פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

23 ינואר 2016, 00:33

עד מתי ימשיכו להגיד שקליבלנד הפסידה רק כי היא הייתה פצועה? כי מאז גולדן סטייט ניצחה אותה גם עם קבוצה לא בריאה וגם פתחה הפרש של 43 נקודות אצלם בבית כששתי הקבוצות בריאות

23 ינואר 2016, 00:34

אני בשוק. מצד שני זה גם משהו שהייתה לי תחושה שיבוא. אם אני פדרמן, אני בועט בקרואטי ומחתים את בלאט על חוזה לטווח ארוך לרבות אחריות מקצועית מלאה על הסגל. נכון, זה יהיה קשה להנהלה, אבל שיפנימו שקבלת ההחלטות שלהם יותר נזק מתועלת. מכבי חייבת לעשות הכל כדי שבלאט יחזור

23 ינואר 2016, 00:34

LIAV10 כתב:שמואל, תעשה טובה, העול הזה זכה פעמיים כשהייתה קבוצה סביבו.
לפני שעזב למיאמי היו סביבו שחקנים אפסיים ועדיין הוא הגיע לגמר.
עונה שעברה יכול להיות שהיה זוכה אם קיירי ולאב לא היו מתפוררים בפלייאוף וגומרים את העונה.

בגדול, לגבי עונה שעברה, אי אפשר לדעת. כי תחשוב שאם קיירי ולאב לא היו מסיימים את העונה נכים, אז ה כ ו ל היה נראה שונה. כלומר, דלי לא היה מקבל מקום ברוטציה, וגם תומפסון היה מקבל דקות מעטות יחסית לעומת מה שהוא קיבל. שניהם היו סופר משמעותיים, בעיקר בהגנה, לעומת קיירי ולאב שהם חור הגנתי. מה שהחזיק את קליבלנד מול גולדן סטייט, למרות הרוטציה הקצרה שלהם, אלו הרכבים הגנתיים רצחניים, שלאב וקיירי לא היו יודעים להיות חלק מהם. עם שניהם לקליבלנד יש הרכב התקפי, ולך תנצח את הווריורס בהתקפה.

23 ינואר 2016, 00:36

Holiday_Armadillo כתב:עד מתי ימשיכו להגיד שקליבלנד הפסידה רק כי היא הייתה פצועה? כי מאז גולדן סטייט ניצחה אותה גם עם קבוצה לא בריאה וגם פתחה הפרש של 43 נקודות אצלם בבית כששתי הקבוצות בריאות

גולדן סטייט העונה עשתה קפיצת מדרגה מטורפת, זאת פאקינג קבוצה הרבה הרבה יותר טובה.
קליבלנד עוד הובילו 2-1 (לא היה קורה היום בחיים), ואם היו לה מעל 6 שחקנים ברוטצייה אולי היו לוקחים את המשחק הרביעי ומשם הדרך הבטוחה לזכייה.

23 ינואר 2016, 00:36

חחחחחח כאילו שלהגיע לגמר NBA בתור מאמן רוקי, בטח ובטח עם הפציעות שהיו שם, זה לא הישג מספיק מטורף.

23 ינואר 2016, 00:37

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:עד מתי ימשיכו להגיד שקליבלנד הפסידה רק כי היא הייתה פצועה? כי מאז גולדן סטייט ניצחה אותה גם עם קבוצה לא בריאה וגם פתחה הפרש של 43 נקודות אצלם בבית כששתי הקבוצות בריאות

גולדן סטייט העונה עשתה קפיצת מדרגה מטורפת, זאת פאקינג קבוצה הרבה הרבה יותר טובה.
קליבלנד עוד הובילו 2-1 (לא היה קורה היום בחיים), ואם היו לה מעל 6 שחקנים ברוטצייה אולי היו לוקחים את המשחק הרביעי ומשם הדרך הבטוחה לזכייה.

גם ממפיס היו ב-2-1 ואף אחד לא תירץ את ההפסד בסידרה על הסגל שלהם, פשוט ידעו שגולדן סטייט עשו את ההתאמות המתאימות
100% שאותו דבר (סמול בול) היה קורה לא משנה מי היה משחק

23 ינואר 2016, 00:38

עונה שעברה יכול להיות שהיה זוכה אם קיירי ולאב לא היו מתפוררים בפלייאוף וגומרים את העונה.

תעשה לי טובה, הוא זכה באליפות רק ששמו לידו שני אולסטארים.
אין ספק שלברון ג'יימס שחקן גדול, אחד המוכשרים שידע המשחק, אבל הוא בלון מנופח ואישיות מעוררת בחילה וזה פוגע בו לכל אורך הקריירה.
זאת הסיבה שהוא אף פעם לא יתקרב לווינרים הגדולים בהיסטוריה של המשחק- מייקל ג'ורדן, קובי בראיינט וכו'.

23 ינואר 2016, 00:39

תמונה
:throwup2

Kevin Love tried to defend Blatt, but the firing came in the form of a pick and roll

:D

23 ינואר 2016, 00:40

er79 כתב:אני בשוק. מצד שני זה גם משהו שהייתה לי תחושה שיבוא. אם אני פדרמן, אני בועט בקרואטי ומחתים את בלאט על חוזה לטווח ארוך לרבות אחריות מקצועית מלאה על הסגל. נכון, זה יהיה קשה להנהלה, אבל שיפנימו שקבלת ההחלטות שלהם יותר נזק מתועלת. מכבי חייבת לעשות הכל כדי שבלאט יחזור

אתה באמת חושב שהדבר היחיד שמפריד בין בלאט למכבי זה ההנהלה? מי אמר לך שבלאט רוצה לחזור בכלל? אולי הוא רוצה לקחת חופש להירגע מכל החרא הזה, אולי הוא רוצה להמשיך לאמן בNBA? לבנאדם שהגיע לגמר NBA, ואימן שחקן כמו לברון, לדעתי לא כזה קורץ לחזור לאמן ביורוליג (אני אפילו לא מדבר על מכבי.. אלא על היורוליג, וזה כולל גם את ריאל\ברצלונה\צסקא ). הרבה פה לוקחים את בלאט כמובן מאליו כאילו הוא זורק עכשיו הכל ובא למכבי תמורת ה0.05% משכורת ממה שהוא הרוויח בקליבלנד.
נערך לאחרונה על ידי Number8 בתאריך 23 ינואר 2016, 00:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

23 ינואר 2016, 00:41

שמואל1 כתב:

תעשה לי טובה, הוא זכה באליפות רק ששמו לידו שני אולסטארים.
אין ספק שלברון ג'יימס שחקן גדול, אחד המוכשרים שידע המשחק, אבל הוא בלון מנופח ואישיות מעוררת בחילה וזה פוגע בו לכל אורך הקריירה.
זאת הסיבה שהוא אף פעם לא יתקרב לווינרים הגדולים בהיסטוריה של המשחק- מייקל ג'ורדן, קובי בראיינט וכו'.

הוא תורם לבתי ספר #fuckboys

23 ינואר 2016, 00:42

yanay21 כתב:

בגדול, לגבי עונה שעברה, אי אפשר לדעת. כי תחשוב שאם קיירי ולאב לא היו מסיימים את העונה נכים, אז ה כ ו ל היה נראה שונה. כלומר, דלי לא היה מקבל מקום ברוטציה, וגם תומפסון היה מקבל דקות מעטות יחסית לעומת מה שהוא קיבל. שניהם היו סופר משמעותיים, בעיקר בהגנה, לעומת קיירי ולאב שהם חור הגנתי. מה שהחזיק את קליבלנד מול גולדן סטייט, למרות הרוטציה הקצרה שלהם, אלו הרכבים הגנתיים רצחניים, שלאב וקיירי לא היו יודעים להיות חלק מהם. עם שניהם לקליבלנד יש הרכב התקפי, ולך תנצח את הווריורס בהתקפה.

זה הכל בתאוריה, אבל אני חושב שהסיכויים של קליבלנד היו משתפרים עם קיירי ולאב.
עד הסידרה מול בוסטון שניהם היו כשירים, וקליבלנד שיחקה מצוין בחצי השני של העונה - גם בהגנה ובם בהתקפה.

אבל עזבו, זה לא רלוונטי. מאחל להם את כל הרע שבעולם עכשיו.

23 ינואר 2016, 00:44

תכל'ס כל הרע שבעולם, גם אני.

ספרס עד המוות. אם לא הם, אז גולדן סטייט. מבחינתי אפילו הקליפרס או הרוקטס, שעושות לי בחילה כל אחת בדרכה.

23 ינואר 2016, 00:45

Number8 כתב:
er79 כתב:אני בשוק. מצד שני זה גם משהו שהייתה לי תחושה שיבוא. אם אני פדרמן, אני בועט בקרואטי ומחתים את בלאט על חוזה לטווח ארוך לרבות אחריות מקצועית מלאה על הסגל. נכון, זה יהיה קשה להנהלה, אבל שיפנימו שקבלת ההחלטות שלהם יותר נזק מתועלת. מכבי חייבת לעשות הכל כדי שבלאט יחזור

אתה באמת חושב שהדבר היחיד שמפריד בין בלאט למכבי זה ההנהלה? מי אמר לך שבלאט רוצה לחזור בכלל? אולי הוא רוצה לקחת חופש להירגע מכל החרא הזה, אולי הוא רוצה להמשיך לאמן בNBA? לבנאדם שהגיע לגמר NBA, ואימן שחקן כמו לברון, לדעתי לא כזה קורץ לחזור לאמן ביורוליג (אני אפילו לא מדבר על מכבי.. אלא על היורוליג, וזה כולל גם את ריאל\ברצלונה\צסקא ). הרבה פה לוקחים את בלאט כמובן מאליו כאילו הוא זורק עכשיו הכל ובא למכבי תמורת ה0.05% משכורת ממה שהוא הרוויח בקליבלנד.

זה בדם שלו לאמן, הוא לא ייקח חופש. מה גורם לך לחשוב שישיג חוזה ב-nba? זאת פאקינג ליגה שבה מקבלי ההחלטות הם הג'נרל מנג'רים והסופרסטארים. לדעתי הוא יתקשה להשיג שם חוזה, עם כל הצער בשבילו

23 ינואר 2016, 00:45

yanay21 כתב:תכל'ס כל הרע שבעולם, גם אני.

ספרס עד המוות. אם לא הם, אז גולדן סטייט. מבחינתי אפילו הקליפרס או הרוקטס, שעושות לי בחילה כל אחת בדרכה.

רק הווריורס. אני מקווה שבלאט יגיע לשם ויסיים שם את העונה. יהיה ענק אם הוא יהיה עוזר מאמן וגולדן סטייט תשפיל את קליבלנד בגמר.

23 ינואר 2016, 00:47

הכי מתוק יהיה אם הם לא יגיעו בכלל לגמר אבל יש להם מזל שהם במזרח
במערב הם לא היו מגיעים לגמר

er79 כתב:
Number8 כתב:

זה בדם שלו לאמן, הוא לא ייקח חופש. מה גורם לך לחשוב שישיג חוזה ב-nba? זאת פאקינג ליגה שבה מקבלי ההחלטות הם הג'נרל מנג'רים והסופרסטארים. לדעתי הוא יתקשה להשיג שם חוזה, עם כל הצער בשבילו

ממש לא יתקשה אם אתה שואל אותי. אבל לא נראה לי שבראש לו לאמן השנה.

er79 כתב:
Number8 כתב:

כרגע הוא בהחלט לא ישיג, אבל בהמשך לא יפתיע אותי אם יהיה עוזר בווריורס, יש לעוזרים לא מעט אחריות בקבוצות NBA. סטיב קר מת עליו, ואפילו קראתי שטריסטן תומפסון שמע עליו מילים חמות מפופוביץ'.

אם לא בNBA, הלוואי שיאמן איזו מפלצת כמו צסק"א, איתו אני מאמין שאפילו תאודוסיץ' לא יחנק. אם הצליח עם הנבחרת הרוסית הלוזרית, השמיים הם הגבול באירופה.

23 ינואר 2016, 00:49

הוא לא יתקשה להשיג חוזה ב-NBA, אם רק ירצה. יש שם קבוצות שצמאות למאמן כמוהו.

זה לא העניין של הקושי בלהשיג חוזה כמו בזה שאתגר בלבל של מה שהיה לו בקליבלנד פשוט לא יהיה לו.
הבן אדם הגיע לליגה מ0 ל200 תוך עונה. הוא יכול לחזור הביתה כאחד המאמנים המצליחים ביותר בליגה, רקורד וויז.

המשפחה שלו כאן. המעמד שלו כאן הוא של חצי אל.
מכבי אחרי העונה הזאת יכולה לשלם עליו גם 3 מיליון דולר רק שיבוא ויציל אותה מעצמה.

הכל בידיים שלו, אבל אני דווקא לא בטוח שהוא הולך למהר לאיזשהו מקום. בטח יחזור הביתה לנוח, והתקשורת כמו התקשורת תטריף אותו עם השאלה הזאת כבר בנתב״ג.

Holiday_Armadillo כתב:

הכי מתוק יהיה אם הם לא יגיעו בכלל לגמר אבל יש להם מזל שהם במזרח
במערב הם לא היו מגיעים לגמר

במערב הם לא יעברו חצי גמר, כי שם הם כבר היו פוגשים את הספרס או גולדן סטייט.

דווקא אני מת שיגיעו לגמר, סתם כדי לדפוק את המאזן של לברון בגמרים, שיהיה 5-2. או שהכי טוב, בלאט הופך לעוזר בווריורס כרגע, סטיב קר לא יכול לאמן בגלל המצב הרפואי שלו ממש רגע לפני הגמר, ובלאט מוביל את הווריורס לסוויפ היסטורי. (סתם, לא יקרה, אבל אפשר לפנטז).

מת על ג'יי אר, דלי, מוז וקיירי, אבל מאחל לקבוצה הזו רק רע. רק בגלל לברון.
פרסם תגובה