ישראל בספורט נחשבת אירופה מכמה סיבול ובעיקר ביטחונית אבל אני נאלץ להסכים, המרחק זאת הבעיה הכי גדולה ולדעי גם היחידה שתעמוד בין זה לבין צירוף קבוצה מהאמירויותעידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:Emirates Airlines הציעה ליורוליג להיות הספונסר הראשי של הטורניר תמורת 50-60 מיליון דולר. לשם השוואה, טורקיש איירליינס משלמת עכשיו 10 מיליון דולר.
יכול לתת דחיפה כלכלית אדירה לקבוצות. רק צריך לראות שזה לא מותנה בהוספת קבוצה משם.
אני מהמר שזו אכן ההתנייה, אחרת אני לא רואה סיבה ליורוליג לא לקחת את זה בשתי ידיים עוד אתמול.
הוספת קבוצה משם בעייתית בעיקר בגלל המרחקים שיצטרכו לעבור רוב הקבוצות. למכבי זה דווקא קרוב.
בלי קשר למרחקים, להוסיף קבוצה משם לליגה אירופאית (וסלחו לי על הבדיחה שישראל לא חלק מאירופה) זה די מגוחך.
בגדול אני מסכים איתך, אבל מצד שני, אני לא חושב שיש הבדל גדול לעומת ישראל. גם ישראל וגם איחוד האמירויות נמצאות במה שמוגדר היום "המזרח התיכון".
אם ישראל יכולה לשחק באירופה, למה הם לא, אם זה לא עניין של מרחק?
מדובר על 8 שעות טיסה לחלק מהקבוצות וגם למכבי מדובר בטיסה לא כזאת קצרה, בעולם שביורוליג יש שבוע כפול וליגות מקומיות. לא רואה מצב שקבוצה מספרד תצטרך לשחק בליגה ואז לטוס 8 שעות לכל כיוון. או מצב בה קבוצה תצטרך לשחק בליגה, לטוס 6 שעות, אז לטוס שוב ליעד אחר קרוב ככל שיהיה ואז לחזור לביתם.
זה לא כמו בNBA ששם בשביל 4 שעות טיסה הם כבר נוסעים ל4 משחקים