פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 24: מכבי ת"א נגד אלבה ברלין, חמישי, 21:05

01 פברואר 2025, 11:33

חבל על האנרגיה. כן שאיוק, לא שאיוק, הרי בכל מקרה הוא לא יהיה פה עונה הבאה יחד עם כל חבורת הזבל הזאת שבטעות לובשת צהוב כחול. עם הסגל הזה אין מה להתעסק הקטנות אם שחקן כזה עלה יותר דקות או פחות, זו קבוצה פח וכלום כבר לא יושיע את העונה. היה פה עשרות פעמים במהלך העונה להנהלה לעשות מעשה ולנסות לעשות מעשה, ובכל פעם מחדש בחרו שלא. זה מה יש העונה גמורה. בהעדר הורד, נודח ככל הנראה מהגביע והדרך היחידה להציל את האליפות זה להביא גארד נורמלי אתמול ולקוות שהורד יחזור לעניינים מהר. בכל מקרה מחכים לחיזוק גארד מאז סייבן ולא קרה, אז אני לא מצפה לזה וכבר מוכן נפשית לעונה בלי תארים ועם חגיגות אדומות בהיכל.

01 פברואר 2025, 19:24

omerk כתב:חבל על האנרגיה. כן שאיוק, לא שאיוק, הרי בכל מקרה הוא לא יהיה פה עונה הבאה יחד עם כל חבורת הזבל הזאת שבטעות לובשת צהוב כחול. עם הסגל הזה אין מה להתעסק הקטנות אם שחקן כזה עלה יותר דקות או פחות, זו קבוצה פח וכלום כבר לא יושיע את העונה. היה פה עשרות פעמים במהלך העונה להנהלה לעשות מעשה ולנסות לעשות מעשה, ובכל פעם מחדש בחרו שלא. זה מה יש העונה גמורה. בהעדר הורד, נודח ככל הנראה מהגביע והדרך היחידה להציל את האליפות זה להביא גארד נורמלי אתמול ולקוות שהורד יחזור לעניינים מהר. בכל מקרה מחכים לחיזוק גארד מאז סייבן ולא קרה, אז אני לא מצפה לזה וכבר מוכן נפשית לעונה בלי תארים ועם חגיגות אדומות בהיכל.

ועדיין, אפשר לבנות כאן את העונה הבאה ולנסות להציל כבוד (לא תואר, כי לא יהיה).
אגב, אני לא זוכר שתיארתי בפורום את תחושת הבחילה שצמד המילים פדרמן-ריקנטי מעלה בי.

01 פברואר 2025, 21:05

שמוליק כתב:
omerk כתב:חבל על האנרגיה. כן שאיוק, לא שאיוק, הרי בכל מקרה הוא לא יהיה פה עונה הבאה יחד עם כל חבורת הזבל הזאת שבטעות לובשת צהוב כחול. עם הסגל הזה אין מה להתעסק הקטנות אם שחקן כזה עלה יותר דקות או פחות, זו קבוצה פח וכלום כבר לא יושיע את העונה. היה פה עשרות פעמים במהלך העונה להנהלה לעשות מעשה ולנסות לעשות מעשה, ובכל פעם מחדש בחרו שלא. זה מה יש העונה גמורה. בהעדר הורד, נודח ככל הנראה מהגביע והדרך היחידה להציל את האליפות זה להביא גארד נורמלי אתמול ולקוות שהורד יחזור לעניינים מהר. בכל מקרה מחכים לחיזוק גארד מאז סייבן ולא קרה, אז אני לא מצפה לזה וכבר מוכן נפשית לעונה בלי תארים ועם חגיגות אדומות בהיכל.

ועדיין, אפשר לבנות כאן את העונה הבאה ולנסות להציל כבוד (לא תואר, כי לא יהיה).
אגב, אני לא זוכר שתיארתי בפורום את תחושת הבחילה שצמד המילים פדרמן-ריקנטי מעלה בי.

נכון, אפשר וגם היו מלא הזדמנויות להביא לפה אחלה שחקנים במחירים לא בשמים, אבל שוב ושוב בחרו שלא. לצערי אני כבר לא מצפה לשום דבר. זה נראה שאף אחד לא חושב על שנה הבאה ואין שום תוכנית. הנהלת מכבי בונה על חזרת המשחקים להיכל ועל ניסים ונפלאות. לא יודע איזה שחקן או מאמן שמכבד את עצמו ירצה לבוא למכבי אחרי השם הרע שיצא למועדון והריסת המותג. שאף אחד לא ישווה לפנא שהייתה בשנים גרועות כי שם יצאו מזה ע"י ארגזים של כסף, ופה זה לא יקרה. הנהלת מכבי תמשיך לנסות להביא שחקנים טובים במחיר נמוך ממחיר השוק, אבל מה שעבד פעם בזכות המותג של מכבי כבר לא יעבוד בעונה הבאה.
פרסם תגובה