פלייאוף יורוליג, משחק 5: מכבי נגד מונאקו - רביעי 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פלייאוף יורוליג, משחק 5: מכבי נגד מונאקו - רביעי 21:00

הודעהעל ידי Jazzman » 07 מאי 2023, 06:41

מכבי תצטרך להיות ביכולת שיא כדי לנצח. כולל בקליעה מבחוץ. מונאקו תבוא בכל הכח. אין מה לבנות על זה שהגארדים שלה יהיו גרועים כמו במשחק 4. ברור שיהיה חרא שיפוט.
בכל מקרה, הקבוצה עשתה את שלה. פליאוף מכובד מאד
.
Jazzman

הודעהעל ידי itai7 » 07 מאי 2023, 12:13

Runner30 כתב:צמצמו את כמות הכרטיסים למכבי.
אני מניח שיקנו את השופטים עוד פעם.
חסר רק שיניפו דגלי פלסטין במשחק.

בושה
יש שלל כתבות על העניין הזה באינטרנט
itai7

הודעהעל ידי Mitelka » 07 מאי 2023, 13:26

MTA2311 כתב:
JarJarBinx כתב:חבר, "ראי ההיסטוריה" זה לא כל התמונה. מבטיח לך שבעוד 200 שנה אף אחד לא יזכור שהיה בכלל דבר כזה יורוליג (או אפילו כדורסל).
מבין את האמירה של "אליפות או כלום", אבל מי שבוחר לראות את זה ככה גוזר על עצמו שנים של מרמור וחוסר הנאה. אף קבוצה לא לוקחת אליפות כל שנה, ואם כן אז זה לא מעניין - כמו שבזמנו אמרו שחקנים במכבי שכשלוקחים אליפות אין שמחה, יש רק הקלה.
מציע לכולם להשתדל להנות מהדרך.

לא הבנתי את הגישה למען האמת.

"אני יודע שהמצב הוא x, אבל אשכנע את עצמי שהוא y בשביל לא להתבאס"?

אני מקנא ביכולת הזאת באיזשהו מובן, אבל לא כולם יכולים או רוצים לשקר לעצמם.

בכל מקרה הבעלים יכולים להציב איזו מטרה שהם רוצים, אני לפחות לא מודד את ההצלחות לפי הסטנדרט שפדרמן הנחיל פה באמצעות הנדסת תודעה לאורך שנים (בהצלחה יתרה יש לציין).

אפשר להסתכל על סגל מסויים ועל צוות מקצועי מסויים בשנה מסויימת ולהגיד שהוא הצליח ביחס לציפיות שהיו ממנו, אבל להגיד שההצלחה הזאת ביחס לעצמה היא "הישג"? לא ממש.

עזוב שנייה פדרמן, יש פה טענה שאף אחד לא זוכר מי עשה פלייאוף לפני חמש שנים. זה נכון. אבל גם אף אחד לא זוכר מי עשה פיינל פור לפני 4 שנים והפסיד בחצי הגמר. למען השם, לא חושב שמישהו יודע מי הפיינליסטית לפני 3 שנים מבלי ללכת לגוגל.

כל אחד יכול כעוות נפשו לחשוב מה הוא רוצה להגדיר כהישג. עדיין אני מנסה להבין אם ההיסטוריה היא אחת ההגדרות להישג, מה ההבדל בין פלייאוף והפסד במשחק 5 לבין הפסד בחצי הגמר הפיינל פור?. אף אחד לא זוכר לא את זה ולא את זה.

וגם ההגדרה של הישג פה יכולה לדעתי להיות הרבה יותר מורכבת ממה שמנסים לעשות.

אגיד את דעתי לצורך העניין: העונה הזו של מכבי ת״א היא מוצלחת ללא קשר למה שיקרה ביום רביעי. למה? כי לדעתי הדרך היחידה להגיע למשהו במפעל הזה זה לבנות תלכיד מוצלח ליותר משנה אחת כדי לנסות לאיים על הגביע. ברגע שמכבי, אחרי שנים שלא הצליחה לבנות כלום ולייצר המשכיות (היחיד כבודד שהמשיך והיה ברמה זה סקוטי) היא הצליחה העונה לייצר תלכיד לא רע בכלל שעם תוספות לא יותר מסבירות יכול ממש לאיים על הגביע וכבר עכשיו סיימה בטופ 5 ורחוקה משחק מפיינל פור, תעשה או לא. היא ממשיכה עם מספרי 1-2 מהטובים במפעל ועוד שחקן שמועמד רציני ל״רוקי״ העונה ביורוליג (בונזי). זה לדעתי הצלחה בסדר גודל של העונה הזו. יש בסיס אשכרה לבוא ולאיים על הגביע. שזה מה שנראה לי כולנו רוצים. אם ינצלו את זה או לא זה משהו אחר. בפרספקטיבה עונתית, זאת, לטעמי, הצלחה לא מבוטלת. וזה הרבה יותר משמעותי ממה יקרה בחמישי.

אני אפילו אגיד ככה. אם מכבי ת״א הייתה, כהרגלה, מתמהמהת ולא סגורה ומאבדת את הכוכבים שלה - גם פיינל פור וגם גמר היו מבחינתי לא עושים את העונה הזו למוצלחת אם מראש אתה מאבד את השחקנים המובילים שלך. זוכר את 2014? זה הכישלון המוצלח הכי גדול שהיה פה. מוצלח כי מכבי זכתה במפעל, אבל כישלון טהור כי מכבי טעתה בכל מובן, איבדה את הכוכב הכי גדול שלה והמאמן והתפרקה לחלוטין מנכסיה המובילים ונכנסה לשנות חושך. זה מקרה קיצוני - כי קבוצה זכתה והתפרקה, אבל הבנת את הכוונה.

להגיע לפיינל פור ולנצח אליפות בארץ ומיד אחרי זה לאבד חצי קבוצה זאת לא הצלחה מבחינתי לפחות. ב2011 , לדוגמא, מכבי לפני הפיינל פור גילתה שצ׳אק איידסון כבר חתם בברצלונה. מבחינתי אלו כישלונות יותר גדולים מהפסדת או ניצחת. שמת את עצמך לקראת העונה הבאה בנחיתות. ופה אגב, פתאום הציפיות הן "רק פלייאוף".
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מאי 2023, 13:41

Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:
JarJarBinx כתב:חבר, "ראי ההיסטוריה" זה לא כל התמונה. מבטיח לך שבעוד 200 שנה אף אחד לא יזכור שהיה בכלל דבר כזה יורוליג (או אפילו כדורסל).
מבין את האמירה של "אליפות או כלום", אבל מי שבוחר לראות את זה ככה גוזר על עצמו שנים של מרמור וחוסר הנאה. אף קבוצה לא לוקחת אליפות כל שנה, ואם כן אז זה לא מעניין - כמו שבזמנו אמרו שחקנים במכבי שכשלוקחים אליפות אין שמחה, יש רק הקלה.
מציע לכולם להשתדל להנות מהדרך.

לא הבנתי את הגישה למען האמת.

"אני יודע שהמצב הוא x, אבל אשכנע את עצמי שהוא y בשביל לא להתבאס"?

אני מקנא ביכולת הזאת באיזשהו מובן, אבל לא כולם יכולים או רוצים לשקר לעצמם.

בכל מקרה הבעלים יכולים להציב איזו מטרה שהם רוצים, אני לפחות לא מודד את ההצלחות לפי הסטנדרט שפדרמן הנחיל פה באמצעות הנדסת תודעה לאורך שנים (בהצלחה יתרה יש לציין).

אפשר להסתכל על סגל מסויים ועל צוות מקצועי מסויים בשנה מסויימת ולהגיד שהוא הצליח ביחס לציפיות שהיו ממנו, אבל להגיד שההצלחה הזאת ביחס לעצמה היא "הישג"? לא ממש.

עזוב שנייה פדרמן, יש פה טענה שאף אחד לא זוכר מי עשה פלייאוף לפני חמש שנים. זה נכון. אבל גם אף אחד לא זוכר מי עשה פיינל פור לפני 4 שנים והפסיד בחצי הגמר. למען השם, לא חושב שמישהו יודע מי הפיינליסטית לפני 3 שנים מבלי ללכת לגוגל.

כל אחד יכול כעוות נפשו לחשוב מה הוא רוצה להגדיר כהישג. עדיין אני מנסה להבין אם ההיסטוריה היא אחת ההגדרות להישג, מה ההבדל בין פלייאוף והפסד במשחק 5 לבין הפסד בחצי הגמר הפיינל פור?. אף אחד לא זוכר לא את זה ולא את זה.

אגיד את דעתי לצורך העניין: העונה הזו של מכבי ת״א היא מוצלחת ללא קשר למה שיקרה ביום רביעי. למה? כי לדעתי הדרך היחידה להגיע למשהו במפעל הזה זה לבנות תלכיד מוצלח ליותר משנה אחת כדי לנסות לאיים על הגביע. ברגע שמכבי, אחרי שנים שלא הצליחה לבנות כלום ולייצר המשכיות (היחיד כבודד שהמשיך והיה ברמה זה סקוטי) היא הצליחה העונה לייצר תלכיד לא רע בכלל שעם תוספות לא יותר מסבירות יכול ממש לאיים על הגביע וכבר עכשיו סיימה בטופ 5 ורחוקה משחק מפיינל פור, תעשה או לא. היא ממשיכה עם מספרי 1-2 מהטובים במפעל ועוד שחקן שמועמד רציני ל״רוקי״ העונה ביורוליג (בונזי). זה לדעתי הצלחה בסדר גודל של העונה הזו. יש בסיס אשכרה לבוא ולאיים על הגביע. שזה מה שנראה לי כולנו רוצים. אם ינצלו את זה או לא זה משהו אחר. בפרספקטיבה עונתית, זאת, לטעמי, הצלחה לא מבוטלת. וזה הרבה יותר משמעותי ממה יקרה בחמישי.

אני אפילו אגיד ככה. אם מכבי ת״א הייתה, כהרגלה, מתמהמהת ולא סגורה ומאבדת את הכוכבים שלה - גם פיינל פור וגם גמר היו מבחינתי לא עושים את העונה הזו למוצלחת אם מראש אתה מאבד את השחקנים המובילים שלך. זוכר את 2014? זה הכישלון המוצלח הכי גדול שהיה פה. מוצלח כי מכבי זכתה במפעל, אבל כישלון טהור כי מכבי טעתה בכל מובן, איבדה את הכוכב הכי גדול שלה והמאמן והתפרקה לחלוטין מנכסיה המובילים ונכנסה לשנות חושך. זה מקרה קיצוני - כי קבוצה זכתה והתפרקה, אבל הבנת את הכוונה.

להגיע לפיינל פור ולנצח אליפות בארץ ומיד אחרי זה לאבד חצי קבוצה זאת לא הצלחה מבחינתי לפחות. ב2011 , לדוגמא, מכבי לפני הפיינל פור גילתה שצ׳אק איידסון כבר חתם בברצלונה. מבחינתי אלו כישלונות יותר גדולים מהפסדת או ניצחת.

אני מסכים פחות או יותר עם כל מה שכתבת.
גם אני חושב שההגדרה של הישג היא מורכבת, וגם אני חושב שההיבט ההיסטורי הוא לא המדד היחיד.

אני אפילו אקח את זה צעד קדימה, ואגיד שמבחינתי חלק ניכר מאוד מאיך שאני מנתח עונה קשור לחיבור שיש לי עם הסגל והצוות המקצועי. לכן שתי עונות שנגמרות באותו שלב בדיוק יכולות להיתפס בעיני אחרת לחלוטין בדיעבד.

אפשר להנות מעונה שנגמרת בפלייאוף, ואפשר גם להגיד שעונה שמסתיימת בפלייאוף, עם כדורסל טוב וחיובי, היא הצלחה עבור קבוצה שלא היו ממנה ציפיות כאלה.

אבל איך שלא הופכים את זה הפלייאוף עצמו הוא לא הישג ולא המטרה. אם מחליטים לבחון את המונחים האלה בפריזמה רחבה יותר כמו ששנינו עשינו, אז לא צריך לדבר על כן פלייאוף לא פלייאוף כי זה לא העניין פה. פלייאוף אמור להיות מובן מאליו עבור מועדון כמו מכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 07 מאי 2023, 13:52

אני אתייחס לסיפא שלך. אני חושב שזה מאוד הגיוני לקבוצה חדשה, עם 12 שחקנים חדשים ומאמן רוקי לבוא ולהגיד שפלייאוף העונה זאת מטרה. אני חושב שזה יהיה הזוי אם קבוצה שסיימה במקום 5 (פיינל פור, אולי?) עם 2-3 שחקנים מהטובים בעמדות שלהם במפעל, תבוא לעונת 23-24 ותגיד שהפלייאוף זאת המטרה שלה. זה יהיה הזוי ואני מאוווווווד אופתע אם אפילו הפדרמנים כמו שאתם אוהבים להגיד יגידו את זה. וכמו שאמרתי, וזה בדיוק רק מחזק את הטענה שלי, הפלייאוף של השנה שעברה היה כישלון לא מעצם הפלייאוף אלה מכל מה שקרה וההתפרקות ומחיקת הקבוצה. והפלייאוף השנה מוצלח, מאותן סיבות שפירטתי. מכבי ״עשתה את שלה״ ובקיץ תבוא להתמודד עם החיזוקים הנכונים על הפיינל פור. אני לא חושב שמישהו באמת יעז עם בראון ובולדוויון וקבוצה שתעשה פיינל פור או לא תעשה פיינל פור על חודו של משחק לבוא ולהגיד שהשנה (23-24) המטרה היא לא פיינל פור אלה שוב ״פלייאוף״. לא בהנהלה ולא כאן או אצל שאר האוהדים. מה שלא יקרה ברביעי את עונת 23-24 רוב מוחלט של כל ברי הדעת ישים נעץ על המילה פיינל פור ויגיד שזאת המטרה.

ההגדרות חייבות להיות באיזשהו קונטקסט. קודם אתה בונה תלכיד (התחלת אשכרה מ-0 עגול) שיכול לעשות משהו (ופלייאוף כמטרה זאת לא מילה כל כך גסה) ואחרי שהצלחת לעשות את זה אתה מחזק איפה שצריך ומאיים על הפיינל פור (שזה למעשה להגיד שהולכים על הגביע). ובשנה השנייה או השלישית מקווה להשיג את זה. פלייאוף זאת לא מילת קסם תלושה מהקונטקסט שלה. היא יכולה להיות הצלחה יחסית והיא גם יכולה להיות כישלון כמו שראינו כבר. זה לא עומד בפני עצמו.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 מאי 2023, 14:16

Mitelka כתב:עזוב שנייה פדרמן, יש פה טענה שאף אחד לא זוכר מי עשה פלייאוף לפני חמש שנים. זה נכון. אבל גם אף אחד לא זוכר מי עשה פיינל פור לפני 4 שנים והפסיד בחצי הגמר. למען השם, לא חושב שמישהו יודע מי הפיינליסטית לפני 3 שנים מבלי ללכת לגוגל.

אם אתה מתייחס לדברים שמישהו (אני) כתב פה, תתייחס לכל הדברים - ולא לחצאי משפטים. הנה מה שכתבתי (דומה מאוד למה שאתה כתבת עכשיו):
אני רוצה לראות אם מישהו זוכר איזה קבוצות העפילו לרבע גמר היורוליג לפני 5 שנים. אף אחד לא זוכר (אלא אם כן מדובר בעכבר יורוליג). זוכרים מי זכתה, מי העפילה לגמר אולי. לפעמים לפעמים זוכרים את הקבוצות שהעפילו לפיינל פור (בעיקר אם הקבוצה שלך העפילה לשם גם היא). מי העפילה לרבע הגמר והודחה? אף אחד לא זוכר בראי ההיסטוריה. זה לא מעניין.

----------------
Mitelka כתב:כל אחד יכול כעוות נפשו לחשוב מה הוא רוצה להגדיר כהישג. עדיין אני מנסה להבין אם ההיסטוריה היא אחת ההגדרות להישג, מה ההבדל בין פלייאוף והפסד במשחק 5 לבין הפסד בחצי הגמר הפיינל פור?. אף אחד לא זוכר לא את זה ולא את זה.

קודם כל, זה לא נכון. עובדתית, המעפילות לפיינל פור מקבלות איזכור גדול יותר. כנס לויקיפדיה, לערך של פיינל פור היורוליג, ותראה את הקבוצות שהעפילו לפיינל פור לאורך השנים. מי שהודח לפני - כמובן לא מוזכר שם. אז יש הבדל. ואני לפחות (אחד שמתעניין מאוד בכדורסל אירופי ו-NBA) זוכר את רוב הקבוצות שהעפילו לפיינל פור מאז תחילת המילניום, לבטח כשהקבוצה שלי העפילה לשם גם כן.

הישג, בעיניי, הוא תוצאה מוצלחת שזוכרים. משהו שיכולים להתגאות בו הלאה (״להשוויץ״ בו). משהו שתרשום ברזומה שלך (בתור הישג). אתה רוצה להגיד לי שתתגאה ב-״הישג״ הזה עוד כמה שנים? די, על מי אתם עובדים? ואם אתם כן תתגאו בזה, כנראה שה-DNA של המועדון לא מתאים לכם ואתם צריכים לאהוד את נס ציונה או כל קבוצה אחרת שחוגגת הפעלה לפלייאוף ודי לה בזה.

Mitelka כתב:אגיד את דעתי לצורך העניין: העונה הזו של מכבי ת״א היא מוצלחת ללא קשר למה שיקרה ביום רביעי. למה? כי לדעתי הדרך היחידה להגיע למשהו במפעל הזה זה לבנות תלכיד מוצלח ליותר משנה אחת כדי לנסות לאיים על הגביע. ברגע שמכבי, אחרי שנים שלא הצליחה לבנות כלום ולייצר המשכיות (היחיד כבודד שהמשיך והיה ברמה זה סקוטי) היא הצליחה העונה לייצר תלכיד לא רע בכלל שעם תוספות לא יותר מסבירות יכול ממש לאיים על הגביע וכבר עכשיו סיימה בטופ 5 ורחוקה משחק מפיינל פור, תעשה או לא. היא ממשיכה עם מספרי 1-2 מהטובים במפעל ועוד שחקן שמועמד רציני ל״רוקי״ העונה ביורוליג (בונזי). זה לדעתי הצלחה בסדר גודל של העונה הזו. יש בסיס אשכרה לבוא ולאיים על הגביע. שזה מה שנראה לי כולנו רוצים. אם ינצלו את זה או לא זה משהו אחר. בפרספקטיבה עונתית, זאת, לטעמי, הצלחה לא מבוטלת. וזה הרבה יותר משמעותי ממה יקרה בחמישי.

להגיע לפיינל פור ולנצח אליפות בארץ ומיד אחרי זה לאבד חצי קבוצה זאת לא הצלחה מבחינתי לפחות. ב2011 , לדוגמא, מכבי לפני הפיינל פור גילתה שצ׳אק איידסון כבר חתם בברצלונה. מבחינתי אלו כישלונות יותר גדולים מהפסדת או ניצחת.

אתה כרגיל מערבב בין דברים לא קשורים. יש להחמיא על כך שהצליחו לשמור על בסיס יפה לקראת העונה הבאה, ויש לדבר על מה שהשיגו העונה על המגרש. העונה, עד כה, לא הגעת להישג ממשי. איבדת גביע. זה מה שהיה עד עכשיו. מוצלח זה לא. והאמת? לא מצליח להבין את ההתעקשות להנציח בינוניות שכזאת. ינצחו את המשחק ה-5 במונאקו ויגיעו לפיינל פור? אז תוכל להגדיר זאת כהצלחה במונחים של קבוצה אירופית בכירה. עד אז, פשוט לא.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 07 מאי 2023, 14:27

תשמע, באמת, אם אפשר להפסיק להתדיין איתי. אני מעריך אותך אבל אתה תוקף באופן נורא אישי, לא נעים ולא מכבד. בוא נפסיק כאן את הדיונים בינינו. אין לי שום בעיה עם הדעות שלך. אפשר להמשיך.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 מאי 2023, 14:30

אני לא מתדיין איתך. אני מגיב לדברים שאתה כותב (ספציפית הזכרת דברים שכתבתי - אז בכלל). אם יש משהו שאני לא מסכים איתו, אגיב עליו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jazzman » 07 מאי 2023, 16:15

מציע להתרכז בדיונים על המשחק.
העובדה שקבוצה עשירה להפליא כמו מונאקו בליגה הראשית באירופה מורשית לארח באורווה כמו האולם המגוחך שלהם, שנראה כמו גרסת שנות ה2020 לאולם הגליפאדה הזכור לרע מיוון, מאירה את היורוליג באור שלילי מאד. זה פשוט לא מתאים. אמנם אין להם רישיון קבוע אבל איזשהו סטנדרדט צריך להיות. שחקנים מתייבשים . אוהדים נדחקים. תעלולי כרטיסים. זה מה שהייתי מצפה לראות (וגם רואים לא מעט) בליגת הפח שלנו. לא בליגה השניה בטיבה בעולם.
Jazzman

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מאי 2023, 17:09

Jazzman כתב:מציע להתרכז בדיונים על המשחק.
העובדה שקבוצה עשירה להפליא כמו מונאקו בליגה הראשית באירופה מורשית לארח באורווה כמו האולם המגוחך שלהם, שנראה כמו גרסת שנות ה2020 לאולם הגליפאדה הזכור לרע מיוון, מאירה את היורוליג באור שלילי מאד. זה פשוט לא מתאים. אמנם אין להם רישיון קבוע אבל איזשהו סטנדרדט צריך להיות. שחקנים מתייבשים . אוהדים נדחקים. תעלולי כרטיסים. זה מה שהייתי מצפה לראות (וגם רואים לא מעט) בליגת הפח שלנו. לא בליגה השניה בטיבה בעולם.

עם מספיק כסף היו מאשרים להם לארח גם במתנ"ס עם 500 מקומות ישיבה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מאי 2023, 23:07

הקבוצה בכושר קליעה מזעזע לקראת מונאקו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jazzman » 07 מאי 2023, 23:20

שמואל1 כתב:הקבוצה בכושר קליעה מזעזע לקראת מונאקו

מה זה הקבוצה? מנקו לא רלוונטי לסדרה. גם לא זיו. ג'ייק היה באחד הימים האלה בליגה שהוא נזק טהור. בלי בראון קולסון וג'ונדי אין לך ממש קליעה. היליארד איכזב מאד
מכבי בחרה לוותר על על המשחק נגד ירושלים. לטעמי זו היתה שטות שתעלה לה.
Jazzman

הודעהעל ידי מרסר » 07 מאי 2023, 23:21

שמואל1 כתב:הקבוצה בכושר קליעה מזעזע לקראת מונאקו

ממש לא, נגד מונאקו בחמישי קלענו 100 נקודות אז ככה שזה לא באמת תופס.
מרסר

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 מאי 2023, 23:33

שמואל חצי צודק. כי יש פה ענייני מומנטום. גם אם החבר׳ה שלא שיחקו משמעותיים, עדיין הם נמצאים בחדר ההלבשה עם כל אלו שהסריחו את המגרש היום.
אחדשיודע

פלייאוף יורוליג, משחק 5: מכבי נגד מונאקו - רביעי 21:00

הודעהעל ידי TAYO » 07 מאי 2023, 23:38

אחדשיודע כתב:שמואל חצי צודק. כי יש פה ענייני מומנטום. גם אם החבר׳ה שלא שיחקו משמעותיים, עדיין הם נמצאים בחדר ההלבשה עם כל אלו שהסריחו את המגרש היום.
ההפסד הזה חסר משמעות כמעט ואם כבר אז הוא מוריד לקרקע אחרי ה-35 הפרש. אבל באמת שהוא בעיקר חסר משמעות. הלאה. לא כל דבר צריך לנתח ולמצוא לו משמעות ארוכת טווח.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 מאי 2023, 23:42

TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:שמואל חצי צודק. כי יש פה ענייני מומנטום. גם אם החבר׳ה שלא שיחקו משמעותיים, עדיין הם נמצאים בחדר ההלבשה עם כל אלו שהסריחו את המגרש היום.
ההפסד הזה חסר משמעות כמעט ואם כבר אז הוא מוריד לקרקע אחרי ה-35 הפרש. אבל באמת שהוא בעיקר חסר משמעות. הלאה. לא כל דבר צריך לנתח ולמצוא לו משמעות ארוכת טווח.

הוא הרבה פחות חשוב מהמשחק ביום רביעי, אבל להגיד שאין לו משמעות? בוא נגיד שהוא היה יותר משמעותי מרוב המשחקים בליגת הפח העונה. לא הבטחת את המקום הראשון בגלל ההפסד הזה - ועם הלך הרוח הזה אתה הולך למשחק במונאקו. אז זה בהחלט יכול להשפיע. תלוי איך השחקנים ייקחו את זה.

ותרשה לי לנתח מה שאני רוצה לנתח. תודה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 08 מאי 2023, 01:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי TAYO » 07 מאי 2023, 23:43

יקחו את זה באדישות מן הסתם, כמו שמכבי התייחסה למשחק הזה מהתחלתו ועד סופו, לרבות השבתה בהתנדבות של דיבה.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 מאי 2023, 23:45

אני לא יודע. אני לא נביא ולא נמצא בחדר ההלבשה. לי נראה שבולדווין לקח קשה דברים שקרו במשחק הזה (יפתח זיו) ובלי קשר - שחקנים תחרותיים שונאים להפסיד לא משנה מה. אז הם כנראה לא מרוצים מהפסד במשחק כזה (מול ירושלים, על המקום הראשון) וטוב שכך (אף פעם לא טוב בעיניי להיות אדיש להפסד). בדבר אחד אתה צודק - זה יכול להביא גם לתגובה טובה (כלומר, להשפיע, אבל לחיוב). בוא נראה מאיזה אופי הקבוצה הזאת בנויה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 מאי 2023, 00:37

מומנטום זה לא דבר שאפשר לזלזל בו. תמיד עדיף להגיע למשחק חשוב אחרי ניצחון.

נראה איך המערכת תתכונן למשחק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי omerk » 08 מאי 2023, 16:10

למי שתהה למה מונאקו משחקת במתנ"ס עם 4,500 מקומות בלבד:
https://sports.walla.co.il/item/3577213

אם אתה לא מצליח למלא אולם של 4.5 אלף במשחק 5 של הפלייאוף על עלייה היסטורית לפיינל פור, אז מתי כן?
שימו לב בסוף הכתבה יש גם עקיצה של פרשן צרפתי למכבי שהם קבוצה אמריקאית. כנראה לא התעדכן איך נראה הסגל של מונאקו.
omerk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־27 אורחים