אדריאטית: בודוצ'נוסט נגד מכבי - שבת, 19:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדריאטית: בודוצ'נוסט נגד מכבי - שבת, 19:00, ספורט 5

הודעהעל ידי felix_r » 12 נובמבר 2011, 19:05

אני בכלל לא מודאג מלאנגפורד. שחקן שרק בעונה שעברה הצליח לקלוע 35 נקודות במשחק יורוליג בודד, כשעל הדרך הוא גם סוחט 15 עבירות, יודע את מלאכת הקליעה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2011, 19:07

שחף כתב:מכבי לא יכולה שהוא ינגר מהטווח הזה כי קבוצות אחרות פשוט יתנו לו מטר.

אין טעם לדבר על לאנגפורד בצורה הזאת של סימני שאלה. הוא לא שחקן אלמוני והוא מכיר היטב את אירופה.
הקליעה תחזור לאט לאט, אבל עד שזה יקרה, החדירה שלו מספיק טובה בשביל שיוכל להיות שחקן משמעותי במכבי.

אני מאוד אוהב את הכיוון שבו הוא מחפש את החברים שלו כל הזמן, ולא הולך עם הראש בקיר. זה מראה שהוא מקשיב, לומד ומשתדל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי kubachrick » 12 נובמבר 2011, 19:08

לאנגפורד מסתמן כשחקן חכם ועם ראיית משחק טובה,ואת זה אפשר לראות מכמה מהלכים קבוצתיים שעשה היום.
והוא אתלט בחסד עליון זה ידוע לכולנו.
kubachrick

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 נובמבר 2011, 19:11

אני מת לראות אותו מסיים חזק בטבעת. זה שחקן שכמו פ/פ יודע לתת דאנק, וזה משהו שבונה בטחון אצל שחקנים מהסוג הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 12 נובמבר 2011, 19:13

נקודה שלא מעלים פה על לאנגפורד, זה משחק ההגנה. שחקן הגנה יוצא מהכלל. הוא מראה לפעמים שהוא יכול גם לנהל משחק לפרקים.
אני מאמיו שעד שפארמר יעזוב (אם בכלל...), הוא כבר יכנס לכושר, יהיה מחובר ב100% לקבוצה, ויוכל לתרום הרבה מאוד, גם בניהול המשחק, לפחות כל עוד הגארד שצפוי להגיע לא נכנס לעניינים
נראה מעודד אחרי המשחק. אני חושב שבחמישי הוא כבר צריך להיכנס לחמישיה בופן קבוע. עם פאפאס, אוחיון, פניני ובורשטיין מהספסל, הקוו האחורי נראה מצוין.
על הקוו הקדמי כמובן אין מה לדבר.. היום שיחקנו בלי הנדריקס ובלו, אבל שהם ישחקו, עם סגל מלא, בריא, ובכושר, יש למה לצפות..
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 12 נובמבר 2011, 19:14

החציל האצטקי כתב:אני מת לראות אותו מסיים חזק בטבעת. זה שחקן שכמו פ/פ יודע לתת דאנק, וזה משהו שבונה בטחון אצל שחקנים מהסוג הזה.

הינה פה יש את כל מגוון הדרכים אשר בהן לאנגפורד יודע לעשות סל (כולל דאנק :D )

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי kubachrick » 12 נובמבר 2011, 19:15

יש קבוצה קבוצה השנה,קליעות מהשלוש עדיין על הפנים,אבל בלי הקליעות הדפנו את הטורקים הרוצחים בכורדיסטאן.
kubachrick

הודעהעל ידי felix_r » 12 נובמבר 2011, 19:15

asafb96 כתב:נקודה שלא מעלים פה על לאנגפורד, זה משחק ההגנה. שחקן הגנה יוצא מהכלל. הוא מראה לפעמים שהוא יכול גם לנהל משחק לפרקים.
אני מאמיו שעד שפארמר יעזוב (אם בכלל...), הוא כבר יכנס לכושר, יהיה מחובר ב100% לקבוצה, ויוכל לתרום הרבה מאוד, גם בניהול המשחק, לפחות כל עוד הגארד שצפוי להגיע לא נכנס לעניינים
נראה מעודד אחרי המשחק. אני חושב שבחמישי הוא כבר צריך להיכנס לחמישיה בופן קבוע. עם פאפאס, אוחיון, פניני ובורשטיין מהספסל, הקוו האחורי נראה מצוין.
על הקוו הקדמי כמובן אין מה לדבר.. היום שיחקנו בלי הנדריקס ובלו, אבל שהם ישחקו, עם סגל מלא, בריא, ובכושר, יש למה לצפות..

למה לא מעלים? ציינתי את ההגנה הטובה שלו ואת העבודה שהוא עושה בריבאונד עוד באשכול של המשחק בטורקיה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 12 נובמבר 2011, 19:18

felix_r כתב:
asafb96 כתב:נקודה שלא מעלים פה על לאנגפורד, זה משחק ההגנה. שחקן הגנה יוצא מהכלל. הוא מראה לפעמים שהוא יכול גם לנהל משחק לפרקים.

למה לא מעלים? ציינתי את ההגנה הטובה שלו ואת העבודה שהוא עושה בריבאונד עוד באשכול של המשחק בטורקיה.

יכול ליהיות שלא שמתי לב... לא יודע, נראה לי שלא מדברים על זה מספיק, אלא יותר טוחנים מים על הקליעה שלו
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 12 נובמבר 2011, 19:20

kubachrick כתב:יש קבוצה קבוצה השנה,קליעות מהשלוש עדיין על הפנים,אבל בלי הקליעות הדפנו את הטורקים הרוצחים בכורדיסטאן.

תשמע, גם בעונה שעברה בלשב הבתים מכבי היתה אחת הקבוצות הגרועות ביורוליג באחוזים משלוש ומהעונשין. אבל ככל שהעונה התקדמה, השתפרנו והפכנו לאחת הקבוצות הטובות גם משלוש וגם מהעונשין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 נובמבר 2011, 19:24

felix_r כתב:אני בכלל לא מודאג מלאנגפורד. שחקן שרק בעונה שעברה הצליח לקלוע 35 נקודות במשחק יורוליג בודד, כשעל הדרך הוא גם סוחט 15 עבירות, יודע את מלאכת הקליעה.

השאלה היא לא האם הוא יודע לקלוע,אלא מה תהיה חלוקת הזריקות שלו..
זה כמו שהעלו את הנתון שבלו בכל הקריירה זרק יותר מ-3 מאשר ל-2 ועכשיו הוא הופך להיות הרבה יותר מגוון וזורק יותר מ-2 מאשר ל-3..
זה לא האם לאנגפורד יקלע שלשות או לא..זה כמה שלשות הוא ייקח ביחס לכמה נקודות הוא יעשה מחדירות..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 נובמבר 2011, 19:31

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:אני בכלל לא מודאג מלאנגפורד. שחקן שרק בעונה שעברה הצליח לקלוע 35 נקודות במשחק יורוליג בודד, כשעל הדרך הוא גם סוחט 15 עבירות, יודע את מלאכת הקליעה.

זה כמו שהעלו את הנתון שבלו בכל הקריירה זרק יותר מ-3 מאשר ל-2 ועכשיו הוא הופך להיות הרבה יותר מגוון וזורק יותר מ-2 מאשר ל-3..
זה לא האם לאנגפורד יקלע שלשות או לא..זה כמה שלשות הוא ייקח ביחס לכמה נקודות הוא יעשה מחדירות..

אני לא יודע מה הם הנתונים בקריירה שלו, אבל ראיתי אותו בדי הרבה משחקים בעונה שעברה, והוא חודר המון! איך נראה לך הוא סחט 15 עבירות במשחק ההוא של 35 נקודות?

דרך אגב, ציינת שבשנה שעברה אחוז הפגיעה שלו מ 3 היה רק 35%. כשאת בודקת את הנתון הזה, את צריכה לקחת בחשבון, הוא היה הכוכב של הקבוצה, ולכן גם היה זורק כל מיני שלשות קשות בדקות האחרונות של המשחק או בשניות האחרונות של ההתקפה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 נובמבר 2011, 19:33

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא יודע מה הם הנתונים בקריירה שלו, אבל ראיתי אותו בדי הרבה משחקים בעונה שעברה, והוא חודר המון! איך נראה לך הוא סחט 15 עבירות במשחק ההוא של 35 נקודות?

דרך אגב, ציינת שבשנה שעברה אחוז הפגיעה שלו מ 3 היה רק 35%. כשאת בודקת את הנתון הזה, את צריכה לקחת בחשבון, הוא היה הכוכב של הקבוצה, ולכן גם היה זורק כל מיני שלשות קשות בדקות האחרונות של המשחק או בשניות האחרונות של ההתקפה.

אז בדיוק על זה אני מדברת..על המעבר בין כוכב של קבוצה כמו חימקי לבין שחקן טוב מאוד בקבוצה מאוד מוכשרת כמו מכבי שהמאמן שלה אוהב לראות הרבה אסיסטים בסיום על דף הסטטיסטיקה..
אני יודעת שהוא חודר המון ואני יודעת שאחוז גדול מהנקודות שלו זה דווקא ל-2 ולא מחוץ לקשת..אבל אני אומרת שהייתי שמחה אם הוא היה מקבל על עצמו את סגנון המשחק של פארמר(חדירות+אסיסטים)ויתרכז פחות בשלשות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי עפר » 12 נובמבר 2011, 19:40

לא שמתי לב אם דיברו על כך ששאייר לא שותף באדריאטית
השבוע אין ליגת קופל וביורוליג הוא לא מתלבש.
נראה שבלאט החליט לוותר עליו
עפר

הודעהעל ידי מקאדו » 12 נובמבר 2011, 19:40

כמה חבל שפארמר לא ישאר פה כנראה עוד הרבה זמן , אני לא בטוח שבלעדיו מכבי מנצחים את 2 המשחקים האחרונים .
מקאדו

הודעהעל ידי felix_r » 12 נובמבר 2011, 19:41

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אז בדיוק על זה אני מדברת..על המעבר בין כוכב של קבוצה כמו חימקי לבין שחקן טוב מאוד בקבוצה מאוד מוכשרת כמו מכבי שהמאמן שלה אוהב לראות הרבה אסיסטים בסיום על דף הסטטיסטיקה..
אני יודעת שהוא חודר המון ואני יודעת שאחוז גדול מהנקודות שלו זה דווקא ל-2 ולא מחוץ לקשת..אבל אני אומרת שהייתי שמחה אם הוא היה מקבל על עצמו את סגנון המשחק של פארמר(חדירות+אסיסטים)ויתרכז פחות בשלשות..

אני חושב שזה בדיוק הכיוון שלו בשנים האחרונות.
אם תבדקי את עונת היורוליג לפני שנתים, אז הוא זרק בערך 2 נסיונות לשתים על כל נסיון לשלוש. בשנה שעברה הוא כבר הוא כבר זרק 3 נסיונות לשתים על כל נסיון לשלוש. עד כמה שאפשר להסיק מסקנות מ 2 עונות, כנראה הוא קלט, שהיתרון הגדול שלו באירופה הוא לאו דווקא הקליעה (באירופה יש הרבה קלעים טובים), אלא הזריזות בחדירה. אם זה ימשיך ככה, אז תקבלי בדיוק את מה שאת מבקשת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 נובמבר 2011, 19:49

לנגפורד זרק לשלוש בכלל עד היום, שיש איזשהו מקור לחשש בכלל?
ממש לא דואג לגבי ה"איך" ישיג את הנקודות. יותר "כמה" ו"מתי".
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 נובמבר 2011, 20:03

החציל האצטקי כתב:לנגפורד זרק לשלוש בכלל עד היום, שיש איזשהו מקור לחשש בכלל?

זרק פעמיים והחטיא את שתיהן באותה צורה(שוב,קצר)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 12 נובמבר 2011, 20:06

לשחקן שהוא לא קלע טבעי לשלוש קליעה היא פונקציה של ביטחון בעיקר. ג'רמי פארגו היה זוועה בתחום הזה בשלב הראשון בשנה שעברה.
שחף

הודעהעל ידי kubachrick » 12 נובמבר 2011, 20:26

Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:לנגפורד זרק לשלוש בכלל עד היום, שיש איזשהו מקור לחשש בכלל?

זרק פעמיים והחטיא את שתיהן באותה צורה(שוב,קצר)

נראה לי שיש לך ממש תיאוריה פיזיולוגית על אנשים מסוימים,האם זריקות כדורסל בעלות אופי שונה יכולות להעיד על אופן מחשבה מסוים או פאק גופני ?
kubachrick

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים