המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דווקא מזכיר לי את דאנסטון…גל גל כתב:השחקן הכי חשוב של מכבי השנה.
החתמה מצויינת. יתן את אפקט האנטר של עונת הקורונה

אחדשיודע כתב:הוא שיחק במכללות וב-NBA לרוב בעמדה 4. זה לא זר לו, וזאת לא עמדה שהוא לא יכול לתפקד בה טוב. צריך להגיד את זה. מה שכן - השימוש של קטש בו בעמדה 4, לצד שחקנים מוגבלים בקליעה ובהגנה בעמדה 5, פחות משרת אותו. אבל אני בטח לא אכתוב שהוא צריך רק בעמדה 5. הוא צריך לשחק יותר בעמדה 5 כדי לפנות מקום למרטין וקולסון בעמדה 4.
שועל כתב:זכרתי ממנו קצת יותר מובים
העונה הוא לא מציג בכלל כדורסל
אחדשיודע כתב:הוא שיחק במכללות וב-NBA לרוב בעמדה 4. זה לא זר לו, וזאת לא עמדה שהוא לא יכול לתפקד בה טוב. צריך להגיד את זה. מה שכן - השימוש של קטש בו בעמדה 4, לצד שחקנים מוגבלים בקליעה ובהגנה בעמדה 5, פחות משרת אותו. אבל אני בטח לא אכתוב שהוא צריך רק בעמדה 5. הוא צריך לשחק יותר בעמדה 5 כדי לפנות מקום למרטין וקולסון בעמדה 4.

felix_r כתב:שועל כתב:זכרתי ממנו קצת יותר מובים
העונה הוא לא מציג בכלל כדורסל
בעונת 20-21:
8.6 נקודות, 4.3 כ"ח, מדד 8.8 ב-18:46 דקות
בעונת 21-22:
7.7 נקודות, 4.2 כ"ח, מדד 9.8 ב-20:10 דקות
העונה:
9.1 נקודות, 4.1 כ"ח, מדד 8.9 ב-26:28 דקות
בסך הכול המספרים דומים. העונה משחק קצת יותר, אבל האחוזים קצת יותר נמוכים מאשר בעונות הקודמות, וזה הגיוני, כי הוא משחק יותר רחוק מהסל.

סומבץ כתב:וגם נתן היום הופעה עם איי קיו של ריינולדס
מאיזה עוד שחקנים אתה נפטר? כי רוב רובם של שחקני מכבי ישחקו טוב יותר בקבוצות אחרות , ככה דורסי, ככה כריס ג׳ונס , ככה קינאן אוונס , אפילו אנאלי ודרק וויליאמס נותנים עונות סבירות.שועל כתב:תורם אותו להפועל ירושלים בחינם אין כסף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], omerk ו־20 אורחים