זה הזמן לנתק קשר.omerk כתב:סעמק המשחק השני נופל לי על מסיבת רווקים והשלישי על החתונה לבחור שחוגג רווקים.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה הזמן לנתק קשר.omerk כתב:סעמק המשחק השני נופל לי על מסיבת רווקים והשלישי על החתונה לבחור שחוגג רווקים.
omerk כתב:סעמק המשחק השני נופל לי על מסיבת רווקים והשלישי על החתונה לבחור שחוגג רווקים.
my man כתב:omerk כתב:סעמק המשחק השני נופל לי על מסיבת רווקים והשלישי על החתונה לבחור שחוגג רווקים.
לרווקים תסדר מקרן עם שידור.
לחתונה צריך לחשוב..
אחדשיודע כתב:my man כתב:omerk כתב:סעמק המשחק השני נופל לי על מסיבת רווקים והשלישי על החתונה לבחור שחוגג רווקים.
לחתונה צריך לחשוב..
לחשוב איך להביא את המקרן גם לחתונה
אחדשיודע כתב:my man כתב:omerk כתב:סעמק המשחק השני נופל לי על מסיבת רווקים והשלישי על החתונה לבחור שחוגג רווקים.
לחתונה צריך לחשוב..
omerk כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:omerk כתב:סעמק המשחק השני נופל לי על מסיבת רווקים והשלישי על החתונה לבחור שחוגג רווקים.
לחתונה צריך לחשוב..
אולי אבקש להקרין סרט לחתן ולכלה ופשוט אתחיל לשים מכבי ונראה מה יהיה משם
Adam כתב:הם לא משחקים באולם בית ספר עם 3500 מושבים? כמה כבר אוהדים של מכבי יוכלו לבוא?
itai7 כתב:מונאקו מודיעה רשמית :
אוהדי מכבי תל אביב לא מורשים לקנות כרטיסים למשחק דרך האתר, אלא אך ורק דרך מועדון מכבי תל אביב.
כל אוהד שיגיע עם סממנים של מכבי תל אביב, לא יורשה להיכנס לאיזור אוהדי מונאקו באולם.
יורוזון
הבנתי יוצאת משלחת די רצינית של אוהדים לשם, יהיה מעניין
omerk כתב:itai7 כתב:מונאקו מודיעה רשמית :
אוהדי מכבי תל אביב לא מורשים לקנות כרטיסים למשחק דרך האתר, אלא אך ורק דרך מועדון מכבי תל אביב.
כל אוהד שיגיע עם סממנים של מכבי תל אביב, לא יורשה להיכנס לאיזור אוהדי מונאקו באולם.
יורוזון
הבנתי יוצאת משלחת די רצינית של אוהדים לשם, יהיה מעניין
מעניין כמה כרטיסים הוקצו למכבי.
פייר אני אומר, אם אני במקומם ואני יודע שיש לי אולם זעיר במשחקים הכי חשובים של העונה, ובגלל שבניגוד לכדורגל אין שום חובה ביורוליג לתת כרטיסים לקבוצה האורחת, לא הייתי בכלל מעביר לאוהדי מכבי.
זה לא שמכבי יכולה "להחזיר" להם במשחקי הבית הרי אוהדי מונקו ככל הנראה לא יטוסו בהמוניהם לת"א.
קיצור אני מניח שזה נעשה בעיקר מרצון טוב, אבל אני תוהה כמה באמת הם הסכימו לוותר.
er79 כתב:מעניין מה הסיפור על היעדרות לויד. חידה
my man כתב:er79 כתב:מעניין מה הסיפור על היעדרות לויד. חידה
רוצים לגרום למכבי לחשוב שהוא לא ישחק ואז הוא יעלה ויתפור אותנו..
BIG sofo כתב:אלכס פויתרס צריך לקבל את הדקות של סורקין
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Jack55 ו־18 אורחים