Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:את אומרת לחן שהוא הופך את מכבי למפלצת כלכלית ענקית, אבל את הופכת אותנו לקבוצה שאין לה תקציב בכלל.....
למכבי יש מספיק כסף להביא שחקנים שבלאט רוצה.
הם היו צריכים לסגור את הסגל מזמן, מזמן, לפני אוגוסט ולא להתעסק בשטויות כמו פארמר וכספי אלא במציאת שחקן טוב, כמו למשל שחן מצא.
פתאום יש כסף 2.2 מיליון לטורנטון? מכבי היא קבוצה לא כמו ברצלוה וכדומה אבל היא גם לא ענייה כל כך.
אני הופכת לקבוצה שאין לה תקציב? לא,אני מסתכלת למצב בעיניים ומבינה שאנחנו לא יכולים לשחרר שחקן כמו מקאלב או ג'קסון מהחוזה שלו..
אנחנו לא פרטיזן ואנחנו גם לא ברצלונה..
אנשים חושבים שזה משחק מנג'ר פה..אם רוצים מישהו אז ישר מוכרים מישהו ויש כסף או שמבקשים מההנהלה ועושים קצת צ'יטים ואפשר להביא את השחקן בלי בעיות..זה לא עובד ככה..
אני לא עושה ממכבי ענייה..אבל אני מבינה שכשאנשים שואלים ''איפה הכסף?!?!!?!?'' הם לא באמת מודעים למצב האמיתי...כי גם ה''כסף!?!?!?!?!'' שהם דורשים לא הופך את מכבי לקבוצה של אוליגרכים..
לא לאוליגרכים , אבל עדיין איפה הכסף שהבטיחו לבלאט? מהאדריאטית, הבטיחו לנו האוהדים שמשלמים יותר על המנוי, אמרו נעמיד קבוצה ראויה, לא מאשימים אותם בגלל שאידסון או פארגו הלכו, אלא בחוסר מציאת שחקן ראוי במקומם.