המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מכבי לא יכולה שהוא ינגר מהטווח הזה כי קבוצות אחרות פשוט יתנו לו מטר.
החציל האצטקי כתב:אני מת לראות אותו מסיים חזק בטבעת. זה שחקן שכמו פ/פ יודע לתת דאנק, וזה משהו שבונה בטחון אצל שחקנים מהסוג הזה.
asafb96 כתב:נקודה שלא מעלים פה על לאנגפורד, זה משחק ההגנה. שחקן הגנה יוצא מהכלל. הוא מראה לפעמים שהוא יכול גם לנהל משחק לפרקים.
אני מאמיו שעד שפארמר יעזוב (אם בכלל...), הוא כבר יכנס לכושר, יהיה מחובר ב100% לקבוצה, ויוכל לתרום הרבה מאוד, גם בניהול המשחק, לפחות כל עוד הגארד שצפוי להגיע לא נכנס לעניינים
נראה מעודד אחרי המשחק. אני חושב שבחמישי הוא כבר צריך להיכנס לחמישיה בופן קבוע. עם פאפאס, אוחיון, פניני ובורשטיין מהספסל, הקוו האחורי נראה מצוין.
על הקוו הקדמי כמובן אין מה לדבר.. היום שיחקנו בלי הנדריקס ובלו, אבל שהם ישחקו, עם סגל מלא, בריא, ובכושר, יש למה לצפות..
felix_r כתב:asafb96 כתב:נקודה שלא מעלים פה על לאנגפורד, זה משחק ההגנה. שחקן הגנה יוצא מהכלל. הוא מראה לפעמים שהוא יכול גם לנהל משחק לפרקים.
אני מאמיו שעד שפארמר יעזוב (אם בכלל...), הוא כבר יכנס לכושר, יהיה מחובר ב100% לקבוצה, ויוכל לתרום הרבה מאוד, גם בניהול המשחק, לפחות כל עוד הגארד שצפוי להגיע לא נכנס לעניינים
נראה מעודד אחרי המשחק. אני חושב שבחמישי הוא כבר צריך להיכנס לחמישיה בופן קבוע. עם פאפאס, אוחיון, פניני ובורשטיין מהספסל, הקוו האחורי נראה מצוין.
על הקוו הקדמי כמובן אין מה לדבר.. היום שיחקנו בלי הנדריקס ובלו, אבל שהם ישחקו, עם סגל מלא, בריא, ובכושר, יש למה לצפות..
למה לא מעלים? ציינתי את ההגנה הטובה שלו ואת העבודה שהוא עושה בריבאונד עוד באשכול של המשחק בטורקיה.
kubachrick כתב:יש קבוצה קבוצה השנה,קליעות מהשלוש עדיין על הפנים,אבל בלי הקליעות הדפנו את הטורקים הרוצחים בכורדיסטאן.
felix_r כתב:אני בכלל לא מודאג מלאנגפורד. שחקן שרק בעונה שעברה הצליח לקלוע 35 נקודות במשחק יורוליג בודד, כשעל הדרך הוא גם סוחט 15 עבירות, יודע את מלאכת הקליעה.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:אני בכלל לא מודאג מלאנגפורד. שחקן שרק בעונה שעברה הצליח לקלוע 35 נקודות במשחק יורוליג בודד, כשעל הדרך הוא גם סוחט 15 עבירות, יודע את מלאכת הקליעה.
השאלה היא לא האם הוא יודע לקלוע,אלא מה תהיה חלוקת הזריקות שלו..
זה כמו שהעלו את הנתון שבלו בכל הקריירה זרק יותר מ-3 מאשר ל-2 ועכשיו הוא הופך להיות הרבה יותר מגוון וזורק יותר מ-2 מאשר ל-3..
זה לא האם לאנגפורד יקלע שלשות או לא..זה כמה שלשות הוא ייקח ביחס לכמה נקודות הוא יעשה מחדירות..
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:אני בכלל לא מודאג מלאנגפורד. שחקן שרק בעונה שעברה הצליח לקלוע 35 נקודות במשחק יורוליג בודד, כשעל הדרך הוא גם סוחט 15 עבירות, יודע את מלאכת הקליעה.
זה כמו שהעלו את הנתון שבלו בכל הקריירה זרק יותר מ-3 מאשר ל-2 ועכשיו הוא הופך להיות הרבה יותר מגוון וזורק יותר מ-2 מאשר ל-3..
זה לא האם לאנגפורד יקלע שלשות או לא..זה כמה שלשות הוא ייקח ביחס לכמה נקודות הוא יעשה מחדירות..
אני לא יודע מה הם הנתונים בקריירה שלו, אבל ראיתי אותו בדי הרבה משחקים בעונה שעברה, והוא חודר המון! איך נראה לך הוא סחט 15 עבירות במשחק ההוא של 35 נקודות?
דרך אגב, ציינת שבשנה שעברה אחוז הפגיעה שלו מ 3 היה רק 35%. כשאת בודקת את הנתון הזה, את צריכה לקחת בחשבון, הוא היה הכוכב של הקבוצה, ולכן גם היה זורק כל מיני שלשות קשות בדקות האחרונות של המשחק או בשניות האחרונות של ההתקפה.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:אני בכלל לא מודאג מלאנגפורד. שחקן שרק בעונה שעברה הצליח לקלוע 35 נקודות במשחק יורוליג בודד, כשעל הדרך הוא גם סוחט 15 עבירות, יודע את מלאכת הקליעה.
אני לא יודע מה הם הנתונים בקריירה שלו, אבל ראיתי אותו בדי הרבה משחקים בעונה שעברה, והוא חודר המון! איך נראה לך הוא סחט 15 עבירות במשחק ההוא של 35 נקודות?
דרך אגב, ציינת שבשנה שעברה אחוז הפגיעה שלו מ 3 היה רק 35%. כשאת בודקת את הנתון הזה, את צריכה לקחת בחשבון, הוא היה הכוכב של הקבוצה, ולכן גם היה זורק כל מיני שלשות קשות בדקות האחרונות של המשחק או בשניות האחרונות של ההתקפה.
אז בדיוק על זה אני מדברת..על המעבר בין כוכב של קבוצה כמו חימקי לבין שחקן טוב מאוד בקבוצה מאוד מוכשרת כמו מכבי שהמאמן שלה אוהב לראות הרבה אסיסטים בסיום על דף הסטטיסטיקה..
אני יודעת שהוא חודר המון ואני יודעת שאחוז גדול מהנקודות שלו זה דווקא ל-2 ולא מחוץ לקשת..אבל אני אומרת שהייתי שמחה אם הוא היה מקבל על עצמו את סגנון המשחק של פארמר(חדירות+אסיסטים)ויתרכז פחות בשלשות..
החציל האצטקי כתב:לנגפורד זרק לשלוש בכלל עד היום, שיש איזשהו מקור לחשש בכלל?
ממש לא דואג לגבי ה"איך" ישיג את הנקודות. יותר "כמה" ו"מתי".
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:לנגפורד זרק לשלוש בכלל עד היום, שיש איזשהו מקור לחשש בכלל?
ממש לא דואג לגבי ה"איך" ישיג את הנקודות. יותר "כמה" ו"מתי".
זרק פעמיים והחטיא את שתיהן באותה צורה(שוב,קצר)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים