על ההנהלה בדברים האחרים, ולכן לטעמי לאנשים קשה יותר להיות פתוחים לסיטואציות חדשות ושונות בלי שהמסקנות שלהם ינותבו לאותו מקום.

אורי, כנראה שכאן אני חולק עליך ועל כמה מאוהדים אחרים. אני משוכנע שהאנשים שמנהלים את המועדון שלנו עושים הכל כדי שהקבוצה שלהם תצליח בלי שום מחשבות של להכניס את הכסף לכיס וכל זה במסגרת שהם אלו שישארו הבעלים של הקבוצה. לפני שנתיים-שלוש בערך היו דיבורים בלתי פוסקים על "איפה הכסף?" ושהבעלים משתמשים בקבוצה מסיבות אנוכיות רק כדי לגלות ששנתיים אחר כך הם מחתימים לך שחקנים כמו פארמר ורוצ'יסטי. לי, לא היה צל של ספק אז וגם אין לי צל של ספק היום שהבעלים עושים את המקסימום שהם יכולים. לפעמים יוצא מוצלח מאוד כמו לפני שנתיים ולפעמים יוצא כישלון כמו השנתיים האחרונות. באופן אישי, הציפיות שלי מהם, הם לגלות את הסיבות לדברים שהלכו פחות טוב ולתקן אותם. אפילו השנה ראינו איזה שינוי במובן הזה שהדור הותיק החליט "לקחת את הדברים לידיים" בגלל הכישלונות, אז כן מפריע להם וכן הם רוצים להשתפר. שוב, זאת האמונה שלי בהם. קשה להגיד למישהו אחר שיאמץ את הגישה שלך, אבל אני כן מבקש להיות פתוחים לכל סיטואציה מחדש ולהיות ענייניים באותה סיטואציה ספיציפית. רק כי לדעתי זה הוגן לעשות.

29 דצמבר 2015, 02:39

אגב - יש כאלה שאומרים, כי השריון של מכבי ביורוליג לא חוקי, נחשו כמה קבוצות ישראליות יהיו שנה הבאה ביורוליג, בהנחה שמכבי תפרוש מהליגה, בין המנחשים נכונה, יוגרל משחק ליגה בהשתתפות הבדיחה בשם "בני הרצליה" אקוניס ייתן באופן אישי את הכרטיס שאפשר לנגב איתו תת*** לזוכה המאושר.

29 דצמבר 2015, 02:46

alex30 כתב:אגב - יש כאלה שאומרים, כי השריון של מכבי ביורוליג לא חוקי, נחשו כמה קבוצות ישראליות יהיו שנה הבאה ביורוליג, בהנחה שמכבי תפרוש מהליגה, בין המנחשים נכונה, יוגרל משחק ליגה בהשתתפות הבדיחה בשם "בני הרצליה" אקוניס ייתן באופן אישי את הכרטיס שאפשר לנגב איתו תת*** לזוכה המאושר.

אני אנחש רק אם אפשר לנגב את התחת אחרי קקי של שבת

29 דצמבר 2015, 03:25

Holiday_Armadillo כתב:
alex30 כתב:אגב - יש כאלה שאומרים, כי השריון של מכבי ביורוליג לא חוקי, נחשו כמה קבוצות ישראליות יהיו שנה הבאה ביורוליג, בהנחה שמכבי תפרוש מהליגה, בין המנחשים נכונה, יוגרל משחק ליגה בהשתתפות הבדיחה בשם "בני הרצליה" אקוניס ייתן באופן אישי את הכרטיס שאפשר לנגב איתו תת*** לזוכה המאושר.

אני אנחש רק אם אפשר לנגב את התחת אחרי קקי של שבת

העיקר שאור בוטה מדי...

29 דצמבר 2015, 07:10

נעשה צעד ראשוני-חיובי. גם כדי שידברו בתקשורת על כל החוקים ההזויים שממציאים חברי המנהלת ההזויים, וגם כדי שיבינו (בתקווה) שמכבי לא מתכוונת לשבת בחיבוק ידיים. הבעיה מתחילה בראיון של שמעון. כשהבנאדם אומר שלצעד הזה "אין משמעות והשלכה לגבי פרישה מהליגה בשלב הזה... העניין הזה בכלל לא עלה אצלנו על הפרק" - הוא בעצם מצפה כרגע מקבוצות אחרות להמשיך בשבילו את העבודה, ולעשות צעד דומה לשלו. רק שאני ממש לא בטוח שזה יקרה, בטח לא מהכיוון של הקבוצות שהמציאו את החוקים האלו.

מכבי צריכה לחשוב ולהתנהל כאילו היא לבד במערכה הזאת, ולא לפחד לקחת צעדים מרחיקי לכת בקיץ, אם תצטרך. אני בטוח שהאוהדים יהיו איתה בעניין הזה, ב-1000%.

29 דצמבר 2015, 11:27

אני לא מבין מה אתם רוצים סה"כ.....
מכבי לא יכולה להיות שותפה באירגון , אם הדיעה שלה פשוט בטלה ב 60 , בורקסים אפשר לקנות גם מחוץ למנהלת , וברוך השם למזרחי יש עוד הרבה דברים לעשות מאשר להופיע לפגישה , להפטיר משהו ואז להיות שותף לעוד חוק שכל מטרתו הוא לדפוק את מכבי
תסתכלו על מקבלי ההחלטות במנהלת , רמי כהן לא מסוגל להוציא את הקבוצה שלו מהתחתית, בקרוב הוא יפטר מאמן שני העונה , אקוניס למעט העונה הזאת כבר כמה שנים מעמיד קבוצת תחתית עלובה , אמסלם קופץ מעיר לעיר ומשאיר אחרי עיי חורבות , מעמיד השנה קבוצה שהיא בדיחה לכדורסל , וכבר פיטר מאמן אחד העונה , דורסמן בכלל נראה לי מנותק לחלוטין מכל הקשור לכדורסל , מעמיד קבוצה במקום האחרון בטבלא , ואפילו לא חושב להתחזק , אלו רק כמה שמות של אנשים שאפילו את הקבוצה שלהם לא מסוגלים לתחזק והם קובעים לנו פה איך הכדורסל צריך להראות.
המנהלת חורגת מהמטרה ששלשמה התכנסה וקובעת איך הכדורסל צריך להתנהל.

29 דצמבר 2015, 11:54

my man כתב:

אני ממש לא מבין למה החלטת להפריד בין המקצעיות של המועדון להתנהלות הכללית?!
זה בא יחד בצורה חד משמעית! ויותר מזה אפילו אם תפריד לדעתי אותנו האוהדים צריכה לעניין יותר זו המקצועית...

כי אני חושב שהדברים לא קשורים בהכרח.
כלומר, ברור שבסופו של דבר יכול להיווצר קשר, כי כשלונות בצד המקצועי, ייפגעו לבסוף גם בצד הכלכלי-ניהולי, אבל נכון לכרגע,
אי אפשר להגיד שהמותג של מכבי לא מנוהל טוב כלכלית.

עם המשפט האחרון שלך אני מסכים, ועל כן 90% מהדברים שנאמרים כאן, הם בגנות ההנהלה, שהרסה את הקטע המקצועי בהתנהלות שלה בשנים
האחרונות. אבל זה לא קשור כביכול, לדיון הספציפי הזה של ההתנהלות הכללית, הכלכלית, מול המנהלת, מול היורוליג וכו'.

29 דצמבר 2015, 11:57

MTA2311 כתב:זה שאתם לא מסכימים עם הביקורת לא הופך אותה לאוטומטית, זאת הנקודה שלי.
לצורך העניין, אני בקיץ לא הסכמתי עם הביקורות על ההחתמה של פבראני (לפני שידענו שמכבי לא יודעת לעשות בדיקות רפואיות כמובן). בשום שלב לא טענתי שהביקורת היא אוטומטית.

טוז'ה- משל מרגש מהישרדות :)

בוא נגיד שלפחות חלק מהדברים שנאמרו בשרשור הזה, הם על אוטומט. לאו דווקא שלך, ד"א.

אני לא חושב שפרישה מהליגה זה המדד היחיד שיחליט האם ההתנהלות של מכבי בהקשר הזה היא טובה או לא. יש עוד צדדים, וצריך לעשות
הכל בשיקול דעת.
כמו שנאמר כאן, עבורנו זה קל לבוא ולהגיד - תפרשו, אבל כנראה שזה לא ככה, כשאתה אחראי ומנהל את העניינים.

29 דצמבר 2015, 11:59

MTA2311 כתב:

למה?
מחר בבוקר\עוד שנה נקום בבוקר, ומה ישתנה?

לא יודע. זה בדיוק מה שדייויד פדרמן אמר - "לא יודע".
בשורה התחתונה, הנהלת מכבי מפרידה את עצמה מגוף שפוגע בה ללא הרף, שנגוע באינטרסים וכו'.

לצעד הזה יכולות להיות השלכות. למשל, מכבי יכולה להפסיק להשתתף באירועים של המנהלת, מה שיפגע בה כלכלית.
מכבי יכולה לקדם מבנה אחר לניהול הליגה (קומישינר למשל), והיא גם תהנה מתמיכה של י-ם.

יכולים לקרות כל מיני דברים שאנחנו לא יודעים.

אם נסתמך על האמירות החד משמעיות של פדרמן ברדיו, אז מבחינתי, זה שמכבי לא הולכת לקיים את חוק המתאזרחים, כבר שווה את הפרישה
ואת הצעד.

29 דצמבר 2015, 12:06

Holiday_Armadillo כתב:

זה שהם פרשו מהמנהלת אומר שהם לא יצטרכו לשחק על האליפות במשחק אחד? שמספר הזרים לא ישפיע עלינו? שלא יהיה את חוק הצעירים? ברור שכן, אז למה? בשביל שיהיה להם תירוץ לפתוח פה ושכל המנהלת תגיד כמה אף אחד כבר לא סופר אותם?

עניתי כבר לאור על חלק מהדברים.
לגבי מה שכתבת - כלב שישב בשקט, לא הצליח לעצור את כל הגזירות נגד מכבי. אז מנסים גישה חדשה. אולי זה יעזור.
מה הנוכחות של מכבי במנהלת עזרה בדיוק?
אם הקול של מזרחי שווה לקול של רמי כהן, ורמי כהן בהגדרה יקדם דברים בשביל לדפוק את מכבי, אז מה כבר הוא יכול לשנות?

אני כן רואה כאן צעד ראשון שאמור להראות למנהלת ולליגה, מה זה החיים בלי מכבי.
איך מגייסים ספונסרים ומארגנים אירועים בלי השחקנים של מכבי. איך מקבלים כסף על אירועי מחצית, כשמכבי לא מעוניינת בהם יותר.
איך מקדמים קבוצות באירופה, בלי העזרה של שמעון.
אני מניח שיש עוד דברים כאלה ואחרים, שמכבי עזרה למנהלת ולקבוצות האחרות, ותימנע מלעשות את זה שוב.

29 דצמבר 2015, 12:17

ממקומנו אי אפשר לדעת איך הצעד הזה ישפיע.
בכל אופן ההתבטאויות של שמעון בתקופה האחרונה הן לא לעניין. חייב להיות יותר מאופק וזהיר, מה שהוא פשוט לא עושה. זה בעיקר לטובתו ולטובת האוהדים שלו.

29 דצמבר 2015, 12:21

החציל האצטקי כתב:ממקומנו אי אפשר לדעת איך הצעד הזה ישפיע.
בכל אופן ההתבטאויות של שמעון בתקופה האחרונה הן לא לעניין. חייב להיות יותר מאופק וזהיר, מה שהוא פשוט לא עושה. זה בעיקר לטובתו ולטובת האוהדים שלו.

אני דיברתי על דייויד לא על שמעון. את שמעון לא שמעתי.
אני חייב להגיד שדייויד דיבר מאוד לעניין (חוץ מנקודה אחת קטנה ולא קשורה, שהוא לא הצליח להתמודד
עם מליניאק והצעקות שלו על איך זה שמכבי תומכת בפיינל פור ביורוליג).
פרסם תגובה