23 ינואר 2016, 00:33
23 ינואר 2016, 00:34
23 ינואר 2016, 00:34
LIAV10 כתב:שמואל, תעשה טובה, העול הזה זכה פעמיים כשהייתה קבוצה סביבו.
לפני שעזב למיאמי היו סביבו שחקנים אפסיים ועדיין הוא הגיע לגמר.
עונה שעברה יכול להיות שהיה זוכה אם קיירי ולאב לא היו מתפוררים בפלייאוף וגומרים את העונה.
23 ינואר 2016, 00:36
Holiday_Armadillo כתב:עד מתי ימשיכו להגיד שקליבלנד הפסידה רק כי היא הייתה פצועה? כי מאז גולדן סטייט ניצחה אותה גם עם קבוצה לא בריאה וגם פתחה הפרש של 43 נקודות אצלם בבית כששתי הקבוצות בריאות
23 ינואר 2016, 00:36
23 ינואר 2016, 00:37
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד מתי ימשיכו להגיד שקליבלנד הפסידה רק כי היא הייתה פצועה? כי מאז גולדן סטייט ניצחה אותה גם עם קבוצה לא בריאה וגם פתחה הפרש של 43 נקודות אצלם בבית כששתי הקבוצות בריאות
גולדן סטייט העונה עשתה קפיצת מדרגה מטורפת, זאת פאקינג קבוצה הרבה הרבה יותר טובה.
קליבלנד עוד הובילו 2-1 (לא היה קורה היום בחיים), ואם היו לה מעל 6 שחקנים ברוטצייה אולי היו לוקחים את המשחק הרביעי ומשם הדרך הבטוחה לזכייה.
23 ינואר 2016, 00:38
LIAV10 כתב:שמואל, תעשה טובה, העול הזה זכה פעמיים כשהייתה קבוצה סביבו.
עונה שעברה יכול להיות שהיה זוכה אם קיירי ולאב לא היו מתפוררים בפלייאוף וגומרים את העונה.
23 ינואר 2016, 00:39
Kevin Love tried to defend Blatt, but the firing came in the form of a pick and roll
23 ינואר 2016, 00:40
er79 כתב:אני בשוק. מצד שני זה גם משהו שהייתה לי תחושה שיבוא. אם אני פדרמן, אני בועט בקרואטי ומחתים את בלאט על חוזה לטווח ארוך לרבות אחריות מקצועית מלאה על הסגל. נכון, זה יהיה קשה להנהלה, אבל שיפנימו שקבלת ההחלטות שלהם יותר נזק מתועלת. מכבי חייבת לעשות הכל כדי שבלאט יחזור
23 ינואר 2016, 00:41
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל, תעשה טובה, העול הזה זכה פעמיים כשהייתה קבוצה סביבו.
תעשה לי טובה, הוא זכה באליפות רק ששמו לידו שני אולסטארים.
אין ספק שלברון ג'יימס שחקן גדול, אחד המוכשרים שידע המשחק, אבל הוא בלון מנופח ואישיות מעוררת בחילה וזה פוגע בו לכל אורך הקריירה.
זאת הסיבה שהוא אף פעם לא יתקרב לווינרים הגדולים בהיסטוריה של המשחק- מייקל ג'ורדן, קובי בראיינט וכו'.
23 ינואר 2016, 00:42
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:שמואל, תעשה טובה, העול הזה זכה פעמיים כשהייתה קבוצה סביבו.
בגדול, לגבי עונה שעברה, אי אפשר לדעת. כי תחשוב שאם קיירי ולאב לא היו מסיימים את העונה נכים, אז ה כ ו ל היה נראה שונה. כלומר, דלי לא היה מקבל מקום ברוטציה, וגם תומפסון היה מקבל דקות מעטות יחסית לעומת מה שהוא קיבל. שניהם היו סופר משמעותיים, בעיקר בהגנה, לעומת קיירי ולאב שהם חור הגנתי. מה שהחזיק את קליבלנד מול גולדן סטייט, למרות הרוטציה הקצרה שלהם, אלו הרכבים הגנתיים רצחניים, שלאב וקיירי לא היו יודעים להיות חלק מהם. עם שניהם לקליבלנד יש הרכב התקפי, ולך תנצח את הווריורס בהתקפה.
23 ינואר 2016, 00:44
23 ינואר 2016, 00:45
Number8 כתב:er79 כתב:אני בשוק. מצד שני זה גם משהו שהייתה לי תחושה שיבוא. אם אני פדרמן, אני בועט בקרואטי ומחתים את בלאט על חוזה לטווח ארוך לרבות אחריות מקצועית מלאה על הסגל. נכון, זה יהיה קשה להנהלה, אבל שיפנימו שקבלת ההחלטות שלהם יותר נזק מתועלת. מכבי חייבת לעשות הכל כדי שבלאט יחזור
אתה באמת חושב שהדבר היחיד שמפריד בין בלאט למכבי זה ההנהלה? מי אמר לך שבלאט רוצה לחזור בכלל? אולי הוא רוצה לקחת חופש להירגע מכל החרא הזה, אולי הוא רוצה להמשיך לאמן בNBA? לבנאדם שהגיע לגמר NBA, ואימן שחקן כמו לברון, לדעתי לא כזה קורץ לחזור לאמן ביורוליג (אני אפילו לא מדבר על מכבי.. אלא על היורוליג, וזה כולל גם את ריאל\ברצלונה\צסקא ). הרבה פה לוקחים את בלאט כמובן מאליו כאילו הוא זורק עכשיו הכל ובא למכבי תמורת ה0.05% משכורת ממה שהוא הרוויח בקליבלנד.
23 ינואר 2016, 00:45
yanay21 כתב:תכל'ס כל הרע שבעולם, גם אני.
ספרס עד המוות. אם לא הם, אז גולדן סטייט. מבחינתי אפילו הקליפרס או הרוקטס, שעושות לי בחילה כל אחת בדרכה.
23 ינואר 2016, 00:47
yanay21 כתב:תכל'ס כל הרע שבעולם, גם אני.
ספרס עד המוות. אם לא הם, אז גולדן סטייט. מבחינתי אפילו הקליפרס או הרוקטס, שעושות לי בחילה כל אחת בדרכה.
er79 כתב:Number8 כתב:er79 כתב:אני בשוק. מצד שני זה גם משהו שהייתה לי תחושה שיבוא. אם אני פדרמן, אני בועט בקרואטי ומחתים את בלאט על חוזה לטווח ארוך לרבות אחריות מקצועית מלאה על הסגל. נכון, זה יהיה קשה להנהלה, אבל שיפנימו שקבלת ההחלטות שלהם יותר נזק מתועלת. מכבי חייבת לעשות הכל כדי שבלאט יחזור
אתה באמת חושב שהדבר היחיד שמפריד בין בלאט למכבי זה ההנהלה? מי אמר לך שבלאט רוצה לחזור בכלל? אולי הוא רוצה לקחת חופש להירגע מכל החרא הזה, אולי הוא רוצה להמשיך לאמן בNBA? לבנאדם שהגיע לגמר NBA, ואימן שחקן כמו לברון, לדעתי לא כזה קורץ לחזור לאמן ביורוליג (אני אפילו לא מדבר על מכבי.. אלא על היורוליג, וזה כולל גם את ריאל\ברצלונה\צסקא ). הרבה פה לוקחים את בלאט כמובן מאליו כאילו הוא זורק עכשיו הכל ובא למכבי תמורת ה0.05% משכורת ממה שהוא הרוויח בקליבלנד.
זה בדם שלו לאמן, הוא לא ייקח חופש. מה גורם לך לחשוב שישיג חוזה ב-nba? זאת פאקינג ליגה שבה מקבלי ההחלטות הם הג'נרל מנג'רים והסופרסטארים. לדעתי הוא יתקשה להשיג שם חוזה, עם כל הצער בשבילו
er79 כתב:Number8 כתב:er79 כתב:אני בשוק. מצד שני זה גם משהו שהייתה לי תחושה שיבוא. אם אני פדרמן, אני בועט בקרואטי ומחתים את בלאט על חוזה לטווח ארוך לרבות אחריות מקצועית מלאה על הסגל. נכון, זה יהיה קשה להנהלה, אבל שיפנימו שקבלת ההחלטות שלהם יותר נזק מתועלת. מכבי חייבת לעשות הכל כדי שבלאט יחזור
זה בדם שלו לאמן, הוא לא ייקח חופש. מה גורם לך לחשוב שישיג חוזה ב-nba? זאת פאקינג ליגה שבה מקבלי ההחלטות הם הג'נרל מנג'רים והסופרסטארים. לדעתי הוא יתקשה להשיג שם חוזה, עם כל הצער בשבילו
23 ינואר 2016, 00:49
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:תכל'ס כל הרע שבעולם, גם אני.
הכי מתוק יהיה אם הם לא יגיעו בכלל לגמר אבל יש להם מזל שהם במזרח
במערב הם לא היו מגיעים לגמר