מחשבות לעונת 2023/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2023/24

הודעהעל ידי עידן » 12 פברואר 2023, 12:08

TAYO כתב:לדעתי צריך להחזיר את טיוס כסנטר שלישי… בהנחה שהוא לא יקר מדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

כבר דיברו על זה פה כמה פעמים, אני לא רואה איך זה קורה. בשביל שהוא יסכים להיות סנטר שלישי פה, אני מאמין שמכבי יצטרכו לשלם לו, והרבה.
עידן

הודעהעל ידי עידן » 12 פברואר 2023, 12:12

felix_r כתב:המחליף הראשון בקו האחורי: Terry Tarpey (לה מאן, נבחרת צרפת). אני יודע שהרוב לא מכירים אותו, וגם מי שמכיר, כנראה יופתע לשמוע את השם, כי גם בלה-מאן הוא לא פותח בהרכב. אז אני ארחיב: טרי טרפיי (1.96, יליד 1996) הוא שחקן צרפתי-אמריקאי, בן של שחקן כדורסל שנולד בצרפת, אבל מגיל קטן חי בארה"ב. שיחק במכללות. נבחר שנתיים לשחקן ההגנה של הקונפרנס. טרפיי הוא השחקן השישי הקלאסי. שחקן שמביא המון אנרגיה, לוחץ, נוגע בכול כדור, עושה דפלקשנים, חוטף. בהתקפה הוא לא סקורר, אבל שחקן קבוצתי שיודע לעשות הכול, למסור, לקלוע - מוביל את הליגה הצרפתית באחוזים לשלוש 52% ! בקיצר זה גארד-פורווארד אול-אראונד שעושה הכול בהתקפה ובהגנה, שחקן מאוד מועיל לקבוצה. לא פלא שמאמן נבחרת צרפת לקח אותו לאליפות אירופה למרות האפשרויות הבלתי מוגבלות כמעט שיש לצרפתים עם המון שחקני אן.בי.איי. רבים הרימו גבה על הבחירה הזו, אבל טרפיי הוכיח את עצמו.

ממה שאני רואה, טרי יליד 94, כך שהוא כבר לא ממש צעיר, ועדיין לא שיחק ברמה אירופאית שאפשר להסיק ממנה יותר מידי.

הוא יכול לבוא על תקן ה"הימור" בעונה הבאה, אין לי בעיה עם זה (כמו נניח מרטין העונה). הבעיה מתחילה ברגע שחצי סגל זה הימור.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 12 פברואר 2023, 12:19

עידן כתב:
felix_r כתב:המחליף הראשון בקו האחורי: Terry Tarpey (לה מאן, נבחרת צרפת). אני יודע שהרוב לא מכירים אותו, וגם מי שמכיר, כנראה יופתע לשמוע את השם, כי גם בלה-מאן הוא לא פותח בהרכב. אז אני ארחיב: טרי טרפיי (1.96, יליד 1996) הוא שחקן צרפתי-אמריקאי, בן של שחקן כדורסל שנולד בצרפת, אבל מגיל קטן חי בארה"ב. שיחק במכללות. נבחר שנתיים לשחקן ההגנה של הקונפרנס. טרפיי הוא השחקן השישי הקלאסי. שחקן שמביא המון אנרגיה, לוחץ, נוגע בכול כדור, עושה דפלקשנים, חוטף. בהתקפה הוא לא סקורר, אבל שחקן קבוצתי שיודע לעשות הכול, למסור, לקלוע - מוביל את הליגה הצרפתית באחוזים לשלוש 52% ! בקיצר זה גארד-פורווארד אול-אראונד שעושה הכול בהתקפה ובהגנה, שחקן מאוד מועיל לקבוצה. לא פלא שמאמן נבחרת צרפת לקח אותו לאליפות אירופה למרות האפשרויות הבלתי מוגבלות כמעט שיש לצרפתים עם המון שחקני אן.בי.איי. רבים הרימו גבה על הבחירה הזו, אבל טרפיי הוכיח את עצמו.

ממה שאני רואה, טרי יליד 94, כך שהוא כבר לא ממש צעיר, ועדיין לא שיחק ברמה אירופאית שאפשר להסיק ממנה יותר מידי.

הוא יכול לבוא על תקן ה"הימור" בעונה הבאה, אין לי בעיה עם זה (כמו נניח מרטין העונה). הבעיה מתחילה ברגע שחצי סגל זה הימור.

כפי שכתבתי, הוא מראש מיועד להיות השחקן המחליף. שחקן לא יקר, שיודע את התפקיד המיועד לו, ורגיל לתפקיד הזה. גם אם הוא הימור, הוא ההימור היחיד בקו האחורי שלי: בראון, בולדווין, אקזום (שלושתם שחקנים מוכחים). מה גם שלהמר על שחקן מחליף, זה לא הימור מסוכן מדיי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 12 פברואר 2023, 12:55

תקשיבו לגבי עמדה 5
אני לא חושב שמכבי הולכת לשחרר את ניבו

או הוא או פוייתרס ישארו פה 100%
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי my man » 12 פברואר 2023, 12:59

ניבו נשאר
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Runner30 » 12 פברואר 2023, 13:01

יש בעייתיות ברמת המחשבה שמחלחלת אלינו.
מחשבה של אנדרדוג.
מחתימים שחקנים לפני שיודעים את זהות המאמן.
יש לנו דג שמן ביד? להחתים ל3 שנים.
אז מה שהוא אוטוטו מעבר לשיא?
הרי הוא כריס פול משופר, יוביל עד גיל 40.
בראון ניחא.
בולדווין? כשרון אבל לא הסתדר עם מאמנים אחרים.
קולסון? שדרוג אדיר לעומת קלויארו. אבל יוביל קבוצה לפלייאף?
מרטין? בתור 4 פותח בקבוצת פליאוף?
לא יציב בהתקפה ובהגנה.
סורקין על תקן 5 מחליף יורוליג? לא יודע ..
יש שגם את ניבו וישראלים שחלשים יותר מזרים בעמדה שלהם.
Runner30

הודעהעל ידי my man » 12 פברואר 2023, 13:04

יש פה גרעין שסבבה שימשיך.

בראון, קולסון וסורקין כסנטר ישראלי.

כל השאר אצלי בספק גדול גדול
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Neo » 12 פברואר 2023, 13:29

להחליף את עודד האפור
לתת ביטחון למרטין - יכול לתת עונה שנייה מפלצתית
סטיבן אינוק (בסקוניה ) - סנטר פותח
אוהב את הרעיון של פליקס את אקזום כסווינגמן
הייתי הולך חזק על אייזיה קורדניה מבולוניה . נגמר לו החוזה ,נראה שהוא לא ממש מצא את מקומו שם , המון פעמים לא מרוצה אפילו זועף , עכשיו גם נפצא אז המניות שלו בכלל בירידה
שמר מצוין השנה וגם שיפר מאוד את השליטה בכדור, הייתי שם עליו כמה דרכמות
https://www.youtube.com/watch?v=3jKCMO2WW3s

עוד שחקן שיכול להתאים מקצועית וחברתית ליד לורנזו ובולדווין הוא ברודריק טומאס שכתבתי עליו פעם בסקאוטינג
הוא שוחרר על יד בוסטון והסוכן שלו אמר שהילד רוצה לשחק הרבה וזה יהיה באירופה
אישית אני מת עליו , הוא יודע לעשות הכל בקו האחורי וגם שומר מעולה און דה בול. אבל גדוללל , לא שיחק באירופה שלא מחבבים את הנתון הזה ביד אליהו

Brodric Thomas 1.98 G\SF
https://www.youtube.com/watch?v=_nWsAo6czhc
https://www.youtube.com/watch?v=UA79Lo9KN_4
Neo

הודעהעל ידי עידן » 12 פברואר 2023, 13:42

Neo כתב:עוד שחקן שיכול להתאים מקצועית וחברתית ליד לורנזו ובולדווין הוא ברודריק טומאס שכתבתי עליו פעם בסקאוטינג
הוא שוחרר על יד בוסטון והסוכן שלו אמר שהילד רוצה לשחק הרבה וזה יהיה באירופה
אישית אני מת עליו , הוא יודע לעשות הכל בקו האחורי וגם שומר מעולה און דה בול. אבל גדוללל , לא שיחק באירופה שלא מחבבים את הנתון הזה ביד אליהו

Brodric Thomas 1.98 G\SF
https://www.youtube.com/watch?v=_nWsAo6czhc
https://www.youtube.com/watch?v=UA79Lo9KN_4

זה הימור שאני לא חושב שכדאי לקחת. מילא שלא שיחק באירופה, אבל מאז 2020 הוא שיחק בסה"כ כ-40 משחקים במסגרת מקצוענית. בשנים הכי חשובות להתפתחות שלו כשחקן הוא בקושי שיחק (לא מתייחס לג'י-ליג).
עידן

הודעהעל ידי Jack55 » 12 פברואר 2023, 14:29

גל גל כתב:תקשיבו לגבי עמדה 5

נכון, כרגע הוא עם חוזה מובטח והתכנון שהוא ממשיך
יכולים לנסות להיפטר ממנו אבל זה לא יהיה כל כך פשוט
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ankram » 12 פברואר 2023, 15:41

Jack55 כתב:
גל גל כתב:תקשיבו לגבי עמדה 5

נכון, כרגע הוא עם חוזה מובטח והתכנון שהוא ממשיך
יכולים לנסות להיפטר ממנו אבל זה לא יהיה כל כך פשוט

ניבו הוא סתם תפלץ פיסי ניתור אדיר והטבעות מהדהדות , חוץ מזה? כלום , גורנישט , שומר מחריד , עוזר מחריד , ריבאונדר בינוני ומחוץ לצבע אובד עצות , לא מאמין שעל הבובל הזה זרקנו 800K לשנה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Cobra » 12 פברואר 2023, 15:59

לא חושב שניבו כזה רע כמו שעושים ממנו , במשחקים האחרונים הוא אומנם פחות טוב אבל זה כי אין מי שיפעיל אותו כי לורנזו פצוע. במשחקים כשהקבוצה רצה עם לורנזו הוא היה חלק משמועתי בניצחונות כמו במשחק נגד אנדואלו שהוא היה נהדר ברביאונד ובהגנה בשביל 400 אלף דולר הוא אחלה ממש . פשוט צריך להביא עוד סנטר זר מחליף שיביאו סט תוכנות אחר ויותר התקפי ושלא יהיה רק אתלטי כמוהו . אי אפשר לסמוך על סורקין כסנטר 2 ביורוליג אם כל הכבוד הוא עוד לא הוכיח את עצמו ככזה והוא בעיקר לא יציב עד כה שהגנתית הוא כמעט תמיד לא טוב, יש לי תחושה שבגלל שהוא ישראלי קצת מפרגנים לו יותר/ מקלים ראש בטעויות שהוא עושה.
Cobra

הודעהעל ידי felix_r » 12 פברואר 2023, 16:12

Cobra כתב:לא חושב שניבו כזה רע כמו שעושים ממנו , במשחקים האחרונים הוא אומנם פחות טוב אבל זה כי אין מי שיפעיל אותו כי לורנזו פצוע. במשחקים כשהקבוצה רצה עם לורנזו הוא היה חלק משמועתי בניצחונות כמו במשחק נגד אנדואלו שהוא היה נהדר ברביאונד ובהגנה בשביל 400 אלף דולר הוא אחלה ממש . פשוט צריך להביא עוד סנטר זר מחליף שיביאו סט תוכנות אחר ויותר התקפי ושלא יהיה רק אתלטי כמוהו . אי אפשר לסמוך על סורקין כסנטר 2 ביורוליג אם כל הכבוד הוא עוד לא הוכיח את עצמו ככזה והוא בעיקר לא יציב עד כה שהגנתית הוא כמעט תמיד לא טוב, יש לי תחושה שבגלל שהוא ישראלי קצת מפרגנים לו יותר/ מקלים ראש בטעויות שהוא עושה.

נכון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 12 פברואר 2023, 16:45

Cobra כתב:לא חושב שניבו כזה רע כמו שעושים ממנו , במשחקים האחרונים הוא אומנם פחות טוב אבל זה כי אין מי שיפעיל אותו כי לורנזו פצוע. במשחקים כשהקבוצה רצה עם לורנזו הוא היה חלק משמועתי בניצחונות כמו במשחק נגד אנדואלו שהוא היה נהדר ברביאונד ובהגנה בשביל 400 אלף דולר הוא אחלה ממש . פשוט צריך להביא עוד סנטר זר מחליף שיביאו סט תוכנות אחר ויותר התקפי ושלא יהיה רק אתלטי כמוהו . אי אפשר לסמוך על סורקין כסנטר 2 ביורוליג אם כל הכבוד הוא עוד לא הוכיח את עצמו ככזה והוא בעיקר לא יציב עד כה שהגנתית הוא כמעט תמיד לא טוב, יש לי תחושה שבגלל שהוא ישראלי קצת מפרגנים לו יותר/ מקלים ראש בטעויות שהוא עושה.

הוא לא כזה רע, אבל אם אתה משאיר אותו, אין לך תקציב להביא סנטר נוסף ברמה גבוהה. מקסימום סנטר באותה רמה כמוהו, ואז אתה לא מתקדם לשום מקום.
עידן

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 12 פברואר 2023, 18:22

ניבו כן כזה רע לקבוצה עם שאיפות ביורוליג ומגוחך לראות פרשנים ואנשים שאשכרה מבינים בכדורסל מתלהבים מדאנק יפה פה ושם , שחקן שגם ככה בנחיתות מול גבוהי היורוליג המובילים כי הוא נמוך יחסית , שום ערך מוסף שום פוסט אפ שום תנועה עם הגב לסל , שחקן שמתאים לס ציונה או קרית אתא .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אדם » 12 פברואר 2023, 19:10

מקאדו 3 כתב:ניבו כן כזה רע לקבוצה עם שאיפות ביורוליג ומגוחך לראות פרשנים ואנשים שאשכרה מבינים בכדורסל מתלהבים מדאנק יפה פה ושם , שחקן שגם ככה בנחיתות מול גבוהי היורוליג המובילים כי הוא נמוך יחסית , שום ערך מוסף שום פוסט אפ שום תנועה עם הגב לסל , שחקן שמתאים לס ציונה או קרית אתא .

ראינו איך הוא נראה מול גבוהים סוג ג מהכוכב האדום זה מספיק לא צריך יותר מזה כדי להבין מה הנזק
אדם

הודעהעל ידי אדם » 12 פברואר 2023, 19:12

אני בכלל גם לפני אתמול לא מבין את המהירות להשאיר את ניבו ואדאמס ומרטין.
לגבי לורנזו אני מאוד שמח אבל גם משאיר ספק כי הוא עדין צריך להוביל את הקבוצה הזו לאנשהו ולהנהיג זו המילה העיקרית להנהיג .
הוא שחקן טוב ונכון יש סיבות מקלות מאמן רע סגל שחקנים לא מספיק איכותי ועדין.
לגבי בולדווין הוא סופר מוכשר ואני באמת מאוד רוצה שיצליח אבל הוא אפ אנ דאון מטורף ושוב הישגיות והוא לא הולך ביחד אבל הוא בגיל מצוין ואני מקווה שיצליח וגם היתבגר ויביא ערך מוסף ודרך נכונה לשחק.

לגבי אדאמס שחקן מאוד חמוד ומוכשר אבל אנחנו צריך סווינגמן מוכח חזק אתלטי שתי צידי המגרש .
ניבו בעיני להחליף .
אותו דבר מרטין הוא פוטנציאל אבל הוא לא עיקבי ולא ראיתי אותו מביא סט מגוון של משו שהוא בעל יתרון על כל שחקן או משו שיחודי ומקנה לו יתרון במגרש באופן קבוע ,גם הקליעה לפעמים כן לפעמים לא .
אני לא פוסל אבל צריך לחכות.

בראון בולדווין וקולסון זה שלד שאני מקווה שיוכיח את עצמו ,אני גם מאוד רוצה שיוכיח אני מת כל קולסון הוא ווינר ועובד שחור
עכשיו במקום להיתפזר ל9 8 זרים אפשר להביא רכז מחליף ברמה גבוהה סווינגמן גם ברמה גבוהה 4 איכותי ו 5 טוב ולרוץ אם 7 זרים .
ולחזק את הסגל הישראלי במדר או בלאט.[/quote]
אדם

הודעהעל ידי Mmm » 12 פברואר 2023, 20:13

יש סיכוי לטבארס למכבי? גייק? יש פיצוץ בינו לבין ריאל לפי הדיווחים
Mmm

הודעהעל ידי גל גל » 12 פברואר 2023, 20:16

Mmm כתב:יש סיכוי לטבארס למכבי? גייק? יש פיצוץ בינו לבין ריאל לפי הדיווחים

שהוא יהיה בן 50 אולי
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי עידן » 12 פברואר 2023, 20:18

Mmm כתב:יש סיכוי לטבארס למכבי? גייק? יש פיצוץ בינו לבין ריאל לפי הדיווחים

מאיזה כסף בדיוק? הוא מרוויח 3.5 מיליון יורו לעונה, נראה לך שלמכבי יש כסף לזה? מזכיר, זו אותה מכבי שבקושי הצליחה להביא את בריימו, אחרי שגם הייתה אמורה לקבל כספים מהביטוח של כל השחקנים שנפצעו אצלה
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים