A.Parker כתב:felix_r כתב:חדשות מליטא: אוואנס כבר עבר ניתוח!
מה?
יש משמעות לזמן שמנתחים לאחר הפציעה?
כנראה הם מקווים שהוא יספיק לחזור לקראת סיום העונה. אחרת אני לא מבין מה החיפזון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:felix_r כתב:חדשות מליטא: אוואנס כבר עבר ניתוח!
מה?
כבר הודיעו שגמר את העונה.felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:חדשות מליטא: אוואנס כבר עבר ניתוח!
מה?
שמואל1 כתב:כבר הודיעו שגמר את העונה.felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:חדשות מליטא: אוואנס כבר עבר ניתוח!
מה?
הוא נפצע בקובנה ופונה לביה"ח לצילום. אם ראו קרע, למה שלא ינתחו כבר?
A.Parker כתב:אולי זה רק אני, אבל הייתי מחכה רגע לחוות דעת נוספת, אפילו רגע לעכל.
https://twitter.com/Aralos10/status/1611118675657981953מייק ג'יימס לשלוש מאז ההצגה העצומה במדריד:
3-0
2-0
10-2
4-0
6-1
======
25-3 (12%) בחמישה משחקים
https://twitter.com/DariusGaruolis/stat ... 7506408448Mike James of AS Monaco in the 2022-23 #EuroLeague:
First 12 games: 20.0 PIR
Last 5 games: 10.0 PIR
קודם כל, אתה תמיד רוצה שיכבדו את הדעות של כולם, אז זאת הדעה שלי ופחות מתאים שאתה מתאר אותה כהזויה ושאני עושה צחוק, בטח ובטח כשבסהכ מדובר על משהו לגיטימי.אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:זה קורה המון ובחיים לא ראיתי שעצרו את המשחק.
אולי צריך לשנות את החוקים במקרים כאלו, זה באמת נראה מוזר
אין באמת סיבה לשנות, כי אז שחקנים יתחילו לעשות הצגות כדי לעצור את המשחק. במילא מדובר בהבדל של סל אחד במקסימום (בכדורגל שער אחד קצת יותר משמעותי מסל בכדורסל).
יש מקרים. צריך לתת לשופטים אפשרות לשיקול דעת
בנוסף אפשר להוסיף בלתי ספורטיבית על התחזות ככה שתהיה הרתעה לצד השני
אבל זה באמת קצת מורכב
השופטים כמובן יכולים לעצור את המשחק. אני מדבר על שחקנים. הנוהג, להבדיל מכדורגל (שגם שם זה מגוחך) - הוא שלא עוצרים את המשחק בעקבות פציעה, אלא אם השופט שרק. אגב, גם הנוהג שהשתרש בסוף משחק, שלא קולעים סל על יריבה בסוף (אחרי שכביכול כבר ניצחת) - מגוחך בעיניי. זה לא ספורטיבי, זה דבילי.
Jack55 כתב:קודם כל, אתה תמיד רוצה שיכבדו את הדעות של כולם, אז זאת הדעה שלי ופחות מתאים שאתה מתאר אותה כהזויה ושאני עושה צחוק, בטח ובטח כשבסהכ מדובר על משהו לגיטימי.אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:זה קורה המון ובחיים לא ראיתי שעצרו את המשחק.
אולי צריך לשנות את החוקים במקרים כאלו, זה באמת נראה מוזר
אין באמת סיבה לשנות, כי אז שחקנים יתחילו לעשות הצגות כדי לעצור את המשחק. במילא מדובר בהבדל של סל אחד במקסימום (בכדורגל שער אחד קצת יותר משמעותי מסל בכדורסל).
יש מקרים. צריך לתת לשופטים אפשרות לשיקול דעת
בנוסף אפשר להוסיף בלתי ספורטיבית על התחזות ככה שתהיה הרתעה לצד השני
אבל זה באמת קצת מורכב
השופטים כמובן יכולים לעצור את המשחק. אני מדבר על שחקנים. הנוהג, להבדיל מכדורגל (שגם שם זה מגוחך) - הוא שלא עוצרים את המשחק בעקבות פציעה, אלא אם השופט שרק. אגב, גם הנוהג שהשתרש בסוף משחק, שלא קולעים סל על יריבה בסוף (אחרי שכביכול כבר ניצחת) - מגוחך בעיניי. זה לא ספורטיבי, זה דבילי.
עכשיו לגופו של עניין, גם אם אני זורם איתך על זה שלא צריך לעצור לגמרי, גם לתת דאנק מפוצץ זה פשוט פחות מתאים בעיניי :
בשונה מהסרטון שהבאת, פה סקוטי ראה בצורה ברורה לגמרי שאוואנס עוזב את הכדור ונופל לפרקט בעקבות פציעה ברגל, ועדיין העדיף להתעלם ולרוץ להטביע את הכדור.
בסרטון שהבאת איבאקה לא ממש הבחין שדוראנט נפצע אבל זה פחות קריטי.
מה שאני אומר זה שמדובר פה על שחקן שעונה שעברה היה חבר שלו לחדר ההלבשה וההתעלמות המוחלטת הזאת (גם יחסית אחריי הדאנק) קצת הייתה מוזרה לי כי זה גם לא מתאים לווילבקין.
מה שעוד יותר מוזר לי זה שאפילו לא עברה דקה מתחילת המשחק, זה לא שפנר היו במומנטום או בפיגור רציני והיו חייבים את ה2 האלה, ככה שבעיניי זה עוד יותר מצדיק את זה שהיה יותר מתאים להרים את הכדור ורגע לבקש לעצור, או במקסימום לעשות לייאפ קטן ולבוא לראות מה עם אוואנס, הדאנק הזה של ווילבקין נתן תחושה מזלזלת בטח שלא מדובר בשחקן שמטביע כל משחק.
מעבר לזה אני גם מסכים שצריך לקלוע ולשחק עד השנייה האחרונה, חד משמעית מנהג דיי מיותר בעיניי בטח ביורוליג שכל נקודה יכולה לקבוע בסוף עונה שלמה
אבל שוב כאמור פה הסיטואציה הייתה קצת שונה מנקודת המבט שלי (ומניתי את הסיבות למעלה) ולא כל כך מכבדת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
itai7 כתב:בנתיים אפס מג'עג'עת מול וילרבאן בבית
felix_r כתב:itai7 כתב:בנתיים אפס מג'עג'עת מול וילרבאן בבית
כי מיציץ' לא בכשרות מלאה (היה בספק למשחק)
Jack55 כתב:אם וילרבאן אכן ינצחו את אפס זה סופר משמעותי עבור מכבי
מקווה שישאר ככה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים