המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Runner30 כתב:צמצמו את כמות הכרטיסים למכבי.
אני מניח שיקנו את השופטים עוד פעם.
חסר רק שיניפו דגלי פלסטין במשחק.
MTA2311 כתב:JarJarBinx כתב:חבר, "ראי ההיסטוריה" זה לא כל התמונה. מבטיח לך שבעוד 200 שנה אף אחד לא יזכור שהיה בכלל דבר כזה יורוליג (או אפילו כדורסל).
מבין את האמירה של "אליפות או כלום", אבל מי שבוחר לראות את זה ככה גוזר על עצמו שנים של מרמור וחוסר הנאה. אף קבוצה לא לוקחת אליפות כל שנה, ואם כן אז זה לא מעניין - כמו שבזמנו אמרו שחקנים במכבי שכשלוקחים אליפות אין שמחה, יש רק הקלה.
מציע לכולם להשתדל להנות מהדרך.
לא הבנתי את הגישה למען האמת.
"אני יודע שהמצב הוא x, אבל אשכנע את עצמי שהוא y בשביל לא להתבאס"?
אני מקנא ביכולת הזאת באיזשהו מובן, אבל לא כולם יכולים או רוצים לשקר לעצמם.
בכל מקרה הבעלים יכולים להציב איזו מטרה שהם רוצים, אני לפחות לא מודד את ההצלחות לפי הסטנדרט שפדרמן הנחיל פה באמצעות הנדסת תודעה לאורך שנים (בהצלחה יתרה יש לציין).
אפשר להסתכל על סגל מסויים ועל צוות מקצועי מסויים בשנה מסויימת ולהגיד שהוא הצליח ביחס לציפיות שהיו ממנו, אבל להגיד שההצלחה הזאת ביחס לעצמה היא "הישג"? לא ממש.
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:JarJarBinx כתב:חבר, "ראי ההיסטוריה" זה לא כל התמונה. מבטיח לך שבעוד 200 שנה אף אחד לא יזכור שהיה בכלל דבר כזה יורוליג (או אפילו כדורסל).
מבין את האמירה של "אליפות או כלום", אבל מי שבוחר לראות את זה ככה גוזר על עצמו שנים של מרמור וחוסר הנאה. אף קבוצה לא לוקחת אליפות כל שנה, ואם כן אז זה לא מעניין - כמו שבזמנו אמרו שחקנים במכבי שכשלוקחים אליפות אין שמחה, יש רק הקלה.
מציע לכולם להשתדל להנות מהדרך.
לא הבנתי את הגישה למען האמת.
"אני יודע שהמצב הוא x, אבל אשכנע את עצמי שהוא y בשביל לא להתבאס"?
אני מקנא ביכולת הזאת באיזשהו מובן, אבל לא כולם יכולים או רוצים לשקר לעצמם.
בכל מקרה הבעלים יכולים להציב איזו מטרה שהם רוצים, אני לפחות לא מודד את ההצלחות לפי הסטנדרט שפדרמן הנחיל פה באמצעות הנדסת תודעה לאורך שנים (בהצלחה יתרה יש לציין).
אפשר להסתכל על סגל מסויים ועל צוות מקצועי מסויים בשנה מסויימת ולהגיד שהוא הצליח ביחס לציפיות שהיו ממנו, אבל להגיד שההצלחה הזאת ביחס לעצמה היא "הישג"? לא ממש.
עזוב שנייה פדרמן, יש פה טענה שאף אחד לא זוכר מי עשה פלייאוף לפני חמש שנים. זה נכון. אבל גם אף אחד לא זוכר מי עשה פיינל פור לפני 4 שנים והפסיד בחצי הגמר. למען השם, לא חושב שמישהו יודע מי הפיינליסטית לפני 3 שנים מבלי ללכת לגוגל.
כל אחד יכול כעוות נפשו לחשוב מה הוא רוצה להגדיר כהישג. עדיין אני מנסה להבין אם ההיסטוריה היא אחת ההגדרות להישג, מה ההבדל בין פלייאוף והפסד במשחק 5 לבין הפסד בחצי הגמר הפיינל פור?. אף אחד לא זוכר לא את זה ולא את זה.
וגם ההגדרה של הישג פה יכולה לדעתי להיות הרבה יותר מורכבת ממה שמנסים לעשות.
אגיד את דעתי לצורך העניין: העונה הזו של מכבי ת״א היא מוצלחת ללא קשר למה שיקרה ביום רביעי. למה? כי לדעתי הדרך היחידה להגיע למשהו במפעל הזה זה לבנות תלכיד מוצלח ליותר משנה אחת כדי לנסות לאיים על הגביע. ברגע שמכבי, אחרי שנים שלא הצליחה לבנות כלום ולייצר המשכיות (היחיד כבודד שהמשיך והיה ברמה זה סקוטי) היא הצליחה העונה לייצר תלכיד לא רע בכלל שעם תוספות לא יותר מסבירות יכול ממש לאיים על הגביע וכבר עכשיו סיימה בטופ 5 ורחוקה משחק מפיינל פור, תעשה או לא. היא ממשיכה עם מספרי 1-2 מהטובים במפעל ועוד שחקן שמועמד רציני ל״רוקי״ העונה ביורוליג (בונזי). זה לדעתי הצלחה בסדר גודל של העונה הזו. יש בסיס אשכרה לבוא ולאיים על הגביע. שזה מה שנראה לי כולנו רוצים. אם ינצלו את זה או לא זה משהו אחר. בפרספקטיבה עונתית, זאת, לטעמי, הצלחה לא מבוטלת. וזה הרבה יותר משמעותי ממה יקרה בחמישי.
אני אפילו אגיד ככה. אם מכבי ת״א הייתה, כהרגלה, מתמהמהת ולא סגורה ומאבדת את הכוכבים שלה - גם פיינל פור וגם גמר היו מבחינתי לא עושים את העונה הזו למוצלחת אם מראש אתה מאבד את השחקנים המובילים שלך. זוכר את 2014? זה הכישלון המוצלח הכי גדול שהיה פה. מוצלח כי מכבי זכתה במפעל, אבל כישלון טהור כי מכבי טעתה בכל מובן, איבדה את הכוכב הכי גדול שלה והמאמן והתפרקה לחלוטין מנכסיה המובילים ונכנסה לשנות חושך. זה מקרה קיצוני - כי קבוצה זכתה והתפרקה, אבל הבנת את הכוונה.
להגיע לפיינל פור ולנצח אליפות בארץ ומיד אחרי זה לאבד חצי קבוצה זאת לא הצלחה מבחינתי לפחות. ב2011 , לדוגמא, מכבי לפני הפיינל פור גילתה שצ׳אק איידסון כבר חתם בברצלונה. מבחינתי אלו כישלונות יותר גדולים מהפסדת או ניצחת.
Mitelka כתב:עזוב שנייה פדרמן, יש פה טענה שאף אחד לא זוכר מי עשה פלייאוף לפני חמש שנים. זה נכון. אבל גם אף אחד לא זוכר מי עשה פיינל פור לפני 4 שנים והפסיד בחצי הגמר. למען השם, לא חושב שמישהו יודע מי הפיינליסטית לפני 3 שנים מבלי ללכת לגוגל.
אני רוצה לראות אם מישהו זוכר איזה קבוצות העפילו לרבע גמר היורוליג לפני 5 שנים. אף אחד לא זוכר (אלא אם כן מדובר בעכבר יורוליג). זוכרים מי זכתה, מי העפילה לגמר אולי. לפעמים לפעמים זוכרים את הקבוצות שהעפילו לפיינל פור (בעיקר אם הקבוצה שלך העפילה לשם גם היא). מי העפילה לרבע הגמר והודחה? אף אחד לא זוכר בראי ההיסטוריה. זה לא מעניין.
Mitelka כתב:כל אחד יכול כעוות נפשו לחשוב מה הוא רוצה להגדיר כהישג. עדיין אני מנסה להבין אם ההיסטוריה היא אחת ההגדרות להישג, מה ההבדל בין פלייאוף והפסד במשחק 5 לבין הפסד בחצי הגמר הפיינל פור?. אף אחד לא זוכר לא את זה ולא את זה.
וגם ההגדרה של הישג פה יכולה לדעתי להיות הרבה יותר מורכבת ממה שמנסים לעשות.
Mitelka כתב:אגיד את דעתי לצורך העניין: העונה הזו של מכבי ת״א היא מוצלחת ללא קשר למה שיקרה ביום רביעי. למה? כי לדעתי הדרך היחידה להגיע למשהו במפעל הזה זה לבנות תלכיד מוצלח ליותר משנה אחת כדי לנסות לאיים על הגביע. ברגע שמכבי, אחרי שנים שלא הצליחה לבנות כלום ולייצר המשכיות (היחיד כבודד שהמשיך והיה ברמה זה סקוטי) היא הצליחה העונה לייצר תלכיד לא רע בכלל שעם תוספות לא יותר מסבירות יכול ממש לאיים על הגביע וכבר עכשיו סיימה בטופ 5 ורחוקה משחק מפיינל פור, תעשה או לא. היא ממשיכה עם מספרי 1-2 מהטובים במפעל ועוד שחקן שמועמד רציני ל״רוקי״ העונה ביורוליג (בונזי). זה לדעתי הצלחה בסדר גודל של העונה הזו. יש בסיס אשכרה לבוא ולאיים על הגביע. שזה מה שנראה לי כולנו רוצים. אם ינצלו את זה או לא זה משהו אחר. בפרספקטיבה עונתית, זאת, לטעמי, הצלחה לא מבוטלת. וזה הרבה יותר משמעותי ממה יקרה בחמישי.
אני אפילו אגיד ככה. אם מכבי ת״א הייתה, כהרגלה, מתמהמהת ולא סגורה ומאבדת את הכוכבים שלה - גם פיינל פור וגם גמר היו מבחינתי לא עושים את העונה הזו למוצלחת אם מראש אתה מאבד את השחקנים המובילים שלך. זוכר את 2014? זה הכישלון המוצלח הכי גדול שהיה פה. מוצלח כי מכבי זכתה במפעל, אבל כישלון טהור כי מכבי טעתה בכל מובן, איבדה את הכוכב הכי גדול שלה והמאמן והתפרקה לחלוטין מנכסיה המובילים ונכנסה לשנות חושך. זה מקרה קיצוני - כי קבוצה זכתה והתפרקה, אבל הבנת את הכוונה.
להגיע לפיינל פור ולנצח אליפות בארץ ומיד אחרי זה לאבד חצי קבוצה זאת לא הצלחה מבחינתי לפחות. ב2011 , לדוגמא, מכבי לפני הפיינל פור גילתה שצ׳אק איידסון כבר חתם בברצלונה. מבחינתי אלו כישלונות יותר גדולים מהפסדת או ניצחת.
Jazzman כתב:מציע להתרכז בדיונים על המשחק.
העובדה שקבוצה עשירה להפליא כמו מונאקו בליגה הראשית באירופה מורשית לארח באורווה כמו האולם המגוחך שלהם, שנראה כמו גרסת שנות ה2020 לאולם הגליפאדה הזכור לרע מיוון, מאירה את היורוליג באור שלילי מאד. זה פשוט לא מתאים. אמנם אין להם רישיון קבוע אבל איזשהו סטנדרדט צריך להיות. שחקנים מתייבשים . אוהדים נדחקים. תעלולי כרטיסים. זה מה שהייתי מצפה לראות (וגם רואים לא מעט) בליגת הפח שלנו. לא בליגה השניה בטיבה בעולם.
שמואל1 כתב:הקבוצה בכושר קליעה מזעזע לקראת מונאקו
שמואל1 כתב:הקבוצה בכושר קליעה מזעזע לקראת מונאקו
ההפסד הזה חסר משמעות כמעט ואם כבר אז הוא מוריד לקרקע אחרי ה-35 הפרש. אבל באמת שהוא בעיקר חסר משמעות. הלאה. לא כל דבר צריך לנתח ולמצוא לו משמעות ארוכת טווח.אחדשיודע כתב:שמואל חצי צודק. כי יש פה ענייני מומנטום. גם אם החבר׳ה שלא שיחקו משמעותיים, עדיין הם נמצאים בחדר ההלבשה עם כל אלו שהסריחו את המגרש היום.
TAYO כתב:ההפסד הזה חסר משמעות כמעט ואם כבר אז הוא מוריד לקרקע אחרי ה-35 הפרש. אבל באמת שהוא בעיקר חסר משמעות. הלאה. לא כל דבר צריך לנתח ולמצוא לו משמעות ארוכת טווח.אחדשיודע כתב:שמואל חצי צודק. כי יש פה ענייני מומנטום. גם אם החבר׳ה שלא שיחקו משמעותיים, עדיין הם נמצאים בחדר ההלבשה עם כל אלו שהסריחו את המגרש היום.
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־27 אורחים