המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:לא טוב שפארמר בולט יותר מידי, אולי הם ירצו להישען עליו כל עוד הוא נמצא בקבוצה ולא יביאו גארד עד שהוא ילך
Chen כתב:לא טוב שפארמר בולט יותר מידי, אולי הם ירצו להישען עליו כל עוד הוא נמצא בקבוצה ולא יביאו גארד עד שהוא ילך
itai7 כתב:מחצית:
: פרמאר 13, סופו 11, סמית' 8, ג'יימס והנדריקס 7, פניני 5, טל 3, יוגב 2.
Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו יכול להבין למה התכוון המשורר ג. טרנסלייט אני אשמח לדעת חחח
Erman Kunter takes time out for a new re-mobilize its troops, although it contained is true, the fault to a particular Papaloukas intractable in the defensive zone.
לא הבנתי אם פאפאלוקאס עשה משהו טוב או משהו רע חחח
ד''א,לא ידעתי איפה לשים את זה אז אני אשים את זה פה..
אדריאן מיאהו! ספורט כתב את זה בטוויטר שלו:
Here on Manhattan's East Side for labor meeting, where union hopes NBA has come with a serious counter proposal on hard salary cap demands.
BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו יכול להבין למה התכוון המשורר ג. טרנסלייט אני אשמח לדעת חחח
Erman Kunter takes time out for a new re-mobilize its troops, although it contained is true, the fault to a particular Papaloukas intractable in the defensive zone.
לא הבנתי אם פאפאלוקאס עשה משהו טוב או משהו רע חחח
ד''א,לא ידעתי איפה לשים את זה אז אני אשים את זה פה..
אדריאן מיאהו! ספורט כתב את זה בטוויטר שלו:
Here on Manhattan's East Side for labor meeting, where union hopes NBA has come with a serious counter proposal on hard salary cap demands.
הם מקווים שהNBA יגיעו עם הצעה. זה אומר שהם מקווים שהשביתה תסתיים בקרוב?
BIG sofo כתב:כרמל, איפה אני יכול לראות סטס' מלאה המשחק?
Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:כרמל, איפה אני יכול לראות סטס' מלאה המשחק?
אין לי מושגגם אני לא רואה סטטיסטיקה מלאה
BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:כרמל, איפה אני יכול לראות סטס' מלאה המשחק?
אין לי מושגגם אני לא רואה סטטיסטיקה מלאה
אז מאיפה ראית את ה 13,3,2?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים